شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • tom cruise
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 4756

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

حالا این دارو دسته عبده که متهمند خروج نقدینگی برای بیرون اوردن ملک از رکود را در هدف دارند اگر چنین فکر با ریزش بورس انجام دادند خیلی احمقند در واقع ان مدرک دکترایش به درد خودش هم نخورد...
    اکثر رشد بورس به دلیل نداشتن بازار مواز یبود..یعنی ملت پولشان بجایی نمی رسدی اوردند اینجا طرف 100ملیون اورد خواشت 200 شود 1ملیارد اورد خاست 1.5ملیارد شود...
    خوب بعدش چه می کردند این پول را می بردند خانه برزگتر خودرو بهتر می خریدند...یا بریا خود یا فرزندانشان...در واقع اینها یکم صبر میکردند این سود کلان کم کم خودش وارد ملک میشد...منتها هدف نظام بیشتر سوخت کرد ن نقدینگی است سوخت کردن هم تنها با کاهش ارزش رخ میدهد...
    https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
    tom cruise in face book

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

طرح تحول رفته مجلس ظاهرا مبلغش63هزار ملیارد است که10تاش از برق نان است...
      به نظرم تحول قبلی 35هزار تا بود یعنی یک صد در صد گذاشتند روش....
      شاخص بورش یکی از عواملش همین است....بسته به این است چقدرش تصویب شود یا نه...نشود صعود است بشود ریزش....
      به اینها میگویند جاهلین اخر الزمان....یکبار میگویند امسال انجام نمی دهیم بعد یهو سال بعد صد درصد میگذارند روش....اگر امسال یک30درصد سال اتی هم یک30درصد میگذاشتند راحت تر بودند....اینقدرم شوک نمی دادند...مثلا فولاد سود سال قبلش 50بود امسال شد80 تحول 30درصد انجام میدادند امسال می شد70...شرکتش و سهامدارش راضی بودند چون ورق900تومن سال90.. را امسال 1500میفروشد....سال دیگر با این دلار که این ورق را نمی تواند گرانتر کند ...در واقع اگر سال قبل تحول را انجام میدادند اقلا بر صنایع از سود صنایع کم میشد نه اینکه تعدیل منفی دهند ...ولی سال 93 قطعا سودشان نسبت به امسال کمتر می شود....چون دیگر افزایش در دلار ندارند...
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

نظر

• ائلچی
        ستاره دار (2)
        • Jul 2013
        • 1945

پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
        تفاوت بین حق و باطل چهار انگشت هست یعنی از چشم تا گوش
        شما میگی شنیدم و این ملاک نیست
        من هم میگم شنیدم شاخص تا 65 هزار واحد سقوط داره و از شنبه خودم و همه رفیق هایی که میشناسیم داریم خالی میکنیم و عقل سلیم میگه که وقتی شاخص قراره تا 65 هزار واحد بریزه خالی کن و پایین بخر
        دوست عزیز همینه که به سر یک عده همیشه عده ای سوار ان.یارو سهام هاش رو فروخته بالا و حالا میخواد خوب قیمت ها بریزه و دوباره سوار بشه و روانشناسی از مردم ما بلد هست لذا فقط کافیه بگه شنیدم و من و شما میشیم اهرم انجام این کار و با دست خودمون داریم هر روز به خودمون زیان میزنیم و قیمت رو میکشیم پایین و اون بنده خدا که چو انداخته که شنیدم میره جایی که مد نظرشه میشینه بهترین خرید ها رو میکنه.
        اگه من و شما خرید و فروش نکنیم بهترین حالت برای بازگشت سهم هست و بد تر از همه اینکه چیزی رو که اونها خواستن بگن رو میریم همه جا جار میزنیم
        ببخشید که تند بودم یکم
        ولی از دید من کلا تاپیک شایعات بازار و شنیده ها و کلاغه میگه و امثال اونها رو باید حذف کرد.فقط اخبار موثق رو باید داد
        یعنی شما واقعا فکر میکنی سقوط دادن شاخص با این چشم انداز کشور کار یکی دوتا حقوقی معمولی می تونه باشه؟! که با هدف اینکه چون گرون فروختیم حالا واسه ارزون خریدن بیاد .....
        میدونی چقدر سرمایه دارن که تونستن بازارو به این روز دربیارن؟ میدونی اگه اینکار بدون پشتوانه سیاسی باشه یک شبه نیست، و دار و ندارش رو مصادره می کنن
        (اگه بهش ارفاق کنن میشه اخلال گر مالی)؟!
        حالا که شاخص به خاطر دستکاری عده ای برای منفعت شخصی یا حزبیش و با علم به اینکه خیلی ها همراهش سقوط می کنن و جز خدا کسی کاری از دستش برنمیاد، یاد مار و عقرب افتادین؟ موقعی که سهام هزار هزار بالا می رفت مگه توش 4شنبه 5شنبه اول و آخر ماه نبود ؟
        البته درهمه جا و زمان بر حسب موقعیت
        از مقدسات بیشتر سوء استفاده شده تا استفاده!
        آخرین ویرایش توسط ائلچی؛ 2014/01/23, 13:22.
        أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• mahdiazadfar
          عضو عادی
          • Jun 2013
          • 36

