حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید نصیری
    عضو فعال
    • Dec 2012
    • 594

هدف از زدن این پست بیشتر معرفی اون کتگوریه بود و مزاح

قبلا هم راجع به حرکت سرمایه گزاری ها یه چیزی تو خونه بیلی گفتیم که حرکتشون جدا از پرتفوی و مالکشون نیست یه پستایی زدم اما بعضی مواقع سرمایه گزاری ها از شرکت اصلی میفتند جلو به دلیل (افزایش سرمایه تغییر سیاست تقسیم سود - فروش زمین - معامله بلوکی ) شما به همین وبانک نیگا کن اگه تقسیم سود رو بکنه 90 درصد ارزنده تر از خودش تو بازار نیست

یه سری مسسائل هم برمیگرده به روانشناسی خود سهم و بعضی سیگنالا که میگه تو سهم یه خبریه اگه قبلا با این سهم سر وکله زده باشی میبینی که اصلا به هیکلش نمیخوره که بیش از 1 میل حجم بخوره اما این چند روزه داره بالا حجم میخوره این تغییر تحولا نوید یه خبره

حرکت سرمایه گذاری ها خیلی متفاوته بعضیاشون همراه با رشد شرکت اصلی بالا میاند مثل ومعادن بعضی هاشون یه کمی کند تر و بعضی هاشون مثل وپترو بیشتر کند تر و بعضی هاشون خیلی خیلی کند تر در حد عمر نوح و صبر یاسر مثل وبانک

مثلا همین غدیر خودمون رو قبل افزایش سرمایه نیگا کن موقعی که پارسان 700 و شیراز 300 و کرماشا 400 بود (سال قبل رو میگم) این قیمتش 460 بود و امسال زیر مجموعه ها قیمتشون پارسان 900 شیراز 600 و کرماشا 750 و شبریز 900 بود ولی این غدیر 460 بود این همون کندی حرکت نسبت به شرکت اصلی بعد یه هو از 460 رفت 500 بعد افزایش سرمایه داد 410 باز شد دوباره رسید به 500 رشدی تو کوتاه مدت کرد که بیش از زیر مجموعه ها بود زیر نظر داشتن این موارد جهت شکار بد نیست منم میگم شاید عمر نوح و صبر یاسر این وبانک سر اومده باشه

برای دید بلند مدت شرکتای اصلی برا دید خیلی خیلی بلند مدت در حد اینکه مثلا شما بخاید برا نوه عزیزت که بعدا قراره بیاد سرمایه گزاری کنی هلدینگ ها سرمایه گزاری مناسب تر از شرکت اصلی اند
    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
      عضو فعال
      • Dec 2012
      • 594

خودشکوفا جون

حتما شنیدی که سهم یه ده درصد دوام بیاره روندش صعودی میشه اما تو بطن این 10 درصد و چراش رفتی تا حالا البته اگه از کف حرکت کنه
      بهترین تفریح خوابه!

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط خودشکوفائی پست شده است View Post
        علی جان خب چرا باید رفت دنبال سرمایه گذار و بانک وقتی میشه خود سهم اصلی رو خریداری کرد؟ باور کن یاسر هم خیلی برام از ارزندگی وپارس می گفت اما آخرش هم دست و دلم نرفت بخرمش... وگرنه بچه ها میگن وصنا وبشهر ونوین وپارس همه خوبن...
        اما من هنوز بی ایمانم....
        چه باید کرد؟
        یعنی 2 ماه بود این وپارس منتظر همین لفظی بود که اومدی امروز :)) بابا زیر لفظی می خواستی زودتر می گفتی >:d<
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• وحید نصیری
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 594

این جور بازاری ما که ندیده بودیم دارند مردم رو بالجبار ببرند سمت بانکی ها

ولی با این پولی که نمیدونم از کجا اومده یقینا توانایی هر کاری رو دارند

فلزی ها رو با شفاف سازی خنثی کردند ولی هرکاری بکنند نمی تونند بگند که پتروها سودشون تغییر نمیکنه (روند سودآوری پتروها خیلی بهتر از فلزی و سنگ آهنی به همین خاطر با شفاف سازی سود نمی تونند کاری بکنن و براشون افتضاح بزرگیه ) حتم میدم اکثر پتروها از شیراز و شاراک و کرماشا و ... کل بودجه رو نه ماهه پوشش میدند بلکه بیش تر ولی فلزی و سنگ آهنی تا 80-85 درصد چیزی که گفتند بیشتر امید ندارم اما دو سناریو برا پتروها میتونه اتفاق بیفته که اونا رو از تب و تاب بندازه

1- شایعه افزایش نرخ شدیدا قوت گرفته ممکنه اینایی که بستند گرچه تعدیل بدند ولی تو بودجه نرخ خوراک رو زیادی بالا ببرند که اثر تسعیر رو خنثی کنه

2- ممکنه این قدر زیاد نگه دارند که از تب و تاب بیفتند و خسته بشند و ...

