حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • capitalist
    عضو عادی
    • Apr 2012
    • 77

در اصل توسط eternal_2_6 پست شده است View Post
    واقعا با این توصیفات دلم واسه پزشکا کباب شد. هر روز و شب دعا میکنم بجای اینکه یه مهندس بیکار میشدم حداقل یه پرستار ساده بودم! ما تو انتخاب رشته عقل نداشتیم، یک لحظه با خودمون نگفتیم اینجا کشور صنعتی آلمان نیست! مهندس رو میخوان چیکار! اینجا تو کار تولید بیمارن، با این همه دغدغه فکری و آلودگی و تغذیه غلط... بیمارستانا تخت کم میارن.
    اصلا بزرگترین اشتباه ما درس خوندن بود
    والا تو دانشگاه سابق ما یک دوست صمیمی داشتیم این بنده خدا 3 ترم مشروط شد و علاقه ای به درس نداشت و دانشگاه رو ول کرد
    سرتونو درد نیارم با یه مبلغ مناسبی یه فوق لیسانس خرید که ریز نمراتشم تو سایت دانشگاه هست:O
    بعدشم شروع کرد به کار چاق کنی ستاد اجرایی فرمان امام و زمینهایی که اونجا مشکل داشتن رو با یه مبلغی درست میکرد تو دانشگاهمداره تدریس می کنه الان
    الان مازراتی داره و ما کماکان داریم انتخاب واحد میکنیم
    والا به خدا

نظر

• ساسان
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 728

تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• has456
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 52

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        ...حسن عزیزم....
        .آلن جان الان که با مسوولین س.بوعلی صحبت میکردم میگفتن که با توجه به نزدیکی اول شهریور وروز پزشک....و باتوجه به برنامه های عظیم و متونعی که برای قدر دانی از این قشر بدبختو زحمت کش دارند در حال نقد کردن سهام هستند تا به نحو شایسته ای از ما رفتگران عرصه درمان و بهداشت پذیرایی کنند....
        سلام دکتر عزیز
        باز هم خوش بحالتون یک عده هستند که بفکر صنف پزشکان هستند ما چی بگیم پس رفیق که دلم خونه :(
        میخواهی شماره کارتمو بذارم دکتر جان سهامشونو که نقد کردند سفارش ما رو هم بکنی;)

نظر

• ALEN
          عضو فعال
          • Jun 2013
          • 746

تبریک میگم دکتر جون فایرا رو :)
          حلقم باد کرد دیروز انقدر تو تاپیک فایرا داد زدم نفروشید اشتباه نکنید
          خدا رو شکر

نظر

• ساسان
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 728

سلام
            اصلاحی در کار واتی نیست
            واتی خرید شد در 1% منفی:">
            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ALEN
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 746

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
              سلام
              اصلاحی در کار واتی نیست
              ساسان جان فقط مراقب جو روانی 1000 باش وگرنه تا اونجا اینا فقط بازیه :)

نظر

• ALEN
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 746

دکتر یه اتفاق جالب امروز افتاد کف و خون قاطی کردم :

یه 5 میل برا مادرم فایرا خریده بودم هی گیر داده بود پولم چی شد گفته بود من کاری ندارم سود و ضررش ماله خودم
                دیروز با هزار زور اومدم براش قضیه رو توضیح دادم که اینطوری باز شد و اینا زیاد سود نکردو و ... فکر میکنی چی گفت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

گفت اشکال نداره حتما این مدت به نسبت سهمای دیگه بازار رشد کمتری کرده پس احتمالا سود خوبی میده برام نگهش دار :))

نظر

• has456
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 52

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
                  سلام
                  اصلاحی در کار واتی نیست
                  ساسان مگه دیروز نفروختی؟

نظر

• has456
                    عضو عادی
                    • Jul 2011
                    • 52

الن جان سلام

وپترو رو چطوری می بینی ؟
                    با سپاس

نظر

• ALEN
                      عضو فعال
                      • Jun 2013
                      • 746

در اصل توسط has456 پست شده است View Post
                      الن جان سلام

وپترو رو چطوری می بینی ؟
                      با سپاس
                      خطرناک میبینم :)
                      اینهمه سهمای خوب
                      اینطور سهما بازیگر پشتشو ول کنه خیلی خطریه
                      اما در بلند مدت همه سهما خوبه