در اصل توسط mahdiazadfar پست شده است View Post
          اتفاق بدی هم برای سهم افتاد بگید تا اردیبهشت نمی فروشم وقتی که بازار منفی می شود هیچ کس نمی تواند جلوی افت قیمتها را بگیرد و از دست من و شما هم کاری ساخته نیست اما یک چیز را همه مون می دانیم و ان اینکه قیمت هیچ سهمی صفر نمی شود !حتی نصف هم نمی شود شاید دربدترین حالت 20درصد افت کنند اما شما با خرید و فروش اشتباه و با ازاین شاخه به آن شاخه شدنتان می توانید سرمایه تان را صفر کنید یا نصف کنید.

نظر

• mohsenakbari
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 211

به گفته کارشناسان بازار از شنبه یا نهایتا از یکشنبه صعودی میشود
            به گفته آنان این اصلاح برای دورخیز کردن شاخص به سمت بالا لازم بود

نظر

• samanmba
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 450

با سلام
              با این دزدی که خصوصی سازی، رضوی و بیمه ایران انجام دادن کمی با تامل به بازار نگاه کنید(برداشت از تاپیک نادر علی)
              خوش رزق باشید

نظر

• کیوان
                ستاره دار (1)
                • Jun 2011
                • 5094

دعوت روحانی از جامعه جهانی برای سرمایه گذاری در اقتصاد ایران و ادعای ترمیم روابط سیاسی و اقتصادی ایران با جهان و پیوستن به جامعه جهانی و توانایی تبدیل شدن ایران به ۱۰ اقتصاد بر‌تر جهان با استقبال زیاد رسانه های جهانی مواجه شد و مفسران آنرا چرخشی بیسابقه و بزرگ در سیاستهای جمهوری اسلامی میدانند

شنبه بازار نخواد به این خبر واکنش نشون بده باید درشو گل بگیرن ولی مطمئنم این موضوع خصوصا برای بازار سرمایه ( قسمت عقلانیش) خیلی مهم و مورد توجه قرار میگیره.
                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• علی علیزاده
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 1159

با سلام...از لحاظ تکنیکالی شاخص82000 حمایت داره و باید شنبه برگردد و یا حداقلش رنج باشه...با حق
                  یا غنی....

