NEo-Wave

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan666
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1104

پاسخ : NEo-Wave

یک نکته آموزشی

خفنر رو ببینید ....کسانی که تو سقف خریدند تا الان 30 درصد افتادند

باید حوصله کرد این جور سهما رو که تاییدیه دادند!...تا در آینده بعد صرف زمان و قیمت در بهترین قیمت ها شکار کرد

نظر

• Omid_Khan
      عضو فعال
      • Dec 2020
      • 714

ممنون از شما برای تحلیل و نمودارهاتون.
      ولی لطفا یه کمی هم درباره نمودارها و تکنیکهایی که استفاده میکنید توضیح بدید. مثلا در نمودار خفنر، منظور از اون مستطیلهای زرد رنگ چیه؟

نظر

• hasan666
        عضو فعال
        • May 2014
        • 1104

آخرین پستی که خدمت دوستان عرض میکنم

لطفا لطفا و لطفا هیجانی نشوید...اینجا احساسات شما رو نشانه خواهند رفت و اون حس جاماندگی

بالای بعدی فرصت خروج هست..ایزی ایزی تامام تامام

نظر

• تاران
          عضو فعال
          • Jan 2012
          • 959

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
          آخرین پستی که خدمت دوستان عرض میکنم

لطفا لطفا و لطفا هیجانی نشوید...اینجا احساسات شما رو نشانه خواهند رفت و اون حس جاماندگی

بالای بعدی فرصت خروج هست..ایزی ایزی تامام تامام
          حسن آقا
          ممنون از چارتهای زییاتون
          اینم نظز بنده
          اصلاح فعلی میتواند در قالب موج 2 از 3 از 5 تاسطوح 1590 یا 1510 ادامه داشته باشد.
          البته بنده قبلا در زمانیکه شاخص کل در مسیر نزولی بود حدود 1250 رو نقطه برگشت اعلام کردم که از حدود 1240 برگشت
          قبلا هم گفته بودم اگر شاخص بالای 1700 هزار برود اصلاح شاخص تمام شده است و گرنه در انتهای موج B از چهار شاخص کل هستیم
          در اصل توسط تاران پست شده است View Post
          سلام
          این دو تا اینجا باشن
          بعدا توضیح میدم
          [IMG][/IMG]
          [IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]

نظر

• vion
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 825

حسن آقا
            ممنون از چارتهای زییاتون
            اینم نظز بنده
            اصلاح فعلی میتواند در قالب موج 2 از 3 از 5 تاسطوح 1590 یا 1510 ادامه داشته باشد.
            البته بنده قبلا در زمانیکه شاخص کل در مسیر نزولی بود حدود 1250 رو نقطه برگشت اعلام کردم که از حدود 1240 برگشت
            قبلا هم گفته بودم اگر شاخص بالای 1700 هزار برود اصلاح شاخص تمام شده است و گرنه در انتهای موج B از چهار شاخص کل هستیم

[IMG][/IMG]
            درود
            بر فرض که در انتهای موج Bباشیم.و موج Cشاخص شروع بشه و به عدد نشان داده که گویا کمتر از ۸۰۰ هزار واحد هست برسه.در ان صورت قیمت سهم ها به چه اعدادی خواهند رسید.مثلا خودرو و سایپا و صدرا و خزامیا و وساخت و ثمسکن و ثاخت و شپنا و شپدیس وشکربن چند خواهند شد؟.
            صد البته در صورت وقوع اتفافات ناگوار نمیتوان جلوی ریزش بورس را گرفت و چه بسا بازار را تعطیل اعلام کنن..اما در صورت همان اتفاقات ناگوار بهای ملک و اپارتمان چه سرنوشتی پبدا خواهند کرد.
            خوشحال میشم پاسخ تون را بدونم
            سپاس

نظر

• تاران
              عضو فعال
              • Jan 2012
              • 959

در اصل توسط vion پست شده است View Post
              درود
              بر فرض که در انتهای موج Bباشیم.و موج Cشاخص شروع بشه و به عدد نشان داده که گویا کمتر از ۸۰۰ هزار واحد هست برسه.در ان صورت قیمت سهم ها به چه اعدادی خواهند رسید.مثلا خودرو و سایپا و صدرا و خزامیا و وساخت و ثمسکن و ثاخت و شپنا و شپدیس وشکربن چند خواهند شد؟.
              صد البته در صورت وقوع اتفافات ناگوار نمیتوان جلوی ریزش بورس را گرفت و چه بسا بازار را تعطیل اعلام کنن..اما در صورت همان اتفاقات ناگوار بهای ملک و اپارتمان چه سرنوشتی پبدا خواهند کرد.
              خوشحال میشم پاسخ تون را بدونم
              سپاس
              اگه شاخص کل بالای ۱۷۰۰ هزار بیاد اون وقت حرکت فعلی موج بی نیست
              منتها برفرض که نشود
              دلایل ذیل میتونه شاخص رو به سمت ۹۰۰ هزار ببره
              جنگ چه حمله اسراییل چه داخلی
              فوت رهبر و آشوب در کشور

