حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • BETA
    عضو فعال
    • Jan 2013
    • 447

مندی..با اون عکس و نوشته هات از ادم دل میبری..:x یاد سعید کرمانی میافتم که میخونه...
    نمی دونی که چه ملوسه مگه میشه منو نبوسه وای همش خواب می بینم دوماد منم اون عروسه وای چقدر ملوسه وای وای چقدر ملوسه وای چقدر ملوسه دوماد منم اون عروسه جیگر منی تو ذلیل مرده:)):)):">
    لینک اهنگی هم که گذاشتی پرمیژن دینایده دادا..
    آخرین ویرایش توسط BETA؛ 2013/06/23, 00:24.
    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
      مندی..با اون عکس و نوشته هات از ادم دل میبری..:x یاد سعید کرمانی میافتم که میخونه...
      نمی دونی که چه ملوسه مگه میشه منو نبوسه وای همش خواب می بینم دوماد منم اون عروسه وای چقدر ملوسه وای وای چقدر ملوسه وای چقدر ملوسه دوماد منم اون عروسه جیگر منی تو ذلیل مرده:)):)):">
      لینک اهنگی هم که گذاشتی پرمیژن دینایده دادا..
      مرصی بتا جان ..محبت شما مارو شرمنده کرد:">

بوسه ای پر از عشق و دوستی ، همچون سرخی آتش ،هدیه ی مندی به لبانت ..باشد که گرمابخش دل وجانت شود

از این لینک میتونی برا دانلود آهنگ بهره مند بشی:x

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ....کاشک....بچه های لاوان دار یکی مثل علیزاده رو داشتن....قطعا وضعیت بهتری مترتب بود...به برو بچ شبندر تبریک میگم و امیدوارم که پر سود باشید....برا ما لاوان دارا وشپنا دارا هم دعا کنید....:(...ما خیلی کوزتیم....
        دکتر این قسمتش یه حس عجیبی واقعا بوجود میاره،شما و این لطافت؟!به قول این دوستانِ مندی: الـــــــــــــــــــــــــــــهــــــــــــــــــ ی...:x
        تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
          عضو فعال
          • Jul 2025
          • 1134

مهری چه کرده ای.. هر تاپیکی رفتم رد پات بود... ماشالله بیکاری خورده به پستتا...:p
          دارم بساط شام رو ردیف می کنم.. فقط گیرمون شده مندی.. اون با تو...B-)
          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
          (نيچه)

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            دکتر این قسمتش یه حس عجیبی واقعا بوجود میاره،شما و این لطافت؟!به قول این دوستانِ مندی: الـــــــــــــــــــــــــــــهــــــــــــــــــ ی...:x
            ...انسان جمع اضداده....یه بوس بده مراد بابا...نمیدونم این ومعادن رو بفروشم یا نفروشم....یه چیزی بگو مراد ....
            [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
              مهری چه کرده ای.. هر تاپیکی رفتم رد پات بود... ماشالله بیکاری خورده به پستتا...:p
              دارم بساط شام رو ردیف می کنم.. فقط گیرمون شده مندی.. اون با تو...B-)
              ...بساط شام چیه ممد...دارم بلیط میگیرم بیام بندر....:D...بوس ...ای لاو یو پی ام سی....
              [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• خودشکوفا
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1134

دکی خودتو به اون راه نزن که یه شام افتادیم گردنت... بندر هم نوکرم.. قدمت رو چشام:*

این افتابه رو هم یا در بیار یا بذار سرجاش.. خونواده مندی میرن شیکایت می کننا!!!:->
                "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

...انسان جمع اضداده....یه بوس بده مراد بابا...نمیدونم این ومعادن رو بفروشم یا نفروشم....یه چیزی بگو مراد ....
                  دکتر جان هنوز هم شک داری؟!نظر کارشناس برجسته اقتصاد رو ندیدی؟!!!بابا میخوای صبر کنی ومعادن روی 390 تومن بفروشی!!!بفروش بابا جان بفروش و خودت رو خلاص کن!X-(

ببخشید اون روی ضد ام یه لحظه خودشو نشون داد،الان به قول مندی یه نگاه قاشق چنگالی بهش میندازم ببینیم چند چندیم!;):x
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 2188

بابا یکی این بنده خدا رو از برق بکشه،سرویس کرده همه تاپیکا رو!تو تاپیک شبندر نوشته صنعت پالایش نابود میشه!:))

میترسم همینجوری پیش بریم بگه بانکها چند میلیارد دلار موجودی دارن و با افت دلار زیان ده میشن!یواش یواش بگه کلا بورس منفجر میشه...

