حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسمان
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 760

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با مهربان

جلسه توجیهی فرشتگان با ایرانیها ، قبل از ورود به بهشت

- پرندگان را به قصد کباب شکار نکنید.
    - شاخه ها را نشکنید.
    - میوه ها را یکروزه نخورید….
    - حوری به اندازه کافی هست همدیگر را با سنگ نزنید.
    - موسی عصاش مال خودش است.
    - با ایوب بیش از حد شوخی نکنید.
    - به زور وارد کشتی نوح نشوید، مخصوص حیوانات است.
    - در جوی عسل، دستشویی نکنید.
    - در بهشت فندک موجود است وارد جهنم نشوید.
    - مکانهایی که نوشته شده “ورود ممنوع” به زور اقدام به ورود ننمایید.
    - در این مکان همه یکسانند ، برای انجام امور خود دنبال پارتی نگردید.
    - چون بهشتی هستید ، هر چه اراده کنید در اختیارتان قرار می گیرد ، لطفا با دیدن امکانات دیگران از دادن فحشهای ناموسی زیر لب خودداری کنید.
    - ابراهیم قصابی ندارد ، هی برای خریدن گوشت به او مراجعه نکنید.
    - خانوما برای گرفتن عکس و امضا از یوسف به سمتش حمله ور نشید.
    - اینجا آخر دنیاست و همه خودشون حضور دارن، از جمله خود خدا برای نزدیک شدن بهش و وساطت چیزایی که می خواهید، راه به راه هر جا که رسیدید امامزاده نسازید … پیگرد قانونی دارد

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

پاسخ : مهربان مترجم زبان مورچه

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
      .....آن خم شکر شکن تاب و پیچ ابرویت....چونان برق شمشیر تیز کابلی هزار نیزه میزند تار کمند موی سرت....(از حافظ بافقی)
      .....یادی کنیم با همه عزیزان...پیشکسوت و پس کسوت....در فراق جواااان ترکیده و منهزم شده....مندی....
      ....تنها ارگانیسم پایدار در مقابل هر تغییر اب و هوایی در اتمسفر بورس....
      ....مندی کجایی پسر...گلابی گوشیم خراب بود تاچش نمیتونستم بفرستم....از ممد شکوف و وحید نصیری نامرد خبر نداری....مراد نامرد که به اغوش سید پناه برده...مهرداد 3 شاخم که دیگه مارو نمیشناسه...باز دم داش مهدی و ساسان گرم....
      مهری آخرشم سر جواب سوال ما طفره رفتیا ... حالا تکون میخوره یا نه =))

ارگانیسمو خوب اومدی ... بچه ها همه خوبن ...

شکوفه قنداقی که رفته تو کار الیوت ... روزی اقلکم شیش بار تن خدابیامرزو تو گور میلرزونه :D... الیوت پنج موج کشف کرد ..این شیش تا

فقط حواست باشه،هر وقت تو نموداراش گفت موج سوم هستیم و صعود پرشتاب سهم نزدیکه بدون که سهم پنج موجشو تموم کرده هر لحظه اس که چپه کنه شص هفتاد درصدی سهم اصلاح کنه laughingsmiley

این که از این نفله ..این وحیدم بنده خدا اعصابش سر گزارشای بازار خورد بوده داشته میرفته باغشون یدفه دیده خرشون گوشه باغ داره میخنده

بدوبدو رفته دق دلیشو سر بیزبون دربیاره یه لگد نصار باسن خره کنه که خره با همه خریتش لنگشو آورده بالا خلاصه اینکه ساق به ساق شدن تو صحنه/.:biggrinsmiley.:/

وحیدم عر عر کنون ساق پاشو گرفته و راهی بیمارستون که گچ گرفتن ... هنو خبری ازش نداریم دیگه ..نه از خره نه از خودش ..../:.happysmiley:./

مردادم آخر عمری رفته تو کار زن گرفتن ..بهش میگم دیگه حالا باید بری تو فکر کفن :D ..خلاصه گوشش بده کار نیس ..تازه دختر بیست ساله هم میخاد

خودت چه خبر .. خوبی خبرت/:.smilingsmiley.:/ خاهشن تو طبابت هر کاری میکنی دست از بخیه زدن وردار ...

