حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1134

دوستان عزیز گه مایلند در همین مکان تا دور هم جمع هستیم شوری کنیم و مثل ملکه انگلیس که لقب شوالیه به بزرگان میده ما نیز به مندی عزیز لقب افتابه سوار رو اعطا کنیم.. >:D<
    البته خود دکتر مهربان وظیفه اجرای مراسم رو خواهند داشت:x
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

در اصل توسط داش مهدی پست شده است View Post

آی مردم از خنده، بتترکی مندی

حالا چرا شرت نپوشیده بودی؟
      ظاهرا با آفتابه الفتی دیرینه داری

الهی که همیشه لباتون پر از خنده باشه جوونای عزیز میهن ...غیر از این مندی هدفی نداره:D حتی اگه آبروش هم بره اونم سر یه شرت بی ارزش :D

راستش رفته بودیم شنا ...تو یه کانال بزرگ آب رد میشد اونجا محل بچه بازیامون بود ..هی روزگار عجب دورانی بود ...همشون رفتن زن گرفتن .. عجب عزیزانی داشتم ...چقدر دلم تنگ شد واسه اون روزا

من مانده ام تنهای تنها ... من مانده ام تنها میان سیل غم ها :D :D
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post

راستی مندی یه تحلیل سرپایی از وپارس برام بکن.. خواهشا نشینی که جاش عفونت نکنه!!:p

ممدی ..این تحلیل من در مورد شاخص بانکیهاس ..اون دوتا خط یکیش فیبوی 141 درصد هست ..یکیش فیبوی 162 ....همونطور که میبینی کندل آخری کوتاه تر شده ...حالا یا میخاد به فیبوی 141 واکنش نشون بده یا اینکه نمیدونم دیگه ..:D
        ولی بنظرم در ابتدای امر یا بدون توقف یا با توقف حتماً به فیبوی 162 درصد میرسونه خودشو ..که این وسط پارسیان حرفای خوبی واسه گفتن داره ..بعدش ایشاله هدفش خط بالای چنگاله

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

می دونی مندی فکر کنم فردا صف فروش شه..:(
          دلیلش رو هم از رفتار بیلی فهمیده ام...هر شب که دیدی بیلی بعد ساعت 11 شب اومد گفت فلان سهم طلاست فرداش سهم به گ. رفته;)
          امشب هم کلی تعریف بانکا رو کرده:((
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

....تا صفحه 307 مطالب یارا نرو دارم میخونم در طی گپی کوتاه با داش ممد ملتفت قضیه شدم....
            .....یعنی باور کنید دچار پارادوکس عجیبی در نوشتن مطلب و دادن جواب شده ام که نمیدونم چطور باهاش کنار بیام....بقدری مطالب جالب و لطیف وهجمه بجهت تخریب مندی سنگینه که اصلاح طلبان عالیجناب سرخ پوش رو تخریب نکرده بودند....
            ....دوستان اجازه بدید یه بار که از جلو امدم عقب یه بار هم از عقب برم جلو به یه جمع بندی برسم....فعلا مریض برای جراحی npoباشه تا با بقیه پزشکان به شور بشینم....
            ....علی جان...فقط این جا نیافته...بابت خط اول متن شور انگیز و الهام بخشت....:D....بله درشته....رو اون درشته بیشتر فوکوس کن در صنعت ایهام دستگاه شور خیلی مطالب رو میرسونه....اگر برمیگشتم که صفحه سیاه میشد دیگه عکسی نبود....
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
              ....ساسان عزیز....
              ....کثیف تر از این سلفی ها که داعیه برگردوندن خلافت شامی و معاویه و یزید رو دارند نداریم....حزب الله خوب زدشون تو القصیر ترکوندتشون....یه چرت و پرتایی میگن واقعا باعث شرم جامعه اسلام و مسلمین هستند....
              سلام
              بر کلیه دوستان منجمله دکی مهربان

پیشنهاد بازیگر فیلم های پورنو به تروریست ها در سوریه!
              پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:

رفتار زشت و غيرانساني تروريستها در سوريه، عراق، مصر و... تحت عنوان "جهاد در راه خدا" چنان دين اسلام را زير سؤال برده كه مورد تمسخر دشمنان اسلام قرار گرفته است. ساني لين، يكي از بازيگران فاسد آمريكايي كه در فيلمهاي پورنو بازي ميكند، نسبت به اقدامات تروريستها عكسالعمل نشان داده و در گفتگو با شبكه فاكس گفته: من به تروريستها پيشنهاد ميكنم به جاي اينكه براي رفتن به بهشت و رسيدن به حوريهاي بهشتي خود را ميان افراد بيگناه منفجر كنند، من خودم را در اختيار آنها قرار ميدهم تا هم آنها زنده بمانند و هم كمتر شاهد كشته شدن افراد بيگناه باشيم.
              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ALEN
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 746

