در اصل توسط HOLY پست شده است
View Post
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط اقلیدس پست شده است View Postدکتر مهربان چقدر یار و یاور داری عزیز.
ای کاس منم میرفتم تجربی میخوندم و الان یه امپول زنی چیزی میشدم و میومدم مطبت و یار و یاورت میشدم.
رفتم ریاضی خوندم و حالا که شدم اقلیدس، کامپیوتر اومده و دیگه همه حساب کتاباشونو با اون انجام میدن و کسی محلم نمزاره.
میشه برم هلال احمر و مدرک امپول زنی بگیرم؟ اونوقت تو مطبت به من کار میدی؟[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط طيب پست شده است View Postباسلام
ببخشيد بايد در قسمت شايعات ! مينوشتم نميدونم چرا اينجا؟!
شايع شده دكتر مهربون رفته شاخ افريقا؟!
سوغاتي چي مياره خداميدونه؟!
خدايا هر كجا هست سلامت دارش
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postخبر رسید که دکتر رفته خوانسار
دکتر جان خوانسار کاری داشتی بگو من آشنا زیاد دارم اونجا
راستی سرچشمه برو حتما و واسه ما گز عصاری هم بیار
بدون گز بیای میگم اینجا ایدیت بسته بشه ......:d:d[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postدکتر جان کجایین دلمون تنگ شده[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postمهربان عزیز
من هم برات آرزوی سلامت دارم هرکجا هستی .......
حقیقتش دکتر مهربان قبلا من رو هم بیشتر دوست داشت ،براش اس ام اس هم زدم پاسخ نداد ،فردا دو باره امتحان میکنم ............
[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...به نام خالق یکتا خدای مهربانیها و نزدیک کننده نهادهای پاک...
...با سلام و عرض ادب خدمت کاربران محترم این فروم و دوستان عزیزی که بر من منت گذاشتند و از من یادی کردند بخصوص ..برادر عزیز و بزرگوارم که بر من حق ولایی داره فرزاد عزیزم بنده رو بخاطر این کوتاهی در حضور ببخشایند...
...برادر مهربانم فرزاد...اس ام اس پر مهر و بنده نوازتو دیروز گرفتم دوبار سعی در ارسال جواب کردم که میسور نشد خدا بر من ببخشاید...
...فرزاد عزیزم...الان که فروم رو نگاه میکنم میبینم که حجم بازدید کننده نسبت به قبل دوبرابر شده اونهم در خیلی فروم ها و خبرگزاریهای بورسی این فروم جوان و نوپا به مدیریت خوب علیرضا جمالی و تو بزرگوار نازنین به جایی امن و بیحاشیه بدون قید بردگی و ترس بر کاربرانش برای در اختیار گذاشتن اطلاعات بورسی شده...چنین باشد چنین ادامه یابد....
...جای دوستان خالی...به یاد ابن بطوطه سفری به ان سوی ابهای نیلگون خلیج همیشه فارس داشیتم و چندی و لختی رو در سرزمین اعراب بدوی ساحلی که جز دوخط اتوبانو برجهای سر به فلک کشیده نداشت اما حتی در این دوران رکود ÷ذیرای هجوم توریست از 4 گوشه جهانه شدیم و با دیدن تفاوتها و فاصله ها و خیلی موارد دیگر که در این مجمل نمیگنجد کوهان شتر بر سر زدیم...
...دوستدار همگی...مریدتم برادر گلم فرزاد....
درود بر برادر عزیزم ،
مهربان عزیز کم کم داشتم از جواب دادن اس ام اس ها ناامید میشدم ،آقا بنده بیشتر ارادت دارم ،شما مرادی و من مرید ،تازه دوتا اس ام اس داده بودم خدمتت ،هنوز کارها داشتم ،نزدیک بود بیام تهران دنبالت برادر ......
خوب پس مسافرت تشریف داشتی ،ایشالا خوش گذشته باشه و همیشه شاد باشی ....
من درد تو را زدست آسان ندهم ×××× دل برنکنم ز دوست تا جان ندهم
از دوست بیادگار دردی دارم ×××× کان درد بصد هزار درمان ندهم
البته تو عزیز برادر هم دردی و هم درمان ....
گر طبیبانه بیایی به سر بالینم ××× به دو عالم ندهم لذت بیماری را
آقا ارادت بنده نسبت به شما انقدر زیاده که قابل شمارش نیست ،اگه چند روز دیگه میگذشت و نمیومدی ،فروم بورسی رو تبدیل به فروم ادبی اونم از نوع غزل میکردم ........
بسیار ارادتمندمسعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
نظر
-
-
سلام بر دكتر مهربان عزيز
رسيدن به خير
آقا كجايي دلمون برات تنگ شده بود؟!
بي خبر ميري اونور آب كه سوغاتي نياري؟! :-?
دكتر "همدم" هم اومده و تو بخش آزاد تاپيك "همراه با همدم" رو راه انداخته، اونجا هم سر بزني خوشحال ميشيم...
