NEo-Wave

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hasan666
    عضو فعال
    • May 2014
    • 1104

پاسخ : NEo-Wave

خگستر خیلی ها رو پیاده کرد

رفت 550-600

نظر

• hasan666
      عضو فعال
      • May 2014
      • 1104

از اینجا به بعد گفتم سخته بالا رفتن
      یه روز مثبتیم یه روز منفی
      مومنتوم حرکتی قوی نخواهد بود

پس حواستون باشه

مثبت ها بخرید به فنا میروید

نمیگم بفروشید از قبل سهمایی که دارید حد ضرر بالا بیارید

سهم خوب هم تو منفی پیدا میشه

حوصله و تمرکز کنید و دور از هیجان

نظر

• hasan666
        عضو فعال
        • May 2014
        • 1104

اخرین رالی گروه خودرو لذت ببرید

نظر

• abdollah000
          عضو فعال
          • Apr 2022
          • 1492

سلام و عرض ارادت.....ببخشید حسن اقا شما لیدر بازار رو در ماههای اتی کذوم گروه میدانید؟..........عده زیاذی از گروه خوذرو به عنوان لیدر یاد میکنن...........بنظر شما گروه ساختمان و فلزات هم توانایی رشذ خوب در ماههای آتی میتونن داشته باشن/...........سپاس از شما

نظر

• hasan666
            عضو فعال
            • May 2014
            • 1104

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
            سلام و عرض ارادت.....ببخشید حسن اقا شما لیدر بازار رو در ماههای اتی کذوم گروه میدانید؟..........عده زیاذی از گروه خوذرو به عنوان لیدر یاد میکنن...........بنظر شما گروه ساختمان و فلزات هم توانایی رشذ خوب در ماههای آتی میتونن داشته باشن/...........سپاس از شما
            درود و ارادت
            ببینید لیدر بازار الان گروه خودرو و خصوصا خود خودرو هست حتی بهتر از خساپا،،،زمانهایی بود خساپا لیدر بازار بود

لیدر بازار از نظر روانی تاثیر زیادی در روند بازار داره،،،با اینکه شاید کمتر کسی پیدا بشه از نظر بنیادی گروه خودرو رو قبول کنه ولی همیشه لیدر بودند چه ریزش بازار چه در صعود
            گروه بعدی که نقش لیدری داشته تا اینجا صنعت پالایشی بوده بخصوص شپنا...و روند شاخص کل با این گروه گره خورده...الان ببینید اینا درجا می‌زنند شاخص کل هم درجا میزنه ،، و گروهای هم وزنی جولان میدن

قبلا لیدر بانک تجارت و صادرات بودند
            فملی و فولاد ولی فعلا کمرنگ شدند
            صنعت ساختمان نمیتونه لیدر بشه دقت کنید بحث لیدر بودن هست نه اینکه رشد نداشته باشند شاید به بهانه ساخت مسکن ملی ! اینا رو هم تکون بدن
            آخرین ویرایش توسط hasan666؛ 2023/01/04, 23:11.

نظر

• hasan666
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1104

من اینجا صرفا دنبال نقطه خروج هستم
              بیشتر سبدم کالا بود که داره به هدف ام نزدیک میشه و همیشه سعی میکنم ۱۰ درصد زودتر خروج بزنم
              بعدش حکشتی بود سود خوبی داد و امروز دادم به صف خرید
              اگر ریتریس بده مجدد ۲۴۰۰ الی ۲۶۰۰ خریدارم

همیشه سعی میکنم زمانی که بازار ریسکی میشه سبدهامو سبک کنم نهایت ۳ تا ،، راحت بشه خروج زد

سعی کنید دنبال نقطه خروج بگردید اینجاها،،نه ورود

البته سهم هایی هم هستن انصافا حرکت خاصی نکردند که میشه بررسی شون کرد

صرفا نظرات‌ شخصی هست دوستان
              خودتون بررسی کنید حتما تا خدای نکرده باعث ضرر و زیان کسی نشوم

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

در اصل توسط hasan666 پست شده است View Post
                بیشتر سبدم کالا بود که داره به هدف ام نزدیک میشه و همیشه سعی میکنم ۱۰ درصد زودتر خروج بزنم

همیشه سعی میکنم زمانی که بازار ریسکی میشه سبدهامو سبک کنم نهایت ۳ تا ،، راحت بشه خروج زد

ببخشید بعد از خواندن مطلب شما این سئوال برام پیش آمد مگر بازار قبلا ریسکی نبود( برجام- بودجه- قیمت دلار فرزینی) چرا آن موقع از حکشتی و کالا خروج نزدید( چون بازار موقع ریسکی شدن با هم نزول می کنند چه دلاری چه ریالی)
                ممنونم اگر پاسخ بدید
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• shimaalovelygirl
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2022
                  • 1122

تجربه نشان داده که باید برخلاف نظر جمیع اساتید عمل کرد...