نظر

• vion
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 825

جناب تاران چند ساله در بورس فعال هستین؟

نظر

• hasan666
                  عضو فعال
                  • May 2014
                  • 1104

حسن آقا
                  ممنون از چارتهای زییاتون
                  اینم نظز بنده

[IMG][/IMG]
                  درود و ارادت
                  جسارتا عرض میکنم ...لیبیل 12345 که در نمودار اول گذاشتید شتابدار نیست من نمیگم قانون شتابدارها اینو میگن

در لیبل دوم که گذاشتید خط 2-4 شما شکسته و اگر بر فرض سناریو شما درست باشد از نظر شتابدار ها در این لگ(که به نظرم اینگونه نیست) یک 5 موجی به اتمام رسیده یا اینکه موج 4 شما اونجا خاتمه نیافته است.

نظر

• hasan666
                    عضو فعال
                    • May 2014
                    • 1104

با سلام خدمت دوستان

ببینید دوستان وقتی پول هوشمند (بیگ بویزها و بانک ها به اصطلاح((نه پولی که فیلتر ها نشون میدن که ازدم غلط اندر غلطه) از یک جایی جمع آوری سهام رو شروع می کنند آنها در اتاق فکر برای خودشان تصمیماتی دارند که به یک هدف یا نقطه ای از بازار برسند...اینها همه چی در اختیار دارند از پول و رسانه و اطلاعات نهانی بگیر تا ......مثلا ما فرض می کنیم شورای امنیت ملی،بانک مرکزی بازار ساز ما هستند(شک دارید!) یا همون big boys ها...ما هم بعنوان خرد تریدرها(یا همون گوساله ها/.:biggrinsmiley.:/)

این تا اینجا

وقتی ماجرا رو متوجه شدیم خب باید حواسمون به نقطه خروج اینها باشد...نجور؟!

سوال ؟آیا آنها با این قرمزی امروز خارج شدند؟؟؟...جواب قطعا نه هست....و اگر جواب بله هست ساده انگاری است ...چون اصلا فرصت خروج ندارند و صرفا یک شوک خبری بود

اینها اگر بخواهند خروج کنند یک تله پهن می کنند ...که حدضرر فروشنده ها و خریدارها رو باهم میزنند!!!...مقاومت های من درآوردی که در کلاسیک یادمان دادند پودر میکنند/:.yead.:/

فروشنده ها را خریدار و خریدارها رو فروشنده می کنند....نه دییسن؟!

پس تکلیف امروز روشن شد

بریم سراغ نمودار
                    همون طور که قبلا عرض کردم ما در موج B بزرگ هستیم....که این موج فعلا دوتا سناریو دارد...اولی بصورت دیامتریک (تصویر اول) دومی بصورت سیمتریک(تصویر دوم)

تصویر دوم ....سیمتریک

ریز میشیم......خب با فرض سناریوهای بالا ما الان در موج E از این کارکشن هستیم

که تا اینجا یک abc بالا اومدیم...این شوک رو بصورت x موج فرض میکنیم که ممکنه یکی دو روز هم طول بکشه مشکلی ندارد....و سپس ادامه روند

اما طبق شماتیکی که کشیدم از اینجا به بعد سخته و باید حواس جمع بود و محافظت از سود ...بخصوص شاخص کلی ها

چند نکته خیلی مهم :
                    اول اینکه 1600 به هیچ وجه مقاومت نبود...قبلا سفارشات آنجا تسویه شده بود.
                    دوم:برخی از سهما به تارگت شون رسیدن،برخی میانه روند هستند...جالب تر اینکه برخی هنوز شروع نکردند
                    سوم :به محدوده هایی که مشخص کردم حتما حواستون باشه و واکنش ها رو ببینید
                    چهارم:خوش باشید ولی گفتم مست نکنید!از این دولت هرکاری بر می آید

بازار خوبی بود و خوراک نوسان
                    این پست رو مجدد مطالعه کنید....جالبه به اون محدوده های مشخص شده هنوز نرسیدیم بازار ریپ زد

جالبه نمودار شاخص عین همونی که کشیدم

نظر

• hasan666
                      عضو فعال
                      • May 2014
                      • 1104

شاخص مواد دارویی

سه حالت شاخه اخر اصلاح گروه دارو

شاخص گروه دارو که قبلا اشاره شد یکی از بهترین های امسال خواهند بود...صرفا مرور تحلیل

نظر

• hasan666
                        عضو فعال
                        • May 2014
                        • 1104

پست آخر....... برای سال بعد در حال مطالعه ،تمرکز و تحلیل بازار هستم تا بتوانم بهترین سبد را برای سال 1402 ببندم

چون اعتقاد دارم سال بعد بازار بورس بهترین بازار خواهد بود اما برای اهلش!

