حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مندی
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 522

مهربان مترجم زبان مورچه

اینم شد سایت آخه .../:.smilingsmiley.:/

یه مترجم هندی تو این سایت نباس باشه ... این آهنگه یه جاشو میخام یه رقص بزنم معنیشو نمیفهمم:D

آهنگشم میزاریم ..اول ترجمه ..// چی ؟ مهری ترجمه کنه ..

البته اینم بگما ...مهری یه بار در گوشم گفت من میتونم حرف مورچه ها رو بفهمم ...گفتم خو بعدش ...

گفت یه بار از خستگی یه جا نشستم خستگی در کنم ... بعد از چن لحظه متوجه شدم مورچه ها دارن باهام حرف میزننن ...مندی اینقده حرفاشون شیرین بود که نگو ..البته دردناکم بودا

طفلی مدت مدیدی با این وسایل رفع حاجت میگرد ...
    دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• mamadzar
      عضو فعال
      • Jul 2013
      • 396

پاسخ : حرکت در بازار سرمایه با مهربان

درود بر همه ی دوستان علی الخصوص مندی و دکتر که حال و هوای تاپیکشون کلا بازار سبز و قرمز نمیشناسه :D

به خاطز جو فرهنگی معنوی این تاپیک :D گفتم این مطلب رو اینجا به اشتراک بزارم . فک کنم دوستان بعد دیدنش بیخیال وضع این روزای بازار بشن . یه زحمتی بکشید اسم nick vujicic رو توی گوگل سرچ کنید و اولین ویدویی که توی نتایج هست رو نگاه کنید . واقعا تاثیر گذاره ....
      وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• مهربان
        عضو فعال
        • Mar 2011
        • 1675

در اصل توسط ارزو پست شده است View Post
        سلام
        بر صاحب تاپيك و ساير دوستان
        ارادت
        با انكه توي بازار بيش ار 10 روز نقد شدم
        و ديروز روي خريد و فروش وپاسار حدود 2% ضرر رو دست گذاشت
        ديگه با خودم گفتم
        انلاين فعلا تعطيل
        ولي سايتtsetmcاونهم قديمش را كمي رويت كنم
        ولي
        مني كه توي اين بازار ضرر روزانه برام كنتور نمي دازه
        ولي دم هماتون گرما
        كه دل بزرگي داريد
        من اگر بود
        سكته كامل اگر نزده بودم
        ناقص با يك طرف بدن بي حسي را حتما ديگه داشتم
        چه بازاريه
        ديروز وپاسار با 7 ميليون معامله 14 ميليون صف شد
        اخر وقت داشت روي صفر تابلو منفي ميشد
        دكتر جان
        اين اسم قرص زير زبوني چيه؟:x
        ممنونم
        ....هلو لیدیز اند جنتلمنز....هاو ار یو....ای کن سی یو وری ولا تنکیو....
        ....با سلام و ظهر بخیر به همه هم فرومی های در پیت عزیز اعم از تحلیلگر و سهامدار جز و کل و حقوقی و خودمو خودتو ممد اینا....هیچ چیز دیدنی تر از لبو لوچه خودم در آینه و صورت دوستان در برابر دوچشامن شهلای من نیست....خدا منفی تر کنه شاخصه انشالله....یه حالی به آدم دست میده مثل حال شب قبل از عملیات....هی بخدا نزدیکتر میشه...هی نزدیکتر میشه بار گناها کمتر.....
        ....آرزو جان من متنای ناب و پر از غلط املایی تو که میخونم نمیدونم چرا احساس میکنم یه جا قبلا همدیگرو دیدیم ...یعنی منظورم اینه که قبلا یا تو این فروما دست به یخه شدیم که احتمالش خیلی بیشتر از بقیه موارده....خدا انشالله پولتو که نقد کردی جای دیگه بپرونه چرا از توی بورس کشیدی بیرون ما ضرر کنیم تو بزاری بانک قوامین سود 21 درصدی حالشو ببری....خدایا....بزن کچلش کن...اون قرص زیر زبونی دوجور داریم یکی برای امراض قلبی بکار میره و تی ان جی ...نام نامبرده است...و دیگری قرص بوپره برای افرادی که گاهی یه سری به دمو دود میزنن...بنام بوپره....حالا راستشو بگو از کدوم قماشی....به سنت نمیاد که مشکل قلبی باشه....
        ...بامید خدا با حرکتی جانگولری تاپی تحلیلی یکی از شبه اساتیدو به فنا میدیم....دیگه کسی نمونده فکر کنم....