با این چشای شهلایی که داری گونی هم زیاده ببافی چه رسه به گوشت تن مردم ...
      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

....دهنتو سرویس میکنم مندی....
        ....ساعت 6 صبح از کشیک اومدم خونه....گفتم یه سر به فیض بوک بزنم ببینم بازخورد فحش و فحشکاریام اونجا چی بوده دیدم دوست صمیمیم که 3 هفته پیش قرار گرمابه و گلستان باهم گذاشته بودیم و chief surgicalبیمارستان سینا بوده به رحمت خدا رفته....نمیتونم حالی رو که دارم در قالب کلام بیان کنم.....واقعا حال روحیم بهم ریخته....
        ....امروز دختر 20 ساله و یه پسر جوون اومده بودن تو مطب....در حین معاینه بهش گفتم تو واسه چی این لبو صورت کدره و تیره است...؟..یه من ومنی کرد که همسرش گفت باید همه چی رو رو راست به دکتر گفت...دختر 20 ساله روزی یه پاکت سیگارمیکشه....در حین گرفتن شرح حال بهش یه دستی زدم که خوب بگو ببینم چیز دیگه ای که استفاده نمیکنی...دوباهر شوهرش جلوتر از خودش دوید که...آدم باید همه چی رو به دکتر بگه...متوجه شدم که 1.5 سال هست که تریاک استفاده میکنه....بر امدگی زیر گلوش توجهمو جلب کرد که متوجه شدم گواتریه که بدون درمان رها شده....
        ....داشتم نصیحتش میکرم که برگشت به من گفت دکتر تورو خدا بس کن بابا گوشم از این حرفا پره......گفت که منو 10 سالگی به خازر پول پدرو مادرم به یه آشغال شوهر دادن که هر روزو شب با لگد میکوبید توی سرم توری که دچار مشکل مغزی شدم و اگر شبی یه مشت قرص نخورم از درد سر نمیتونم بخوابم....وقتی که از در مطب بیرون رفت به دنبال راهش نگاه میکردم دیدم شوهرش اصرار میکرد که کجا میری بشین برم داروهاتو بگیرم...(این پسر جوون شوهر دومش بود) اونم کیفشو به شدت از دستش گشیدو براهش ادامه داد....
        ...قضاوتی ندارم...
        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• AMIR BOURSE
          عضو عادی
          • May 2013
          • 67

....سلام....بابا ادبیاتو روحیه چیه من نمیدونم چی به نسل جوون از من منتقل میکنید....
          ....از درون دارم میسوزم....
          ...چرا میسوزم؟؟؟...خانواده 10 نفره....دختر جوون از 14 سالگی سر کار....کجا ؟...فکر کردی منشی خوش تیپ و مو بلوند یه کارتل بزرگ اقتصادیه؟؟...نهههه...امار نداری...تو خیاطی از 8 صبح تا 8:30 شب ....از شدت لاغری با باد جابجا میشه....اومده بود پیش من....تمام موهای سرش از کمبود اهنو پیش سازهای خونساز در حال ریختن بود....از چی بگم؟...بگم تو گوش میکنی....؟؟؟...نهایت چه میکنی...سر به تاسف تکون میدی میری....
          ....تمام 480 تومن پول حقوقشو اورده بود پیش من تا ازمایش براش بنویسم و دارو...بقدری مشکلاتش زیاد بود نمیدونستم از کجا شروع کنم....اخه تو سن ازدواج بود....
          ....دارو که نوشتم قرار شد با حقوق ماه بعدش بگیره....
          ..حقوقشو که میگیره پنهانی شب میزاره زیر بالش میخوابه...پدر دی.ثش بو میبره صبح که بچه رفته بوده نون بخره همه رو میکشه از زیر رختخواب بیرون میکنتش شیره تووپپ دودش میکنه میده هوا...
          ....میخوای حال دختره رو بپرسی؟؟...اخرین دفه که دیدمش آرایش کرده بودو ادامس میجوید...یه کتی حرف میزدو بی پروا میخندید...مدام با گوشیش بازی میکردو گویا اس میفرستاد....
          ...میدونییی منظور من چیییه...؟...میگیییریی....
          ....کی مقصره....من..؟...تو؟؟؟...
          احمد خاتمی: فقر و نداری برای مردم قابل تحمل است

او گفت «اقتصاد مقاومتی يعنی اقتصادی که با آن بتوانيم در مصاف دشمنان مقاومت کنيم» و افزود که «در واقع در اقتصاد مقاومتی ما هيچ نظر و اميدی به دشمنان اين ملت نداريم.»

اين عضو مجلس خبرگان رهبری از «اقتصاد مقاومتی» به عنوان «باطل‌السحر تمام تحريم‌ها» نام برد و گفت: «اينطور نيست اگر آنها تحريم‌ها را برداشتند، ايران گلستان می‌شود و اگر برنداشتند ما آسيب می‌بينيم.»

