حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اسمان
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 760

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
    .....سلام همقطار ...همسفر آسمانی....جم که امروز تر زد....
    ....اونوقت به من میگی چرا...خوب سر همین چیزاست دیگه....این چه پروفایل لیپیدیه که داری....
    ...آسمان عزیز...اینایی که میگم یه دوره 40 روزه استفاده کن بعد ازمایشایی که من میگم بده ببینم چند چندی....
    ...tab atorvastatin 10 n=30v شبی یه عدد....
    ...tab ezitimibe 10 mg n=30 همراه بابالایی....
    ....cap gemfibrozil 450 n=40 ....روزی یه عدد....
    ....برو عطاری ...بگو به من مایع تخم کتان بده....روزی یه قاشق چایخوری....بزن سر جیگرت نازنینم....
    ....اون مرقومه رو هم امشب میفرستم.....تو باید زنده بمونی کنار من که باهم بالارفتن جم رو ببینیم....
    دکترجان سلام

با مصرف این قرصا باید لیپانتین و قطع کنم ویا اون رو هم همزمان استفاده کنم

درمورد جم هم خیالت تخت باشه و اصلا روند معاملاتشو دنبال نکن، خبر های زیادی توش هست و یکی دو تا کارگزا ی هم هرروز سنگین خرید میکنن
    باید کم کم امضا رو هم بکنم،،، جم به زودی بالای 4500 ،،،،،،باورکن مهربان گرامی دراین یک مورد شوخی نمیکنم و فقط با جم سهامداری کن ،،
    دوبار تواین 9سال فعالیتم تک سهم شدم یکی رو لاوان 800 و یکی رو جم ،،،،که البته جم فراترازلاوان خواهد بود وفراتر ازانتظار بازاررشد خواهد کرد
    یه نقدینگی قابل توجه هم میخاد بهم برسه که اون و هم جم میخرم،،،;) ارزش معاملاتش تواین چند روز خیره کننده شده ،،،،;)

دکترجان من تا حلوای بیل گیتس و نخورم از ابن دنیابرو نیستم:D ودر کنارشما جم 4500 تومنی رو جشن میگیریم >:D<

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

-اغلب اینها چشمهای رنگی دارند.پوست خوب حتی.واقعا هم زیبا هستند.یه زیبایی همراه با هاله ای از تقدس و پاکی.با پوششی که اغلب با رنگ سفید خالص یا قهوه ای خوشرنگ سِـت میکنند.هر بار یکی از اینها میاد حس میکنم مطب تبدیل میشه به "معبد".خیلی با ادب و خیلی محترم هستن.بی اختیار جلوی پاشون بلند میشم ،تنبلی و غرور رو میزارم کنار و با خوشامدگویی ازشون استقبال میکنم و تا دم در خروجی هم مشایعت.بالای پرونده قبل از اسمشون بجای کلمه ی خانم ،مینویسم:"بانو"...آره بانو برازنده تره براشون.اسمهای قشنگ و متفاوتی هم دارند اغلب:فــلــورا،رکسانا،تارا،ماندانا،روشنک...

-پیش ماها معمولا بخاطر دو تا مشکل مراجعه میکنند...یکی بخاطر یه حس غم و افسردگی خفیف ولی مداوم ( dysthymia )که همیشه همراهشونه چون حس میکنند با جامعه و دخترهای امروزی هم سنخ نیستند ( منم وقتی باهشون مصاحبه میکنم برداشتم اینه که انگار "این جهانی "نیستند.مال عالم بالان...یجور گسستگی و گسیختگی از دنیای زمینی دارند)

-مشکل دوم: بحث ارتباطشون با جنس مخالفه...مردها،در واقع بعضی از مردها در ابتدا حسابی جذبشون میشن.اما بعد از مدتی (که مدت کمی هم نیست و به چند سال هم میکشه)بدون توضیح شفاف و قانع کننده ولی با احساس شرمساری و گناه میزارند و میرند(:..میدونی،تو خیلی خوبی ..تو واقعا بی نظیری...دختر پاکی و زیبایی هم هستی...همه چیزت هم خوب و کامله..اما حس میکنم من لیاقت تو رو ندارم..تو سزاوار مردی بهتر از من هستی)