[B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• داش مهدی
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 595

سلام بر مهربان دکتران اهل جنت، دیدم رفتی تاپیک سید دکتران اهل جنت از سنت حسنه و بجای کارت به کارت نوشتی و الحق که خوب مچشو گرفتی سر اون 700 تومنه:D

آخرین موجوداتی که توی این بازار همچنان نیششون بازه توی همین تاپیک پیدا میشه:D:D

دکتر واسه تسویه اعتبار بهمن، روی کارت به کارت های بلاعوضت حساب ویژه ای باز کردم:D:D
          مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• مهربان
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 1675

پاسخ : مهربان مترجم زبان مورچه

در اصل توسط مندی پست شده است View Post
            اینم شد سایت آخه .../:.smilingsmiley.:/

یه مترجم هندی تو این سایت نباس باشه ... این آهنگه یه جاشو میخام یه رقص بزنم معنیشو نمیفهمم:D

آهنگشم میزاریم ..اول ترجمه ..// چی ؟ مهری ترجمه کنه ..

البته اینم بگما ...مهری یه بار در گوشم گفت من میتونم حرف مورچه ها رو بفهمم ...گفتم خو بعدش ...

گفت یه بار از خستگی یه جا نشستم خستگی در کنم ... بعد از چن لحظه متوجه شدم مورچه ها دارن باهام حرف میزننن ...مندی اینقده حرفاشون شیرین بود که نگو ..البته دردناکم بودا

طفلی مدت مدیدی با این وسایل رفع حاجت میگرد ...
            .....آن خم شکر شکن تاب و پیچ ابرویت....چونان برق شمشیر تیز کابلی هزار نیزه میزند تار کمند موی سرت....(از حافظ بافقی)
            .....یادی کنیم با همه عزیزان...پیشکسوت و پس کسوت....در فراق جواااان ترکیده و منهزم شده....مندی....
            ....تنها ارگانیسم پایدار در مقابل هر تغییر اب و هوایی در اتمسفر بورس....
            ....مندی کجایی پسر....ببین آیدی مسنجر من اینه....dr_mehrzad_007@yahoo.com......گلابی گوشیم خراب بود تاچش نمیتونستم بفرستم....از ممد شکوف و وحید نصیری نامرد خبر نداری....مراد نامرد که به اغوش سید پناه برده...مهرداد 3 شاخم که دیگه مارو نمیشناسه...باز دم داش مهدی و ساسان گرم....
            .....پیرزنه اومده میگه اینقدر سرم گیج میره که وقتی دارم از این طرف میرم انگار دارم از اونطرف میرم....
            ....یه همکار پر مدعایی دارم ه مریض هر دارویی رو میگه دکتر این خوبه برا استفاده میگه بخور من استفاده کردم و کمی شرح من باب طعمو مزه اش...دیروز یه زن صاحب نوزاد امده بود میگفت دکتر من شیرم کمه به این بچه چطوری شیر مکفی بدم...یه قطره افزاینده شیر نوشتم...همکارم اومد پیش من ..در همون حین این خانم رفت داروهاشو بگیره بیاره به من قطره رو نشون دادم گفت این خوبه دکتر یعنی موثره ....این شنبلیله خود پرزنته کن اومد یهو که اره من خوردم چیز خوبیه.....آقا مارروووو میگی.....فرستادمش برا سونو حاملگی.....
            ...حالا بزار ببینم چی میای تو این تاپیک سیاه میکنی میری....اینااا چیه....اینارو برا من نوشتییی....بزنم زیر گوشت...؟///:.winksmiley02.://:.winksmiley02.:/

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

....باطلاع جمیع دوستان میرسانم که تیم سفته باز یکی از معتبرترین سرمایه گذاریها برروی گروه خودرو فعال شده اند.....
              ....منم کلا حالم خوبه...کمی گلو درد دارم....jag ar bra....inte dolig....

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

...سبد من چندان منفی خورد....با درایتو هوشیاری بموقعی که بخرج دادم و کار کردن برروی سهامای بنیادی که منبعث از درک و شناخت عمیق من از بازاره و نتیجه سالها تجربه است از این سونامی جان به سلامت بدر بردم....یه 30 درصدی پایین اومد که اونم بامید خدا گذاشتم تا شهریور 93 و کار شبانه روزی جبران کنم....:.thumbsupsmileyanim