امام جمعه تهران گفت که «از اول انقلاب کسانی با قلم زهرآگينشان به نيش زدن اسلام پرداختند. در اين روزها نيز روزنامه‌ای ولايت اميرالمومنين را زير سوال برد و روزنامه ديگری قصاص را حکمی غيرانسانی خواند.»

اشاره احمد خاتمی به روزنامه‌های بهار و آسمان است که در ماه‌های اخير، توسط هيئت نظارت بر مطبوعات و قوه قضائيه توقيف شدند.

امام جمعه تهران گفت «قلم‌هايی که در عرصه‌های فکری شبهه‌پراکنی می‌کنند، از هر ويروس خطرناکی خطرناک‌ترند» و از قوه قضائيه بابت توقيف روزنامه آسمان تشکر کرد.

نظر

• satyr
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1229

پاسخ : مهربان مترجم زبان مورچه

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
            مهری آخرشم سر جواب سوال ما طفره رفتیا ... حالا تکون میخوره یا نه =))

ارگانیسمو خوب اومدی ... بچه ها همه خوبن ...

شکوفه قنداقی که رفته تو کار الیوت ... روزی اقلکم شیش بار تن خدابیامرزو تو گور میلرزونه :D... الیوت پنج موج کشف کرد ..این شیش تا

فقط حواست باشه،هر وقت تو نموداراش گفت موج سوم هستیم و صعود پرشتاب سهم نزدیکه بدون که سهم پنج موجشو تموم کرده هر لحظه اس که چپه کنه شص هفتاد درصدی سهم اصلاح کنه laughingsmiley

این که از این نفله ..این وحیدم بنده خدا اعصابش سر گزارشای بازار خورد بوده داشته میرفته باغشون یدفه دیده خرشون گوشه باغ داره میخنده

بدوبدو رفته دق دلیشو سر بیزبون دربیاره یه لگد نصار باسن خره کنه که خره با همه خریتش لنگشو آورده بالا خلاصه اینکه ساق به ساق شدن تو صحنه/.:biggrinsmiley.:/

وحیدم عر عر کنون ساق پاشو گرفته و راهی بیمارستون که گچ گرفتن ... هنو خبری ازش نداریم دیگه ..نه از خره نه از خودش ..../:.happysmiley:./

مردادم آخر عمری رفته تو کار زن گرفتن ..بهش میگم دیگه حالا باید بری تو فکر کفن :D ..خلاصه گوشش بده کار نیس ..تازه دختر بیست ساله هم میخاد

خودت چه خبر .. خوبی خبرت/:.smilingsmiley.:/ خاهشن تو طبابت هر کاری میکنی دست از بخیه زدن وردار ...

با این چشای شهلایی که داری گونی هم زیاده ببافی چه رسه به گوشت تن مردم ...
            -----------

نظر

• "heydar"
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 7493

سلام دکی حالت خوبه
              جمو 1800تومان میفروشی؟
              چک شش ماهه خوبه؟

نظر

• اسمان
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 760

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                سلام دکی حالت خوبه
                جمو 1800تومان میفروشی؟
                چک شش ماهه خوبه؟
                خدا عاقبتتو به خیر کنه حیدر،، ،شوخی ،، شوخی ،، با جم دکی هم شوخی
                سریع یه جای امن برا خودت پیدا کن که هر آن دکتر کشیکش تموم میشه و میاد سراغت :(fight)
                البته امیدوارم کار با زدن یه امپول ختم به خیر بشه ، و به جاهای باریک نکشه b-(

نظر

• علی نظامی
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 1033

در اصل توسط اسمان پست شده است View Post
                  خدا عاقبتتو به خیر کنه حیدر،، ،شوخی ،، شوخی ،، با جم دکی هم شوخی
                  سریع یه جای امن برا خودت پیدا کن که هر آن دکتر کشیکش تموم میشه و میاد سراغت :(fight)
                  البته امیدوارم کار با زدن یه امپول ختم به خیر بشه ، و به جاهای باریک نکشه b-(
                  خدا ما رو هم بیامرزه امروز جمو خریدم 1650 بعد یه دفعه دیدم بروبچ رو شور حسینی گرفته همینجور رفت بالا فروختم 1730 بعد باز دیدم این شور تبدیل به شعور شد دوباره خریدم 1652/:.yead.:/ مهربان جان ولی خداوکیلی از اون نوسانگیریای فردینی کردم نذاشتم دیگه قیمت زیر 1650 بره :D بازم سهمی داشتی که میخواست وا بشه یه ندا بده به خودم ;;)
                  آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/03/01, 21:15.

