شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • MTZ
    Banned
    • Aug 2025
    • 670

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
    جناب MTZ
    با درود
    تحلیل زیر در مورد رابطه شاخص و انتخابات ریاست جمهوری و مربوط به اردیبهشت امسال است. عقیده شما راجع به این تحلیل چیست؟
    با سپاس
    http://www.donya-e-eqtesad.com/Defau...w.asp?@=250586
    جناب ناشناس گرامی
    بنده قبلا این تحلیل را خوانده بودم ولی کلا فراموش کرده بودم تا اینکه شما دوباره لینک ان را گذاشتید
    جالب که تقریبا در تحلیل هم به سقف بودن بازار اشاره شده است فقط آن موقع هنوز اول اریبهشت بود و کسی باور نمیکرد همچین اتفاقی بیافتد

اما الان دیگه کاملا شرایط به اوضاع احوال پیش رو اگر نگیم شرایط منفی را نوید میدهد حذاقل آینده روشنی را نیز نمیتوان متصور بود

به هر حال به نظر من داریم به زمان اصلاح اساسی و رسیدن سهم ها ب قیمت های اسمی 100 تومانی نیزدیک میشویم
    دقت بفرمایید بانک صادرات در حال حاضر 120 است و تا 100 تومان اندک راه ای دارد
    از این دست سهم ها تا مدتی دیگر به وفو یافت خواهند شد

نظر

• ناشناس
      کاربر ویژه بورسی
      • Aug 2025
      • 1050

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
      خوب با عرض معذرت خدمت همه دوستان میخوام یک پیش بینی خیلی بدبینانه بکنم از شاخص که البته با روال تاریخی اون کاملا میخونه
      میکند قالبا 2 اسل اخر ریباست جمهوری سال های خوبی برای بورس نیست

حالا به نظر شما شاخص شرایط تشکیل یک الگوی سروشانه بزرگ را نداره ؟؟ تمام اسیلاتورها که همچین چیزی را تایید میکنند

احتمالا بعد از یک روند صعودی کوتاه مدت دوباره یک روند نزولی بلند مدت با هدف 21400 واحد برای شاخص خواهیم داشت که به معنی سایپا 100 تومانی وساپا 150 تومان غدیر 300 تومانی و ........ خواهد بود

باشد که اینگونه نباشد
      درود مجدد
      جسارتاً در مقاله مذکور بر خلاف نظر جنابعالی با صراحت اشاره می کند که یک سال پایانی دوره ریاست جمهوری با نزول شاخص و ریزش قیمت ها همراه است و این مورد را در نمودار نیز به دقت مشخص نموده است. اما تا پیش از رسیدن به آن تاریخ(اواخر خرداد 91 که در فاصله یکساله انتخابات سال 92 است) در چرخه های 8 ساله بازار، شاخص همواره صعودی بوده است. یعنی آنکه مقاله اشاره می کند از نیمه دوم سال تا اواخر نیمه اول سال آینده شاخص به سقف میرسد و سپس اصلاح خود را آغاز میکند.
      با سپاس
      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

جناب mtz جسارت بنده رو بپذیرید
        اما شما در قیمت 420 تومن ، در مورد قنیشا هم پیش بینی سر و شانه سقف داشتید.

البته اینو بخاطر خوش کردن دل خودم و سایر سهامدارا گفتم ;)
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• MTZ
          Banned
          • Aug 2025
          • 670

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
          جناب mtz جسارت بنده رو بپذیرید
          اما شما در قیمت 420 تومن ، در مورد قنیشا هم پیش بینی سر و شانه سقف داشتید.

البته اینو بخاطر خوش کردن دل خودم و سایر سهامدارا گفتم ;)
          اولا که سلام خدمت جناب مطصفی 70 گرامی
          بعله بنده همانطور که گفتید در قنیشا سیگنال افت دادم امااااااااااااااااااااااااااااا به شرط اینکه قیمت 400 را به پایین بشکوند و خط سیگنال را قطع کند که هیچ وقت این اتفاق نیافتاد پس در نتیجه کلا تحلیل اجرایی نشد
          برای نمونه لینک تحلیل آقای شریعت که از طرفداران پروپاقرص قنیشا بود(وایضا از دوستان شما است :D) را اینجا میگذارم تا ببینید که همه چارتیست ها تقریبا یک نظر داشتند
          بورس برای همه تحليل تكنيكال بازارهای مالی