-پیش خودم میگم اگه صفات زنانه مثل یه "هورمون" تو خون قابل اندازه گیری بود،متوجه می شدیم که تو خون این "مریم های مقدس" یه چیزی کَمِه :یه چیری از جنس شور زندگی...سرزندگی...خودانگیختگی...توانایی برای"لذت" بردن از زندگی(از خود زندگی با همه ی جلوه های مادی و زمینیش)...رفتارهای شاد کودکانه ...لوندی و عشوه گری زنانه......جذابیت جنسی (و نداشتن حس منفی به این جذابیت)...همون چیزی که اینها تو دخترهای دیگه میبینند و اسمش رو میگذارند:جلف بودن و لوس بازی..
      [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مندی
        عضو فعال
        • Oct 2011
        • 522

مهری تو هم دغدغه هایی داریا ... چقدر خوب که دغدغه بزرگی از جامعه رو مطرح کردی ...

من همیشه معتقد بودم که زندگی در دنیا با این چیزا همراه هست .. هم برای قشر مومنین و هم قشر مومنات ... هرگاه این انسان این نکته ی مهم رو در دنیا که بزرگترین قانونش محسوب میشه رو درک کرد اونوقت زندگی بهتری رو برا خودش دنبال میکنه ...اون نکته ی مهم اینه که اونیکه مارو آفرید صراحتن اشاره کرده که ما انسان رو درسختی و مشقت آفریدیم بسیاری از بندگان من بدنبال آسایش وراحتی در دنیا هستن در حالی که ما آسایش و لذت رو در آخرت مقرر داشتیم

اونچیزی که به ذهن ناقص من میرسه وتاکنون بهش عمل کردم اینه که بهتره تلاشی معقولانه و بدور از حرص و طمع در تمامی ابعاد زندگی خاصه ارتباط با جنس مخالف داشته باشیم تا کمترین درگیری با دنیای خوش خط و خال به همراهمون باشه

من .. من رویایی دارم رویای آزادی ... رویای یک رقص بیوقفه از شادی
        من .. من رویایی دارم از جنس بیداری ... رویای تسکین این درد تکراری
        من .. من رویایی دارم رویای رنگارنگ .. رویای دنیایی سبز و بدون جنگ
        من .. من رویایی دارم که غیر ممکن نیست ... دنیایی که پاکه از تابلوی ایست

جدا از همه ی این مطالب موضوعی که بیشتر از همه اینها ذهن منو در دنیا به خودش مشغول کرده موضوع مهمی هست بنام عمه

اینکه چرا ایرونیا اینهمه عمه ی همیدگه رو مورد محبت قرار میدن ..مخصوصن این اواخری خیلی از دوستان عمه مارو مورد محبت قرار دادن ... بیخود نبوده قدیما میگفتن

سلطان غم ها .. پاپی

سلطان قلب ها .. مامی
        ;)

رسوای عالم .. عمه
        /:.Heart.:/

اصن چه معنی داره عمه ی مارو هی مورد محبت قرا میدین ..پس فردای قیامت من چطور از خجالت عمه م بیام بیرون

مگه نمیدونین آیه ی صریح اومده ... عمه یتساءلون

ینی فردای قیامت درخصوص عمه ها سوال میشه ..

حالا هی به ریش ما بخندین .. اونوقت که میله رو داغ کردن فرو کردن حواله دونتون اونوقت میفهمین نباس با عمه ی من شوخی کنین ..
        آخرین ویرایش توسط مندی؛ 2013/11/29, 21:28.
        دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• ساسان
          عضو فعال
          • Aug 2011
          • 728

نقل قول

خیر سرمون رفتیم شمع روشن کردیم حاجت بگیریم
          یه زنه هم اومد شمعشو پیش شمعای من روشن کرد
          بعد شمعش افتاد رو شمعای من حاجتا قاطی شد الان حالت تهوع بهم دست داده
          -------

ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﺮﺑﯽ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺁﻭﺭﺩﯾﻢ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ،
          ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ، ﻭﺍﻟﯿﺒﺎﻝ، ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺳﺎﺣﻠﯽ ...
          ﻧﻤﯽ ﺷﻪ ﺳﺮﺍﻥ ﺳﻪ ﻗﻮﻩ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺧﺎﺭﺝ ﺑﯿﺎﺭﯾﻢ؟ ﺑﻪ
          ﺧﺪﺍ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﻫﺎ!
          -------------

اگه بجای روحانی جلیلی رئیس جمهور شده بود الان تو جبهه های نبرد حق علیه باطل شهید شده بودیم و عكسمونو گذاشته بودن تو نیمكت مدرسه
          --------
          این چینیا واقعا زبون همدیگرو میفهمن یا جلو بقیه آبرو داری میکنن؟!
          ---------
          يه بارم حضرت نوح تو کشتی که بود هوس گوشت کرد، یواشکی یکی از قیلمنتانا رو زد به سیخ کباب کرد خورد... . . . . . . واسه همینه که شما الان نمیدونین قیلمنتان چیه
          --------
          مـورد داشـتیم که عاقد سر عقد گفته: " ﺩﻭﺷﻴﺰﻩ ﻣﻜﺮﻣﻪ ﭘﺎﻛﺪﺍﻣﻦ "... ﺩوستای عروس از خنده زمینو گاز میگرفتن
          ------------
          ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﺁﺧﻮﻧﺪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﻃﻮﺭﯼ ﺍﺯﺑﻬﺸﺖ ﻭ
          ﺟﻬﻨﻢ ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﻪ ،
          کﻪ ﺍﻧﮕﺎرﻟﯿﺪﺭ ﺗﻮﺭﻩ ﻭ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﺩﻭﺑﺎﺭ ﻣﯿﺮﻩ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﻭﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ ...!
          تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• KEYAN5533
            عضو عادی
            • Jun 2013
            • 215

در اصل توسط ساسان پست شده است View Post
            نقل قول

خیر سرمون رفتیم شمع روشن کردیم حاجت بگیریم
            یه زنه هم اومد شمعشو پیش شمعای من روشن کرد
            بعد شمعش افتاد رو شمعای من حاجتا قاطی شد الان حالت تهوع بهم دست داده
            -------

ﺁﻗﺎ ﻣﺎ ﻭﺍﺳﻪ ﻫﺮ ﭼﯽ ﻣﺮﺑﯽ ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺁﻭﺭﺩﯾﻢ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﮔﺮﻓﺘﯿﻢ،
            ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ، ﻭﺍﻟﯿﺒﺎﻝ، ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ ﺳﺎﺣﻠﯽ ...
            ﻧﻤﯽ ﺷﻪ ﺳﺮﺍﻥ ﺳﻪ ﻗﻮﻩ ﺭﻭ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺧﺎﺭﺝ ﺑﯿﺎﺭﯾﻢ؟ ﺑﻪ
            ﺧﺪﺍ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﯽ ﮔﯿﺮﯾﻢ ﻫﺎ!
            -------------

اگه بجای روحانی جلیلی رئیس جمهور شده بود الان تو جبهه های نبرد حق علیه باطل شهید شده بودیم و عكسمونو گذاشته بودن تو نیمكت مدرسه
            --------
            این چینیا واقعا زبون همدیگرو میفهمن یا جلو بقیه آبرو داری میکنن؟!
            ---------
            يه بارم حضرت نوح تو کشتی که بود هوس گوشت کرد، یواشکی یکی از قیلمنتانا رو زد به سیخ کباب کرد خورد... . . . . . . واسه همینه که شما الان نمیدونین قیلمنتان چیه
            --------
            مـورد داشـتیم که عاقد سر عقد گفته: " ﺩﻭﺷﻴﺰﻩ ﻣﻜﺮﻣﻪ ﭘﺎﻛﺪﺍﻣﻦ "... ﺩوستای عروس از خنده زمینو گاز میگرفتن
            ------------
            ﻓﻘﻂ ﯾﻪ ﺁﺧﻮﻧﺪ ﺍﯾﺮﺍﻧﯽ ﻣﯿﺘﻮﻧﻪ ﻃﻮﺭﯼ ﺍﺯﺑﻬﺸﺖ ﻭ
            ﺟﻬﻨﻢ ﻭ ﺣﯿﺎﺕ ﭘﺲ ﺍﺯ ﻣﺮﮒ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﻪ ،
            کﻪ ﺍﻧﮕﺎرﻟﯿﺪﺭ ﺗﻮﺭﻩ ﻭ ﻫﻔﺘﻪ ﺍﯼ ﺩﻭﺑﺎﺭ ﻣﯿﺮﻩ ﺍﻭﻥ ﺩﻧﯿﺎ ﻭﺑﺮﻣﯿﮕﺮﺩﻩ ...!
            داداش دمت گرم ایول
            کلی حال دادی کلی خندیدم
            خدا بهت سلامتی بده وشاد باشی:.thumbsupsmileyanim
            /.:blushsmiley:./