خدایی باید دیونه باشن قبول نکنن :))
                تو google image search کنین
                Sunny Leone

;)

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

درود
                  مندی جان ازت خواهش می کنم دو تا پست قبلی رو اصلا نخونی.. :-s
                  ما همینجوری هم واسه کنترلت مشکل داریم به خدا:((

پ.ن.
                  عمو ساسی مگه که من مادر بچه ها رو زیارت نکنم... :->
                  یک آشی برات بپزم روش یه وجب روغن وایسته!!!:-w
                  (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

ممد بانکی ها رو شدید زیر نظر بگیر،یه رالی دوباره به زودی در پیش داریم ;)

از بین بانکی ها کدوم به نظرت شارپ تره؟!
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      ممد بانکی ها رو شدید زیر نظر بگیر،یه رالی دوباره به زودی در پیش داریم ;)

از بین بانکی ها کدوم به نظرت شارپ تره؟!
                      مراد نامرد موندم اول تو رو شهید کنم یا اون قولوی فاسق فاسد فاجرت مندیِ آفتابه باز رو !!!X-(X-(

خونت مباحه مراد8-|
                      آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/06/25, 21:27.
                      (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 2188

مراد نامرد موندم اول تو رو شهید کنم یا اون قولوی فاسق فاسد فاجرت مندی رو !!!X-(X-(

خونت مباحه مراد8-|
                        چرا?!!!! :(

منو باش که میخواستم یه سهم آس برات رو کنم :((
                        تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

مراد نامرد موندم اول تو رو شهید کنم یا اون قولوی فاسق فاسد فاجرت مندیِ آفتابه باز رو !!!X-(X-(

خونت مباحه مراد8-|
                          ....ممد دششویی بودم....با اون قسمت فاسق فاجر موافقم...با مراد نامردم موافقم....نمیکنه تو تاپیکش بعنوان پدر معنوی تاپیک برا ما دوتا یه جلسه نکو داشت بگیره....
                          ...مراد جان ...اون سهم چی بود عزیزم....من طرف توام...:D

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            چرا?!!!! :(

منو باش که میخواستم یه سهم آس برات رو کنم :((
                            آخه چلمنگ جون تو میخوای حاجیت رو رنگ کنی؟؟[-X
                            تو که گفتی سرما خورده ای...b-(
                            از صبح امار دارم 27 تا پست گذاشته ای... فقط روز شیفتت دستت چلاق شده بود نیومدی مطلب بنویسی؟؟>:/
                            بزنم بکشمت؟؟ ریز میبینمت مراد!!! اصلا نمی بینمت'@-@

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ....ممد دششویی بودم....با اون قسمت فاسق فاجر موافقم...با مراد نامردم موافقم....نمیکنه تو تاپیکش بعنوان پدر معنوی تاپیک برا ما دوتا یه جلسه نکو داشت بگیره....
                            ...مراد جان ...اون سهم چی بود عزیزم....من طرف توام...:D

دکی نامرد تو الان طرف منی یا طرف این خیانتکار دودره باز... نذار با تطمیع اون حرص و آز سیری ناپذیرت سر یه نماد پشمکی خام بشی..یه همکاری کن بزنیم جفتشون رو با هم بترکونیم خلاص شیم...اگه دلش رو نداری هم گوشتو بچسب%-(
                            (نيچه)

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

درود
                              مندی جان ازت خواهش می کنم دو تا پست قبلی رو اصلا نخونی.. :-s
                              ما همینجوری هم واسه کنترلت مشکل داریم به خدا:((

پ.ن.
                              عمو ساسی مگه که من مادر بچه ها رو زیارت نکنم... :->
                              یک آشی برات بپزم روش یه وجب روغن وایسته!!!:-w

این که چن بار بهت گفتم بین ذهن من و تو تله پاتی برقرار هست (اووووووووع )... تو هی باور نکن ..:D

