کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
مرداد تو که غریبه نیستی.. اصلش این بود که واسه فرار از سانسور حلقش رو نوشتم!!!
وگرنه عاقلان خودشون بهتر می دونند چرا سه روزه مندی نمیتونه هیچ جا بشینه=))
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
مرداد تو که غریبه نیستی.. اصلش این بود که واسه فرار از سانسور حلقش رو نوشتم!!!
وگرنه عاقلان خودشون بهتر می دونند چرا سه روزه مندی نمیتونه هیچ جا بشینه=))
:D دهنی من از شما سه چارتا سرویس کنم اون سرش ناپیدا ..بزارین بوقتش
جون علی اون عکسو بزار صفحه بعد ..با اون عکس من قاطی میشه ..حیفه:D ... بابا حالم بهم خورد ..:-&
چقده بد سلیقه این شماهاL-)
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
پارسال که فیلم آخرین لحظه های قذافی و اون قمه ای که به ماتحتش فرو میرفت منتشر شده بود، عین بی جنبه ها به هر کسی که میرسیدیم اونو رو موبایلمون نشون میدادیم
تا اینکه یکی وقتی دید گفت اینکه چیزی نیست، تو ده ما دو تا بچه با هم دعواشون میشه، بعد پدر یکی شون از سر زمین میره داسشو میکنه همون جای بابای اون یکی>:)
گفتمش برو خالی نبند، که در کمال تعجب موبایلشو در اورد یه عکس از مرد با داس نشونمون داد:(
خودشه، الان نمیفهمم چه دلیل داشت که یه پسر 13 ساله که دو کلوم هم انگلیسی حالیش نبودبا این آهنگا حال میکرد
یکی دیگش بود که میخوند
you can win if you want
if you want it you will win
take my hand follow me
life is more than fantasy
....
مندی جان فقط امیدوارم وقتی مهربان اعترافاتت رو میخونه دو سه تا همکار کنارش باشن که اگه سکته زد سریع به دادش برسن...:D
جلوی قاضی و ملق بازی؟؟؟ بچه پررو پیش دکی طالبان این حرفارو زدی؟؟ خدایت بیامرزد... 0:-)
مرداد اصلا کسی وساطتش رو نکنه...:-$
راستی مندی یه تحلیل سرپایی از وپارس برام بکن.. خواهشا نشینی که جاش عفونت نکنه!!:p
پ.ن.
علی کرمی عکس مندی رو داشتی و تا امشب رو نمی کردی؟ ازت دلخور شدم[-(
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است." (نيچه)
نظر