حرکت در بازار سرمایه با مهربان

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • HOLY
    عضو فعال
    • Jul 2025
    • 1113

حرکت در بازار سرمایه با مهربان

بنام خدا
    ----------------

دوست که نه ،برادر عریزی دارم که باعث افتخار منست در محضرش دانش آموزم ،در طب که او استاد آنست افتخار من اینترنی اوست ،در بازار سرمایه هم که دانسته هایش بر همه روشنست ........
    اما در این مکاره بازار رنگ و ریا ،چون او راستگو کمتر دیدم ، نه زدو بند برمیتابد نه دل به مطاع پوچ میسپارد که جوانمردیست که خصائل نیکش را از عیاران یادگار دارد ،استاد فتوتست و مردانگی ........

چندین سال قبل وقتی از فروم نویسی منصرف شدم ،عهد کردم وارد این وادی نشوم مگر در جایی با این مشخصات :

من دلم می خواهد خانه ای داشته باشم پر دوست ، کنج هر دیوارش دوستانم بنشینند آرام ، گل بگو گل بشنو ، بر درش برگ گلی می کوبم ، با قلم سبز بهار می نویسم ای یار، خانه ی دوستی ما اینجاست تا که دیگر نپرسد سهراب خانه ی دوست کجاست ، هر کسی میخواهد وارد خانه پر مهر و صفامان گردد شرط وارد گشتن شستشوی دلهاست شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست........

خوشحالم این فروم تا حال اینگونه بوده و خوشحالم که روز به روز افرادی به این فروم اضافه میشوند که خود استاد صفا و صمیمیتند ،از مهربان عزیز در خواست حضور در این جمع صمیمی را کردم و خوشبختانه بر بنده منت گذاشتند و درخواستم را اجابت گفتند ،بیصبرانه منتظر حضور این عزیزم ........

سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-
  • arak_bourse
    کاربر فعال
    • Nov 2010
    • 3802

ما هم از نوشته اي مهربان عزيز در سايتهاي همسايه استفاده كرده ايم.منتظر حضورشان هستيم
    تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• Captain Nemo
      مدیر
      • Dec 2010
      • 2933

بهنامخدادکترجانبیادیگه عزیزمنازنکنولینازتممنخریدارم.....
      یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
      دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
      مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• طيب
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 3031

باسلام
        چي ميشه
        همچنان منتظريم

نظر

• محسن نظري
          عضو فعال
          • Mar 2011
          • 3397

پشت ايدي مهربان معرفتيه كه يك چشمه آن به بنده نوعي رسيده است...
          دكتر منتظريم
          به سان رود كه در نشيب دره سر به سنگ ميزند رونده باش
          اميد هيچ معجزي ز مرده نيست زنده باش

نظر

• کاشف
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 925

دکترجان سلام
            اینجا همه منتظرنگارش زیبای حضرت عالی هستندماچشم انتظارمیمانیم.

نظر

• مصطفی مصری پور
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 6951

دکتر کارش درسته ،همه جوره
              خصوصا مربع،هذلولی روی :))
              وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مسلم
                عضو فعال
                • Feb 2011
                • 1100

دوستانی که در بورکس عضوند لطفا برای دکتر مهربان از طرف بچه های سایت بورسی دعوت نامه بفرستند... احتمالا از وجود این تاپیک و این سایت خبر نداره...

نظر

• مهربان
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 1675

....حمدوسپاس و ثنا ...به پیشگاه خداوندی که هر چند بنده رو از نعمت عقل بی بهره گرداند:sad2:....ولی به کرم و فضل ربوبیت دوستان خوبی رو به من ارزانی داشت که محبتشون به من مایه دلگرمی خاطر پریشانم و کلامشون ره توشه مسیر پر تلاطم زندگی من شد....
                  ...در طول دوران فروم نویسی این حقیر از پارس پورتفولیو تا این فروم که در خدمت دوستانم با بسیار عزیزان و اگاهان چه در دنیای مجازی و چه در فضای خارچ بصورت حضوری برخورد و همسخن شدم و یاد خیلی از این دوستان برای من عزیز و محترم و دوستیشون باارزش بوده اما به جریت میگم هیچ دوست گرامی...که کلامی به جفا گفتم هیچ برادری در دل من به اندازه سید بزرگوارم همکار پیشکسوتم فرزاد گرامی نشسته و خاطر و قلب و یادم مشتاق دیدن اثری و رد پایی از این پیر و مرشد عزیزم نبوده...تا دست لطف الهی از استین بنده نوازیش بیرون امد و به نسیم سحری عطر دلاویز حضورش رو در این فروم به مشام جان من رسوند و زمانی که بر منت نهادو به دست مهرو عطوفتش کلبه ای که نه قصری در این فروم به این کمترین حبه کرد سر از پانشناخته کورکال کورمال به دنبال رد مهرو اشناییامدم...
                  ...از علیرضا جمالی عزیز بانی سایت برای تشکیل محیطی حرفه ای و پر مهر خارج از تعلقات خاطر و وابستگی های جناحی وسیاسی تشکر میکنم و از حسن نظر و رای صایبش برای انتخاب یکی از زبده ترین بااخلاق ترین کاربران همه دوران نویسی من فرزاد عزیز به سمت نظارت افرین میگم...
                  ....بهامید خدا...و یاری و نظر پرمهر دوستان...سعی میکنیم این فروم رو به جایگاهی که شایستگی اون رو داره برسونیم..از نظر لطف همه دوستان و عززان بویژه جوون اگاه و با محبت و محجوب محسن دوست خوبموسید عظیمالشان دوست من کاپیتان نمو و سایر عزیزان تشکر میکنم...حق یار همگی...
                  [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• HOLY
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 1113