نظر

• مندی
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 522

....دهنتو سرویس میکنم مندی....
                    ....ساعت 6 صبح از کشیک اومدم خونه....گفتم یه سر به فیض بوک بزنم ببینم بازخورد فحش و فحشکاریام اونجا چی بوده دیدم دوست صمیمیم که 3 هفته پیش قرار گرمابه و گلستان باهم گذاشته بودیم و chief surgicalبیمارستان سینا بوده به رحمت خدا رفته....نمیتونم حالی رو که دارم در قالب کلام بیان کنم.....واقعا حال روحیم بهم ریخته....
                    خدا رحمتش کنه ... به تو و دوستانش و خونوادشم خدا صبر بده ...بیا بغلت کنم ....اوووووووووووووووووع

ولی این دلیل نمیشه حرف دلمو نگما مهری ...

مرده شور اون طبابتت رو ببرن ... /:.coolsmiley02:./

طرف رفته دکتر گفته عاقای دکتر ریشم درد میکنه ..دکتره هم گفته غذا چی خوردی ..یارو گفته نون و یخ ...:D

دکتره هم گفته گمشو بیرون که نه دردت مثل عادمیزاده نه خوراکت /:.happysmiley:./

توی مرده شورم نه طبابتت به اطبا رفته نه روحیت ...

تو که نمیتونی واسه چی رفتی تو بخش تزریقیا ،، معتاد ،،

خوب میرفتی بخش راحت تر که با روحیه ی قزوینی که داری سازگارتر باشه ..همین بخش ختنه خوب بود laughingsmileyمهری ختنه ای =))

حالا اگه رفتی اون بخش بم خبر بده چنتا مریض واست بفرستم .. هم سن خودتن هنو ختنه نکردن :D ..فقط مواظب باش موقع بریدن،، جنسیتشونو تغییر ندی یوق

در اصل توسط AMIR BOURSE پست شده است View Post
                    احمد خاتمی: فقر و نداری برای مردم قابل تحمل است
                    این امیرم استاد گرفتن ماهی از اب گل آلوده ها .../:.yead.:/

امیر بجا این کارا یه دونه پوزیشن سی چل درصدی تو آتی سکه رو کن بزنیم تو رگ پول خرید لباس شب عیدیمون در بیاد ..ثواب داره /:.smilingsmiley.:/

در اصل توسط satyr پست شده است View Post
                    -----------
                    واقعن مرداد این جملت منو تحت تعثیر فراوون قرار داد ..ذلیل نشی الهی .... /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

نامه رسون مندی

حالا نمیخاد اینقده غمبوز باشین ... برا چیزی که هیچ وقت پایدار نیس نباس غم و حرص خورد ... :x

درست میشه ...شما با من باشین اگه نشد بیاین گردن مهری رو بزنین :D

پرستار : آقای دکتر مهری فوری به بخش ختنه

گوش کنین تا یه مقدار سلولای صورتی /.:blinksmiley.:/ مغزتون بیشتر شه که شادتون کنه .../:.wubsmiley.:/

دانلود آهنگ

نظر

• مهربان
                        عضو فعال
                        • Mar 2011
                        • 1675

