شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ali20005
    عضو فعال
    • Dec 2013
    • 230

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

جناب boudan در تایید فرمایش شما باید عرض کنم مگر می شود تورم از سود بانکی کمتر باشد؟؟؟ اصلا از محالات است. در هیچ کجای دنیا اینطور نیست. معمولا نرخ بهره را کمی کمتر از نرخ تورم تعیین می کنند.
    [CENTER][B][FONT=lucida console] [SIZE=4]/:.Heart.:/الیس الله بکاف عبده-آیا خدا برای بنده‌اش کافی نیست؟ (زمر/۳۶)[/SIZE][/FONT][/B]/:.Heart.:/
    [/CENTER]

نظر

• Trader7
      عضو فعال
      • Apr 2014
      • 940

طبق تحلیل زمانی شاخص کل (تایم هفتگی) هفته آینده برای شاخص هفته مهمی ست (کندل هفته 10 تا 13 خرداد)
      هیچ کس نمی تونه دقیق پیش بینی کنه چه اتفاقی خواهد افتاد!
      باید صبر کنیم و ببینیم هفته آینده کلیت بازار برای ما چه تصمیمی خواهد گرفت
      یکی از سیگنال های خوب ریزش طلای جهانی و اخبار بسیار خوبی ست که داره به بازار مخابره میشه
      ولی من خیلی خوش بین هستم...

موفق باشید
      @};-

نظر

• ابوذر
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 614

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
        تا اونجاییکه من میدونم فرمول گوردون برای ارزشگذاری تک سهم استفاده میشه نه همه بازار! و p در اون ارزش مورد انتظار هر سهم هست که میتونه با قیمت بازار اون سهم متفاوت باشه، G هم میزان رشد سود اون در شرکت هست نه میزان رشد اقتصادی کشور ! و این رابطه ای هم که شما نوشتید نتیجه خاصی از فرمول گوردون هست که در اون رشد سود در شرکت تا بی نهایت ثابت فرض شده با نرخ G. که البته این فرض تقریبا فرض محالی هست اما برای ساده تر شدن رابطه لحاظ شده و در مورد رشد اقتصادی هم ثابت فرض کردن اون در طول سالیان زیاد کار اشتباهی هست

در ضمن شما نوشتید در 20 سال اخیر متوسط تورم کشور 18 درصد بوده و میزان بازدهی بورس متوسط 35 درصد ! البته قبلا هم گفتم این چیزی که ازش بعنوان بازدهی بورس یاد میشه بازدهی شاخص کل هست که به اشتباه بازدهی بورس اعلام میشه و همه میدونیم که فرصت کسب سود در بازار در این سالها به مراتب بیشتر از این بوده .

البته برخی دوستان اصرار دارن که بگن در دولت قبل بورس هیچ بازدهی نداشته و قیمتها رشد نکردن و .... که با این آمار بلند مدت شما کاملا در تضاد هست

نکته دیگه اینکه شما در محاسباتی که ارایه کردید اصلا بحث رکود و نرخ بهره رو درنظر نگرفتید و البته اذعان هم کردید یه جورایی به محوریت بانکها در اقتصاد کشور که با توجه به دولت جدید و سیاستهایی که دارن اعتقادشون با بانکها به مراتب بیشتر از بازار سرمایه هست و همین الان هم همه شاهدیم که از بورس بیشتر استفاده ابزاری میکنن تا اینکه اجازه بدن در مسیر خودش حرکت کنه، بورس رو پرریسک می کنن تا پولها بره در بانکها ! اینو رسما اعلام هم کردن، برای همین بود که گفتم در پست قبلی حتی با کاهش تورم این دولت به کاهش نرخ سود تن نمیده!