مهربان عزیز ،
                    نثرت شیرین و دلنشین و محبتت به من زایدالوصف و پیوستست ،محبتی که نه سزاوارشم و نه لیاقتش رو دارم بل از سر کرم صاحب کرم به من ارزانی شده ،قدم برچشمانم گذاشتی ،افتخارم اینه زنگ رو برات به صدا دربیارم و لنگ رو جلو پات پهن کنم ،بسم الله .........
                    سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• مهربان
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 1675

...فرزاد گرامی برادر بزرگ من سالاری....
                      ...به دوستانی که بند هر ودر خرید و فروشهای موشکاف و دقیقم :ezpi::biglaugh:همراهی میکنن عرض کنم که اینها رو مو به مو و پیوسته تعقیب کنن تا در فاصله زمانی 5الی 6 ماهه به سودی یکی دودرصد بالاتر از سود بانکی :smiling:دست یابند...نهایتشم دیدید که ترید ها به موفقیت قرین نیست که خوب جاشونو تو سبد عوض میکنیم...مثلا شیفت از سبد کوتاه مدت به بلند مدت....بنده الان 100 درصد سبدم بلند مدته ...:mi:...پس هوشیارانه تعقیقب کنید...فروش غپینو با 15 درصد ضرر...خرید گروه بهمن قبل از صف خرید...

نظر

• arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

مهربان عزيز شپنا بخريم 560 خوبه؟

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
                          مهربان عزيز شپنا بخريم 560 خوبه؟
                          ....سلام عزیزم..متشکرم که منو به عنوان مشاور سهام سبد خودت انتخاب کردی...من فرم قرار داد رو بعدا به ای میلت میفرستم..عارضم که...ببین سهم مالیی نیست...یعنی خیلی لری برات بگم...سهم ÷ر استرس و همچین ستمیه...شاید تحلیل منو خیلی به دقت متوجه نشی یا کمی نمودارا و اعداد برات عجیبو گنگ به نظر برسه خلاصه اش اینکه تا اردیبهشت تا 670 -680 میبینم ولی چرا کالسیمینو انتخاب نمیکنی...یا اجازه نمیدی صدرا تا 180 اصلاح بشه برا موج 5-3 بره تا 500 بخری...یا فاراک کف قیمت...نیم نگاهی به چادر و معادن نداری...یا گروه بهمن تو همین رنج قیمتی...

نظر

• arak_bourse
                            کاربر فعال
                            • Nov 2010
                            • 3802

ممنون دكتر جان از لطفت
                            بنده به شما دورادور اردات داريم و در بوركس هم نوشته هاي شما را مطالعه مي كردم
                            خبهمن را دارم
                            فاراك هم خوبه ولي منتظرم صف صدرا جمع بشه تا تكليفشو روشن كنه
                            چادر رو شايد بعد عيد سوارش شدم

نظر

• malavan
                              عضو عادی
                              • Jul 2025
                              • 294

بعضی وقتها با خودم می شینم می گم خدایا چطور ممکنه اون قدیمیها اینقدر باهوش و احیاناً زجر کشیده بودند که برای هر چیزی نشستند و ضرب المثل درست کردند
                              خوب حالا چی شده این را گفتم می گم اما قبلش ضرب المثل را بگم.... عدو شود سبب خیر
                              من از همین جا دست مریضاد به کاربرهای محترم و دوآتیشه بورکس از جمله جناب اسد :smiling:و بقیه می گم که باعث شدند بتوانیم از محضر اساتیدی خوبی مانند نظری ،،،، پناهی،،، راشین،،، استفاده کنیم
                              حالا که حضور دکتر مهربان را دیدم مصداق این شعر شد
                              همه چی آرومه،،، من چقدر خوشبختم

اونجا جناب آقای سرقندی سیم خاردار چند لایه کشیده و نمیذاره پشه هم وارد بشه
                              خلاصه خیلی خوشحالم که می تونم از مظهر تک تک این استید استفاده کنم البته اگر اجازه بدند:heart:
                              [COLOR="darkgreen"]بی چیز باش[/COLOR]***ناچیز نباش[/COLOR]

نظر

در حال کار...
                              X