حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهربان
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 1675

در اصل توسط صبا پست شده است View Post
    میگم 1 گلریزون واسه دکتر بگیریم دکترم اون pos بیسیمو ورداره بیاره کارت بکشیم بره دیگه واما علت این گلریزون جهت جلوگیری از فرار مغزها علی الخصوص دکتر اخه بابا بعداز اینهمه غیبت دکتر از ظهر اومده شتراناشو به اقا عطا فروخت تو تاپیک بیلی شروع کرده امر به معروف ونهی از منکر جهت جوش دادن روابط حمید اعرابی و بیلی البته به روش خودش همزمان ومهمتر از همه مندسن پر طلایی ام نسبت به روزای اول 180 درجه کنترلش کرده که دقیقا شده حسنی نگو 1 دسته گل ورو سر تاپیکم مث عقاب واستاده و مشغول حذف و اضافه مطمینم همزمان تو کلینیکشم داره با ملاقه متادون و بوپونورفین میریزه تو حلق معتادا واینهمه کارو باهم ایشون رو کاندید فرار مغزها میکنه پس مواظب باشیم میتونیم بیلی و حمید اعرابی رم دعوت کنیم اونجا اشتی کنن ووقتی اشک از چشمای شهلاشون جاری شد به سبب این پیوند pos دکترم میاریم که کارتاشونو امتحان کنن.....
    .....من مخلصم بانوی اول تاپیک و همکار گرامی نه باباااا آتا یه بدن اومد تا دید قضیه جدیه خالی کردگفتی فرار مغزها یکی از آرزوام اینه که برم سوید واونجا زندگی کنم خیلی از دوستان و بستگان رفتن اونجا من حاضرم فقط با پاهام فرار کنم مغزمو بزارم اینجا....بیلی؟؟؟:D:D:D...اگه یه آماری ازش در بیارم یه زمانی شماره موبایلشو داشتم نمیدونم چیکارکردم.....
    ....صحبت مندسن شد یاد پیراشکی افتادم تجربه به من ثابت کرده هر موقع حضور من تو تاپیک بیشتر میشه یه بهانه ای پیدا میکنه جیم میزنه میگه درس دارم بابا منکه امارتو دارم میذونم که اینکاره نیستی هنوز دیپلمتم نگرفتی این آیدی هم مال داداش بزرگترشه از پشت کامپیوتر که بزرگ میشه برا مندسن paintرو باز میکنه که نقاشی بکشه میاد سراغ آیدی شیطونی میکنه.....داش علی جمالی میخواست بترکونتش گقتم جون من جون مندسن....
    .و...دوره ملاقه گذشت الان بالا 15 سی سی مریض نمیگیریم جالب اینه که همین داروی اعتیادم خوب و بد داره یکیشونو اکسیر میزنه که طرف میخوره میره به اغما خودت که اینکاره ای اون سبز لجنیا رو میگم والا من هرچی از این صنف که تو گفتی پیدا کنم جز حمید که رفیقه شیکمشو سفره میکنم کلا من با سبدگردانو سفته بازو سهامباز میونه خوبی ندارم....
    [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• مهربان
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
      درود

امروز با خگستر وداع کردم.. خبر کاهش قیمت خودرو دوباره گروه رو وارد فاز ارتعاشی خواهد کرد/:)

دیروز کچینی رو در -2.5 خریدم که امروز صف خریدشو دیدم و روانم شاد شد!!!:">

آخر وقت هم زدم دل به دریا و از صف فروش لسرما خریدم... ببینم سناریوی کچینی تکرار می شه یا نه....;)

جدا برام جالبه لسرمای خوب و خوش عاقبت رو مفت میدن بره... اصلا چرا خرید و فروش می کنند و مبنای تحلیلشون چیه؟؟؟:-/

...
      پریروز هم کمرجان رو تو صفر خریدم و فرداش به صف خرید دادم رفت... منتظر استراحت لسرما باقی خواهم ماند تا باز واردش بشم.. ایندفعه طولانی تر...;;)
      .....خدا امیدوارم روان شادتو قرین رحمتش کنه و باحوراالعین محشور و مشعوف....
      ....حرکت خوبی رو آغاز کردی و سنت حسنه ای رو بنا نهادی که خاطر یاران رو شاد و ضمیرشان را شکوفا کرد...همانا قرار دادن خریدو فروشهای روزمره سنت حسنه ای هست که از نیاکان ما بیادگار مونده....
      ....در مورد لسرما باهات همجهت و همسو وهمفکر هستم...منتظرم استراحت کنه تا برم سروقتش.....
      ....ممد...دیدی مراد نامرد چطوری به ما رکب زد خودشو از گروه جدا کرد...انشعاب داده...یه روز بیا بریم تاپیکشو بهم بریزیم....

