کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و عرض ارادت.....ببخشید حسن اقا شما لیدر بازار رو در ماههای اتی کذوم گروه میدانید؟..........عده زیاذی از گروه خوذرو به عنوان لیدر یاد میکنن...........بنظر شما گروه ساختمان و فلزات هم توانایی رشذ خوب در ماههای آتی میتونن داشته باشن/...........سپاس از شما
سلام و عرض ارادت.....ببخشید حسن اقا شما لیدر بازار رو در ماههای اتی کذوم گروه میدانید؟..........عده زیاذی از گروه خوذرو به عنوان لیدر یاد میکنن...........بنظر شما گروه ساختمان و فلزات هم توانایی رشذ خوب در ماههای آتی میتونن داشته باشن/...........سپاس از شما
درود و ارادت
ببینید لیدر بازار الان گروه خودرو و خصوصا خود خودرو هست حتی بهتر از خساپا،،،زمانهایی بود خساپا لیدر بازار بود
لیدر بازار از نظر روانی تاثیر زیادی در روند بازار داره،،،با اینکه شاید کمتر کسی پیدا بشه از نظر بنیادی گروه خودرو رو قبول کنه ولی همیشه لیدر بودند چه ریزش بازار چه در صعود
گروه بعدی که نقش لیدری داشته تا اینجا صنعت پالایشی بوده بخصوص شپنا...و روند شاخص کل با این گروه گره خورده...الان ببینید اینا درجا میزنند شاخص کل هم درجا میزنه ،، و گروهای هم وزنی جولان میدن
قبلا لیدر بانک تجارت و صادرات بودند
فملی و فولاد ولی فعلا کمرنگ شدند
صنعت ساختمان نمیتونه لیدر بشه دقت کنید بحث لیدر بودن هست نه اینکه رشد نداشته باشند شاید به بهانه ساخت مسکن ملی ! اینا رو هم تکون بدن
من اینجا صرفا دنبال نقطه خروج هستم
بیشتر سبدم کالا بود که داره به هدف ام نزدیک میشه و همیشه سعی میکنم ۱۰ درصد زودتر خروج بزنم
بعدش حکشتی بود سود خوبی داد و امروز دادم به صف خرید
اگر ریتریس بده مجدد ۲۴۰۰ الی ۲۶۰۰ خریدارم
همیشه سعی میکنم زمانی که بازار ریسکی میشه سبدهامو سبک کنم نهایت ۳ تا ،، راحت بشه خروج زد
سعی کنید دنبال نقطه خروج بگردید اینجاها،،نه ورود
البته سهم هایی هم هستن انصافا حرکت خاصی نکردند که میشه بررسی شون کرد
صرفا نظرات شخصی هست دوستان
خودتون بررسی کنید حتما تا خدای نکرده باعث ضرر و زیان کسی نشوم
بیشتر سبدم کالا بود که داره به هدف ام نزدیک میشه و همیشه سعی میکنم ۱۰ درصد زودتر خروج بزنم
همیشه سعی میکنم زمانی که بازار ریسکی میشه سبدهامو سبک کنم نهایت ۳ تا ،، راحت بشه خروج زد
ببخشید بعد از خواندن مطلب شما این سئوال برام پیش آمد مگر بازار قبلا ریسکی نبود( برجام- بودجه- قیمت دلار فرزینی) چرا آن موقع از حکشتی و کالا خروج نزدید( چون بازار موقع ریسکی شدن با هم نزول می کنند چه دلاری چه ریالی)
ممنونم اگر پاسخ بدید
آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.
تجربه نشان داده که باید برخلاف نظر جمیع اساتید عمل کرد...
ببینید دوستان وقتی پول هوشمند (بیگ بویزها و بانک ها به اصطلاح((نه پولی که فیلتر ها نشون میدن که ازدم غلط اندر غلطه) از یک جایی جمع آوری سهام رو شروع می کنند آنها در اتاق فکر برای خودشان تصمیماتی دارند که به یک هدف یا نقطه ای از بازار برسند...اینها همه چی در اختیار دارند از پول و رسانه و اطلاعات نهانی بگیر تا ......مثلا ما فرض می کنیم شورای امنیت ملی،بانک مرکزی بازار ساز ما هستند(شک دارید!) یا همون big boys ها...ما هم بعنوان خرد تریدرها(یا همون گوساله ها/.:biggrinsmiley.:/)
این تا اینجا
وقتی ماجرا رو متوجه شدیم خب باید حواسمون به نقطه خروج اینها باشد...نجور؟!
سوال ؟آیا آنها با این قرمزی امروز خارج شدند؟؟؟...جواب قطعا نه هست....و اگر جواب بله هست ساده انگاری است ...چون اصلا فرصت خروج ندارند و صرفا یک شوک خبری بود
اینها اگر بخواهند خروج کنند یک تله پهن می کنند ...که حدضرر فروشنده ها و خریدارها رو باهم میزنند!!!...مقاومت های من درآوردی که در کلاسیک یادمان دادند پودر میکنند/:.yead.:/
فروشنده ها را خریدار و خریدارها رو فروشنده می کنند....نه دییسن؟!
