....محمد رضا...تو تو تيم مايي....هر جا باشي يه تيكه از مايي...
حرکت در بازار سرمایه با مهربان
Collapse
X
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...بابك دقت ميكنم همينطوري درو باز ميكني مياي ميري كردي اينجارو بزرگراه زير هيچ كدوم از پستا تشكر نميزنييي....داداش اون دروببند ببينم اين بچه امون چي ميخواد تو اين تاپيك...:-?:O
=))=))
دکتر جون خیلی مخلصیم به خدا
من اگه چندین هزار تشکر هم پایین پستهای شما و اعضاء فعال این تاپیک بزنم کمه
حق با شماست جناب دکتر
مرا عفو فرمایید قربان :">
البته من الان دقت کردم ، متوجه شدم شما هم پایین پستهایی که دوستان دیگر در خصوص سهام تو این تاپیک می زنن، تشکر نمی کنید.( قابل ت.جه دوستان که بحث تاپیکو به بورس نکشن :D)
واقعا" درسته و بهتره که وقتی میاییم تو این تاپیک دیگه بحث سهام رو بگذاریم کنار
من شرمندتونم به خدا دکتر جان .
راستی دکتر جان شب عیدی کارت به کارت داری یه مقدار برامون بکنی؟
شما کارت به کارت کن من دعا میکنم از تو اون کونورت ، نور در بیاد.
منظورم سهم کنور بود ها !!:D دیگه همه اعضای سایت و مدیر عامل بورس و غیره گرفته قهمیدن شما کنور دارید .
ای بابا قرار شد که دیگه بحث سهم رو نکنیم . هی یادم میره .The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postراستی این حق تقدم غاذر رو منفی کامل فردا چشمک میزنه...
فاصله اش با خود سهم وحشتناکه...;)
(با تشکر از احمد:D)
فقط حیف پی بر ایش وحشتناکه...در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام . حتما" شوخی میکنید!!! امروز آخرین مهلتش بود و حقش بسته شد . مگه شما اطلاعیه ها رو نمی خونید؟
=))
بابک خوشم اومد... یعنی زدی این ممدرضای نامرد رو داغونش کردی !!
حالا باز بیا و کرکری بخون مراد جون>:D<
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....سلام ممد...
1. مگه قرار نبود دوتايي باهم بريم....
2. الان از پيش حميد ميام....يه ايستك مشت هم با هم زديم....بچه 20...توپ...خداييش من دوسش دارم....
3. ممد ...اگر حق مدد كنه يواش يواش داره گرفتاريا سبك ميشه....ميتتركونيممم....
4. اين مندسن چي شده....
پ.ن.
حتما سیب گلاب بوده لاکردار...:D
2. حیف که تو بورسی نمی نویسه.. دوست داشتم متن هاش رو بخونم تا بفهمم راز این عشق بین بیلی و حمید که داره یواش یواش شهرت جهانی پیدا می کنه رو بفهمم:-? از متن های بیلی که مشخصه از فکر حمید خواب و خوراک نداره... می تونم حدس بزنم اون طرف هم چه خبره:-SS
3. خالی نبند;)
4. میگم نکنه آیدی کاربریش مسدود شدهX-(
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post......ممد...خودت اين رفيقمون مرادي لامپشو روشن كن...دقت ميكنم ميبينم زير اون دوتا پست من تشكر نزده....بهش بگو يا تشكررا رو بزن پاشون يا اون ستاره هاشو ميكنم جاش تشتك ميچسبونم.....
...اون مندسن شيشلول بند بود ....اون بلا رو سرش آورديم...اين داداشمون كه 4 قبضه مثبته....
...بهش بگو plusشو negative ميكنم ميبرم تاريكخونه ظاهرش ميكنم ميچسبونم به ديوار تاپيك...آره داداش....
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post...بابك دقت ميكنم همينطوري درو باز ميكني مياي ميري كردي اينجارو بزرگراه زير هيچ كدوم از پستا تشكر نميزنييي....داداش اون دروببند ببينم اين بچه امون چي ميخواد تو اين تاپيك...:-?:O
بابک از خوده... اونجایی که باید تشکر بزنه خوبش رو هم می زنه...
مثه قضیه مخ زنی یه برادر ارزشی از مندسن در پوشش گشت ارشاد !!!>:P
"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
دکی جون دوست داریم،من از اولشم تو تیم شوما بودم...;)
ldo,hd fvl \sjh v, fdhvl fhgh h,kl,ru ;i kf,nd ]i lrhfgi hd fh hdk lln , hdnda ld;vnl?!:D:D:D:D:D:D:D:D:D
این جمله رو ترجمه کنید خودتون...;)
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....محمد رضا...تو تو تيم مايي....هر جا باشي يه تيكه از مايي...تمام سال من بی تو...