نظر

• خودشکوفا
        عضو فعال
        • Jul 2025
        • 1134

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        .....من مخلصم بانوی اول تاپیک و همکار گرامی نه باباااا آتا یه بدن اومد تا دید قضیه جدیه خالی کردگفتی فرار مغزها یکی از آرزوام اینه که برم سوید واونجا زندگی کنم خیلی از دوستان و بستگان رفتن اونجا من حاضرم فقط با پاهام فرار کنم مغزمو بزارم اینجا....بیلی؟؟؟:D:D:D...اگه یه آماری ازش در بیارم یه زمانی شماره موبایلشو داشتم نمیدونم چیکارکردم.....
        ....صحبت مندسن شد یاد پیراشکی افتادم تجربه به من ثابت کرده هر موقع حضور من تو تاپیک بیشتر میشه یه بهانه ای پیدا میکنه جیم میزنه میگه درس دارم بابا منکه امارتو دارم میذونم که اینکاره نیستی هنوز دیپلمتم نگرفتی این آیدی هم مال داداش بزرگترشه از پشت کامپیوتر که بزرگ میشه برا مندسن paintرو باز میکنه که نقاشی بکشه میاد سراغ آیدی شیطونی میکنه.....داش علی جمالی میخواست بترکونتش گقتم جون من جون مندسن....
        .و...دوره ملاقه گذشت الان بالا 15 سی سی مریض نمیگیریم جالب اینه که همین داروی اعتیادم خوب و بد داره یکیشونو اکسیر میزنه که طرف میخوره میره به اغما خودت که اینکاره ای اون سبز لجنیا رو میگم والا من هرچی از این صنف که تو گفتی پیدا کنم جز حمید که رفیقه شیکمشو سفره میکنم کلا من با سبدگردانو سفته بازو سهامباز میونه خوبی ندارم....
        =)) مهرداد یعنی منفجر شدم از خنده... ترکوندیش رفت آسمون!!!=))

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
        .....خدا امیدوارم روان شادتو قرین رحمتش کنه و باحوراالعین محشور و مشعوف....
        ....حرکت خوبی رو آغاز کردی و سنت حسنه ای رو بنا نهادی که خاطر یاران رو شاد و ضمیرشان را شکوفا کرد...همانا قرار دادن خریدو فروشهای روزمره سنت حسنه ای هست که از نیاکان ما بیادگار مونده....
        ....در مورد لسرما باهات همجهت و همسو وهمفکر هستم...منتظرم استراحت کنه تا برم سروقتش.....
        ....ممد...دیدی مراد نامرد چطوری به ما رکب زد خودشو از گروه جدا کرد...انشعاب داده...یه روز بیا بریم تاپیکشو بهم بریزیم....
        دکی راجع به لسرما توضیحکی در تاپیکش داده ام اما خگستر :
        - سهامدار اصلیش داره خالی می کنه جهت تامین هزینه انتخاباتی یکی از کاندیدها...
        + ظاهرا با حساب کتاب رفقا وقتی استارت زد تا 220 باید یه کله بره.. تکنیکالیها میگن زیر 135 نره عالیه... حواسم چهارچشمی بش هست.. ظاهرا قراره تعدیل بده سود مجمع رو از 10 به 100 درصد برسونه !!! تا گند ایران خودرو رو پوشش بده... شبیه داستان وساپا...
        با سود انباشته اش می گن p/e =1 داره... خلاصه خوراکه:x
        من فعلا تو کار این چند سهمم:
        خبهمن خگستر لسرما کچینی کهمدا کمرجان ...
        نوبتی توشون جا عوض می کنم...;;)

دکتر پس بالاخره این نامرد کار خودشو کرد و رفت تاپیک زد... :-w
        می دونی مشکل چیه؟؟ یه مدت ما شل گرفتیم این نامرد و مندی هوا برشون داشته!!
        ولی خب کم کم می فهمن با کیا طرفن... :ar!
        دکی بدم بندارنشون تو گونی؟؟
        زنگ بزنم بیان ببرنشون جنگلای لویزون؟؟
        میس بندازم زیرشون بگیرن بعد دوتایی جیلینگی دیه اش رو بدیم؟؟:-)/\:-)
        سوسول رو ریز می بینم... جوجه و تاپیک!!؟؟؟ تفففف!!X-(

