در اصل توسط hiva پست شده است
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط CAPTAIN NEMO پست شده است View Postدکتر جان
بیمارستان فوق تخصصی برای سکته ایها سراغ داری ؟!
فعلا بریم بستری بشیم پول نداریم که فوقش بعدا میبرنمون بیابونهای قم پرتمون میکنن .......
کیهههههههههههههههههه.................. چیههههههههههههههههههههههه ..............
چه خبر شدهههههههههههههههههه ......................[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
در اصل توسط iq_son پست شده است View Postدکتر جونم چای نبات بیارم فروم اخه همه دل درد داریمممممممممممممممممممم!:(
;)[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
جای همگی خالی .......
گل گاو زبان و سنبلطیب زدم با دوتا ایبوبروفن 400 الان رو ابرها دارم راه میرم
عه، یک پرنده جمبو همین الان رد شد :d
برنامه نماز جمعه این هفته هم الان اس ام اس شد. سخنران احمد خاتمی - از هفته دیگه بد حجابها حواسشون باشه ...... X-( #:-s
دکتر جان تکمیلی مواد ی که گفتم چی تجویز میکنی که تا اواخر هفته دیگه همین جاها دور بزنم .. ;;)
نظر
-
کافر چو منی گزاف و آسان نبود
محکم تر از ایمان من ایمان نبود
در دهرچو من یکی و آن هم کافر
پس در همه دهر یک مسلمان نبودیاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postكاپيتان جان تو اين بازار همه به زودي به درد همون پير مرده تو قهوه تلخ دچار ميشيم كه ..ميگه كي بود ......كي در زد:))یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
دکتر جان حالا که رفتی انور آب جان من رعایت کن[-X[-X
ماشاا... خودت دکتری و خوب این چیزای که من میگم رو درک میکنی
خدای ناکرده میای بعد دو ماه یه چیزای جیز جیز از آزمایش میاد بیرونا!!!:-SS
به قول داریوش ارجمند تو او سریال پدر درآر :اوووفتاد؟؟؟؟:-q<<جرات دانستن داشته باشيم>>:امانوئل كانت
<< كسي كه در زندگي چرايي دارد با هرچگونگي كنار ميايد>>:فردريش نيچه
روياهاي كوچك نداشته باشيد، چون آنها قدرت حركت دادن قلب انسان را ندارند(يوهان ولفگانگ فان گوته)
نظر
-
...اينهمه ذم مشايي رو ميكنيد و عليه اش مطلب ميزنيد...تاپليدر جريان انحرافي و نخاله نهاد رياست جمهوري يه سوالي دارم ازتون فكر ميكنيد كه الان بازارو كي داره جمع ميكنه...شما سهمي رو تواين 3-4 روز اخير سراغ داريد كه ردپايي از بانك ملت توش نباشه...اگر ديوان دره اي رفيق فاب مشايي نبود الان وضع بازار برميگشت به سالهاي 83-84 و اون ريزش بزرگ...
...الان ديگه همه تير كردن كه اينبار ديگه زير اب مشايي رو درست وحسابي بزنن همين سايپا اصلا گير مجلس به مشايي براي زاكاني برا چيه چون ميبينه كه منابع عظيم مالي دست اين شخص مياد حالا گر مشايي بره تمام مديرايي هم كه از دوستاي نزديكش بودن هم بايد برن هم از سايپا هم از بانك ملت تمام مديراي رده مياني بايد عوض بشن شما گمان كن كه ديگه كيه كه از 2-3 تا گروه مهم و بزرگ بازار حمايت كنه...[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....
نظر
-
-
دکتر جان یک سری رفته بودم سایت همسایه یک سرکی بکشم ، چشمت روز بد نبینه داداش دوقلوت اونجا معرکه ای راه انداخته بیا و ببین.
دکتر این داداشت چقدر اخبار رانتی داره؟؟؟ یعنی ....... :((:((:((
به داداشت میگفتی اقلا یک 2-3 هفته ای زودتر بوق رو میکشید ، حالا دیگه راهی برام نمونده جز اینکه ایستاده بمانم حتی اگر .......
نظر
نظر