..بجان مندی که اندازه جان شلغم دوسش دارم فقط کافیه که این تاپیکای تحلیل رو ببندن....این 4 تا تحلیلگر و شبه تحلیلگرشم یا اتیش بزنن یا نفی بلد کنن یا نقص عضو موثر:.thumbsupsmileyanimکنن.....
                        ....شما ببین بازار چه ارامشی میگیره و از اون مهمتر روح وروان نژند ما....جمعشون کنیم همه رو...تکنیکی کارو فانداکار...ببندیمشون بهم یه پیت بنزین نه....اونم نخواستی....هزینه بره...تینر فرد اعلا خودم دارم....یه غسل مشتی با تینر میدیم یه فندک میگیریم زیرشون....
                        ....الان که دارم با این 4 تا چشمانم این تاپیکهای تحلیلی رو در بورکس و اینجا میخونم یعنی لامصب شونصدتا تحلیلگر نمیتونن یه شاخصو درست پیش بینی کنند...بابا باز دم فانداک ارا گرم...یه ارزش ذاتی بررسی میکنن یه تخمینی میزنن میگن اقا قیمت واقعیش اینه....نمیدونیم کی میرسه....نمیگیم گرونه یا ارزون...این ارزش اون داراییه....
                        .....حالا این فانداکارا....جالبه...یه تاپیکو باز میکنی ....میخواد مثلا نمودار ..میشو تحلیل کنه....43 تا عدد توش میبینی....از 65000 هست تا 144 هزار....چی بگم...
                        ....امروز با گامهای خودم رفته بودم وزارت بهداشت.....سوار آسانسورش که شدیم بنده و 10-12 تا خانم و آقای دکتر....بسان ببعی های در هم فشرده در جایی تنگ وتاریک....
                        ....به هر طبقه ای که میرسید یه صداییی از عالم غیب ندا در میداد که ط 14....ط 3...مثلا...با چنان اوای ملکوتی که فکر میکردیم وحی بهمون نازل شده نعوذ بالله....رسید ط 10 گفت طبقه 16....
                        ....یه عاقله زنی همراه ما بود....گفت اینکه صدای ضبط شده است قاطی کرده...وای بحال ما ....
                        ...بفکر فرو رفتم ..خیییییلیییی عمییییق حرف زده بود...از یه خانم دکتر بعیده همچنین سخنانیی...
                        [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• ساسان
                          عضو فعال
                          • Aug 2011
                          • 728

یک کارشناس دینی با بیان کاهش جمعیت شیعه ابراز نگرانی کرد و گفت: مراجع تقلید نسبت به موضوع کاهش جمعیت اظهار نگرانی کرده و در مجالس خود درباره پیری جمعیت متذکر می شوند.

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ناصر رفیعی، عضو هیئت علمی جامعة المصطفی(ص) العالمیة، عصر پنجشنبه 15 اسفندماه در همایش دو روزه "فاطمیه و فرصتهای تبلیغ" که در فرهنگسرای اندیشه برگزار می شود، به کاهش جمعیت شیعه و برتری یافتن جمعیت اهل سنت اشاره کرد و گفت: در سال تحصیلی جدید در پایه اول ابتدایی جمعیت دانش آموزان شیعه و با اهل سنت برابری می کرد همچنین در یکی از شهرهای آذربایجان این جمعیت به صورت 70 به 30 شده است یعنی 70 درصد اهل سنت و تنها 30 درصد جمعیت شهر شیعه هستند و این یک خطر جدی است.

وی افزود: در حالی که در بعضی از شهرهای اهل سنت جمعیت خانواده به صورت چهار همسر و 40 اولاد است. مراجع تقلید نیز نسبت به موضوع کاهش جمعیت اظهار نگرانی کرده و در مجالس خود درباره پیری جمعیت متذکر می شوند.
                          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• ساسان
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 728

هوای عسلویه چندبرابر آلوده‌تر از تهران است

وی با بیان اینکه خون مردم عسلویه مسموم است و انتقال خون هم از پذیرفتن خون مردم این منطقه اجتناب می‌کند و این به این معنا است که باید فکری جدی برای این مردم صورت بگیرد که توسعه فضای سبز برای کاهش آلودگی‌ها یکی از راهکارها است.

حجت‌الاسلام بحرینی ادامه داد: با توجه به اعلام کارشناسان، میزان آلودگی هوا در منطقه عسلویه بسیار بالا است و چندین برابر شهر تهران است.

کشت اندوه لبنان ما رو
                            تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• علی نظامی
                              عضو فعال
                              • Jul 2013
                              • 1033

دکتر خزامیا، دتولید جم و ...... /:.ph34r-smiley.:/ دکتر چندتا سهم خوب معرفی میکنی؟

از مدیر محترم نظارت خواهشمندم دلیل غیبت دکتر مهربان رو هم پیگیری کنن بعد از قضیه آسانسور و خانوم دکتر کسی خبری ازشون نداره /:.negaran.:/
                              آخرین ویرایش توسط علی نظامی؛ 2014/03/09, 23:58.

نظر

• vhd33
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 15

مهربانم, تو عسلویه هوا کثیفه تو تهرون هیچی تمیز نیست نه هوا , نه زمین, آبم نداریم والا اونم کثیف بود خلاصه ادما گوسفندا حتی سوسکاشم کثیفن , بورس کثیف , پولا کثیف , کاسبی کثیف چی بگم یادم اومد خودمم کثیفم ( تو این هفته بسکه حرص خوردیم حموم یادم رفته ) با اجازه ...

نظر

در حال کار...
                                X