آخرین نکته در مورد p/e هم اینکه برخی از دوستان در زمان دولت قبل با اینکه رشد اقتصادی مثبت بود و درآمد کشور روبه رشد میگفتن p/e بالاتر از 6 حباب هست ! و حتی چندین بار روزنامه های مخالف دولت در سال 91 هشدار شدید دادن که این رشد نیست و حباب هست و .... حالا همونها میگن که p/e بازار باید بیاد بالا چون دولت مورد نظر ما اومده سر کار !!! این منطق درستی نیست و افزایش p/e در سهام و بازار زمانی باید ایجاد بشه که شاهد رشد سودآوری باشیم در شرکتها اونم در سود عملیاتی و در کنار اون هم سیاستهای کلی حاکم بر بازار درست باشه نه اینکه با سوء استفاده از اعتماد مردم، بورس رو تبدیل به تله ای بکنیم برای حبس نقدینگی و جمع کردن پول از دست مردم و فعالان بازار
        بازدهی بسیار داشته چند مثال میزنم درسال 85 یا 86 من سهم فراوری خریدم به قیمت 7000تومان الان 535 تومان که با افزایش سرمایهایش بعد 7 سال هنوز پولی که اون موقع من دادم نرسیده!!!!حالا سود وتورم سالیانه پیشکش آزماش خریدم سال 85- 135 تومان که حدود 7سال بسته بود وتازه در دولت جدید باز شده به قیمت 60 تومان !!!فرومولیبدین سال 90 20000 هزار سهم خریدم که شرکت مادر ملی مس با ندادن ماده اولیه و .... شرکت را ورشکست وسپس خودشان خریدن در یک مناقصه صوری وحال بجوید پول ما سهامداران حقیقی را که هیچکس پاسخ گویی پول ما نیست وبورس هم این مواقع میگه به ما چه!! سهم پارس قوطی خریدم هیچ نشانه ای حتی در اینترنت هم در باره اون یافت نمیشود الان 7 سال هست بورس هم میگوید به ما چه اونها سهم را اخراج کرده اند !!از این گونه سهام بسیار بودند در آن دوره که بنده در آن زمان پول یک واحد مسکونی ام در این سهم ها از بین رفت حالا بجوید پول وسرمایه بر باد رفته امثال ما را !!!!!!!!!!!!

نظر

• بهزاد بهزادی
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 494

جمعه شب همه عزیزان بخیر،

امیدوارم که انتهای هفته خوبی رو سپری کرده باشید، خستگی های هفته های گذشته از تن به در شده باشه و آماده فعالیت در هفته پیش رو باشید...

بدون مقدمه اضافی بریم سراغ تحلیل شاخص:

تحلیل بنیادی:

به جهت داده های بنیادی همچنان شاهد برتری نسبی اخبار مثبت مذاکرات هسته ای نسبت به اخبار منفی این حوزه هستیم... در چند روز اخیر صحبت های مهمی از دو رییس جمهور ایران و آمریکا در مورد توافق احتمالی هسته ای شده که امیدواری ها رو مجددا تازه کرده است... اوباما از توافق با ایران به عنوان فرصتی تاریخی یاد می کند... در عین حال خبرهایی که از نشست غیر رسمی ظریف و اشتون منتشر شد نیز حاوی نشستی مفید بوده است...

در هر صورت شکی نیست که در ماه های پیش رو مهمترین خبر برای بازار توافق یا عدم توافق هسته ای است و خیلی دور از انتظار نیست اگر بگیم که نتیجه هرچه باشد تا ماه ها روند بازار بورس رو معین می کنه...

مورد دیگری که این روزها بازار همچنان از آن رنج می برد ابهام های گوناگونی است که در اثر به تعویق افتادن پیاپی تصمیم گیری ها برای گروه های مختلف مانند سیمانی ها، خودرویی ها، پتروشیمی ها، پالایشی های، معدنی ها و برخی دیگر از گروه ها ایجاد شده است... متاسفانه کمتر گروه شفافی رو شاهد هستیم و همین عامل باعث محتاط شدن سرمایه گزاران و رو آوردن به معاملات نوسانگیری شده است... این امیدواری وجود داره که به تدریج با شفافیت ها بار دیگر شاهد رویکرد سهامداری در بین سرمایه گزاران باشیم...

با این حال در یک برآیند کلی می توان امیدوار بود که به زودی بار دیگر شاهد ثبات سیاسی و اقتصادی در داده های مربوط به بازار باشیم که محرک رالی بعدی بازار خواهد بود...

تحلیل تکنیکال:

به جهت تکنیکال الگویی که هفته پیش به عنوان الگوی abc شناسایی کرده بودیم بی اعتبار شد... در ادامه به نظر میرسد که دو ریز موج دیگر در این اصلاح ایجاد شده باشد... با این حال در امواج اصلاحی کامپلکس به دلیل تعدد الگوها قاطعانه نمی توان نظر داد...

اما در بعد روند جاری شاهد قرار گرفتن اسیلاتورها با پارامتر های گوناگون در منطقه اشباع از فروش هستیم... این اتفاق خوبی است و نشان از اشباع بودن فروش ها در چارت به جهت تکنیکال داره...

