حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خودشکوفا
    عضو فعال
    • Aug 2025
    • 1134

بازی دارو که چند روزه تموم شده مراد جون...سودش رو هم داد خدا بده برکت.... الان دارم رو پارسان غلت میزنم!!! درست نوشتم غلته دیگه؟؟؟
    مندی نگو بگو شیخ محمدحسن خان بسطامی!!!
    توبه کرده و یک سره داره ذکر می گه... همش زیر لب یه چیزایی می گه که من نمی فهمم... اوراد و ادعیه است.. فقط توش مهری مهری و مراد مراد زیاد داره!!!
    "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
    (نيچه)

نظر

• ارزو
      عضو عادی
      • May 2012
      • 272

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
      بازی دارو که چند روزه تموم شده مراد جون...سودش رو هم داد خدا بده برکت.... الان دارم رو پارسان غلت میزنم!!! درست نوشتم غلته دیگه؟؟؟
      مندی نگو بگو شیخ محمدحسن خان بسطامی!!!
      توبه کرده و یک سره داره ذکر می گه... همش زیر لب یه چیزایی می گه که من نمی فهمم... اوراد و ادعیه است.. فقط توش مهری مهری و مراد مراد زیاد داره!!!
      سلام
      منم امروز پارسانح ور داشتم
      فکر کنم
      بازار بد رکبی خورد

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Aug 2025
        • 1134

بازار که نه.. اما دولتیان عزیز یا همان راهزنان سابق خیلی رکب خوردند:))

در مورد حق پارسان هم بهتره خدای حق بازی یعنی مراد بیاد حرف بزنه.. ما همه شاگردای استادیم8-}
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• satyr
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1229

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
          بازار که نه.. اما دولتیان عزیز یا همان راهزنان سابق خیلی رکب خوردند:))

در مورد حق پارسان هم بهتره خدای حق بازی یعنی مراد بیاد حرف بزنه.. ما همه شاگردای استادیم8-}
          میخواستن سهم رو المشاهدتو والاحساس کنن که موفق نشدن =))

نظر

• مندی
            عضو فعال
            • Oct 2011
            • 522

آنقدر درد درون را در دل خود ریختم..... تا که خود با درد هستی سوز خود آمیختم

تا جدا مانَد من دردمند ز هر بیگانه ای .... از تو هم ای عشق بی فرجام من بگریختم

برگ زردی بودمو در تندباد حادثات ... برتن هر شاخه ی بی ریشه ای آویختم

با دل روشن در این ظلمت سرا افتاده ام .... نور مهتاب است که در ویرانه ها افتاده ام

سایه پرورد بهشتم .... از چه گشتم صید خاک

تیر بختی بین کجا بودم کجا افتاده ام ....
            برگ خشکم در کف باد صبا افتاده ام ....
            دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1134

دوستان خوبم حامل خبر خوشی نیستم....:(
              همین الان خبر رسید که اون خریدار 11000 سهم پارس روی 1000 تومن همین دکی مهربان خودمون بوده و حالا از خجالتش جرات نمی کنه بیاد تو تاپیک:D
              دکی جان بیا بابا چیزی نشده که... تازی داری میشی مثه مراد!!!
              شک ندارم امروز نقد نبود والا رو 5500تومن اردر خرید می ذاشت و مستقیم می رفت تو گینس:))
              (نيچه)

نظر

• کاویانی
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 71

شکوفه! جان من که پیام خصوصیم بسته هست، فکر میکنم اطلاعات سینماییت بالا باشه. بیا یه راه ارتباطی مشخص کن یکم فیلمهای خوب به هم معرفی کنیم تو تعطیلات بشینیم ببینیم. نظرت چیه؟ :-?
                راستی شما که با رده های بالای قدرت رفت و آمد داری میشه یه پارتی بازی کنی این پیام خصوصی مارو راه بندازن دوستان؟
                [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1134

درود بر کاوی جون
                  نه بابا سواد مواد کجا بود. من هم مثه هر ایرانی دیگه ای راجع به تمام چیزای دنیا نظر میدم حتی اگه ندونم چیند!!:->
                  راستش برای عید می خواهیم این تاپیک رو بترکونیم... اگه عمری برا مندی و مهری باقی باشه با روزی یه فیلم در خدمتم... معرفی و نقد کوچولو....>:D<

دیشب خودم داشتم blade runner شاهکار سینمای علمی تخیلی رو میدیدم... فیلمی از ریدلی اسکات کارگردان همه فن حریف انگلیسی.. محصول 1982..محبوب مردم و منتقدان..پدر معنوی فیلمهایی مثل ترمیناتور و ماتریکس .. جات خالی بود ببینی هریسون فورد جوان چه بازی گرمی داشت...:x

در مورد معرفی فیلم هم در خدمتم... یه ذره سرم خلوت بشه یه دکون توپی تو همین تاپیک وا می کنم... ملت بیان اسم فیلم محبوبشون رو بگن منم ۵ تا فیلم دقیقا با همون حال و هوا و کیفیت بهشون معرفی می کنم:-B

