شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

ايا صندوق حمايت از بازار سرمايه به مردم و سرمايه گذاران دروغ گفت و انها را فريب داده است؟
    اگر نه پس چرا نه تنها از بازار حمايت نمي کند بلکه با رنجهاي منفي حقوقيها داره بازار را خراب مي کند.
    .................................................. ......................
    ايا ما با يک دشمن فرضي در بازار سرمايه روبرو هستيم يا اينها همه جز برنامه هاي مديران بازار سرمايه هست.
    برنامه ............

نظر

• Sushiant
      عضو فعال
      • Jun 2011
      • 1391

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
      ايا صندوق حمايت از بازار سرمايه به مردم و سرمايه گذاران دروغ گفت و انها را فريب داده است؟
      اگر نه پس چرا نه تنها از بازار حمايت نمي کند بلکه با رنجهاي منفي حقوقيها داره بازار را خراب مي کند.
      .................................................. ......................
      ايا ما با يک دشمن فرضي در بازار سرمايه روبرو هستيم يا اينها همه جز برنامه هاي مديران بازار سرمايه هست.
      برنامه ............
      پاسخ تمامي سوالهاي شما مثبت است ، بلي ما با يک دشمن فرضي که نه ، واقعي طرف هستيم ! کيانوش جان مبلغ آورده شده هم گويا ۵ هزارتومان بوده نه ۵ هزار ميليارد تومان ! اشتباه تايپي بوده گويا !
      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• solitaryman
        عضو عادی
        • Jun 2013
        • 136

برای شادی روح شاخص و بازار الفاتحه

نظر

• ایرج اکبری
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 10934

یک کارشناس بازار سرمایه عنوان کرد:
          غفلت دولت از اقتصاد کشور عامل شکل گیری روند منفی در بورس

به نظر می رسد دولت با اجرای این سیاست ها در پی کسب درآمد از محل افزایش قیمت حامل های انرژی و مالیات بوده و به نوعی سیاست های بلندمدت را به نفع سیاست های کوتاه مدت کنار گذاشته است.

دولت در حالی تمام همّ و غم خود را در حوزه سیاسی کشور و مذاکرات ژنو قرار داده که به نظر می رسد وضعیت اقتصادی کشور از سوی دولتمردان مورد عفلت قرار گرفته و به موجب آن کلیت بازار سرمایه تحت تأثیر سردرگمی حاکم بر بخش اقتصادی کشور در مسیری نزولی سوق یافته است.
          یک کارشناس بازار سرمایه با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: اتخاذ سیاست های پولی و مالی انقباضی در بحث کلان اقتصادی از سوی دولت مشکلات فراوانی را با خود به همراه داشته، چراکه اجرای سیاست پولی انقباضی از سوی بانک مرکزی به منظور کاهش تورم موجب کاهش نقدینگی در اختیار بانک ها شده و با اعمال محدویت هایی جهت اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان شرایط دریافت وام بانکی بیش از پیش دشوار شده است.

مصطفی صفاری به روند نامناسب قیمت سهام گروه بانکی اشاره کرد و ابراز داشت: سیاست های نامناسب دولت در خصوص تعیین نرخ بهره بانکی نیز موجب کاهش قابل توجه ارزش سهام این گروه شده، به گونه ای که می توان گفت ارزش روز سهام برخی از بانک ها به میزانی رسیده که در بدترین شرایط اقتصادی نیز این چنین نبوده است.

وی در خصوص سیاست های مالی انقباضی نیز گفت: افزایش مالیات و نیز مالیات بر ارزش افزوده در کنار اجرای فاز دوم قانون هدفمندی یارانه ها بدون اعطای مجوز افزایش نرخ فروش محصولات به صنایع مختلف از جمله برنامه هایی است که از سوی دولت اجرایی شده و آثار منفی بر تولید و وضعیت کلی صنایع مختلف به ویژه صنایع دارای مزیت رقابتی در پی داشته است.

این مقام مسئول اتخاذ سیاست های مالی و پولی انقباضی را ناشی از نگرش کوتاه مدت دولت برشمرد و اظهار داشت: به نظر می رسد دولت با اجرای این سیاست ها در پی کسب درآمد از محل افزایش قیمت حامل های انرژی و مالیات بوده و به نوعی سیاست های بلندمدت را به نفع سیاست های کوتاه مدت کنار گذاشته است. چراکه افزایش هزینه ها و در مقابل آن عدم رشد قیمت فروش محصولات موجب تعطیلی کارخانه های تولیدی خواهد شد و مزیت های صنایع مطرح بورسی را از بین می برد.

این کارشناس بازار سرمایه افزود: با توجه به مطالب عنوان شده می توان گفت نتایج حاصل از سیاست های به کار گرفته شده از سوی دولت در بخش اقتصادی و عدم شفافیت برنامه های آتی دولت در این بخش در کنار تمرکز دولت بر بهبود وضعیت سیاسی کشور بیشترین تأثیر منفی را در شکل گیری روند کنونی در بازار سرمایه گذاشته است.

