حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • alman
    عضو عادی
    • Nov 2011
    • 85

یکی از دوستام رو دیدم عصبی ... گفتم چیه ؟
    گفت شانس ما رو میبینی ؟ تو بچگی با 100 تا دختر، دکتر بازی کردیم، الان آدرس هیچکدومشون رو نداریم، اما یه بار بچگی خونه همسایمون توی خودم شاشیدم، حالا دخترشون شده همکارم!
    نشسته میز روبروم هر روز صبح بهم میگم چطوری شاشو . . .

نظر

• مندی
      عضو فعال
      • Oct 2011
      • 522

در اصل توسط خودشکوفای پست شده است View Post
      ممدسن جان یه ذره آهسته تر برادر
      همین الان بهم از غیب اخطار دادند که پاتون رو از گلیم تان درازتر نکنید تا کل فروم بورسی رو نبستن به دلیل مکالمات عاشقانه
      جای حرفای تند بیا هی از هم تعریف کنیم و تو بگرد خصوصیات عالی اخلاقی و شخصیتی من رو کشف کن و به اهالی بورسی اعلام کن و من جاش خجالت می کشم
      [RIGHT][RIGHT][RIGHT]

بروی چشم برادر ممد ببخشید حاج ممد;) ... حال شما خوب هست برادر اسعدالله ایامکم.... این برادر ممد از رزمنده های قدیمی

ما در دوران ده سال دفاع جان سخت:D هستند خلاصه بگم از اون نفس پاکاس خداییش ... یعنی اکسیژن میده داخل ریه وبجای

دی اکسید کربن باز همون اکسیژنو میده بیرون:)) یعنی خدا هم داره هنوز بررسی میکنه ببینه این بشر چطوری اینطوری شده ....

خدا حفظش کنه این سلحشور رو واقعاً در دوران دوازده سال دفاع جان سخت ایشان اهرمی برا رزمنده های خط مقدم بودند

مخصوصاً وقتی قوطی کنسروها درش راحت باز نمیشد=)) .... یعنی با یه حرکت اهرمی در قوطی کنسروو مثل در نوشابه کانادا تا

عمق دو متری مینداخت رو هوا یادمه یکی از بچه های خط بخاطر این حرکت ایشون شهید شد@-).... در قوطی رفت تو حلقش خدا

بیامرزش ... دشمن تا اسم ایشان رو میشنید جسارت میکنم روم به دیوار خشتکاشون رو میکشیدن رو سر تا عمق دویست متری

ما جلو نشینی میکردن <:-P... یادش بخیر عجب روزگاری بود ... راستی برادر ممد از رفیقتون سرگروهبان مهربان:p چه خبر... درجه

های سرهنگیشو واسه چی ازش گرفتن ... شنیدم بعد از گذشت بیست سال ایشان هنوز که هنوزه ول کن جنگ نیست و مونده تو

خط .... واقعاً آدم اشک تو چشاش جمع میشه:(( چنین پاک باخته هایی رومیبینه ... یادش بخیر یادمه ایشون از بیسیم چی های

ماهر خط بودند واقعاً تک تیراندازای دشمن تو کار این بشر مونده بودن اصلاً حرکاتش قابل پیش بینی نبود فکر میکردن داره میره

سمت راست تیراندازا هم سمت راست رو کلی نشونه گیری میکردن ولی ییهو میرفته سمت چپ البته بعدنا فهمیدن این رزمنده

چشاش چپ بوده:-B .... خلاصه بگذریم .... خاطره ای بگم از این سلحشور رزمنده .... نمیدونیم چی شد ایشون تو یکی از شب

های عملیات غیبش زد و کل اون عملیات بخاطر فداکاری ایشون لغو شد یادمه به فرمانده خنجر میزدی خونش در نمیامد خیلی اون

شب رزمندها وفرماندهها دعاش کردن:D ... فرداش دیدیم این رزمنده شجاع بیسیم زده که عاقا من ده تا اسیر گرفتم بیان کمکم

کنید بیاریمشون ماهم گفتیم ما سرمون شلوغه خودت بیارشون ... دیدیم داره میگه من میخام بیام ولی اینا نمیذارن=)) ....

خلاصه خیلی رزمنده چشم و دل پاکی بود

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط خودشکوفای پست شده است View Post
        1. ممدرضا خبر خوبی برات دارم... :x
        کهریزک بسته است... والا که کارت به ملاقاتی هم نمی رسید.. یه راست می رفتیم بهشت زهرا واسه ملاقاتت..#:-S

2. راستش تقصیر تو نیست... بزرگتر بورسیت که خیلی مخلصش هستم کمی تعصب داره و این خوب نیست.... سهم طلایی و نقره ای و مسی نداریم... نزول که کرد دررو!! با کف سازی و افزایش سرمایه در روند نزول مخالفم عجییییب!!!

3. با کهنه سوار و روش معاملاتیش که اسمشو گذاشته ام ترید شبانه بیشتر حال می کنم.
        فقط تو روند صعود می خره و چند روزه نقد میشه و خلاص... اکثرا هم پولش نقده واسه شکاراش...
        اشکبوس شب ها سهامشو خرید و فروش می کنه...اول وقت میاد می خره و می فروشه و میره دنبال بازیش...
        :D
        منم تغییر رویه خواهم داد،فقط امیدوارم دیر نشده باشه...:(

بزرگتر بورسیم کی هست حالا؟!بگو بشناسیمش!:D
        تمام سال من بی تو...