راستش به دلایل علمی و فلسفی با قدرت میانه خوبی ندارم... اعتقاد دارم فاسد کننده است و در تاریخ این سرزمین ده نفر نداشتیم آگاهانه خلاف این قاعده رفتار کنند:-<

اما پیام خصوصی... کار راحتیه... هر گاه تعداد پست هات از 100 تجاوز کرد به ادمین درخواست بده و دیگه غمت نباشه... فقط امیدوارم تو صد تا مطلبت دو تاش به درد خلق بخوره:D
                  آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/19, 08:14.
                  (نيچه)

نظر

• وحید نصیری
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 594

فیلم های مورد علاقه من

1- The Shawshank Redemption الحق که این فیلم عنوان اثر کامل سینمایی رو یدک میکشه

2- Leon اینم دست کمی از شائوشنک نداره

در کنار اینها فیلم هایی مثل inception و in time فیلم های معرکه ای هستند

فیلم هایی مثل taken1 و taken2 هم توی ژانر خودشون عالیند
                    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• کاویانی
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 71

بسیار عالی شد شکوفه جان.
                      در قدم اول از اونجایی که دسترسی در ایران به فیلمها بصورت سانسور نشده و یا قانونی برای خرید وجود نداره من سعی میکنم که لینک تورنت (Torrent) فیلمها رو هم برای دانلود بزارم.
                      دوستانی که با تورنت آشنایی ندارند باید عرض کنم تورنت تشکیل شده از یک شبکه از تعداد بسیار زیادی کامپیوتر شخصی که فایلهایی رو برای استفاده دیگران به صورت رایگان به اشتراک میزارند.
                      برای اینکه شما هم بتونید وارد این شبکه بشید باید یک نرم افزار بروی سیستم خود نصب کنید که من برنامه ی میکروتورنت (uTorrent) رو توصیه میکنم.
                      در زیر لینک دانلود این برنامه رو که مجانی هم هست براتون میزارم. توجه داشته باشید که حجم این برنامه بسیار کم هست (حدود 1 مگابایت) ولی فیلمهایی که معرفی خواهد شد حداقل دارای 700 مگابایت اطلاعات هست، بنابراین برای دانلود فیلم باید سرعت اینترنتتون مناسب باشه. من برای دانلود فیلم شب تا صبح کامپیوتر رو روشن میزارم و خودم میرم میخوابم.

در پست بعدی لینک تورنت یک فیلم رو میزارم، فعلا مشغول خونه تکنونی هستم و کلی کارهام مونده هنوز. :-s
                      [COLOR="#0000FF"]اگر فریاد ما بر شب گناه است، اگر امروز دل ما بی پناه است / بخوان با ما سرود فتح فردا، که فردا میرسد با پرچم ما[/COLOR]

نظر

• Hamid Broker
                        عضو فعال
                        • Mar 2013
                        • 460

در اصل توسط کاویانی پست شده است View Post
                        بسیار عالی شد شکوفه جان.
                        در قدم اول از اونجایی که دسترسی در ایران به فیلمها بصورت سانسور نشده و یا قانونی برای خرید وجود نداره من سعی میکنم که لینک تورنت (Torrent) فیلمها رو هم برای دانلود بزارم.
                        دوستانی که با تورنت آشنایی ندارند باید عرض کنم تورنت تشکیل شده از یک شبکه از تعداد بسیار زیادی کامپیوتر شخصی که فایلهایی رو برای استفاده دیگران به صورت رایگان به اشتراک میزارند.
                        برای اینکه شما هم بتونید وارد این شبکه بشید باید یک نرم افزار بروی سیستم خود نصب کنید که من برنامه ی میکروتورنت (uTorrent) رو توصیه میکنم.
                        در زیر لینک دانلود این برنامه رو که مجانی هم هست براتون میزارم. توجه داشته باشید که حجم این برنامه بسیار کم هست (حدود 1 مگابایت) ولی فیلمهایی که معرفی خواهد شد حداقل دارای 700 مگابایت اطلاعات هست، بنابراین برای دانلود فیلم باید سرعت اینترنتتون مناسب باشه. من برای دانلود فیلم شب تا صبح کامپیوتر رو روشن میزارم و خودم میرم میخوابم.

در پست بعدی لینک تورنت یک فیلم رو میزارم، فعلا مشغول خونه تکنونی هستم و کلی کارهام مونده هنوز. :-s
                        سلام
                        من همیشه راجع به تورنت شنیدم اما هرگز باهاش سروکار نداشتم. همیشه لینک دانلود مستقیم یا غیرمستقیم فیلم رو پیدا و دانلود میکنم. امیدوارم اینجا مجالی پیش بیاد تا تورنت یاد بگیرم.
                        ممنون
                        در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• کاویانی
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 71

"جزیره ی شاتز"
                          "Shutter Island"

خب اینم از فیلم اول به کارگردانی مارتین اسکورسیزی و با بازی لئوناردو دیکاپریو

حجم فیلم 1.4 گیگابایت

لینک دانلود تورنت

لینک دانلود زیرنویس فارسی

نظر

• Hamid Broker
                            عضو فعال
                            • Mar 2013
                            • 460

سلام جناب کاویانی، یه سوال داشتم ازتون. مفهوم تورنت رو متوجه شدم. میکرو تورنت رو هم دانلود کردم. حالا اجراش کردم و میخوام به عنوان مثال همین Shutter Island رو دانلود کنم. اول صفحش رو باز کنم. بعد چی؟
                            ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                            ضمناً عذر میخوام از همه دوستان اگه احیاناً پستم مربوط به بحثتون نیست.
                            در بورس نداشتن تحلیل و دنباله روی کورکورانه قطعاً شکست سنگین به ارمغان خواهد آورد.