صفاری با تأکید بر لزوم تغییر نگرش دولت در خصوص وضعیت اقتصادی کشور، در این خصوص افزود: بسیاری از شرکت های بورسی در حالی تعدیل مثبت سود برآوردی سال مالی خود را اعلام می کنند که این تغییر سود از محل درآمدهای غیر عملیاتی آنها نه از محل افزایش تولید و فروش بوده است. چراکه به نظر می رسد رکود حاکم بر وضعیت اقتصادی کشور کلیت تولید صنایع مختلف را تحت تأثیر قرار داده است.

اتفاقی که موجب کاهش مزیت های صنایعی همچون سنگ آهن، پتروشمی و فولاد و در نهایت عدم اطمینان سهامداران به اعلام تعدیل مثبت سود برآوری از سوی شرکت های بورسی گردیده است. نمونه این امر را می توان در روند قیمتی سهام بزرگترین هلدینگ پتروشیمی یعنی "فارس" یافت، چراکه طی روز گذشته نماد این مجموعه پتروشیمی برخلاف اعلام تعدیل مثبت 45 درصدی سود برآوردی سال آینده خود در درصدهای منفی مورد بازگشایی قرار گرفت.

وی همچنین معرفی صنایع پربازده بورس طی سال جاری را منوط بر ارایه راهکاری از سوی دولتمردان جهت خروج از رکود حاکم بر اقتصاد کشور دانست و گفت: تا زمانی که راهکاری جهت پوشش هزینه های تحمیلی بر صنایع مطرح بورسی و بهبود تولید و سودآوری آنها اندیشیده نشود، نمی توان انتظار رشد سودآوری و در پی آن افزایش ارزش سهام را از مجموعه های مذکور داشت. چراکه تدوین قوانین و وضع هزینه هایی بر روند تولید و صادرات این گروه ها آثار منفی بر وضعیت سودآوری آنها در پی خواهد داشت که تنها در صورت تمهید برنامه هایی جهت جبران این هزینه ها می توان به شکوفایی صنایع دارای مزیت رقابتی امیدوار بود.

با سلام بازار تا ارایه بوجه سال 94 تا به عمل حمایت واقعی از صنایع های مهم از گروه پتروشیمی - سنگ آهن فولاد و بانک داری را نبیند حتی بار فرض نوشتن متن توافق نامه هسته ای نوسانی خواهد بود و سهم های خاص رشد قیمتی خواهد داشت با تشکر
          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

تنها چيزي که من از معاملات بازار ميفهم اين هست که دارند بازار سرمايه را خراب مي کنند و شاخص بورس را پايين مي اورند.
            ......................
            ايا بانک صادرات در قيمت 89تومان بايد صف فروش باشد؟
            ايا ........

نظر

• بهزاد بهزادی
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 494

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              تنها چيزي که من از معاملات بازار ميفهم اين هست که دارند بازار سرمايه را خراب مي کنند و شاخص بورس را پايين مي اورند.
              ......................
              ايا بانک صادرات در قيمت 89تومان بايد صف فروش باشد؟
              ايا ........
              یعنی الان باید سه تا سهم بانک صادرات بدی تا یه آدامس خروس نشان بهت بدن!

نظر

• صولت الدوله قشقایی
                عضو فعال
                • Dec 2013
                • 839

دکتر جان کار از آدامس اینا گذشته
                صادرات رو فک کنم تو 50 تومن هم فروشنده زیاد داشته باشه

نظر

• بهزاد بهزادی
                  عضو فعال
                  • Jun 2013
                  • 494

این ریزش امروز بازار، نیاز به حمایت دولت از همین امروز رو داره.... اینکه می خواهند چه کنند رو من نمی دونم اما چیزی که از رفتار سرمایه گزاران مشخصه از دست رفتن اندک اعتماد باقیمانده هست....

مطمینا خیلی از این هایی که از بازار خارج می شوند دیگر به سمت این بازار برنخواهند گشت و این فاجعه هست...

شخصا تا چند روز دیگر هم صبر می کنم و نهایتا با ضرری 10 درصدی از بازار خارج میشم... اینبار خروج من به منزله خداحافظی دایمی با بورس ایران خواهد بود...

از دید من زدن کفی جدید در بازار به معنای بی تحلیل بودن این بازار چه از دید بنیادی و چه از دید تکنیکال هست...

هنوز امید دارم...