اما در خصوص شاخص همانطور که میبیند صرفا یک پیش بینی است که بنده هم نوشتم یک پیش بینی بدبینانه و هنوز هیچ چیزیش مشخص نیست
          انشالله که شاخص همچین افتی نکند فقط صرفا یپیش بینی بود که دوستان این روند را هم در گوشه ذهن خود نگهدارند
          موفق باشید

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5095

خلاصه کلام این خط حمایتی شاخص 2 تا معنی داره دیگه !
            یا آنطور که بهنام پیش بینی کرد خیلی خوشبخت میشیم و شاخص پرواز میکنه! 0:-)
            یا آنطور که mtz پیش بینی کرد خیلی بدبخت میشیم و دیگه شاخصی اصلا نداریم! :-ss
            کلا اینجا الان حد وسط نداریما! وضعیت عجیبیه...من آرزوم وضعیت اوله ولی نسبت به آینده بدبین هستم! 8-|
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• MTZ
              Banned
              • Aug 2025
              • 670

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
              خلاصه کلام این خط حمایتی شاخص 2 تا معنی داره دیگه !
              یا آنطور که بهنام پیش بینی کرد خیلی خوشبخت میشیم و شاخص پرواز میکنه! 0:-)
              یا آنطور که mtz پیش بینی کرد خیلی بدبخت میشیم و دیگه شاخصی اصلا نداریم! :-ss
              کلا اینجا الان حد وسط نداریما! وضعیت عجیبیه...من آرزوم وضعیت اوله ولی نسبت به آینده بدبین هستم! 8-|
              کیوون جان خوبیش اینه که در هر دوحالت در کوتاه مدت باید یک صعود نصف نیمه داشته باشیم تا محدوده 26000 واحد

نظر

• MTZ
                Banned
                • Aug 2025
                • 670

دوستان کسی آمار اطلاعات دقیق داره الان p/e بازار چنده ؟؟؟

نظر

• esi_mohammadi
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 1105

جناب mtz منم با شما موافقم . الگویی که مطرح نمودید را اگر سهام های تاثیر گذار روی شاخص را بررسی کنیم نیز تایید میکنند . منم نظرم روی یه دو قلوی سقف در تایم هفتگی می باشد که برای شکست خط گردن باید بازار یه رشد خوب بکنه تا با قدرت بتونه این جمایت را بشکنه تا الگو کاملا تایید گردد
                  مثلا سایپا که مثال زدید کله حرکتی که تو این چند سال داشته به نظره من موج پیشرویی نبوده بلکه یه موج اصلاحی abc از یه اصلاح بالاتر بوده (موج 4) و الان داره یه موج 5 نزولی بلند میزنه که تک موج آخرش یا میتونه ناقص بشه یا کف تاریخی سهم را هم بزنه
                  من فکر میکنم اگر هر کسی سهمی تو بازار در حاله حاظر داره با رشد مقطعی 25 تا 30 درصدی شاخص باید فروش کنه چه با سود چه با ضرر ( البته این نظره شخصیه منه و میتونه کاملا اشتباه باشه )
                  (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                  (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                  (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• مصطفی مصری پور
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 6951

در اصل توسط MTZ پست شده است View Post
                    اولا که سلام خدمت جناب مطصفی 70 گرامی
                    بعله بنده همانطور که گفتید در قنیشا سیگنال افت دادم امااااااااااااااااااااااااااااا به شرط اینکه قیمت 400 را به پایین بشکوند و خط سیگنال را قطع کند که هیچ وقت این اتفاق نیافتاد پس در نتیجه کلا تحلیل اجرایی نشد
                    برای نمونه لینک تحلیل آقای شریعت که از طرفداران پروپاقرص قنیشا بود(وایضا از دوستان شما است :D) را اینجا میگذارم تا ببینید که همه چارتیست ها تقریبا یک نظر داشتند
                    بورس برای همه تحليل تكنيكال بازارهای مالی

اما در خصوص شاخص همانطور که میبیند صرفا یک پیش بینی است که بنده هم نوشتم یک پیش بینی بدبینانه و هنوز هیچ چیزیش مشخص نیست
                    انشالله که شاخص همچین افتی نکند فقط صرفا یپیش بینی بود که دوستان این روند را هم در گوشه ذهن خود نگهدارند
                    موفق باشید
                    قربان ما به شما ارادت کامل داریم
                    صرفا یه شوخی کوچیک بود
                    ممنون که هشدار میدید و این کار شما قابل تحسینه
                    بنده هم امیدوارم هرگز چنین اتفاقی نیفته.
                    شاد باشید:x
                    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ناشناس
                      کاربر ویژه بورسی
                      • Aug 2025
                      • 1050