در این بین سهم ها و گروه ها متفاوت خواهند بود برای بازدهی میانگین 100 الی 150 درصدی!

بخاطر همین دوستانی که تمایل دارند سبدگردانی اختصاصی برایشان انجام شوند بصورت توافقی (سال بعد ) 5 نفر با سرمایه بالای 500 میلیون تومان خصوصی پیام دهند.

یا حق

نظر

• mst
                          Banned
                          • Oct 2020
                          • 129

پست آخر....... برای سال بعد در حال مطالعه ،تمرکز و تحلیل بازار هستم تا بتوانم بهترین سبد را برای سال 1402 ببندم

چون اعتقاد دارم سال بعد بازار بورس بهترین بازار خواهد بود اما برای اهلش!

در این بین سهم ها و گروه ها متفاوت خواهند بود برای بازدهی میانگین 100 الی 150 درصدی!

بخاطر همین دوستانی که تمایل دارند سبدگردانی اختصاصی برایشان انجام شوند بصورت توافقی (سال بعد ) 5 نفر با سرمایه بالای 500 میلیون تومان خصوصی پیام دهند.

یا حق
                          درود بر جناب حسن استاد با هوش.. ایواله بموقع فلنگ را بر قرار ترجیح دادین

نظر

• ققنوس14
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1545

با سلام خدمت دوستان

ببینید دوستان وقتی پول هوشمند (بیگ بویزها و بانک ها به اصطلاح((نه پولی که فیلتر ها نشون میدن که ازدم غلط اندر غلطه) از یک جایی جمع آوری سهام رو شروع می کنند آنها در اتاق فکر برای خودشان تصمیماتی دارند که به یک هدف یا نقطه ای از بازار برسند...اینها همه چی در اختیار دارند از پول و رسانه و اطلاعات نهانی بگیر تا ......مثلا ما فرض می کنیم شورای امنیت ملی،بانک مرکزی بازار ساز ما هستند(شک دارید!) یا همون big boys ها...ما هم بعنوان خرد تریدرها(یا همون گوساله ها/.:biggrinsmiley.:/)

این تا اینجا

وقتی ماجرا رو متوجه شدیم خب باید حواسمون به نقطه خروج اینها باشد...نجور؟!

سوال ؟آیا آنها با این قرمزی امروز خارج شدند؟؟؟...جواب قطعا نه هست....و اگر جواب بله هست ساده انگاری است ...چون اصلا فرصت خروج ندارند و صرفا یک شوک خبری بود

اینها اگر بخواهند خروج کنند یک تله پهن می کنند ...که حدضرر فروشنده ها و خریدارها رو باهم میزنند!!!...مقاومت های من درآوردی که در کلاسیک یادمان دادند پودر میکنند/:.yead.:/

فروشنده ها را خریدار و خریدارها رو فروشنده می کنند....نه دییسن؟!

پس تکلیف امروز روشن شد

بریم سراغ نمودار
                            همون طور که قبلا عرض کردم ما در موج B بزرگ هستیم....که این موج فعلا دوتا سناریو دارد...اولی بصورت دیامتریک (تصویر اول) دومی بصورت سیمتریک(تصویر دوم)

تصویر دوم ....سیمتریک

ریز میشیم......خب با فرض سناریوهای بالا ما الان در موج E از این کارکشن هستیم

که تا اینجا یک abc بالا اومدیم...این شوک رو بصورت x موج فرض میکنیم که ممکنه یکی دو روز هم طول بکشه مشکلی ندارد....و سپس ادامه روند

اما طبق شماتیکی که کشیدم از اینجا به بعد سخته و باید حواس جمع بود و محافظت از سود ...بخصوص شاخص کلی ها

چند نکته خیلی مهم :
                            اول اینکه 1600 به هیچ وجه مقاومت نبود...قبلا سفارشات آنجا تسویه شده بود.
                            دوم:برخی از سهما به تارگت شون رسیدن،برخی میانه روند هستند...جالب تر اینکه برخی هنوز شروع نکردند
                            سوم :به محدوده هایی که مشخص کردم حتما حواستون باشه و واکنش ها رو ببینید
                            چهارم:خوش باشید ولی گفتم مست نکنید!از این دولت هرکاری بر می آید

بازار خوبی بود و خوراک نوسان
                            سلام و درود
                            عالي بود.سپاس
                            فقط سوالي كه بوجود مياد تحليلهايي از سهامهاي كپرور و كرمان و دالبر و جوين و ... نموديد كه حركتشان با اين حركت شاخص همخواني ندارد.
                            آيا آن سهامها خارج از مسير شاخص مي باشند؟
                            آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• hasan666
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1104

کپرور تایم min 15 ....استاپ تحلیل خط قرمز

فیلد شد و استاپ خورد

نظر

• hasan666
                                عضو فعال