ارادتمندماز ادمها بت نسازید, این خیانت است ؛ هم به خودتان, هم به خودشان! خدایی میشوند که خدایی کردن نمیدانند وشما در اخر میشوید سر تا پا کافر خدای خود ساخته...
نظر
-
سلام علیکم به به ببین کی اینجاست
مهربان جان عزیزم برو بیا خوش بگذره اما حداقل به کالسیمینت بگووو اینجوری نکنه خوب
تو رفتی اونم از رفتن تو زد پوکوند ملت ....بیا باسش یه نسخه بپیچ
اینجوری میگی این سهم فلان بمان تو سبدت نیست ..........
مهربان دارم منفجر میشم از کالسیمین سه پارت زدم تو گوشش باسه اینکه میانگین بیارم پایین همش یه فاز ازش عقبم چکار داره میکنه برنامش چیه اینو جواب بده که اگر براش نسخه ای داری بگو که فردا راند 4ام بزنم
نزدیک 10م تو این سهم با میانگین 1335 بازم میخوام میانگین بیارم پایین دستم به فروشش نرفت امروز مرقام با ضرر کم باسه ترس از ضرر بیشتر پیاده شدم تکنیکالش حمایتهاش عمل نکرد گفتم باهاش به گاز نرم پیاده شدم
ا[B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط HOLY پست شده است View Postبه به به به .....
درود بر برادر عزیزم ،
مهربان عزیز کم کم داشتم از جواب دادن اس ام اس ها ناامید میشدم ،آقا بنده بیشتر ارادت دارم ،شما مرادی و من مرید ،تازه دوتا اس ام اس داده بودم خدمتت ،هنوز کارها داشتم ،نزدیک بود بیام تهران دنبالت برادر ......
خوب پس مسافرت تشریف داشتی ،ایشالا خوش گذشته باشه و همیشه شاد باشی ....
من درد تو را زدست آسان ندهم ×××× دل برنکنم ز دوست تا جان ندهم
از دوست بیادگار دردی دارم ×××× کان درد بصد هزار درمان ندهم
البته تو عزیز برادر هم دردی و هم درمان ....
گر طبیبانه بیایی به سر بالینم ××× به دو عالم ندهم لذت بیماری را
آقا ارادت بنده نسبت به شما انقدر زیاده که قابل شمارش نیست ،اگه چند روز دیگه میگذشت و نمیومدی ،فروم بورسی رو تبدیل به فروم ادبی اونم از نوع غزل میکردم ........
بسیار ارادتمندم
...سلام بر برادر گلم...عزیز دلم فرزاد...برادر ..دیروز 3 بار ادای وظیفه کردم سمتت نمیاومد دیگه ناچارم کردی اخر برج هم بیام پابوس امام رضا هم زیارت رو گل تو...نمیگن ما سهامدار همراهیم...خوب...چرانمیای...بی تعارف...بیا یه 2-3 روزی باهم چرخ بزنیم ببرمت جردنو شهرک غرب بازارچه گلستان یه چند تا رفیق پزشک بی مخو تعطیل مثل خودم دارم نمیزارم بهت بد بگذره دمتن گرم فرزاد ابروی رشته مایی وقتی پزشک میبینم با این مختصات گلی به گوشه جمالت...
..فرزاد...تو این جایی که من ورزش میکنم یه دکتریه میاد برا ورزش...ببین یعنی تو نیگاش کنی مثل این بازیکنای هاکی فقط یه جفت چشم ازش میبینی ...ساق بندو مچ بندو حفظ رونو 4 تا حرکت میزنه اخرشم میره ماکارونی میخوره هفته بعد که میبینمش میبینم شیکمش یه تیکه چربی حجم داده...:d
...فرزاد جات خالی زدم اونور اب با دوتا روس (از بدبختی من بینوا پسر)اشنا ایمیلو اینا...نمیرم محلای خریدو این جلف بازیا میرم تو مردم میگردم اشنا ÷یدا میکنم این عینکم قیافه امو مثبت میکنه همه فکر میکنم فرانچسکوی قدیسم راحت ارتباط برقرار میکنم فرزاد باید یه تریپ باهم بریم...لطف وبرادریت...و بزرگواریت در حق من پایدار...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط عليرضا جمالي پست شده است View Postسلام بر دكتر مهربان عزيز
رسيدن به خير
آقا كجايي دلمون برات تنگ شده بود؟!
بي خبر ميري اونور آب كه سوغاتي نياري؟! :-?
دكتر "همدم" هم اومده و تو بخش آزاد تاپيك "همراه با همدم" رو راه انداخته، اونجا هم سر بزني خوشحال ميشيم...
ارادتمندم
...اااا...الان دیگه باید مامان همدم شده باشه ...نکنه منتظره من برم تا÷یکش...چرا اینجا نیومده به من خوش امد بگه؟...X-(
....الان میرم تا÷یکشو میفرستم قاطی باقالیا...عجب دختری بود اینطور دختر ندیده بودم یه متر زبون داشت...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
نظر