در بعد زمان و قیمت هم در منطقه خوبی قرار داریم... در هر حال چه بسا شاخص از همین حوالی صعود خودش رو آغاز کنه اما اگر هم چنین اتفاقی نیفتد کف قیمتی 74700 واحد در این سناریو حداکثر قیمتی است که برای اصلاح متصور هستیم... به شخصه انتظار ندارم قیمت از جایی که الان در آن قرار گرفته است بیشتر از 500 واحد ریزش کند...

برآیند تکنیکال حکایت از آماده بودن چارت برای صعود دارد...

در سایر بازارهای مالی خبری نیست... دلار و سکه هم در یک ماه اخیر روندی ثابت و نزولی رو داشته اند... بازار مسکن هم همچنان فاقد پویایی هستو بعید به نظر میرسد به این زودی شاهد رونق گرفتن این بازار باشیم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35707

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
            بازدهی بسیار داشته چند مثال میزنم درسال 85 یا 86 من سهم فراوری خریدم به قیمت 7000تومان الان 535 تومان که با افزایش سرمایهایش بعد 7 سال هنوز پولی که اون موقع من دادم نرسیده!!!!حالا سود وتورم سالیانه پیشکش آزماش خریدم سال 85- 135 تومان که حدود 7سال بسته بود وتازه در دولت جدید باز شده به قیمت 60 تومان !!!فرومولیبدین سال 90 20000 هزار سهم خریدم که شرکت مادر ملی مس با ندادن ماده اولیه و .... شرکت را ورشکست وسپس خودشان خریدن در یک مناقصه صوری وحال بجوید پول ما سهامداران حقیقی را که هیچکس پاسخ گویی پول ما نیست وبورس هم این مواقع میگه به ما چه!! سهم پارس قوطی خریدم هیچ نشانه ای حتی در اینترنت هم در باره اون یافت نمیشود الان 7 سال هست بورس هم میگوید به ما چه اونها سهم را اخراج کرده اند !!از این گونه سهام بسیار بودند در آن دوره که بنده در آن زمان پول یک واحد مسکونی ام در این سهم ها از بین رفت حالا بجوید پول وسرمایه بر باد رفته امثال ما را !!!!!!!!!!!!
            دوست عزیز بحث راجع به کلیت بازار بود و آمار بازده دو برابری بورس (شاخص کل) نسبت به تورم در بلند مدت (20 سال گذشته) رو هم بنده ندادم جناب boudan ارایه کردن. در ضمن همیشه سهامی که کارشون به مشکل خورده یا بسته موندن یا اخراج شدن در بازار وجود داشته و همین دیروز هم ناظر بازار گفتن که 7 شرکت تا چند روز دیگه اخراج میشن. خود من هم از همین شرکتهای اخراجی در سبدم داشتم و قبلا هم توی همین سایت به اون اشاره کردم،

اما فرصتهای رشد زیادی هم در همین سالها بود که همه بازار میتونستن از اون استفاده کنن از عرضه های اولیه سهام اصل 44 با قیمت مناسب و با تعداد بالا نه 100 سهم 200 سهم تا سهامداری بلند مدت با بسیاری از سهام که در طول این 7-8 سال سودهای نقدی بسیار خوبی تقسیم کردن و .... با همه مشکلاتی که همیشه بازار بوده و هست و خواهد بود، اگر در این سالها فقط ضرر نصیب شما شده به قول جناب بهزادی مشکل از سبد شما بوده نه از بازار ! در هر حال امیدوارم که ضررهای شما هم جبران بشه.

نظر

• علی علیزاده
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1159

شاخص کل...
              متاسفانه شاخص کل وارد روند نزولی فرسایشی شده و احتمال زیاد تا کف قبلی 73500 واحد به صورت فرسایشی و زمانبر اصلاح میکنه...فعلا گروه خودرویی فقط میتونه شاخصو نگه داره و از منفی های شدید شاخص جلوگیری کنه...به امید بازاری پر رونق برای همه سهامداران/:.Heart.:/

از نمای نزدیک...
              یا غنی....

نظر

• ایرج اکبری
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 10934

با سلام ارزش معاملات + ورود پول هوشمند + رشد شاخص !!!! با تشکر
                كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

در اصل توسط علی علیزاده پست شده است View Post
                  شاخص کل...
                  متاسفانه شاخص کل وارد روند نزولی فرسایشی شده و احتمال زیاد تا کف قبلی 73500 واحد به صورت فرسایشی و زمانبر اصلاح میکنه...فعلا گروه خودرویی فقط میتونه شاخصو نگه داره و از منفی های شدید شاخص جلوگیری کنه...به امید بازاری پر رونق برای همه سهامداران/:.Heart.:/

از نمای نزدیک...
                  .................................................. ....
                  متاسفم.
                  حرکت زشت روز چهارشنبه رو معاملات ايران خودرو امروز اين گروه را به وحشت انداخت و خرابشون کرد.
                  متاسفانه عدم نظارت درست و حسابي رو معاملات دستکاري شده ي قيمت سرمايه گذاران را فراري مي دهد.