ارادتمند- بهزاد

نظر

• sonami2616
                    Banned
                    • Jan 2014
                    • 269

دوستان به نظر من افق امسال روشنه، من خودم به شخصه هیچ وقت معاملات روزانه برام مهم نیست چون اهل نوسان گرفتن نیستم
                    بازار هیچ مشکلی نداره،
                    1- شروع خروج اقتصاد از رکود
                    2- افق روشن در ارتباط با کشورهای همسایه و غربی
                    ولی خوب فعلا افکار عمومی برای ورود پولشون به بورس قانع نشدن ولی به زودی قانع خواهند شد
                    از نظر من برای خروج از بی اعتمادی ناشی از ریزش شدید شاخص زمان نیاز داریم ، به عنوان مثال یکی از آشنایان دیشب بهم گفت یه مقدار پول دارم به نظرت باهاش چی کار کنم ؟ بهش گفتم بیا بورس ، نمی دونید چقدر قاطعانه گفت : بورس نه ، چون ...... خودتون می دونید دلیلش رو ، جوری که اصن باهاش بحث نکردم تا قانع بشه

نظر

• غفران
                      عضو فعال
                      • Sep 2013
                      • 1123

مثل اینکه تا آخر معاملات امروز شاخص از 75000 هم سقوط خواهد کرد
                      ولو ان اهل القری امنوا واتقوا لفتحنا علیهم برکات من السماء و الارض

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post
                        این ریزش امروز بازار، نیاز به حمایت دولت از همین امروز رو داره.... اینکه می خواهند چه کنند رو من نمی دونم اما چیزی که از رفتار سرمایه گزاران مشخصه از دست رفتن اندک اعتماد باقیمانده هست....

مطمینا خیلی از این هایی که از بازار خارج می شوند دیگر به سمت این بازار برنخواهند گشت و این فاجعه هست..
                        .

شخصا تا چند روز دیگر هم صبر می کنم و نهایتا با ضرری 10 درصدی از بازار خارج میشم... اینبار خروج من به منزله خداحافظی دایمی با بورس ایران خواهد بود...

از دید من زدن کفی جدید در بازار به معنای بی تحلیل بودن این بازار چه از دید بنیادی و چه از دید تکنیکال هست...

هنوز امید دارم...

ارادتمند- بهزاد

با سلام آقای بهزادی این مسولان بورس وقتی همه خسته شده اند و قیمتها به حد نظر آنها رسید شروع می کنند به خرید خوب و به تزریق پول به بازار از طرف دولت و بعد هم وسوسه برای خرید ایجاد می شود و فروشنده که با ضرر خارج شده ناچار می باشد دوباره به این بازار برگردد تا جای که بنده یاد هست همیشه همین طور رفتار تکرار می شود با تشکر
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• amirn
                          عضو عادی
                          • May 2014
                          • 37

اولویت‌های نخست اقتصادی دولت؛
                          نجات بازار پول و ارز از تلاطم/ نشان‌هایی از خروج اقتصاد از رکود دیده شد
                          وزیر اقتصاد، عمده توجه دولت در حال حاضر را رفع مشکل اشتغال و خروج از رکود، بدون تشدید تورم عنوان کرد و گفت: نشانه های مثبتی از حرکت برخی صنایع به سمت خروج از رکود در ماه‌های اخیر دیده می‌شود.

​کدام نشانه ها؟؟بگویید ما هم ببینیم؟؟

نظر

• بهزاد بهزادی
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 494

یعنی اگر نخواهی از نسبت 79 برگردی با پتک میفتم به جونت ای شاخص زبون نفهم....

نظر

• کيانوش
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 6613

در اصل توسط بهزاد بهزادی پست شده است View Post

مطمینا خیلی از این هایی که از بازار خارج می شوند دیگر به سمت این بازار برنخواهند گشت و این فاجعه هست...

هنوز امید دارم...

ارادتمند- بهزاد
                              از خبرهاي خبرگزاريها اينطور استنباط ميشه که امريکا بي خيال برنامه موشکي ايران شده و قرار هست فقط رو مسله هسته اي به توافق برسند.
                              به احتمال قوي صفهاي فروش همين امروز و يا نهايتا فردا جمع بشه و بازار کاملا برگرده و صعودي بشه.
                              .................................................. ............................
                              توکل بر خدا.

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                                با سلام آقای بهزادی این مسولان بورس وقتی همه خسته شده اند و قیمتها به حد نظر آنها رسید شروع می کنند به خرید خوب و به تزریق پول به بازار از طرف دولت و بعد هم وسوسه برای خرید ایجاد می شود و فروشنده که با ضرر خارج شده ناچار می باشد دوباره به این بازار برگردد تا جای که بنده یاد هست همیشه همین طور رفتار تکرار می شود با تشکر

سری قبل سهام بادکنکی را خوب حمایت کردند .. خیلی راحت میشد پیش بینی این روز رو کرد ...

فعلا که تا خودرو بالا نره همچی میریزه !!!

یه 5000 میلیاردی دیگه پول بریزن تو خودرو مپنا شاید 20 درصد بالا بردند ...

بقیه بازار هم رسید به قیمت اسمی فرقی نمیکند چون پتانسیلی ندارند !

پتانسیل همه در مپنا و خودرو هست
                                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X