نظر

• ساسان
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 728

نامه نبوي به رئيس جمهور محترم سابق

مي داني! ملت ايران ششصد ميليارد دلار پولش را داد که تو نابود کني، صدها فرزندش کشته شدند، حيثيت ايران از ميان رفت، هزاران نفر زنداني شدند، دهها هزار نفر به تبعيد ناخواسته يا خودخواسته رفتند، ميليونها نفر مورد تحقير و توهين قرار گرفتند و در شرايطي ضدبشري چند سال را تحمل کردند و همه اين هزينه ها را داديم و اميدوارم هرگز فراموش نکنيم که اگر بار ديگر موجودي مانند احمدي نژاد پيدا شد و توهماتي ناممکن را به عنوان برنامه انتخاباتي اش اعلام کرد، نه حرفش را بشنويم و نه بگذاريم که ريشه کند و همين برما برود که رفت.
              گفته اي که از ملت مي خواهي حلالت کنند. من که اعتقادي به حلال و حرام ندارم، ولي چه چيزي را بايد حلال کنند، کشته شدن فرزندان شان؟ زنداني شدن بهترين فرزندان ايران و به حصر رفتن آن دو تن انسان شريف يعني ميرحسين موسوي و مهدي کروبي؟ نابودي حيثيت ايران را حلال کنند؟ ويراني اقتصاد ايران را حلال کنند؟ دهها هزار نفر فقط در دو سال اخير بخاطر بحراني که تو ساختي دچار مرگ هاي زودرس شدند. صدها هزار نفر سالهاست در حسرت ديدن فرزندان و پدر و مادرشان مانده اند و ايران هنوز در خطر است. چه چيزي را بايد حلال کنيم؟ حق کشورمان را؟ نابودي جامعه مان را؟ چيزي براي حلال کردن وجود ندارد.
              من پيشنهاد مي کنم مجسمه حضرتعالي را وسط تهران برپابدارند. و در موزه اي همه گفته ها و تصاوير اين سالها را حفظ کنند تا مردم هرگز فراموش نکنند که فاجعه احمدي نژاد هشت سال چگونه عمر يک نسل را نابود کرد و کشور را به ويراني کشيد.
              آقاي احمدي نژاد!
              مي خواهم آخرين حرفم را به تو بگويم. از فردا ايران روزهاي تازه اي را آغاز مي کند. از ياد نمي بريم که تو محصول حمايت گروهي بودي که دروغهايت را باور کردند و برخي با ساده لوحي و برخي با خباثت همراهي ات کردند، فراموش نمي کنم که گروهي نيز اميدوار بودند که راست گفته باشي، مردم ما در تاريخ معاصر يکصد ساله خود هرگز موجودي به وقاحت تو نديده بودند. کسي گمان نمي کرد آدمي با آنهمه ادعا چنين کند که کردي. اما کاش ياد بگيري که مردم در مقابل اين فضاي عفن پر از نفرت و دروغ چگونه از کشورشان محافظت کردند. فراموش نمي کنيم که بخش اعظم اصولگرايان حمايتت کردند، رهبر کشور بي هيچ شرطي از تو حمايت کرد. مجلس و قوه قضائيه با ظالمانه ترين شکلي پشت تو ايستاد و توهم عمومي اصولگرايان کشور را تا لب پرتگاه برد.
              ما هنوز هم لب پرتگاهيم. اما ما کينه هاي مان را در سينه نگه داشتيم. عاقلانه فکر کرديم. در دشوارترين گردنه تاريخي کشور موفق شديم با حمايت همانها که از قدرت کنار گذاشته شده بودند، با حمايت سبزها و خاتمي و هاشمي و تاج زاده و اصلاح طلبان و بزرگتر از همه اينها مردم بزرگ و عقلاي کشور، روحاني را بياوريم. روحاني را آورديم و براي آمدنش هزاران نفر که تمام اميدشان را از دست داده بودند، آمدند و در مبارزه انتخاباتي پيروز شديم. تو براي ويران کردن کشوري که در شرايط مناسب اجتماعي و سياسي بود، همه امکانات و قدرت را داشتي، اما امروز روحاني به عنوان رئيس جمهوري که بايد ويراني هاي هشت ساله تو را به سامان بياورد، براي ساختن کشور دائم تحت فشار است. ما با همه وجود از روحاني حمايت مي کنيم، و البته تا جايي که او نيز به درستي رفتار کند، وگرنه مردم هرگز سرنوشت خود و کشورشان را فديه دوستي و رفاقت با کسي نمي کنند. روحاني هم اگر درست رفتار نکند او هم سرنوشت خوشي نخواهد داشت. اما تا زماني که درست رفتار کند همه آنها که به او راي دادند از او حمايت خواهند کرد.