نظر

• A-Mohammadi
                    کاربر فعال
                    • Feb 2013
                    • 341

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post

این هم یک فرضیه منوط به شکست حمایت 76135 واحدی ( دو سهم شاخص ساز مپنا و پارسان low های جدید خواهند ساخت چند سهم خودرویی هم نیاز به اصلاح دارند مخابرات نیز تا 248 تومان حداقل اصلاح را دارد ، این شرایط میتونهlow جدیدی را برای شاخص فراهم کنه و تکمیل موج 4ام، باشد که ما هم از این تایپیک پر جنب و جوش بی نصیب نمونیم
                    http://forums.boursy.com/showthread.php?t=349&page=276

امروز حمایت مهمی از شاخص شکسته شد. به نظر من اگر شاخص کف جدیدی را تجربه کنه مطابق با تحلیلی که قبلا انجام شده روند آینده شاخص از تردید و دودلی خارج خواهد شد. و تا سقف قبلی راحت میشه سهامداری کرد.
                    در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• بهزاد بهزادی
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 494

عصر همه دوستان بخیر،

می دونم که اکثر کسایی که این پست رو می خونند دل و دماغی براشون نمونده و حق هم دارند... بازار اصلا بر اساس منطق و اصول تحلیلی رفتار نمیکنه و بی توجه به واقعیات سهم ها به دنبال هیجان و شایعه هست...

فارس با تعدیل مثبت 45 درصدی باز میشه و منفی میشه و شاخص رو هم به دنبال خودش به سمت پایین میکشونه.... این از اون اتفاقات خاص این بازاره که من نمونه اش رو در جایی ندیده ام!!!

از این مقدمه که بگذریم امروز می خواهم دیدی کلان تر روی شاخص داشته باشم... اول به سراغ تایم فریم هفتگی و دو سناریوی آن برویم.... بارها در این مورد صحبت کردم که احتمال بیشتر می دهم موج صعود یکه از 73 هزار واحد شروه شده یک موج 5 باشه اما سناریوی دومی هم داریم و اون اینکه هنوز موج 4 ما به پایان نرسیده باشه و این صعود یک موج B باشه...

تصویر هر دو سناریو رو می گذارم و در نهایت تصویر تایم فریم روزانه که همچنان حکایت از قرارگیری قیمت در کلاستر قیمتی موج اصلاحی داره.... به اشباع بودن هم زمان اسیلاتورها در تصویر آخر هم توجه کنید...

در هر حال به جهت تکنیکال حتی اگر سناریوی موج B درست باشه هنوز بازار تا سطوح 80 هزار واحدی باید صعود داشته باشه.... این رو هم اشاره کنم که اگر توافق تا انتهای تیرماه انجام بشه سناریو موج 5 و اگر توافق به شش ماه دوم بکشه سناریو موج B محتمل تر خواهد شد...

امشب تحلیل بنیادی نداریم...

ارادتمند- بهزاد

سناریوی موج 5:

سناریوی موج B:

وضعیت روزانه:

نظر

• شاهین محلوجی
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 2050

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                        عصر همه دوستان بخیر،

می دونم که اکثر کسایی که این پست رو می خونند دل و دماغی براشون نمونده و حق هم دارند... بازار اصلا بر اساس منطق و اصول تحلیلی رفتار نمیکنه و بی توجه به واقعیات سهم ها به دنبال هیجان و شایعه هست...

فارس با تعدیل مثبت 45 درصدی باز میشه و منفی میشه و شاخص رو هم به دنبال خودش به سمت پایین میکشونه.... این از اون اتفاقات خاص این بازاره که من نمونه اش رو در جایی ندیده ام!!!

اما سناریوی دومی هم داریم و اون اینکه هنوز موج 4 ما به پایان نرسیده باشه و این صعود یک موج B باشه...

سناریوی موج B:

]
                        درود
                        بهزاد جان با توجه به نوسانات شديد در معاملات روزانه و درجا زدن شاخص همانطور كه چند وقت پيش هم گفته شد بنظر در موج b شاخص هستيم...