فی الحال که سهامدارا از بلوکه شدن پول تو پتروها میترسند و دارند خالی می کنند برا بلند مدتا خریدن خوبه و کوتاه مدتا باید دقت بیشتری کنند.

اصلاح شاخص تو مقطع فعلی که از طذف مردم نقدینگی زیادی سرازیر بازار شده شدیدا لازمه تا مردم با تامل و مشورت بیشتری سهم بخرند و دیمی کار نکنند

راستی اون دکتره بود گفتم زده تو کار اقتصاد ...کدوم؟؟ ... همونی که تورم رو با ختنه کردن حساب می کرد ..........آهااااا ... آره همون

اینبار قضات رو به مناظره خونده و گفته اگه سقط جنین قتل محسوب میشه استفاده از کاپوت هم آدم رباییه:d

رفیق رفقا صاحب تاپیک یه دفعه نیاد ما رو بگیره از .. آویزون کنه آخه بدون اجازه تاپیکش رو زیادی خط خطی کردیم میترسم یهو شاکی بشه
          آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2012/12/29, 14:48.
          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

فرق قندی و غذایی ؟

قندیا با قیمت بنیادیشون (با قیمتای شکر فعلی سه ماهه که تو بودجه آوردند ) نهایتا 10 درصد فاصله دارند ولی غذایی ها (غمارگ و غبشهر و وبشهر ) بالای 75 درصد

قندیا بعد 10 درصد اگه بازم بالا بیاند به خاطر تکنیکاله ولی غذایی ها به خاطر افزایش سرمایه و فروش زمینه
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• mehdipour2000
              عضو فعال
              • Oct 2011
              • 406

سلام آقا کرمی خوبی؟

ایمیلت رو واکن

راستی از بانکی ها کدومشون رو بهتر می بینی؟
              تحلیل رایگان
              اینستاگرام: mehdipour.mohamad
              توییتر: m_mehdipour

نظر

• وحید نصیری
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 594

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
                سلام آقا کرمی خوبی؟

ایمیلت رو واکن

راستی از بانکی ها کدومشون رو بهتر می بینی؟
                سلام و عرض ادب

سمایه .. کوتاه مدت

ونوین و وپارس .. میان مدت

وبملت ... بلند مدت

وپاسار .. خیلی بلند مدت در حدی که بخای برا نوه عزیزت بخری انصار و سینا هم یه چیزایی تو مایه های نوین و پارس هستند

موفق باشید
                بهترین تفریح خوابه!

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

1. ای یاسر....
                  برو خدا رو شکر کن سرکار و با تلفن همراه نمیشه متنی بنویسم که توش بتونم سر این و دار ها بات کل کل کنم...
                  هنوزم می گم حاضرم برم شرکتی که با ض یا ظ شروع بشه بگیرم اما با و رو نچ!!! مگه بلانسبت خر مخم رو گاز گرفته تو بازاری که مردم ماهی 20 درصد جیبشون می ذارن برم ولساپا بگیرم؟! چی؟ آقا ضایع شد... قبول که دو بار گرفتم اما به نیت خودروییش بود نه سرمایه گذاریش!!!! حالا دو بارش رو هم ضرر کردیم که کردیم.... مگه همه چی پوله برادر من؟ گفتیم در حد توانمون یه کمکی هم به اقتصاد و خودرویی های ورشکسته مملکت کنیم! خدایا این قزبانی رو از من بپذیر!!!

2. آقا تو جدول مسابقه هفتگی ببین کی چسبیده به ما داره رقابت می کنه... بله ... خودشه.. محسن مختاری.. آقا ما عمرا ته جدول رو دست کسی بدیم... محسن خان دیگه رو دست ما بلند شدیا!! خداییش این محسن خان حریف قدری هم هست.. هر چی سهم ورشکسته و در حال انحلال هست رو میاره تو مسابقه ما رو عقب می ذاره... محسن جون بیخ ریشتم!! یه دو تا خوشگلشو هم به من معرفی کن خب...