              ما در هر شرايطي سختي ها را تحمل مي کنيم. همه تلاش مان را مي کنيم که کشور را از کثافتي که هشت سال بر سرتاپاي آن نشسته پاک کنيم. با دست هاي رنج کشيده مردمان اين کشور تلاش مي کنند مخروبه اي را که تحويل شان دادي از خطر نجات دهند. ما براي ايران آزادي و عدالت و سربلندي مي خواهيم. کار دشواري است. اما ما سخت جان تر از آن هستيم که جا بزنيم. در همه اين سالها ياد گرفتيم بايد سياست ورزي کنيم. نبايد براي مقصودي موهوم واقعيت موجود را ويران تر کنيم. از فردا که تو نباشي، کشور را به سوي صلح و آزادي و رفاه و امنيت خواهد رفت. ما براي اين تلاش مي کنيم، يقين نداريم ولي به جاي غرزدن و بيهوده گوئي براي ساختن ايران تلاش مي کنيم و از اشتباهات کارگزاران حکومت بطور جدي انتقاد مي کنيم. يادمان نخواهد رفت که ديوانگي و ماجراجويي و توهمات موجودي خودخواه چگونه کشورمان را تا پرتگاه ويراني برد. اميدوارم ديگر هرگز در هيچ نوشته اي نامت را نياورم.
              برايت مرگ و نيستي آرزو نمي کنم. چه فايده اي از مردن تو عايد مردم مي شود. بايد بماني و ببيني که آنهايي که دشمن شان مي خواندي کشور را از فقر و استبداد نجات مي دهند تا نوه تو مجبور نباشد در فضاي کثيفي که تو ساختي زندگي کند. ايران از آن ماست و با همه وجود نگاهبانش هستيم.
              تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• علی خان
                عضو فعال
                • May 2013
                • 271

سلام بر دکی عزیز/:.grlim:./
                بسمه تعالی
                کفتر کاکل به سر وای وای این خبر از من ببر وای وای
                با عنایت به الطاف حق تعالی و نظر به لطف دوستان
                نامه و پیامی دیگر از دیاری دور برات اوردم
                از جانب ممد شهلا
                پادشاه خوبان و مرشد و پیر ما
                انشالا مورد الطاف شما قرار بگیره
                ........................
                خرس گنده از هیکلت خجالت بکش خب تو پاشو بیا سمت ما..
                آخه دکتر بیسواد مملکت...نمی بینی من اخراجی سایت بورسیم چطور بیام مطلب بذارم تو تاپیکت؟؟..ای صد رحمت به مندی و شعور ناقصش...اون اینو فهمید و تو نفهمیدی؟؟ کاش می فهمیدم کدوم شترمرغی پای دانشنامه پزشکیت رو امضا زده!!!
                تو که یار گرمابه و حمام روسای بورسی هستی به مدیران محترمش یعنی علیرضا جیمی و محسن مخی و رضا کاپی!! بفرما تاپیک اداف رو آزاد بفرمایند و به طور رسمی از رفتار زشت ناظر محترم وقت تو همون تاپیک اعلام برائت کنند تا من برگردم و تاپیکتو، خودتو، مندیتو با هم اتیش بزنم...
                .......................
                پایان پیام