درباره شاخص بورس تهران

عليرضا كديور
                      سرمقاله روز سهشنبه روزنامه «دنياي اقتصاد» با عنوان «ارزيابي مباني بنيادي شاخص بورس تهران» به قلم آقاي حميد زمانزاده، موضوعي قابل بحث است. درخصوص اين يادداشت ذكر نكاتي به شرح زير ضروري به نظر ميرسد:
                      1- در وهله نخست به نظر ميرسد نويسنده تغيير ماهوي شاخص بورس را در نظر نگرفته است؛ چراكه شاخص كل بورس تهران كه تا آذرماه 87 تنها منعكسكننده نوسان قيمت سهام شركتهاي بورسي بود، در يك استحاله تعمدي به شاخص بازده نقدي و قيمت تغيير ماهيت داد.
                      اين در حالي بود كه تا پيش از آن تاريخ، شاخصي تحتعنوان شاخص بازده نقدي و قيمت هم در بورس تهران محاسبه و به صورت روزانه گزارش ميشد، اما مشكل اصلي در اين استحاله شاخصي، محاسبه شاخص كل بر مبناي بازده نقدي و قيمت از تاريخ مورد اشاره بود كه در عمل باعث شد پيوستگي شاخص و قابليت مقايسه ارقام شاخص با مقادير قبلي از بين رود.

2- نكته مهمتر از تغيير ماهيت شاخص، اينكه هيچ كارشناس و فعال حاضر در بازار سرمايه، تعريف شاخصهاي مختلف در بورس را نفي نميكند. به بيان ديگر همان گونه كه در حال حاضر نيز صورت ميگيرد، در بورس تهران بيش از 40 شاخص به صورت روزانه تعريف ميشوند كه هر يك از اين شاخصها، بازگوكننده نوسان قيمت سهام شركتهاي حاضر در آن شاخص با لحاظ كردن يا بدون در نظر گرفتن سود نقدي هستند، اما در اين ميان شاخصي كه تنها نوسان قيمت سهام كليه شركتهاي بورسي را بدون در نظر گرفتن سود نقدي نشان دهد، ديگر در بورس تهران وجود ندارد.

3- نويسنده در بيان ضرورت محاسبه شاخص و براساس روش فعلي (با لحاظ كردن بازده نقدي و قيمت) به مثالي از افت قيمت سهام مخابرات پس از تقسيم سود نقدي و افت قيمت سهام گلگهر اشاره كرده است. به عقيده نويسنده در صورت محاسبه شاخص بر مبناي قيمت، با تقسيم سود مخابرات يا افت ناگهاني قيمت يك سهم، شاخص دچار افت شديد ميشود كه از ديد ايشان منطقي به نظر نميرسد.
                      اين در حالي است كه بر مبناي اصول اوليه تحليلهاي موجود در بازارهاي مالي از جمله تحليل تكنيكال، قيمت يك سهم در هر زمان بازگوكننده ارزش معاملاتي آن سهم از ديد فعالان بازار در آن لحظه است كه لحاظ كردن اين ارزش در شاخص، غيرمنطقي به نظر نميرسد.
                      در عين حال توجه به اين نكته ضروري است كه در مثال ارائه شده در خصوص گلگهر و افت قيمت شديد سهام شركت مزبور در آن زمان، تنها دليل افت قيمت، افزايش سرمايه 100 درصدي شركت بوده كه در آن زمان، تاثير چنداني بر شاخص كل بورس نداشته است. لازم به توضيح است كه مبناي محاسبه شاخص كل بر مبناي ارزش بازار شركتها صورت ميگيرد نه قيمت سهام آنها.

4- در نهايت دليل اصلي اعتقاد كارشناسان به عدم انعكاس شرايط واقعي بورس در شاخص همان طور كه پيشتر نيز اشاره شد، به اختصار به تركيب ناهمسان بورس و اقتصاد ايران، محدوديتهاي معاملاتي و نبود امكان تصحيح قيمت سهام در لحظه و لحاظ كردن بازده نقدي در شاخص كل بازميگردد.
                      مواردي كه به هيچ وجه محاسبه يك شاخص بازده نقدي و قيمت را براي بورس در كنار يك شاخص كل (صرفا بر مبناي قيمت سهام) نفي نميكند.
                      هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

شاخص در حال اصلاح فلت میباشد که موج شماری زیبای شاخص توسط استاد من جناب HOLY یک صفحه قبل موجود است.