باورت نمیشه ..به حدی بهم ریختم سر این حرف سانی که نگو ..الانم داشتم تو نت میگشتم این ایمیلشو پیدا کنم هر چی دهنم درمیاد حوالش کنم بگم آخه نامسلمون تا وقتی من هستم اونم خاطرخاه شش دانگت ورداشتی به این حروم زاده ها پیشنهاد میدی... X-(X-(
                              داشتم با خدا هم شاخ وشونه میکشیدم بدجور ... میگفتم اگه دست این آشغالای پست فطرت حروم زاده به سانی برسه اونجاس که حجت بر من تمومه ..دنیا و آخرتتو میبوسم میزارم کنار ..هر چه بادا باد ..کله خر تر از منم نیس
                              حداقل هم اگه میرسه:(( خبرش به گوش من نرسه ...X-(
                              من میگم این عمو ساسی هم باید یه حالی بهش بدیم ...نمیدونه من رو این موضوعات حساسم ورداشته اینو زده

چطور دلش اومد این حرفو بزنه و اینطور با قلب من بازی کنه:((

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

....بار دیگر نوشته های دوستان در باب این معضل خلقت مندی رو بررسی کردم...و درحیرتی شگرف مغروق شدم...
                                ...ممد...به نکاتی عجیب و لاینحل برخوردم...و استنباط شخصیم اینه ...که ما موجود خطرناک و مهیبی رو در کنار مهرداد در تاپیک گذاشتیم...و خطر جانی مهردادو تهدید میکنه....چه بسا استباط همه دوستان که ما چند مورد عشق آتشین رو هم بدنبالش شاهد بودیم دختری زیبا و فتان با صورتی بسان قرص ماه شب 14 ...(البته جای قرص میتونیم از کپسول یا شیاف هم در موارد ضروری تر استفاده کینم)..قدو بالایی چون سرو ...گیسوانی مشکین و کمند(رفته بودم پیش خاله ام میگفت برا پزشکای چشم ابرو مشکی میمیرن اونجا..گفتم خاله مکرمه...چشمون که 4 تاست بر این تارک هم چیز قابل عرضی باقی نمونده )حالا هیکل بماند...پوستی چون برف سفید....چشمانی خمار و مژگانی چون تیر توارانی و ابروانی همچون شمشیر کشمیری هلال....
                                ...آمممااا..آممممآآآآ....ممد...نکته اینجاست...همینجا....که این صورتک و ماسکی بر درونی اهریمنی و شیطانی بیش نیست...
                                ...من توجه تو وشرلوک هلمز رو به نکته ای جلب میکنم...متهم در برابر استدلال منطقی علی مبنی بر وجود آفتابه به ناگهان از کوره در میره و همون اشتباهی رو که ما منتظرش بودیم بروز میده...ذره بینو بیار جلوتر....جلو آفتاب نگیر دستم سوخت...متهم به پوشیدن شلوار کردی و رقصی شیطانی بر بالای وانت همراه با تنی چند راهزن و قطاع الطریق اعتراف کرده...بنظرت کی شلار کردی میپوشه>؟؟؟..وکجا میپوشه؟؟؟؟..و چرا بالای وانت پوشیده؟؟؟...اساسا رو وانت چیکار میکرده...مگه گوسفنده...که بعید بنظر میاد...چون تونسته برقصه....امااا...اماااا....یه نکته ای که باز منو سردرگم کرده اینه که در برابر پایین کشیده شدن شلوار کردی عکس العملی نشون نداده...چرا....آیا ممکنه که دلیلی برا ناراحتی وصل نبوده باشه که ناراحت نبوده باشه...هان...متوجه میشید که.....
                                ...متهم شلوار کردی پوشیده....قطعا متعلق به کوهپایه های زاگرس و احیانا از نزدیکان ملا مسعود بارزانی و از اهالی سلیمانیه عراقه....چرا رو وانت بوده....جواب مشخصه....گوسفندا رو فروختن و در حال برگشت بودن....چرا آفتابه....چرا مثلا لوله مسی نه....مشخصا این فرد متعلق به یکی از اردوهای اموزش تروریستهای پ.ک.ک . در نواحی روستا نشین و سنگلاخی کوهستانهای مرزی کشورمونه....
                                ..چرا در برابر نگاههای مشتاق و اویزان جمعیت با خونسردی به رقص مرگ خویش ادامه میداده....مشخصه...حیا رو خورده یه ابم روش...بخاطر جنایتهای بیشماری که مرتکب شده انسانیت در وجود شریرش خشکیده....قطعا کودکان و زنان بسیاری به دستش به قتل رسیده اند....افتابه اسم رمز گروهشونه....
                                ...من بنظرم مندی سرکرده یه باند تروریستیه....از دوستان خواهشمندم به اعترافاتش بیشتر دقت کنند....یاران به شور بشینیم...

نظر

در حال کار...
                                X