انا لله و انا الیه راجعون

[COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• hajiha
                  عضو جدید
                  • Nov 2013
                  • 1

سلام و عرض خسته نباشید بنده حدود 2 میلیارد تومان سرمایه دارم و نمی دانم تو چه زمینه ای سرمایه گذاری کنم البته در مورد بورس یه چیزایی پرسیدم و فهمیدم اما واقعا نمی دونم بورس چقدر جواب گو هست برای همین یکی از دوستانم پیشنهادی دادند و گفتند اگر می خواهی جایی تو بورس سرمایه گذاری کنی یه مبلغ خیلی کمتر استفاده کن ببین نسبت به زمان و میزان سوددهی چه توصیفی برات داره . اینه که تصمیم قاطع گرفتم می خوام برای شروع با 25 میلیون تومان سرمایه گذاری در بورس شروع کنم اما متاسفانه نمیدونم چگونه و چه جوری و برچه اساس و در کجا ؟ اگر می شود کمکم کنید ؟ متشکرم . من منتظرم

نظر

• KEYAN5533
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 215

در اصل توسط hajiha پست شده است View Post
                    سلام و عرض خسته نباشید بنده حدود 2 میلیارد تومان سرمایه دارم و نمی دانم تو چه زمینه ای سرمایه گذاری کنم البته در مورد بورس یه چیزایی پرسیدم و فهمیدم اما واقعا نمی دونم بورس چقدر جواب گو هست برای همین یکی از دوستانم پیشنهادی دادند و گفتند اگر می خواهی جایی تو بورس سرمایه گذاری کنی یه مبلغ خیلی کمتر استفاده کن ببین نسبت به زمان و میزان سوددهی چه توصیفی برات داره . اینه که تصمیم قاطع گرفتم می خوام برای شروع با 25 میلیون تومان سرمایه گذاری در بورس شروع کنم اما متاسفانه نمیدونم چگونه و چه جوری و برچه اساس و در کجا ؟ اگر می شود کمکم کنید ؟ متشکرم . من منتظرم
                    =D>?@_@? سلام
                    با اجازه اساتید
                    شما برای هیجان میخواهی اینکارو بکنی یا برای سود؟2 میلیارد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    1دستی به سر ما هم بکش
                    چند تا تاپیک سر بزن آدمهای رو واساتید رو میشناسی حتی سهم های خوب رو
                    سعی کن سهم بنیادی بخری
                    اما این سهم ها بد نیستن برای میان مدت
                    الان مثلا شاراک،شیراز،جم
                    پکرمان،فایرا،خساپا،خکاوه،خاذین
                    وانصار
                    و برای بلند مدت
                    شبندر
                    با عذر خواهی مجدد از اساتید تاپیک

سالم وشاد باشی
                    /.:blushsmiley:./

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

در اصل توسط hajiha پست شده است View Post
                      حاجی اولن خیر مقدم ...
                      فقط میتونم بهت بگم احسنت به این هوش و ذکاوتت ... حقیقتن بهترین جای ممکنه رو برای مشورت انتخاب کردی .../:.yead.:/ برو سجده ی شکر بجا بیار
                      پرفسور مهربان معروف به مهری الیوت از اساتید برجسته علم تکنیکال فاندامنتال رانتامنتال پرتفوگردان بزرگترین سرمایه داران خاورمیانه در خدمت شماس

همین جا باش تا من برم مهری رو صدا کنم بیام مشورت دوتایی بهت بدیم ...:D فقط یدفه نترسیا شیکم مهری یکم که چه عرض کنم خیلی گندس /:.smilingsmiley.:/اونم بیشتر از غم وغصه اس .. ایراد دیگه ای نداره .. بجان شکوفه قسم اگه دروغ بگم .../:.happysmiley:./ دو جلسه معاملاتی در خدمت استاد مهری باشی کل قلقای بورس دستت میاد/.:blinksmiley.:/
                      پولت گفتی چنده ؟

همین جا باش اومدم .. به خون همه ی سرمایه دارن بورس که سکته کردن مردن مدیونی اگه بری جای دیگه مشورت بگیری ...