چیزی که خیلی مشخصه تو این اصلاح که خصوصا موج b قوی داشته , موج c نمیتونه نزول خیلی زیادی داشته باشه.

حدود 2-3 هفته قبل یک توضیحی در مورد نحوه کانال کشی شاخص و توضیحاتشو تو تاپیک خودم گذاشته بودم.

بااجازه دوستان ابتدا یه مروری روی اون داشته باشیم و میخوام یکی دو نکته رو هم به اون اضافه کنم

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                        بنظر من و خیلی از دوستان شاخص موج 4 هست و با توجه به اینکه باید موج 4 و 2 از نظر
                        زمانی با هم هارمونی داشته باشند این اصلاح حداقل قریب به یکسال از نظر زمانی باید
                        طول بکشه یعنی شاخص از اواخر فروردین امسال اصلاحشو شروع کرده که حداقل تا اخر سال
                        جاری این اصلاح میتونه ادامه داشته باشه البته این اصلا به این معنا نیست که ما
                        یکسال فقط بازاری نزولی داشته باشیم بلکه همچنان که تا به امروز دیدیم نوسانات
                        مثبتی هم در این بین خواهیم داشت.

اصلاح مدنظر من یک اصلاح مرکب است که از
                        نظر زمانی زمانبر بوده ولیکن قدرت نزولی خیلی زیادی نداره .

با مفروضاتی که فعلا داریم میتونیم یک اصلاح فلت رو ببینیم
                        همانطور که پیشتر هم گفته بودم میتونیم به این شکل این اصلاح را کانال کشی کنیم:

طبق قانون جناب neely اگه شاخص تا کف کانال یعنی محدوده 24500-24600 اصلاح کنه صعود
                        بعد از ان به احتمال زیاد موج x در راستای یک اصلاح مرکب خواهد بود ولی اگه کف
                        کانال رو بشکنه و یکسره تا مرز 24000 واحد نزول کنه اصلاح فلت تکمیل شده و پایان
                        یافته.

نتیجه گیری : با توجه به قانون تناسب موج 2و4 و
                        اینکه این اصلاح از نظر زمانی هنوز باید زمان ببره و با توجه به اصلاح فلتی که پیش
                        روی شاخص هست من احتمال میدم شاخص از مرز 24500-24600 صعود خوبی رو حوالی اوایل
                        زمستان درقالب موج x تجربه کنه و مجددا ادامه اصلاح تا اواخر سال جاری تا تکمیل
                        اصلاح wxyxz

چیزیکه مشخصه اینه که اصلاح شاخص فلته و از اون طرف اگه c در هر جایی بجز محدوده تقریبی کف کانال یعنی محدوده 24530 واحد تکمیل بشه اصولا طبق قانون کانال کشی اصلاح پایان پذیرفته بهمین دلیل شخصا انتظار برگشت شاخص را از محدوده حمایتی بسیار قوی 24440-24530 واحد دارم

اگه شاخص از کف کانال برگرده به احتمال بسیار قوی یک صعود سه موجی خوب در قالب موج x داره که میتونه ادامه اصلاحی مجدد باشه.

همه عرایضم به این دلیل بود که شاید شاخص طبق نظری که دوستان تکنیکالیستمون مبنی بر نزول شاخص تا محدوده 22000 واحد دارند اتفاق بیفته ولی این اصلاح تو موج c یا y که الان در اون هستیم , واقعا بعیده (بدلیل اصلاح فلت شاخص) و تنها در صورت یک اصلاح مرکب پس از تکمیل فلت کنونی و پس از یک صعود خوب در قالب موج x امکان این اتفاق وجود دارد

راستی چنگال مورد علاقه ام اینبار رو شاخص خیلی جالبه چون اون هم حمایت قوی محدوده مورد نظر منو نشون میده
                        پ ن : شاید برخی از دوستان در مورد چنگال مدنظرم اطلاع نداشته باشند این چنگال از انتهای موج پیشرو بر رئوس a و b قرار میگیره و شانس تشکیل موج c بروی میدل لاینش بالاست. :D

[IMG][/IMG]
                        آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/11/24, 23:51.