پ.ن.
        مهربان تو خودت همه پست های بچه ها رو می خونی؟؟ شک دارم!!:-?
        آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/04/22, 17:37.
        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
        (نيچه)

نظر

• صبا
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 200

فردا روزه این مرادتون جواب سلامتونم نده ستاره نداره که داره دورو دیگه استاد استادو ...وایناو ...و ببخشید من زودتر برم زنبیل بزارم تاپیک استاد مراد نوبتم شه سوالامم بپرسم از اول پستای تاپیکشم شروع کنم تشکر زدن بالاخره لیاقتشو داره ستاره اشم گرفته

نظر

• وحید نصیری
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 594

فردا روزه این مرادتون جواب سلامتونم نده ستاره نداره که داره دورو دیگه استاد استادو ...وایناو ...و ببخشید من زودتر برم زنبیل بزارم تاپیک استاد مراد نوبتم شه سوالامم بپرسم از اول پستای تاپیکشم شروع کنم تشکر زدن بالاخره لیاقتشو داره ستاره اشم گرفته
            کیو میگید خانم صبا ....... مراد؟... تحلیلگر!(:|

تاپیکشو که دیدم یاد ترمینال جنوب افتادم ........ قم بالا قوم بالا قــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم بالا قم بالا قمبلا قمبلا قمبلا همینطور ادامه ......:D :D

این تاپیک اساتید برجسته ای داره که بر جریان نقدینگی بازار همچون سلیمان که سوار قالیچش میشد سوارند B-) ........ اسم نبرم بهتره چون بازار استادی یه عده کساد میشهB-)
            آخرین ویرایش توسط وحید نصیری؛ 2013/04/22, 19:07.
            بهترین تفریح خوابه!

نظر

• وحید نصیری
              عضو فعال
              • Dec 2012
              • 594

در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Post

یه سهم فراموش شده تو بالشت دارم که معرکه است ..... تو گروه پترو هستش قیمتش 920 و تارگت اولش حدودای 1300 به دست میاد خیلی وقته که به دور از هیاهو داره درجا میزنه اسمش شپترو هست اگه استارت بزنه خوب گینی میده خوب :x.......

تاج و سرور کل گروه پترو همینی هست که رنگ آمیزیش کردم با اومدن تاپیکو این سهم دیگه گیر احدی نمیاد .....

اینو فقط برای بر و بچ گل این تاپیک آوردم بالا ...... این سهم بهترین زیر بالشتی هست که تو بازار پیدا کردم .......خودم فعلا ندارم ولی به محض باز شدن شرانل تاق میزنم .....الان فقط داره درجا میزنه به وقتش گرد و خاک حسابی میکنه :x
              بهترین تفریح خوابه!

نظر

• offline.dc
                عضو عادی
                • Nov 2012
                • 28

آقای دکتر سلام
                چطوری میشه به شما پیغام خصوصی داد؟
                مرسی

نظر

• داش مهدی
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 595

امشب اینجا چرا خلوته، عیبی نداره خودم یه خورده شلوغ بازی درمیارم.
                  1- تشکر از استاد مندسن بابت آپدیت چارتشون، فقط موندم اون فحشه چی بوده که شاخص اینجور دررفت، لوتی اولشو بگو ما هم یاد بگیریم. رو من واسه دو سه تا ستاد انتخاباتی حساب کن.

2- خودشکوفا، من مطمئنم یه روزی آواتارت سوباسا میشه. این پست اون روز بالا میاد. بترس از اون روز. امیدوارم امپراطوری خودشکوفا رو در بورس شاهد باشم.

3- علی کرمی، تو جدا داری حروم میشی. نمیدونم چقدر تخصصی مالی رو دنبال کردی. ولی اگه خودجوش به این سطح از تحلیل رسیدی استعداد نابی هستی، میتونی روی این رشته به عنوان شغل اول حساب کنی. قول میدم از رشته تخصصی خودت موفق تر میشی. البته اگر در رشته خودت آل پاچینو نباشی.