نظر

• علی خان
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 271

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
                        سلام بر دکی عزیز/:.grlim:./
                        بسمه تعالی
                        کفتر کاکل به سر وای وای این خبر از من ببر وای وای
                        با عنایت به الطاف حق تعالی و نظر به لطف دوستان
                        نامه و پیامی دیگر از دیاری دور برات اوردم
                        از جانب ممد شهلا
                        پادشاه خوبان و مرشد و پیر ما
                        انشالا مورد الطاف شما قرار بگیره
                        ........................
                        خرس گنده از هیکلت خجالت بکش خب تو پاشو بیا سمت ما..
                        آخه دکتر بیسواد مملکت...نمی بینی من اخراجی سایت بورسیم چطور بیام مطلب بذارم تو تاپیکت؟؟..ای صد رحمت به مندی و شعور ناقصش...اون اینو فهمید و تو نفهمیدی؟؟ کاش می فهمیدم کدوم شترمرغی پای دانشنامه پزشکیت رو امضا زده!!!
                        تو که یار گرمابه و حمام روسای بورسی هستی به مدیران محترمش یعنی علیرضا جیمی و محسن مخی و رضا کاپی!! بفرما تاپیک اداف رو آزاد بفرمایند و به طور رسمی از رفتار زشت ناظر محترم وقت تو همون تاپیک اعلام برائت کنند تا من برگردم و تاپیکتو، خودتو، مندیتو با هم اتیش بزنم...
                        .......................
                        پایان پیام

انا لله و انا الیه راجعون

لازم به ذکر ممد شکوفا بعد از نوشتن این پیام چنان لرزه ای بدنشو فرا گرفته بود که فکر کرده روح دکتر بر او نازل شده
                        شواهد اینطور نوشتن
                        سپس زمین دهان باز کرد و شکوفا را بلعید...
                        الان در اعماق زمینه
                        نمیدونم اونجا داره با کی حرف میزنه
                        تنها چیزی که ازش مونده گوشیشه
                        که اونم خوشحاله داره یه نفس راحتی میکشه فکر کنم برسه به مندی که پسر بزرگشه
                        [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• ارزو
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 272

رفتم بقالی میگم ببخشید پسته دارین؟؟ طرف میگه بله داریم کیلویی 45000 هزار تومن.
                          گفتم باشه پس یه کیلو بدین بعد رفتم چیزایه دیگه که لازم بودو بردارم. برگشتم میبینم یک کیلو تخمه ریخته.
                          میگم ببخشید من پسته میخواستما!!!!
                          برگشته میگه آخه به قیافت نمیخورد پسته بخری فکر کردم شوخی میکنی!!!
                          بخدا تحریمام حل بشه اینجور آدما درست نمیشن.

یکی از بزرگترین شکست های عشقیم تو دانشگاه بود
                          زمانی که متوجه شدم پسر مورد علاقم جزوه مینویسه!
                          آخه احمق به تو هم میگن مرد؟؟؟؟؟
                          پس من واسه کی دارم انقدر خوش خط جزوه مینویسم!

سوال کنکور سال آینده:
                          قد :۱۷۵ وزن :۴۳کیلوگرم
                          اندازه کیلیپس را حساب کنید.

همه از دوست میترسند من از سوسک

تاثیری که دختر همسایه (اونم فقط با حضورش پشت پنجره) روی بازی بچه های محل می گذاشت،
                          پورشه نتونست روی بازیکن های استقلال، پرسپولیس بگذاره!