نظر

• shimaalovelygirl
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2022
                    • 1122

با سلام خدمت دوستان

ببینید دوستان وقتی پول هوشمند (بیگ بویزها و بانک ها به اصطلاح((نه پولی که فیلتر ها نشون میدن که ازدم غلط اندر غلطه) از یک جایی جمع آوری سهام رو شروع می کنند آنها در اتاق فکر برای خودشان تصمیماتی دارند که به یک هدف یا نقطه ای از بازار برسند...اینها همه چی در اختیار دارند از پول و رسانه و اطلاعات نهانی بگیر تا ......مثلا ما فرض می کنیم شورای امنیت ملی،بانک مرکزی بازار ساز ما هستند(شک دارید!) یا همون big boys ها...ما هم بعنوان خرد تریدرها(یا همون گوساله ها/.:biggrinsmiley.:/)

این تا اینجا

وقتی ماجرا رو متوجه شدیم خب باید حواسمون به نقطه خروج اینها باشد...نجور؟!

سوال ؟آیا آنها با این قرمزی امروز خارج شدند؟؟؟...جواب قطعا نه هست....و اگر جواب بله هست ساده انگاری است ...چون اصلا فرصت خروج ندارند و صرفا یک شوک خبری بود

اینها اگر بخواهند خروج کنند یک تله پهن می کنند ...که حدضرر فروشنده ها و خریدارها رو باهم میزنند!!!...مقاومت های من درآوردی که در کلاسیک یادمان دادند پودر میکنند/:.yead.:/

فروشنده ها را خریدار و خریدارها رو فروشنده می کنند....نه دییسن؟!

پس تکلیف امروز روشن شد

بریم سراغ نمودار
                    همون طور که قبلا عرض کردم ما در موج B بزرگ هستیم....که این موج فعلا دوتا سناریو دارد...اولی بصورت دیامتریک (تصویر اول) دومی بصورت سیمتریک(تصویر دوم)

تصویر دوم ....سیمتریک

ریز میشیم......خب با فرض سناریوهای بالا ما الان در موج E از این کارکشن هستیم

که تا اینجا یک abc بالا اومدیم...این شوک رو بصورت x موج فرض میکنیم که ممکنه یکی دو روز هم طول بکشه مشکلی ندارد....و سپس ادامه روند

اما طبق شماتیکی که کشیدم از اینجا به بعد سخته و باید حواس جمع بود و محافظت از سود ...بخصوص شاخص کلی ها

چند نکته خیلی مهم :
                    اول اینکه 1600 به هیچ وجه مقاومت نبود...قبلا سفارشات آنجا تسویه شده بود.
                    دوم:برخی از سهما به تارگت شون رسیدن،برخی میانه روند هستند...جالب تر اینکه برخی هنوز شروع نکردند
                    سوم :به محدوده هایی که مشخص کردم حتما حواستون باشه و واکنش ها رو ببینید
                    چهارم:خوش باشید ولی گفتم مست نکنید!از این دولت هرکاری بر می آید

بازار خوبی بود و خوراک نوسان
                    این تابع سینوسی و تپه های پی در پی شما تا کجا ادامه داره؟تا سال ۱۴۹۹هجری شمسی؟

نظر

• shimaalovelygirl
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2022
                      • 1122

روند شاخص کل بورس تهران را دستور و دستکاری بازگردان با ربات و الگوریتم ،شکل می دهد و تابع هیچ فرمول و قاعده و تکنیکالی نیست.
                      در واقع این شکل ها و نمودارها تابع دستکاری اند.وگرنه از نظر موج شناسی الیوت و همچنین فیبوناچی و نقاط rsi و ... تمامی نمودارهای شما فیلد می شود.البته این مشکل تنها از نمودارهای شما نیست،بلکه هیچ نموداری روی شاخص کل بورس تهران نمی تواند از قوانین جهانی پیروی کند،درنتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بعد از رخ دادن ماجرا،توسط اساتید توجیه می شود.
                      الان همه می‌گویند دلار ریزش میکند تا ۳۵-۳۶ و شما هم طبق همین پیش بینی،اعلام کردی دنبال نقاط خروج باشید.ولی تجربه نشان داده،نظر همگانی روی روند دلار و بورس تهران،برعکس درمیاد و دلار به زودی وارد کانال جدید بالاتر می شود و کف دلار ۴۰تومن،باقی خواهد ماند