4- دکتر مهربان، این گرین کارت ما رو صادر کنید. دو تومن هم کارت به کارت کنی دیگه رد منو تو این تاپیک نمیبینین، اگه 5 تومن شد قول میدم برم تاپیک مراد پناهنده بشم.:D

مَن عَشَقَنی عَشَقتُهُ وَ مَن عَشَقتُهُ قَتَلتُهُ

نظر

• وحید نصیری
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 594

دوستان و رفیقان موافق مدتی در کنار شما نیستم و تصمیم دارم زیربالشتی ها رو تقدیمتون کنم و برم .....

اولیش شپترو بود که فکر کنم پرید .... گیر خودمم نیومد ...... گرچه برا پریدنش زود بود ولی دیگه کاری نمیشه کرد .....

دومیش شسینا هست هیچ نوع تحلیلی روش سوار نکردم فقط یه حسی بهم میگه این سهم از اون آتیش پاره هاست ظاهرا تو یه مثلثه که بازیگرش میخواد تا راس مثلث بیارتش اینو محسن مهرورز گفته ولی به هر حال سهم خوبیه برا گین گرفتن

سومیش شپاس هست که تو آب نمک خوابونده بودیم که اینم عنقریبه که در بره بعدیش شفن کلا به زیر مجموعه های تاپیکو که مالکیتش بالای 50 درصد هست یه جور دیگه نگاه کنید

چهارمیش تو بوق و کرنا شد که نگیم بهتره ولی اسمش وتوکا هست اینم گین خوبی میده از خودش بهتر زیر مجموعه تر و تمیزش توریل هست که اگه گیرتون بیاد بهتر از وتوکاست به هر حال وتوکا با یه اختلاف زمانی نسبت به توریل یه حرکت خودش رو شروع میکنه .....

یه چندتا دیگه هست که اگه وقت شد بعدا میگم ولی فعلا اینا رو تو واچینگ داشته باشید تا در نرفتند
                    بهترین تفریح خوابه!

نظر

• ساسان
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 728

با سلام مجدد
                      به همگی دوستان
                      این هم یکبار دیدنش بد نیست

تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...

نظر

• مندی
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 522

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 1134

مندی جان طبق نمودارت فردا بازار منفی نخواهد بود؟؟ دل تو که از سنگه و مطمئنم شاخص رو پس می زنه!!!;)
                          "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                          (نيچه)

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

درود
                            شرح فعالیت های دو روز اخیر بنده:

خرید حتاید برای سبد 2...:->
                            حالا لسرما رو کنار حتاید می ذاریم تا ببینیم چی پیش میاد...>:D<

اما سبد 1
                            کچینی کف بسیار محکمرو 385 تومان.. خیلی باش حال می کنم.. همین 3 روز 10 درصد سود خالص داد اما تا 100 درصد نده ول کنش نیستم;;)
                            کهمدای خرید ماه پیش که دو تا صف فروش دید امروز به 300 رسید.. اینم تا 600 بالا می ره... اما من هدف می دم 500 تا گیر نیفتم:D
                            لسرما هم فعلا صبوری می خواد که یه کمی داریم ما....;)

اون مراد گاگول هم که می گفت سبحان و رتاپ چی چی هستند بره قیمت امروز رو ببینه و با روزی که من روی 1050 و 800 تومان بش معرفی شون کردم مقایسه کنه!!:-?

حیف که کم پولی نمی ذاره رو نمادها و سهامداری بلند مدت تمرکز کنم...:))

دکتر مهربان تو خطتون تاکسی جدید هم راه می دین؟؟:p

=))
                            آخرین ویرایش توسط ناظر سایت؛ 2013/04/24, 12:32.
                            (نيچه)

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Post
                              =)) مهرداد یعنی منفجر شدم از خنده... ترکوندیش رفت آسمون!!!=))

دکی راجع به لسرما توضیحکی در تاپیکش داده ام اما خگستر :
                              - سهامدار اصلیش داره خالی می کنه جهت تامین هزینه انتخاباتی یکی از کاندیدها...
                              + ظاهرا با حساب کتاب رفقا وقتی استارت زد تا 220 باید یه کله بره.. تکنیکالیها میگن زیر 135 نره عالیه... حواسم چهارچشمی بش هست.. ظاهرا قراره تعدیل بده سود مجمع رو از 10 به 100 درصد برسونه !!! تا گند ایران خودرو رو پوشش بده... شبیه داستان وساپا...
                              با سود انباشته اش می گن p/e =1 داره... خلاصه خوراکه:x
                              من فعلا تو کار این چند سهمم:
                              خبهمن خگستر لسرما کچینی کهمدا کمرجان ...
                              نوبتی توشون جا عوض می کنم...;;)