3. این علی آقوی کرمی ماشالله باسواده... ما که حریفش نیستیم اما از مکالماتش با یاسر درس می آموزیم.. دقیق واسم یادآور مکالمات خودم و مهرداده که نه به درد خودمون می خوره نه مردم!!! البته معکوسشا...

4. مهربان خونم پایین اومده... کجایی دوست خوبم؟

5. دکتر ممرضا این اطلاعات پزشکیت از سرکار خانم وحید!! خیلی امروز به کارم خورد... در جمعی مهندسی نشسته بودم و همه داشتن از رشادت این بانو در برابر ا. ن. دم می زدن که من پریدم وسط و کلی سخنرانی کردم و پته ایشون رو روی آب ولو کردم... رفقا دهنشون یه متر وا مونده بود که فلانی تو چقد ماشالله اشراف داری به دردهای جامعه پزشکی... نکنه با خانوم دکتر دوباره آشتی کردی!! طبیعتا بنده لبخند ملیحی زدم و نگاه عاقل اندر سفیهی به رخساره دوستان انداختم و در جواب گفتم نع! یاران و اصحاب اون ممه رو لولو برد! داستان من و نسوان جامعه خصوصا نسوان پزشکی خیلی وقته به سر آمده... ما در اوج خداحافظی کردیم و پرونده شیطنت های جوانانه بسته شده. کنون شیخ تان مرد خانواده است وبس ای بی خردان....
                  آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2012/12/29, 15:01.
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• mehdipour2000
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 406

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                    سلام و عرض ادب

سمایه .. کوتاه مدت

ونوین و وپارس .. میان مدت

وبملت ... بلند مدت

وپاسار .. خیلی بلند مدت در حدی که بخای برا نوه عزیزت بخری انصار و سینا هم یه چیزایی تو مایه های نوین و پارس هستند

موفق باشید
                    ممنون برادر

راستش برای نوه فکر نمیکنم ولی برای باباش که دو ماه دیگه پاشو میذاره روی زمین دغدغه دارم >:d<

سمایه رو رصد میکنم همگرایی خوبی داره

یه سوال دیگه ... ببخش هنوز خودمم بچه م عین بچه ها سوال میپرسم... بنیادی غچین رو میشه زحمت بررسی بکشی؟ تا آخر سال چند میسازه؟

شوینده ها چطورن ؟ شب عید خونه تکونی فروش خوبی دارن
                    تحلیل رایگان

نظر

• mehdipour2000
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 406

راستی علی جان... ممنون بابت اعتمادت...
                      پاسخی فرستادم لطفا مطالعه بفرما
                      تحلیل رایگان

نظر

• وحید نصیری
                        عضو فعال
                        • Dec 2012
                        • 594

ممنون برادر

راستش برای نوه فکر نمیکنم ولی برای باباش که دو ماه دیگه پاشو میذاره روی زمین دغدغه دارم >:d<

سمایه رو رصد میکنم همگرایی خوبی داره

یه سوال دیگه ... ببخش هنوز خودمم بچه م عین بچه ها سوال میپرسم... بنیادی غچین رو میشه زحمت بررسی بکشی؟ تا آخر سال چند میسازه؟

شوینده ها چطورن ؟ شب عید خونه تکونی فروش خوبی دارن
                        سلام..

غچین تا 90 میتونه بسازه و زیان انباشته ای که داشته خوب پوشش داده این سهم موقعی که مارگارین و بهشهر درگیر شفاف سازی بودند حرکت خوبی کرد

غچین تو کار رب گوجه است و قیمتاش افزایش داده که اگه نداده بود نمیتونست زیان رو پوشش بده اون موقعی که رشد کرد تازه از مجمع اومده بود عمده حمایتش میکرد و چون حدس زده میشد که بنیادی میتونه 80-90 بسازه با بنیاد خودش رشد کرد اما برا ادامه رشد باید منتظر گزارش بعدی باشیم ببینیم میشه از تو گزارششاش بالای 100 تومن سود پیدا کرد یا نه اگه پیدا شد میره بالا اگه نه نمیره مگر اینکه تحت جو غمارگ و غبشهر بره بالا نه با بنیادش