نظر

• vet
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1504

Re: پاسخ : Re: پاسخ : Re: پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
                    یعنی شما واقعا فکر میکنی سقوط دادن شاخص با این چشم انداز کشور کار یکی دوتا حقوقی معمولی می تونه باشه؟! که با هدف اینکه چون گرون فروختیم حالا واسه ارزون خریدن بیاد .....
                    میدونی چقدر سرمایه دارن که تونستن بازارو به این روز دربیارن؟ میدونی اگه اینکار بدون پشتوانه سیاسی باشه یک شبه نیست، و دار و ندارش رو مصادره می کنن
                    (اگه بهش ارفاق کنن میشه اخلال گر مالی)؟!
                    حالا که شاخص به خاطر دستکاری عده ای برای منفعت شخصی یا حزبیش و با علم به اینکه خیلی ها همراهش سقوط می کنن و جز خدا کسی کاری از دستش برنمیاد، یاد مار و عقرب افتادین؟ موقعی که سهام هزار هزار بالا می رفت مگه توش 4شنبه 5شنبه اول و آخر ماه نبود ؟
                    البته درهمه جا و زمان بر حسب موقعیت
                    از مقدسات بیشتر سوء استفاده شده تا استفاده!
                    رفیق حرف هات با نقل و قولی که از من زدی ربطی به هم نداشتن
                    شما گفتی شنیدم فلان و منم گفتم شنیدن کی بود مانند دیدن
                    از طرفی دولت نمیاد خودش رو با مجلس درگیر کنه چون عاقل تر از این حرفهاست
                    مار و عقرب رو هم که فرمودین من قبلش گفتم شاید ی عده قبول نداشته باشن ولی من خودم سعی میکنم رعایت کنم
                    گفتم شاید ی عده دیگه هم معتقد باشن و رعایت کنن
                    شما میتونی رعایت نکنی و هر کار دوست داری بکنی
                    مطمئنا هستن کسانی که فردا هم خرید دارن و هم فروش ولی من یکی جزئشون نیستم چون برای خودم استراتژی دارم که یک بخش از اون از دینم بر میخیزه
                    در ضمن برای کار های مهم و خرید وفروش های مهم و اساسی نه این که برای خریدهای الکی
                    موفق باشی
                    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• vet
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1504

Re: شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

خخخخخخخخخخخخخخخ
                      به هر ترتیبی بود شاخص رو درست کردن
                      الانه که روند صعودی بگیره به خودش

نظر

• vet
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1504

Re: شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                        خخخخخخخخخخخخخخخ
                        به هر ترتیبی بود شاخص رو درست کردن
                        الانه که روند صعودی بگیره به خودش
                        خیلی از حقوقی ها دارن خرید میکنن

نظر

• rasol_zare
                          عضو جدید
                          • Sep 2013
                          • 4

12.JPG
                          با سلام به دوستان
                          این تحلیل آزمایشی را گذاشتم به عنوان اولین کار . (لطفا نظر بدید)
                          اما طبق نمودارهای زیر پیش بینی میشود شاخص قطعا بین 76000 تا 78000 سقوط کند :
                          با شکسته شدن خط حمایت اول (خط چین سفید ) شاخص تا خط چین آبی سقوط خواهد کرد و در صورت عدم حمایت تا خط چین زرد سقوط خواهد کرد یعنی بین 68000 تا 69000

نظر

• rajabnejad
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 4331

خوووووووب؛انشالله اگه خدا بخواد امروز رنگ سبز بازارو می بینیم .

الهی به امید تو
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• علی علیزاده
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1159

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                              با سلام...از لحاظ تکنیکالی شاخص82000 حمایت داره و باید شنبه برگردد و یا حداقلش رنج باشه...با حق
                              /:.grlim:.//:.rolleyessmileyani
                              یا غنی....

نظر

• afshar
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1039

در اصل توسط rasol_zare پست شده است View Post
                                [ATTACH=CONFIG]956[/ATTACH]
                                با سلام به دوستان
                                این تحلیل آزمایشی را گذاشتم به عنوان اولین کار . (لطفا نظر بدید)
                                اما طبق نمودارهای زیر پیش بینی میشود شاخص قطعا بین 76000 تا 78000 سقوط کند :
                                با شکسته شدن خط حمایت اول (خط چین سفید ) شاخص تا خط چین آبی سقوط خواهد کرد و در صورت عدم حمایت تا خط چین زرد سقوط خواهد کرد یعنی بین 68000 تا 69000
                                سلام دوست عزیز
                                جسارتا تنها ایراد شما بنظر من البته استفاده از کلمه قطعا هستش
                                من از استاد خیلی کهنه کاری شنیدم در بازار قطعیتی وجود ندارد و هر چی هست احتماله
                                ممنون
                                اگرمیخواهی محال ترین اتفاق زندگیت رخ بدهد .... باور محال بودنش را عوض کن!!!!

نظر

در حال کار...
                                X