نظر

• خودشکوفا
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 1134

داریم وارد بحث های تخصصی میشیم که من دوست دارم ها.... و اما نکاتی پیرامون تورنت:

۱. شخصا به عنوان نرم افزار دانلود هم از bittorent و هم از Mtorrent استفاده کرده ام و از اینجا که محیط گرافیکی یکسانی دارند به دلیل بازدهی بهتر در طول زمان مشابه, بیت تورنت رو تایید می کنم... برای تست یه لینک رو به هردو دادم و دیدم سرعت موتورنت پایین تره

۲. اما برای پیدا کردن لینک ها فقط و فقط سایت بسیار مهم و مشهور piratebay.se رو پیشنهاد میدم... در این باره بیش از ده سایت رو چک کردم و بهتر از همین نمی شناسم... کشور میزبان سوئد هست و موتور جستجوی بسیار قوی داره ضمن اینکه محیط گرافیکیش به نحوی چیده شده که به شما امکان بررسی چند جانبه جهت بهتر شدن انتخاب هاتون بده

۳. برای دانلود فیلم قید فایل های زیر ۱گیگ رو زده ام...این نسخه های کم حجم رو به دیگران میدین اونها هم که فیلم رو توی صفحات نمایش عریض تلویزیون های خانگی می بینند مجموعه ای از تصاویر با کیفیت پایین خواهند دید و جز فحش چیزی برای هدیه نمی آورند.. من حجم بین ۱ تا ۲ گیگ رو پیشنهاد میدم ...هم زیاد بزرگ نیست و هم کیفیت راضی کننده است

۴. از فرمت MP4و MKV و غیره سعی کنید دوری کنید.... پیشنهاد اول و آخرم AVIهست.. همون فرمت استاندارد ویندوز که رو هر دستگاهی جواب میده

۵. قبل از دانلود در مشخصات دقت بفرمایید زبان فیلم چی هست... زیاد پیش اومده یه فیلم انگلیسی با دوبله ترکی رفته تو پاچه ام!!

۶. در مورد این که فیلم زیرنویس سخت hard subtitleنداشته باشه هم دقیق شوید... معمولا نسخه انگلیسی فیلم هایی که سوئدی ها به اشتراک بذارند این مشکل رو داره.. تو مشخصات فیلم این رو می نویسه...با این حال اگه دیدید همراه فبلم فایل با فرمت srt و غیره همراه فایل اصلی هست خیالتون راحت باشه... چون نسخه زیرنویس سخت اصلا فایل کمکی نداره

۷. حتما به تعداد seed های فیلم ها دقت داشته باشید... seed یعنی کسانی در سراسر دنیا که به تورنت متصلند و نسخه کامل رو در دست دارند.. از فیلمی که زیر ۲ باشه سیدهاش دوری کنید... شاید وسط کار دانلود شما طرف فیلم رو برداشت و رفت و دست شمارو گذاشت تو حنا!!!
                              (نيچه)

نظر

• کاویانی
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 71

در اصل توسط Hamid Broker پست شده است View Post
                                سلام جناب کاویانی، یه سوال داشتم ازتون. مفهوم تورنت رو متوجه شدم. میکرو تورنت رو هم دانلود کردم. حالا اجراش کردم و میخوام به عنوان مثال همین Shutter Island رو دانلود کنم. اول صفحش رو باز کنم. بعد چی؟
                                ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
                                ضمناً عذر میخوام از همه دوستان اگه احیاناً پستم مربوط به بحثتون نیست.
                                درود حمید خان
                                شما برای آغاز دانلود احتیاجی ندارید که برنامه ی میکروتورنت رو اول اجرا کنید، بروی لینک تورنتی که گذاشتم (مربوط به فیلم) کلیک کنید، وارد سایت ایزوهانت میشوید، در پیج باز شده اطلاعاتی در مورد این فایل که به اشتراک گذاشته شده میتوانید ببینید. برای آغار دانلود از طریق تورنت روی Download .torrent کلیک کنید و در صفحه ی دانلود مرورگر خود بجای save file گزینه ی run رو بزنید. اینطوری خودکار برنامه ی میکروتورنت که قبلا نصب کرده بودید اجرا شده و دانلود فیلم آغاز میشه.
                                در مورد سرعت دانلود اوایل ممکن هست ببینید که سرعت خیلی کم هست ولی به مرور گذشت زمان و بواسطه ی اینکه با seed های بیشتری ارتباط برقرار میکنید، سرعت افزایش پیدا خواهد کرد.

نظر

در حال کار...
                                X