نظر

• ارزو
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 272

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post

....هلو لیدیز اند جنتلمنز....هاو ار یو....ای کن سی یو وری ولا تنکیو....
                  ....با سلام و ظهر بخیر به همه هم فرومی های در پیت عزیز اعم از تحلیلگر و سهامدار جز و کل و حقوقی و خودمو خودتو ممد اینا....هیچ چیز دیدنی تر از لبو لوچه خودم در آینه و صورت دوستان در برابر دوچشامن شهلای من نیست....خدا منفی تر کنه شاخصه انشالله....یه حالی به آدم دست میده مثل حال شب قبل از عملیات....هی بخدا نزدیکتر میشه...هی نزدیکتر میشه بار گناها کمتر.....
                  ....آرزو جان من متنای ناب و پر از غلط املایی تو که میخونم نمیدونم چرا احساس میکنم یه جا قبلا همدیگرو دیدیم ...یعنی منظورم اینه که قبلا یا تو این فروما دست به یخه شدیم که احتمالش خیلی بیشتر از بقیه موارده....خدا انشالله پولتو که نقد کردی جای دیگه بپرونه چرا از توی بورس کشیدی بیرون ما ضرر کنیم تو بزاری بانک قوامین سود 21 درصدی حالشو ببری....خدایا....بزن کچلش کن...اون قرص زیر زبونی دوجور داریم یکی برای امراض قلبی بکار میره و تی ان جی ...نام نامبرده است...و دیگری قرص بوپره برای افرادی که گاهی یه سری به دمو دود میزنن...بنام بوپره....حالا راستشو بگو از کدوم قماشی....به سنت نمیاد که مشکل قلبی باشه....
                  ...بامید خدا با حرکتی جانگولری تاپی تحلیلی یکی از شبه اساتیدو به فنا میدیم....دیگه کسی نمونده فکر کنم....

سلام
                  دكي
                  خوب حدس زدي
                  ميتونه اين باشه
                  من
                  بيليم
                  مسيله اين است
                  بودن يا نبودن

بگذريم
                  خبهمن
                  و تيپيكو را كه ديروز مفت گرفتم ديدم بازار خوب سفت و محكم نيست فروختم
                  بعدش وحكمت و ذوب و سمايه گرفتم
                  بدون تعارف و حكمت خوب خبرهاي ازش داره مياد

نظر

• مهربان
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 1675

...یه چیزی میگم ناراحت نشیداااا...ولی مثبت امروز بازار مالی نیست...بنظرم در بهترین شرایط ساید وی بازار حرکت کنه...فکر میکنم بازار بیشتر میل به کاهش داره تا بالار فتن....ما همه امون میمیریم....

نظر

• Burak Yılmaz
                      عضو عادی
                      • Dec 2013
                      • 32

...یه چیزی میگم ناراحت نشیداااا...ولی مثبت امروز بازار مالی نیست...بنظرم در بهترین شرایط ساید وی بازار حرکت کنه...فکر میکنم بازار بیشتر میل به کاهش داره تا بالار فتن....ما همه امون میمیریم....
                      مییییییییییییی دوونم میییییییییی دووونم ...

می خامت زیاد زیاد
                      /:.Heart.:/ خیلی خیلی فدات

نظر

• وحید83
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 92

/:.nono.:/:.thumbsdownsmileyan:D:D

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط Burak Yılmaz پست شده است View Post
                          مییییییییییییی دوونم میییییییییی دووونم ...

می خامت زیاد زیاد
                          /:.Heart.:/ خیلی خیلی فدات
                          ...یدونه باشی....داش بوراک....این کارت اعتباریت مال کدوم بانکه؟....

نظر

• مهربان
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 1675

در اصل توسط وحید83 پست شده است View Post
                            /:.nono.:/:.thumbsdownsmileyan:D:D
                            ...اون کریستالای اسید بوریکت گیر کنه تو گلوت بیمعرفت نمیگی ما یه رفیقی داشتیم....یه حالی ازش بگیریم....حالا فردا حالتو میپرسم....بازار از 3 شنبه میریزه....

نظر

• ارزو
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 272

در اصل توسط ارزو پست شده است View Post
                              سلام
                              دكي
                              خوب حدس زدي
                              ميتونه اين باشه
                              من
                              بيليم
                              مسيله اين است
                              بودن يا نبودن

بگذريم
                              خبهمن
                              و تيپيكو را كه ديروز مفت گرفتم ديدم بازار خوب سفت و محكم نيست فروختم
                              بعدش وحكمت و ذوب و سمايه گرفتم
                              بدون تعارف و حكمت خوب خبرهاي ازش داره مياد
                              سلام
                              دكتر خان
                              وحكمت را درياب
                              من 200 ش رو ميبينم
                              درياب

نظر

• محاد
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 601

...اون کریستالای اسید بوریکت گیر کنه تو گلوت بیمعرفت نمیگی ما یه رفیقی داشتیم....یه حالی ازش بگیریم....حالا فردا حالتو میپرسم....بازار از 3 شنبه میریزه....
                                این مهربان تحلیلگره حرفه ایه و رو نمیکنه ها
                                شایدم میترسه بفهمن
                                مغزش بشه فراری
                                نترس به کسی نمیگیمت:^o

نظر

در حال کار...
                                X