بیا بابا گیر دادی به این ریش بدبخت من گفتم یه اواتار مثبت بذارم همین بهتره
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
خب تو شپاکسا رو به من معرفی کرده رو 280 .. الان 380 شده...
چرا همین رو مندسن ک معرفی نکردی؟؟:->
تو رو خدا دیگه پای استاد لطفی رو وسط دعوای آبسال نکشید!!:D"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postخب تو شپاکسا رو به من معرفی کرده رو 280 .. الان 380 شده...
چرا همین رو مندسن ک معرفی نکردی؟؟:->
تو رو خدا دیگه پای استاد لطفی رو وسط دعوای آبسال نکشید!!:D
این احترام استاد رو نگه نمیداره باید گیر خودش میفتاد حالیش میکرد
یه زمون میرفتم پیشش
عوضش یه سهم خوب به نام ابسال دادم بهش بره حال کنه :))
نظر
-
پیام خصوصی داشت.. پدرم دراومد واسش اجازه اش رو گرفتم.. ظرف یه هفته دو باره بستنش=)) خودت می دونی چرا...
راست میگی؟؟ بهت نمیامد تو کار لطفی باشی..
اگه از من می پرسیدی می گفتم شاگرد ناصر چشم آذر یا مجید انتظامی ممکنه باشی اما لطفی اصلا:))
یکی از دوستانم شاگردشه... آوازخوان درجه یکیه.. فکر کن لطفی بهش مجانی درس می داد....
حیف که دوری راه و زن و بچه نذاشت ادامه بده:("سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
این مسلکت ما رو یه مدته سرکار گذاشته.. ;)
یه بار باید یه اجلاس 4 نفره بین خودم و خودت و مندی و مهربان تشکیل بدیم تا عقایدمون رو مطرح کنیم..#:-S
چه شیر تو شیری بشه:D
می گم اخرش دسته جمعی پاشیم بریم حال این مراد نامرد رو هم می گیریم به عنوان بیانیه پایانی اجلاس!!<):)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
ساتیر جان
بابت پست 1754 عذرخاهی میکنم ..راستش متنی رو خوندم که بشدت منو متاثر کرد یه مقدار تعادل فکریم بهم خورد .. من معمولاً این شوخیا رو فقط وفقط با ممد ومهری وعلی میکنم ... در ضمن دوستان یه شفاف سازی من بکنم میزان شوخی با من حد ومرز نداره هر چی دلتون خاس میتونین به من بگید من خیلی خوشحال وخندون میشم و اگر میبینید به پستای پر محبت شما جواب نمیدم صرفاً به خاطر اینه که با ظرفیت عزیزان آشنا نیستم بهترم هست که آشنا نباشم:D..تا این زمان من فقط ظرفیت علی وممد ومهری رو میدونم مثل دل خودم لارجن و گشاد :D مخصوصاً اون شیرازیه:))
پ.ن: متن تو تاپیک تحلیل مطبوعات آمن هستدنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ
نظر
-
در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Postساتیر جان
بابت پست 1754 عذرخاهی میکنم ..راستش متنی رو خوندم که بشدت منو متاثر کرد یه مقدار تعادل فکریم بهم خورد .. من معمولاً این شوخیا رو فقط وفقط با ممد ومهری وعلی میکنم ... در ضمن دوستان یه شفاف سازی من بکنم میزان شوخی با من حد ومرز نداره هر چی دلتون خاس میتونین به من بگید من خیلی خوشحال وخندون میشم و اگر میبینید به پستای پر محبت شما جواب نمیدم صرفاً به خاطر اینه که با ظرفیت عزیزان آشنا نیستم بهترم هست که آشنا نباشم:D..تا این زمان من فقط ظرفیت علی وممد ومهری رو میدونم مثل دل خودم لارجن و گشاد :D مخصوصاً اون شیرازیه:))
پ.ن: متن تو تاپیک تحلیل مطبوعات آمن هست
بیخیال دادش راحت باش
ابسالت هم که صف خرید شد دیگه چی میخوایی؟
نظر
نظر