دکتر پس بالاخره این نامرد کار خودشو کرد و رفت تاپیک زد... :-w
                              می دونی مشکل چیه؟؟ یه مدت ما شل گرفتیم این نامرد و مندی هوا برشون داشته!!
                              ولی خب کم کم می فهمن با کیا طرفن... :ar!
                              دکی بدم بندارنشون تو گونی؟؟
                              زنگ بزنم بیان ببرنشون جنگلای لویزون؟؟
                              میس بندازم زیرشون بگیرن بعد دوتایی جیلینگی دیه اش رو بدیم؟؟:-)/\:-)
                              سوسول رو ریز می بینم... جوجه و تاپیک!!؟؟؟ تفففف!!X-(

پ.ن.
                              مهربان تو خودت همه پست های بچه ها رو می خونی؟؟ شک دارم!!:-?
                              ....الان كه با شما صحبت ميكنم از صبح بد ميارم....خدا تا 12 امشب رو بخير كنه....
                              ....آمدم برم باشگاه در حال پارك كردن بودم كه يه پسر جيغول سن و سال مندسن خوابوند كنار ماشين ...اومدم پايين...برام قصه ميگه....ميگه دوست عزيز...اگر من مقصرم كه بريم...اگر شما مقصريد كه من برم...موندم چي ميگه...يه نيگا به اون موهاي وز كرده اش انداختم گفتم چند سالته...گفت به ماجرا ربط داره....گفتم نه ميخوام بخوابونم زير گوشت...بجان جمع گفتم...اون پاركبان اونجا اومد جدامون كرد...تخم سگو...هنوز پشت لبشون سبز نشده باباي دزدشون يه ماشين لكسوس ميخره ميندازه زير پاش هنوز فرق دنده و رنده رو نميدونه....مندسن دستم بهت برسه 40 تيكه ات ميكنم...
                              ....رفتم باشگاه ديدم نويد ميگه ابونمان تموم شده...اومدم ژولو در بيارم تراوله از وسط جر خورد.....رفتم رختكن ديدم شورتكمو:DX-(:)نياوردم...همون مسير وبرگشتم اومدم خونه....ديدم اعصابم خرابه نميشه مطلب نزنم...
                              ...ممد لسرما رو روش زومم ولي ميدوني اينجور سهما خطريه احتمال گير كردن توشون زياده....مندسن نابودت ميكنم....يدفه ميبيني بازي سهم تموم شده تو موندي و حوضت....نميدونم چرا تو زمان صعود بازار و سهاماي شاخص ساز گير دادي به اين جنغل پنغل سهما....مندسن از همون نمودارت اويزونت ميكنم....
                              ...ميدوني ممد ...از اول به مراد مشكوك بودم...يهمدت بود با آدماي ناجور ميديدم ميچرخه....چند بار خواستم نصيحتش كنم...ديدم نه....بزرگ شده و ميخواد مستقل شه.....حالا بزار يخورده تاژيكش نفس بكشه ما كه تاژيك نادعلي و بيلي قيلي و ويلي و حميدو تركونديم تاپيك مراد كه جاي خودشو داره....
                              ...به آتا گفتم شتران 85 تومن ديگه جواب پست منو هم نداد...بچه ام خيال كرده الان ميگم 20 تومن....ددل دودول ميزنيم ولي ديگه نه تا اينقد...
                              ...هر بلايي خواستي سرش بياري ميتوني رو من حساب كني...ولي من نقص عضو رو ترجيح ميدم....بخصوص اعضاي حياتي...:D:O=P~....مندسن سنگسارت ميكنم...
                              ....آره جون ممد همه رو ميخونم...باور كن همه رو....
                              ....

نظر

• مهربان
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 1675

...بيا ...تحويل بگير...هنوز 4 روز نيست اومده تو تاپيك بهش لقب داديم حالا ميخواد بره تاپيك اين مراد نامرد انشعابي...ممد...از اين ببعد اسم مرادو ميزاريم مراد انشعابي....اون ستاره نيست آبجي ساده اي عاطفي هستي گول نخور اون ستاره نيست شهاب سنگه فوقش سياره....ما ژنرالش بوده قپه اشو كنديم ديگه كندن ستاره هاي مراد سرجوخه كه كاري نداره...يه مرادي بسازم...

نظر

در حال کار...
                                X