نظر

• shimaalovelygirl
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2022
                        • 1122

در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است View Post
                        روند شاخص کل بورس تهران را دستور و دستکاری بازگردان با ربات و الگوریتم ،شکل می دهد و تابع هیچ فرمول و قاعده و تکنیکالی نیست.
                        در واقع این شکل ها و نمودارها تابع دستکاری اند.وگرنه از نظر موج شناسی الیوت و همچنین فیبوناچی و نقاط rsi و ... تمامی نمودارهای شما فیلد می شود.البته این مشکل تنها از نمودارهای شما نیست،بلکه هیچ نموداری روی شاخص کل بورس تهران نمی تواند از قوانین جهانی پیروی کند،درنتیجه قابل پیش‌بینی نیست و بعد از رخ دادن ماجرا،توسط اساتید توجیه می شود.
                        الان همه می‌گویند دلار ریزش میکند تا ۳۵-۳۶ و شما هم طبق همین پیش بینی،اعلام کردی دنبال نقاط خروج باشید.ولی تجربه نشان داده،نظر همگانی روی روند دلار و بورس تهران،برعکس درمیاد و دلار به زودی وارد کانال جدید بالاتر می شود و کف دلار ۴۰تومن،باقی خواهد ماند

دلار سبزه ⛳️ فـردایی ⏳ 40,200 تومان

نظر

• hasan666
                          عضو فعال
                          • May 2014
                          • 1104

کالا امروز 1900 رو هم تاچ کرد...1540 خریدم بوده...هدف من 2130-2280 هست

پیشنهاد و بررسی در روزهای منفی بوده ....هیچ کسی نمی تواند جلوی روند را بگیرد
                          کالا رو 22000 خروج زدم کلا هدفم تا اینجا بود...خیر باشه برای خریدارش...

در مورد بازار و سهم ها و استراتژی کاملا توضیح دادم و نیازی نیست دوباره بنویسم

نظر

• تاران
                            عضو فعال
                            • Jan 2012
                            • 959

به نظر بنده در صورت عبور موفق از ۱۷۰۰ هزار
                            شاخص کل تا ۲۷۰۰ هزار خواهد رفت اگر نه این موج صرفا موج بی از ۴ شاخص کل هست

نظر

• hasan666
                              عضو فعال
                              • May 2014
                              • 1104

در اصل توسط تاران پست شده است View Post
                              به نظر بنده در صورت عبور موفق از ۱۷۰۰ هزار
                              شاخص کل تا ۲۷۰۰ هزار خواهد رفت اگر نه این موج صرفا موج بی از ۴ شاخص کل هست
                              انشاله
                              ممنون میشم چارت بزارید

نظر

• hasan666
                                عضو فعال
                                • May 2014
                                • 1104

بررسی خودرو
                                سهم بعد از تکمیل 7 شاخه اصلاحی در قالب دیامتریک صعود خود را آغاز کرد ولی نتوانست شاخه g را در مدت زمان برابر برگردد....اکنون 2 سناریو مطرح هست ...خوشبینانه الگوی سیمتریکال(9 شاخه) باشه و سهم با حفظ حمایت 178 تومان و عدم نفوذ به کف قبلی محدوده 155 صعود خود را مجدد آغاز کند....بد بینانه این رشد در قالب x موج باشد که دوباره باید یک الگوی اصلاحی را تکمیل کند و زمانبر خواهد شد.
                                فاند:خبر بلوک و برجام در شکل گیری این سناریوها تاثیر زیادی خواهند داشت.
                                پ .ن:استراتژی خودم در مورد چنین سهمی پایین هاشو میخرم و بالا ها رو درصورت شل شدن میفروشم تا الگو شکل بگیره

تحلیل 15 خرداد ...با حفظ حمایت 178 تومانی سناریو سیمتریک به زیبایی اجرا شد....دیگه رسیده به هدف....اون عددی که مشخص شده ببینم تاچ میکنه یانه ....در مورد اون عدد حرفها دارم بعدا!!!؟؟

نظر

در حال کار...
                                X