در مورد سهمی که افزایش نرخ میگیره مثل شوینده و کاشی ها نمیشه فی الحال جواب داد ولی نگهداریش با دید گزارش دوره ای توصیه میشه مثل همین کسعدی و بموتو و کساوه که گفتیم اینا میان مدتی هستند و افزایش قیمت دادند و باید با سهم بمونیم تا اثر افزایش قیمت که تو گزارش های دوره ای معلوم میشه چه قدر هست ببینیم

شپارس هم جزء این دسته است و میان مدتیه این سهمایی که افزایش نرخ گرفتند قطعا تو میان مدت حرف واسه گفتن دارند برا اینکه بهتر بدونید گزارش پتایر رو نیگا کنید شرکتی که این قیمتا اصلا به هیکلش نمیخوره ولی اثر افزایش قیمت رو توی گزارش بعدیش لحاظ کرد و به سود 35 تومنی رسید گرچه به نظر من این سود 35 تومن یه ضرر 10 تومنی بیشتر نیست

وقتی غمارگ زیر 400 هست با سود قطعی 120 کسی دنبال غچین با قیمت 415 و سود اما و اگر 90 نمیره و زمانی که صف اول صبح غمارگ شد 20 میل که ملت مطمدن شدند غمارگ گیرشون نمیاد میرند غچین رو میخرند

در مورد شوینده ها و کاشیا سید یاسر اطلاعات کامل تر و مفیدتری از بنیاد سهم داره اگه سوال ازش بپرسی اطلاعات خیلی خوبی در این زمینه ها داره

موفق باشید
                        بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 594

راستی علی جان... ممنون بابت اعتمادت...
                          پاسخی فرستادم لطفا مطالعه بفرما
                          سلام ممنون ..

من عمران میخونم و کار اصلیم بورس نیست که در خدمت شما باشم و گاه گاهی هم بیکار میشم یه چیزایی مینویسم و نوشتن ما روند خاصی نداره بچه های این تاپیک نمک گیرمون کردند و نمیزارند جایی بریم بالخص خودشکوفا و ممد رضا و یاسر و المان و دیگر رفیق رفقا که دارند زیاد و زیادتر داره میشه

در صورتی که عمری باقی باشه در خدمت دوستان هستیم

موفق باشید
                          بهترین تفریح خوابه!

نظر

• mehdipour2000
                            عضو فعال
                            • Oct 2011
                            • 406

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post
                            سلام ممنون ..

من عمران میخونم و کار اصلیم بورس نیست که در خدمت شما باشم و گاه گاهی هم بیکار میشم یه چیزایی مینویسم و نوشتن ما روند خاصی نداره بچه های این تاپیک نمک گیرمون کردند و نمیزارند جایی بریم بالخص خودشکوفا و ممد رضا و یاسر و المان و دیگر رفیق رفقا که دارند زیاد و زیادتر داره میشه

در صورتی که عمری باقی باشه در خدمت دوستان هستیم

موفق باشید
                            به هر حال من هم درکنار دوستان فیض میبرم از حضورشما :)
                            تحلیل رایگان

نظر

• وحید نصیری
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 594

سلام و عرض ادب

تو مقطع فعلی یه پول گنده افتاده تو بورس و در خونه ی هر گروهی رو میزنه و اونو میبره بالا

اول سنگ آهن بعد فلزی بعد پترو و بعد پالایش اینبار رسیده به بانکی ها و ریالی ها تا ببینیم که در خونه ی سیمان و ساختمون که خیلی وقته منتظر رشدشونیم کی میزنه

خلاصه این پول گاویه که رو هر کسی میخوابه

به نظر من بهترین استراتژی رقصیدن با آهنگیی که توسط این پول داره زده میشه

درسته شیراز ارزنده است ولی رقصیدن با آهنگ هم یه امر مستحبه

تکنیکال زیاد جواب نمیده و وقتی شما جای این پول رو پیدا کردی و گروهی که قراره گاوه روشون بشینه کشف شد بهتره که بری و از اون گروه بنیادی ترین رو فارغ از تکنیکال مناسب خرید کنید.
                              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
                                عضو فعال
                                • Dec 2012
                                • 594

ممنون برادر

آقا مبارکه به سلامتی ما که هنوز مجردیم <:-p

شرایطش رو داریم ولی گویا طرفی که قراره همسر ما بشه شرایطش هنوز تکمیل نشده وگرنه تا حالا پیداش شده بود;;)
                                بهترین تفریح خوابه!

نظر

در حال کار...
                                X