در اصل توسط اقلیدس پست شده است
View Post
جذابیت های تلفیق تکنیکال و فاندامنتال
Collapse
X
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postسلام راشين خانوم واسه فردا خريد وايران را مناسب مي دانيد با توجه به بسته شدن قيمت بالاي 290 ؟
وایران زمانی می تونیم بگیم ضلع بالایی روشکسته که دو روز دیگه بالای 292 معامله بشه حالا بسته به ریسک پذیری خودتون داره که فردا بخرید یا صبر کنید با اطمینان بیشتر بخرید
حد ضرر هم زیر 292
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postبا سلام و ارادت
محسن و راشین عزیز به نظرتون فردا بازار مثبت...فرصت فروش
شنبه تا دو شنبه حسابی منفی ...فرصت خرید نیست؟؟(با توجه به آخر ماه و رشد بعضی از سهمها و بودن تو نقاط مقاومتی....عرضه ها بسیار بالا نمیره...)
بعضی سهمها به نقاط حمایت رسیده اند بعضی ها هنوز جا دارند
البته همانطور که گفتید از تاثیر عرضه های آخر ماه هم نمیتوان چشم پوشی کرد به نظرم دیگه کم کم باید بازار روی تعدای از سهمها مثبت بشه
نظر
-
با سلاممنم وایران خریدم...
ولی رنجهای منفی که تو سهم زده میشد...جای تامل داره...یکمم تند خریدم306ت...امیدوارم زیر 300(یا 292)راشین عزیز نیاد...
راستی راشین عزیز...متاسفانه با زیر پا گذاشتن قانون خودم...با رد کردن بکام از حد ضررم بازم.بازم نفروختم...حالا موندم اصلاحش یا دستوری اوردنش پایین تا چنده از دید شما...265...249...یا حتی 140 ها ها که اون موقع به خاک سیا نشستیم...ها ها...
نظر
-
در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Postبا سلاممنم وایران خریدم...
ولی رنجهای منفی که تو سهم زده میشد...جای تامل داره...یکمم تند خریدم306ت...امیدوارم زیر 300(یا 292)راشین عزیز نیاد...
راستی راشین عزیز...متاسفانه با زیر پا گذاشتن قانون خودم...با رد کردن بکام از حد ضررم بازم.بازم نفروختم...حالا موندم اصلاحش یا دستوری اوردنش پایین تا چنده از دید شما...265...249...یا حتی 140 ها ها که اون موقع به خاک سیا نشستیم...ها ها...
وایران یک نفر آخرین دقیقه حدود 70،000 سهم را تا درصد منفی رنج کردبا توجه به حجم معاملات 1 میلیون سهم تعداد ناچیزیست فکر نمی کنم جای نگرانی داشته باشه به هر حال حد ضرر فعلا همان تثبیت قیمت زیر 292 باشه بهتره
بکام هم در اندیکاتور روی حمایت خوبی قرار گرفته به نظر من احتمال اصلاح سهم تا حدود 190-200 وجود داره اما از این حمایت هم نمیشه گذشت شاید یک نوسان خوب بده فیبوی 50 درصد اصلاحی هم روی 253 قرار میگیره
نظر
-
یک عده واقعا برای توی صف رفتن آفریده شدن چه خرید چه فروش !،بعنوان مثال فاراکی که 290 تومان برایش سر و دست می شکستند چرا الان جرات خرید ندارند؟اگر صف خرید شود جرات پیدا می کنند؟طبق کدام منطق و تحلیل؟
به نظر من روند صعودی بازار همچنان ادامه دارد و اصلاح قیمت فقط فرصتی برای خرید است
در روند های اصلاحی کوچک بخرید و در روند مثبت بفروشید نه برعکس
نظر
نظر