این دیگه کیه بابا!)
                    تمام سال من بی تو...

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                      بابا یکی این بنده خدا رو از برق بکشه،سرویس کرده همه تاپیکا رو!تو تاپیک شبندر نوشته صنعت پالایش نابود میشه!:))

میترسم همینجوری پیش بریم بگه بانکها چند میلیارد دلار موجودی دارن و با افت دلار زیان ده میشن!یواش یواش بگه کلا بورس منفجر میشه...

این دیگه کیه بابا!)

مراد جان خواستم بهش ادرس درست را نشون بدم:->
                      دیدم
                      اونجا هم دیدم یاد گاری گذاشته;)

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2381&page=14

فقط جالبی این دوستان جدید بودنشونه

بزارید خوش باشن:))
                      تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ساسان
                        عضو فعال
                        • Aug 2011
                        • 728

بیا موعود هنگام قیام است
                        جهان مجروح یک جو التیام است
                        زمان لبریز شوق و انتظار است
                        زمین بر رجعتت امّیدوار است
                        بیا امشب شب قدر است ما را
                        علمدار تو در صدر است ما را
                        میلاد آخرین شکوفه ی باغ احمدی، حضرت مهدی(عج) مبارک
                        تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

دکتر جان ومعادن داره یه پولبک خوشگل میکنه،به شخصه اگه برسه به 575 خریدارم...

محدوده ی حمایتی قوی در 600 -575 تومن داره...انشالله که از دست نمیره!اندیکاتورها هم نشونه هایی از ادامه ی صعود میدن...

پ.ن:کف کف ومعادن به نظر من 565 تومنه و تقریبا محال میبینم که تو کوتاه مدت بره زیر این قیمت!

البته یه استراتژی دیگه هم میتونه تعویض با سهم های منطبق با جو بازار باشه...;)
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

ساسی دهن سرویس معلومه کجاهایی؟؟ کپشیر رو زدی به رگ و در رفتی!!! از چنگال عدالت نمی تونی فرار کنی داداش... محض خاطرت عرض کنم یکی از سربازام, نوکرت مندی چنگال بازه در حد تیم ملی... اونم نه هر تیم ملی.. تیم ملی ماداگاسکار;)

پ.ن.
                            البته یه عمل جراحی در پیش داره.. اگه زنده موند بعدش...
                            (نيچه)

نظر

• داش مهدی
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 595

مهربان، عزیز دلم، اون ومعادنت تو حلقم، سهم به این خوبیو چرا بفروشی؟
                              اصن خودم 20 تومن بالاتر ازت میخرم
                              ولی به همین شب عزیز اگه خواستی سمت بانکی یا اخابر بری قبلش یه ندا بده من نقد کنم:D
                              مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مندی
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 522

تبریک عرض میکنم خدمت خاندان عصمت و طهارت ، شیعیان ، منتظران و دوستداران حضرتش ...دیدیم تاپیکی بمناسبت امروز زده نشد رو این حساب اینجا هدیه امو تقدیم میکنم

نیا نیا گل نرگس جهان که جای تو نیست ...... دو صد ترانه به لبها یکی برای تو نیست

نیا نیا گل نرگس که در زلال دلی .... هزار آینه نقش و یکی ز خال تو نیست

نیا نیا گل نرگس به جان تشنه عشق ... دعا دعای ظهور است ولی برای تو نیست

نیا نیا گل نرگس نیا به دعوت ما .... هزار نامه کوفی یکی برای تو نیست

نیا نیا گل نرگس فدا شوی مولا ... برای عصر عجیبی که خواستار تو نیست

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

در حال کار...
                                X