شوهر عمم میگفت اگه کنترل امور مملکت رو به دست من میدادن کاری میکردم که مملکت گلستون بشه، پسرش گفت :شما یه کنترل ماهواره رو به دست داری دهن مارو آسفالت کردی کنترل مملکت بماند!
                          نمیدونم تو اون نگاه ها چی ردوبدل شد که پسر عمم قرمز شد ومحل حادثه روترک کرد...

نظر

• BETA
                            عضو فعال
                            • Jan 2013
                            • 447

مندی گلم یه چنگال به وساخت فرو کن بخندیم../:.tonguesmiley:./
                            اقای حاجی خب جایی اومدی.. در محضر اژدهای تکنیکال بورس ایران..فوق تخصص چنگال بنداز و درو..

مندی جون یه اش مشتی براش بپز..:D
                            تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• مندی
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 522

وای خدایا ..ببین چه خبره ...همش ما چن روز نبودیما ....ای روزگار ... سلام به همگی ...

بتا جان خوبی ... صبر کن ببنیم کی پست گذاشتی ...از یکانش پنجتا کم میکنیم به صفرش ده بر یک میشه :D....وای چقده زیاده ...شرمنده شدیم به مولا ...#:-S

صب تا شب تو و این شکوفه و وحید و علی نشستین این چنگالای منو مسخره کردین ..بیا ...اینم نتیجش....دیدین مخابرات چی شد ...خاک تو سرش کنن نه سهمش خیر رسوند نه مخابراتشون ...ذلیل مرده ها در خونه ما همش دارن کابل برگردون کار میکنن ...یبار کابلو اینوری میکنن ..یه بار اونوری .. :D

شیطونه میگه این سگ همساده مونو بندازم به جونشون ... وای گفتم سگ ..این دختر همسایه بغلی ما یدونه سگ داره به چه خشگلی ..ماه ...خیلی نازه... عادم هوس میکنه یدونه ماچش کنه ...سگه نه ها/:.yead.:/
                              واااااااا ..چرا ایطوری نیگاه میکنین ...مگه خودتون همساده ندارین/:.smilingsmiley.:/

بتا دست گذاشتی رو سهما .... سهم سعید درخشانی و میدی دست مای مغزفندقی تحلیل کنیم بعد بیافتی دور کوچه بازار مارو مسخره کنی ... عجب ناقلایی تو ..

این سهم بنظرم با توجه به تاریخچش سهم نوسانگیری نیس ...تو تاریخ هجرت من از این ور جوب به اون ور جوب نشون داده اگه این سهم افسار پاره کنه مثل نارنجی تو شکل عینهو خر جفتک زنون میره تا بالا ... من 1000 تومنو حداقل توش میبینم

بزار چنگال مخابراتم واست بکشم بفهمی با اژدها هر کی درافتاد چی ...خوشحال و خندون رفت پیش بزبزقندی/:.winksmiley02.:/

اگه یادت باشه تو همین تاپیک این چنگالو واسه اخابر کشیدم گفتم تا خط بالای چنگال میره که نزدیکای 400 میشد که رفت خبرش ...فعلن یه استراحت لازم داشت که ظاهرن استراحتش تموم شده ..تا زمانی که زیر 371 تومن نیاد میشه گفت روش خری وساخت و در پیش داره ...اگرم اومد زیر 371 معنیش اینه که میخاد خط وسط چنگالو ماچ کنه بعد افسار پاره کنه/:.smilingsmiley.:/

نظر

• Burak Yılmaz
                                عضو عادی
                                • Dec 2013
                                • 32

[B]سلام بر دکتر مهربان مهربان و دیگر اعضای صاب خونه ... :x
                                دکتر جان چند وقتی هست که حضورتون کمرنگ شده. فکر می کنم موج 4 (4 از 1) تاپیک هستیم. خدا کنه تو این موج, اصلاحی ما از نوع WXYXZ :(( نباشه.
                                یادش بخیر موج 3, هر مقاومتی براحتی پودر میشد فقط کافی بود سهامداری کنی. :D (موج 3 تاپیک رو عرض می کنم).

دکتر چه خبر از دوستتون بیلی ... دلتون براش تنگ نشده؟ >:D

نظر

در حال کار...
                                X