در اصل توسط شاهین محلوجی پست شده است View Post
                        با اين نوسانات شديد بازار فعلى و درجا زدن شاخص بنظر هنوز در ٤ كاركشن هستيم و موج فعلى b هست..
                        جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...

نظر

• عادل عطایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2013
                          • 331

در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Post
                          http://forums.boursy.com/showthread.php?t=349&page=276

امروز حمایت مهمی از شاخص شکسته شد. به نظر من اگر شاخص کف جدیدی را تجربه کنه مطابق با تحلیلی که قبلا انجام شده روند آینده شاخص از تردید و دودلی خارج خواهد شد. و تا سقف قبلی راحت میشه سهامداری کرد.
                          جسارت نباشه ولی موج شماری تون اشتباهه. اون قسمتی که موج B اسم گذاری کردید موج B از ابتدای موج A پایینتر اومده که قابل قبول نیست.
                          اگر مرا دیده‌ای که نمی‌خندیدم، پس مرا ندیده‌ای

https://tradersArena.ir

نظر

• A-Mohammadi
                            کاربر فعال
                            • Feb 2013
                            • 341

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                            جسارت نباشه ولی موج شماری تون اشتباهه. اون قسمتی که موج B اسم گذاری کردید موج B از ابتدای موج A پایینتر اومده که قابل قبول نیست.
                            خواهش میکنم آقای عطایی موج B میتونه تا تراز 161.80 موج A پیشروی داشته باشه در اون صورت با یک C شکست خورده روبرو میشیم. که به عینه اتفاق افتاده و C نتونسته از سطح A عبور کنه.
                            در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• ابوذر
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 614

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
                              دوست عزیز بحث راجع به کلیت بازار بود و آمار بازده دو برابری بورس (شاخص کل) نسبت به تورم در بلند مدت (20 سال گذشته) رو هم بنده ندادم جناب boudan ارایه کردن. در ضمن همیشه سهامی که کارشون به مشکل خورده یا بسته موندن یا اخراج شدن در بازار وجود داشته و همین دیروز هم ناظر بازار گفتن که 7 شرکت تا چند روز دیگه اخراج میشن. خود من هم از همین شرکتهای اخراجی در سبدم داشتم و قبلا هم توی همین سایت به اون اشاره کردم،

اما فرصتهای رشد زیادی هم در همین سالها بود که همه بازار میتونستن از اون استفاده کنن از عرضه های اولیه سهام اصل 44 با قیمت مناسب و با تعداد بالا نه 100 سهم 200 سهم تا سهامداری بلند مدت با بسیاری از سهام که در طول این 7-8 سال سودهای نقدی بسیار خوبی تقسیم کردن و .... با همه مشکلاتی که همیشه بازار بوده و هست و خواهد بود، اگر در این سالها فقط ضرر نصیب شما شده به قول جناب بهزادی مشکل از سبد شما بوده نه از بازار ! در هر حال امیدوارم که ضررهای شما هم جبران بشه.
                              در این سالها فقط ضرر نصیب من نشده بلکه مشکل از سبد من وامثال من نیست وقتی شما به یک بنگاه معاملات ملکی پروانه دار مراجعه وخرید میکنید به اعتبار اون پروانه کسب ونهادی که صادر کرده است وگرنه مردم که اکثرا شخص بنگاه دار را نه میشناسند ونه قبول دارن من به اعتبار بورس آمده ام وسهامی را خریده ام که در زمان خودشان جزئ بهترینها بوده اند ولی بر اثر رانتهای اطلاعاتی ودروغگوییها و واردات بی رویه این سالها با دلار رزان ومجبور کردن برخی از آنها در بستن قرار داد با کشورهای مثل بلاروس و ونزئلا و... که پول این شرکتها را نداده اند و تاوان آن را امثال بنده باید از جیب شان بدهند برای آن دولت مهر ورز !! وقتی شرکتی را اخراج میکنی اول بشین حساب وکتاب شرکای اون را معلوم کن که به اعتبار بورس آمد ه اند وسهمی خرید ه اند نه اینکه اون شرکت اخراج میکنی بعد میگوی به من چه خودت برو پیگیر باش

نظر

• بهزاد بهزادی
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 494

در اصل توسط عادل عطایی پست شده است View Post
                                شمارش جناب محمدی هم درسته و یک سناریو هست.... به این میگن ABC نامتقارن... البته خیلی کم در چارت ها اتفاق میفته معمولا...

ارادتمند- بهزاد

نظر

در حال کار...
                                X