نظر

• ALEN
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 746

فردا همه چیز صف خرید میشه هرچی میخواین الان بخرین

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                          آقا یه بنده خدایی به نحوی صحبت میکنند که انگار پزشکا بدبخت های جامعه هستند
                          یه مقدار از قسمت های پول پارو کردن نیز صحبت فرمایید
                          دوستان آگاهند که پزشک ها چه برو وبیایی برای خود ساختند و بعد مهربان عزیز مظلوم نمایی مینماید نمیدونم شاید اهداف خاصی دارند:-?
                          (راهنمایی:به واتی ربطی ندارد)
                          ....آخه هییوووویی عزیز....ما اواز دهل از دوریم.....همه از پزشک جماعت همون دیدی رو دارند که مثلا دکتر صنعتی رو میبینن دکتر قارونی دکتر ماندگار دکتر یادگاری نیلفروشان....بابا....من جی پی هستم....اخه فکر میکنید چیکار میکنم....از بد حادثه باید بعنوان یه پزشک و همین دیدو توقعی که هست سعی کنیم یه زندگی متوسط روبهبالا برا خودمون فراهم کنیم....کاشک یک شب از این کشیکای من میشد که کنارم باشید....حجم استرس و فشاری رو که من تحمل میکنم میدیدید....متوجه میشدید که این کشیکای شب چطور فرسوده اتون میکنه و شما رو تو یه جمود روحی و بیتفاوتی نسبت به محرکای اطراف میبره....کاشک میدونستید من چقدر فقیرم...:(...مازاراتی ندارم....ولی تو داری....کاشک میدونستی یه بخیه اشتباه یا تجویز نادرست کارتو به کجاها میکشونهو....خدا ازتون نگذره....:((
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• صبا
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 200

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ....آخه هییوووویی عزیز....ما اواز دهل از دوریم.....همه از پزشک جماعت همون دیدی رو دارند که مثلا دکتر صنعتی رو میبینن دکتر قارونی دکتر ماندگار دکتر یادگاری نیلفروشان....بابا....من جی پی هستم....اخه فکر میکنید چیکار میکنم....از بد حادثه باید بعنوان یه پزشک و همین دیدو توقعی که هست سعی کنیم یه زندگی متوسط روبهبالا برا خودمون فراهم کنیم....کاشک یک شب از این کشیکای من میشد که کنارم باشید....حجم استرس و فشاری رو که من تحمل میکنم میدیدید....متوجه میشدید که این کشیکای شب چطور فرسوده اتون میکنه و شما رو تو یه جمود روحی و بیتفاوتی نسبت به محرکای اطراف میبره....کاشک میدونستید من چقدر فقیرم...:(...مازاراتی ندارم....ولی تو داری....کاشک میدونستی یه بخیه اشتباه یا تجویز نادرست کارتو به کجاها میکشونهو....خدا ازتون نگذره....:((
                            دکتر دکتر ای تنهاترین ترین ترین سردار من درکتون میکنم خصوصا این مازاراتی که گفتین ما حتی حتی راننده شخصی و باغبونم نداریم بچه امونم نتونستیم بفرستیم بره اکسفورد درس بخونه وای وای از اینهمه درد ورنج رنج میکشیم ومیسازیم ودیگر هیچ من حتی نتونستم فرانسه برم بااینکه عاشق دیدن اروپام دکتر نگو اشکمو دراوردی شبای قدرم هس نمیتونیم بگیم مندی بیاد 1 اهنگی چیزی بزاره ..... تازه درک کن دکتر نون شما از بخیه درمیاد من بدبخت بینوا باید کجارو بدوزم گاهی لگدم خوردم حین بخیه زدن ...

نظر

• "heydar"
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 7493

این دکتر یه چیزی میگه ها
                              مردمو بکشید هم هیچ اتفاقی نمی افتد چه رسد به تجویز بخیه به اشتباه...
                              بهر حال من نمیدونم شما چگونه آدمی هستید!؟
                              ولی میدانم برخی از همکاران شما مازراتی و لامبورگینی و ماشین هایی که من تو عمرم ندیدم رو میتونند در عرض یک ماه و یا کمتر از آن بخرند
                              بماند که آیا این پول حلال است یا حرام....البته برخی از دوستان شما نکته آخر برایشان اهمیت ندارد به هر طریقی که آمد،خوش آمد،برایشان هدف مهم است حال وسیله هر چه میخواهد باشد مهم نیست

دوستان احتمالا کارخانه ذوب آهن بدلیل فرسودگی ،فردا (ویا شاید تا ساعات و یا دقایقی دیگر)تولید را متوقف کند و اعلام ورشکستگی کند از ما گفتن بود و از شما نشنیدن.....:D
                              آخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/07/28, 11:26.

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

در اصل توسط ALEN پست شده است View Post
                                فردا همه چیز صف خرید میشه هرچی میخواین الان بخرین
                                دوست من آلن جان،
                                میشه لطف کنی و تحلیلی هم مبنی بر اینکه فردا همه چیز صف خرید میشه ارائه بدی؟
                                ممنون
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X