پس تکلیف امروز روشن شد
بریم سراغ نمودار
همون طور که قبلا عرض کردم ما در موج B بزرگ هستیم....که این موج فعلا دوتا سناریو دارد...اولی بصورت دیامتریک (تصویر اول) دومی بصورت سیمتریک(تصویر دوم)
تصویر دوم ....سیمتریک
ریز میشیم......خب با فرض سناریوهای بالا ما الان در موج E از این کارکشن هستیم
که تا اینجا یک abc بالا اومدیم...این شوک رو بصورت x موج فرض میکنیم که ممکنه یکی دو روز هم طول بکشه مشکلی ندارد....و سپس ادامه روند
اما طبق شماتیکی که کشیدم از اینجا به بعد سخته و باید حواس جمع بود و محافظت از سود ...بخصوص شاخص کلی ها
چند نکته خیلی مهم : اول اینکه 1600 به هیچ وجه مقاومت نبود...قبلا سفارشات آنجا تسویه شده بود.
دوم:برخی از سهما به تارگت شون رسیدن،برخی میانه روند هستند...جالب تر اینکه برخی هنوز شروع نکردند
سوم :به محدوده هایی که مشخص کردم حتما حواستون باشه و واکنش ها رو ببینید
چهارم:خوش باشید ولی گفتم مست نکنید!از این دولت هرکاری بر می آید
بازار خوبی بود و خوراک نوسان
این تابع سینوسی و تپه های پی در پی شما تا کجا ادامه داره؟تا سال ۱۴۹۹هجری شمسی؟
روند شاخص کل بورس تهران را دستور و دستکاری بازگردان با ربات و الگوریتم ،شکل می دهد و تابع هیچ فرمول و قاعده و تکنیکالی نیست.
در واقع این شکل ها و نمودارها تابع دستکاری اند.وگرنه از نظر موج شناسی الیوت و همچنین فیبوناچی و نقاط rsi و ... تمامی نمودارهای شما فیلد می شود.البته این مشکل تنها از نمودارهای شما نیست،بلکه هیچ نموداری روی شاخص کل بورس تهران نمی تواند از قوانین جهانی پیروی کند،درنتیجه قابل پیشبینی نیست و بعد از رخ دادن ماجرا،توسط اساتید توجیه می شود.
الان همه میگویند دلار ریزش میکند تا ۳۵-۳۶ و شما هم طبق همین پیش بینی،اعلام کردی دنبال نقاط خروج باشید.ولی تجربه نشان داده،نظر همگانی روی روند دلار و بورس تهران،برعکس درمیاد و دلار به زودی وارد کانال جدید بالاتر می شود و کف دلار ۴۰تومن،باقی خواهد ماند
در اصل توسط shimaalovelygirl پست شده است
View Post
روند شاخص کل بورس تهران را دستور و دستکاری بازگردان با ربات و الگوریتم ،شکل می دهد و تابع هیچ فرمول و قاعده و تکنیکالی نیست.
در واقع این شکل ها و نمودارها تابع دستکاری اند.وگرنه از نظر موج شناسی الیوت و همچنین فیبوناچی و نقاط rsi و ... تمامی نمودارهای شما فیلد می شود.البته این مشکل تنها از نمودارهای شما نیست،بلکه هیچ نموداری روی شاخص کل بورس تهران نمی تواند از قوانین جهانی پیروی کند،درنتیجه قابل پیشبینی نیست و بعد از رخ دادن ماجرا،توسط اساتید توجیه می شود.
الان همه میگویند دلار ریزش میکند تا ۳۵-۳۶ و شما هم طبق همین پیش بینی،اعلام کردی دنبال نقاط خروج باشید.ولی تجربه نشان داده،نظر همگانی روی روند دلار و بورس تهران،برعکس درمیاد و دلار به زودی وارد کانال جدید بالاتر می شود و کف دلار ۴۰تومن،باقی خواهد ماند
بررسی خودرو
سهم بعد از تکمیل 7 شاخه اصلاحی در قالب دیامتریک صعود خود را آغاز کرد ولی نتوانست شاخه g را در مدت زمان برابر برگردد....اکنون 2 سناریو مطرح هست ...خوشبینانه الگوی سیمتریکال(9 شاخه) باشه و سهم با حفظ حمایت 178 تومان و عدم نفوذ به کف قبلی محدوده 155 صعود خود را مجدد آغاز کند....بد بینانه این رشد در قالب x موج باشد که دوباره باید یک الگوی اصلاحی را تکمیل کند و زمانبر خواهد شد.
فاند:خبر بلوک و برجام در شکل گیری این سناریوها تاثیر زیادی خواهند داشت.
پ .ن:استراتژی خودم در مورد چنین سهمی پایین هاشو میخرم و بالا ها رو درصورت شل شدن میفروشم تا الگو شکل بگیره
تحلیل 15 خرداد ...با حفظ حمایت 178 تومانی سناریو سیمتریک به زیبایی اجرا شد....دیگه رسیده به هدف....اون عددی که مشخص شده ببینم تاچ میکنه یانه ....در مورد اون عدد حرفها دارم بعدا!!!؟؟
نظر