نظر

• مات
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 5650

اگر گروه سنگ اهن و سرمايه گذاري هاي دارو دستشون مثل معادن باز بودن مطمئنا شاخص الان زير 24000 بود بايد ديد مسئولان مربوطه چه سناريويي براي سنگ اهن ي ها در نظر دارن
                          الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                          اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                          اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• arash
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 819

در جلسه مشترک سهامداران حقوقی بورس با وزیر اقتصاد بر حمایت همه جانبه از بازار سرمایه تاکید شد
                            1390/09/03

در جلسه مشترک سهامداران حقوقی بورس با وزیر اقتصاد بر حمایت همه جانبه از بازار سرمایه تاکید شد
                            وزیر امور اقتصادی و دارایی در این جلسه با ابراز خوش بینی نسبت به تداوم توسعه بازار سرمایه، بر ارادۀ دولت بر حمایت از این بازار و پیگیری حقوق سرمایه گذاران در حوزۀ سیاست گذاریهای کلان کشور و رعایت حقوق سهامداران شرکتهای خصوصی شده تاکید کرد.

در جلسه ای که عصر روز چهارشنبه 2/9/1390 با حضور وزیر اقتصاد و اموردارایی، رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، مدیرعامل بورس اوراق بهادار تهران و نمایندگان سهامداران عمدۀ حقوقی بازار سرمایه برگزار شد، راهکارهای توسعه و ارتقاء بازار سرمایه بررسی گردیـد.

در این جلسه که با حضور اکثر سهامداران حقوقی بازار بزرگ بازار برگزار گردید، مسائل، دغدغه ها و نیازهای بازار سرمایه از سوی متولیان بخش حقوقی بازار مطرح و راهکارهای حمایت بیشتر از بازار بررسـی گردیـد.

نمایندگان بخش حقوقی بازار سرمایه با اذعان به مطلوب بودن عملکرد شرکتهای بورسی و روشن بودن دور نمای فعالیت این شرکتها با توجه به روند افزایش سودآوری صنایع بورس، بر تداوم سرمایهگذاری در بازار سرمایه به عنوان بهترین گزینه سرمایهگذاری تاکید کردنـد.

رییس سازمان بورس و اوراق بهادار نیـز در این جلسه، ضمن ارائه گزارشی از تحولات اخیر بازار سرمایه، بر سیاست سازمان مبنی بر حمایت از سرمایه گذاران تأکید و ابراز امیدواری کرد با تداوم روند حمایتی دولت از بازار سرمایه، این بازار همچون گذشته یکی از بازارهای پیشرو در نظام مالی کشور خواهد بود.

در ادامه، دکتر حسینی وزیر امور اقتصادی و دارایی با ابراز خوش بینی نسبت به تداوم توسعه بازار سرمایه، بر ارادۀ دولت بر حمایت از این بازار و پیگیری حقوق سرمایه گذاران در حوزۀ سیاست گذاریهای کلان کشور و رعایت حقوق سهامداران شرکتهای خصوصی شده تاکید کرد.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5095

ظاهر قضیه خیلی خوشبینانه است ، ولی...

این همون وزیر اقتصاد نیست که به تازگی پس از استیضاح در مورد تخلف 3000 میلیاردی با یک جمله " من را حلال کنید!" یک ماله حسابی کشید و سربلند اومد بیرون؟!
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• amir2003
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1125

Bungee Jumping شاخص

همانطور که قندیها با افتخار یکی بعد از دیگری مقاومتها را شکستند =; و راه صعود را در پیش گرفتند شاخص نیز با زاری و التماس در نقطه قرینه آنها حمایتها را شکست و بدینجا رسید~X( . و اما بعد از این همه سقوط آزاد اونم بدون چتر که البته فکر میکنم میشه اونو به Bungee Jumping (پرش بانجی) تشبیه کرد فردا شاخص میرسه به نقطه حمایتی قوی که از یکطرف خط میدلاین چنگاله و از طرف دیگه محدوده اصلاح 90 تا 100فیبو . بنظر من فردا باید به این حمایت جواب منطقی بده و با یک برگشت سریع بانجی کمی از راه رفته رو جبران کنه وگرنه باید قبول کنیم که طناب بانجی نیز عمل نکرده و شاخص رفته برای حمایت بعدی البته در روی زمین :D

موفق و پرسود باشید

اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
                                "دیوید ویسکات"

نظر

در حال کار...
                                X