نظر

• مهربان
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 1675

.....ببخشید...آتیش دارید....X-(:-w
          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• milad97
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 2520

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
            .....ببخشید...آتیش دارید....X-(:-w
            لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• مهربان
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 1675

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post
              ...ممنونم...اون پنجره رو باز کن دود بره بیرون....

نظر

• مهربان
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 1675

...سلام به رفیقم ممد...
                ...هیچ نگو....مشغول بررسی پستهای صادره هستم....

نظر

• خودشکوفا
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1134

م ح ک ز 44 یعنی ممدسن کینه جو و زد انقلاب به توان 44!!!

:((
                  آقا به خدا من نبودم....
                  این نامردا منو اغفال کرده بودن...:((
                  من به طور خودجوش اسامی همه این اصخاب فتنه و حلقه انحرافی ویاران صهیونیزم رو خدمت شما اعلام میکنم..:">
                  رهبرشون ممدسن بنی صدر هست....X-(
                  باور کنین هی بهم میگفت من رو ممدسن صدا کن اما من ساده دل نفهمیدم همون ابالحسن بنی صدر معروف هستش...
                  ای خاک عالم.... ای اون عدد 44 آیدیت به 44 جات....
                  م ح ک ز 44 یعنی ممدسن کینه جو و زد انقلاب به توان 44!!!...
                  آقا از بس بی سواده ضد رو زد نوشته:D
                  مرگ بر ممدسن!!!:-B
                  آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/02/05, 10:42.
                  "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                  (نيچه)

نظر

• milad97
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 2520

دکتر
                    آتیش بزن
                    دکی بکششون
                    لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• مندی
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 522

عجب نامردی هستی تو ... آدم فروش ... تروریست... قاتل ... متاههههل
                      ببینم چندتا پست قبلی نگفتی بیا از هم تعریف کنیم ... اینهمه خوبی ازت تو دوران چهارده ساله دفاع جان سخت گفتم این بود جوابش ... ای تو اون روحت

مهربان جان نور چشمم دروغ میگه بجان خودت نباشه ، ممد وسرتخته بشورن مثل شتر آبی داره دروغ میگه .... شکوفه خائن بن لادن عمروعاص ...
                      دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ..... ای هیچ تر از هیچ ، تو بر هیچ مپیچ

نظر

• خودشکوفا
                        عضو فعال
                        • Jul 2025
                        • 1134

در اصل توسط محمد رحمتی پست شده است View Post

آقا من خبر نداشتم این ممدرحمتی هم ناظر فیلا تو تاپیک مهربانه!!! هم جلاد شاه عباس صفوی در فروم بورسی!!:-SS

خیلی مخلصیم آقا:D
                        "سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
                        (نيچه)

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

سلام دکتر جون!!!!بازگشت غرور انگیزت رو افرین میگم!:D
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• خودشکوفا
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 1134

در اصل توسط mhkz44 پست شده است View Post
                            عجب نامردی هستی تو ... آدم فروش ... تروریست... قاتل ... متاههههل
                            ببینم چندتا پست قبلی نگفتی بیا از هم تعریف کنیم ... اینهمه خوبی ازت تو دوران چهارده ساله دفاع جان سخت گفتم این بود جوابش ... ای تو اون روحت

مهربان جان نور چشمم دروغ میگه بجان خودت نباشه ، ممد وسرتخته بشورن مثل شتر آبی داره دروغ میگه .... شکوفه خائن بن لادن عمروعاص ...

بابا ابوالحسن جون چیزی نگو تا غائله ختم بشه..:-s
                            مهربان یه ساعت بیشتر دووم نمیاره ومیره... ماییم که سنگ ته رودخونه ایم و می مونیم!!!
                            بعدا بات نقدی حساب می کنم....:-B
                            ضمنا انقد بلند نگو بن لادن بن لادن.... همه فکر می کنن من مردما;)
                            خنگول تا الان نفهمیده بودی خودشکوفا به عربی میشه بن لادن؟؟؟؟B-)
                            (نيچه)

نظر

• مهربان
                              عضو فعال
                              • Mar 2011
                              • 1675

....ممد...
                              ....ممد سن اونایی که تو پستاش نوشته بوده با من بود دیگه...؟؟؟B-):-w....
                              .....نمیدونم چرا این پرس بالا سینه 60 کیلو رو زدم اینجام درد میکنه....ممد....باید یه جلسه مشورتی بزاریم....چرا آیدیش دختره؟؟؟....

نظر

• خودشکوفا
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 1134

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                                سلام دکتر جون!!!!بازگشت غرور انگیزت رو افرین میگم!:D

ای وای ممدرضا مرادی تو هم؟؟؟!!!!
                                تو که می گفتی تا دم مرگ با منی.....نامرد بعدا حالت رو می گیرم>:)
                                یه مشت خائن منو احاطه کرده بودن این مدت.... می گم بیایین چراغای تاپیک رو خاموش کنین تا هر کی میخواد در بره و منو تنها بذاره, شرش رو بکنه و بره..
                                یه وقت دیدی خودم هم باش در رفتم!!! وای وای... انگار گیر افتادیم#:-S
                                آقا به جان مهربان منو فریب دادن...:(( مهربان جان دستم به دامنت.... ای وای این چرا جر خورد؟؟ مهربان جان شما هم که شرت یقه هفت پاته!!!:D
                                (نيچه)

نظر

در حال کار...
                                X