نظر
-
نمونه هایی از مبارزات بنده در نبود مهربانتریم دکتر بورس...;)
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبیانیه شماره 1
با درود و سلام خدمت اعضای شریف عضو تاپیک مخوف دکتر مهربان
بنده به عنوان فرزند این ملت،چیز ببخشید،تاپیک!بله میگفتم...فرزند این تاپیک برای صیانت از اصول قانون اساسی تاپیک و تاکید دوباره ی خود و همفکرانم بر نام مقدس تاپیک و شخص اول ان یعنی جناب دکترمهربان ذکر چند نکته را بر خودم واجب میدونم!
1)تمام کذبیات جناب مندی و ممدی و غیره و ذالک را که از افراد تابلو دار و از اپوزیسون تاپیک(رجوع شود به عکس شاهزاده گونه ی بعضیا!) هستند و سیاست براندازی و باصطلاح خودشان هادداگ و ستاره را در پیش گرفته اند را تکذیب کرده و صراحتا براعت خود را نسبت به اعوان و انصار انها اعلام میدارم
2)ضمن تشکر از همه ی دوستانی که بابت ستاره ی فوق الذکر ابراز احساسات نموده و در شادی ما شریک شدند بر خود لازم میدانم که یاد اور شوم این ستاره ی ناچیز اولا در مقابل سیل خروشان ستاره های روی شانه ی دکتر مهربان عددی به حساب نمیاد کلا!دوما همین ستاره ناقابل هم صرفا با راهنمایی های دکتر مهربان(دامت غیبته):D و زیر سایه ی تفکرات ناب ایشان حاصل گردیده است.
3)در پایان بر خود لازم میدانم کلا همه ی این چرندیاتی که گفتم رو هم محکوم کنم!همینجوری الکی...;)
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postبیانیه ی شماره 2:
نکنه تو اهل برره بودی ما خبر نداشتیم؟!افعال معکوس استفاده میکنی؟!تو که همیشه دقیقا عکس نظر من خرید و فروش میکنی!کلا نسبت به حرفای من الرژی داری!آره؟!حالا حقته!:D
من که میدونم تو از روی دست مندسن خرید و فروش میکنی!
از ما که بهت خیری نرسید...
اما شرط میبندم اگه با سید یاسر همراه بشی شش ماهه همه ضررات جبران میشه...;)
در ضمن ممد تو اگه بیل زن بودی زمین خودتو بیل میزدی!تحلیل ارائه دادنت پیش کش...;)
ضمنا باز هم همه چیز رو محکوم میکنم کلا!:Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Postدکی عنایت نداریا،من تو جبهه ی شما مطلب میزنم،در ضمن لامپ مندسن رو روشن کردی کافیه،بنده خدا معلوم نیست کجا نافور شده،من یکی رو بیخیال شو،حداقل به خودی ها رحم کن دکی جون!:Dدر اصل توسط مهربان پست شده است View Post....محمد رضا...تو تو تيم مايي....هر جا باشي يه تيكه از مايي...
ضمنا خیلی خوشحالم که یکی از هوادارات لو داد که تو بودی با روشن کردن لامپ مندسن فرستادیش اون دنیا>:)...
من هزار بار تاکید کردم رو اسم رمز هات داگ سومالیایی... کسی گوش نکرد که نکرد[-(
آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/13, 17:03."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
ممد اینقد از اون مندسن تروریست طرفداری نکن،حالا هی تهدید ای منو جدی نگیر،وقتی یه ابدولاچاگیچی مشتی حواله ی اون مختصات ناجورت کردم میفهمی ما با کسی شوخی نداریم،حتی با شاهزاده ی فتنه گری چون تو...;)تمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط مهربان پست شده است View Post....سلام ممد...مگه قرار نبود دوتايي باهم بريم....الان از پيش حميد ميام....يه ايستك مشت هم با هم زديم....بچه 20...توپ...خداييش من دوسش دارم....
...ممد ...اگر حق ممد كنه يواش يواش داره گرفتاريا سبك ميشه....ميتتركونيممم....
...اين مندسن چي ده....
نظر
-
نوسانگیرم من.
روزگارم بد نیست.
تكه سهمی دارم ، خرده سودی ، سر سوزن انصاف .
کارگزاری دارم ، بهتر از برگ کلم .
دوستانی ، بهتر از گرگ و شغال .
و سهامی كه در این نزدیكی است :
لای این قند و شکر ، پای آن ذوب بلند.
روی شتران و غپاک ، روی مارون و کگل .
من طمعکارم .
عشق من پول و دلار
سهم من فجر و کچاد
قلرست قندِ شکرپاره ی من .
نوسان با اعتبار کارگزار می گیرم.
در خریدم جریان دارد مکر ، جریان دارد ظلم .
شرم از پشت کلامم پیداست :
همه ذرات وجودم متقلب شده است .
من سهامم را
آن زمان می خرم
كه فروشنده اش
از تنگیِ دست
به خود می پیچد
و سرِ ظهر ،
همه گیج و هراسان شده اند .
نوسانگیرم من
پیشه ام نقاشی است:
گاه گاهی سبدی می سازم با سهم ، می فروشم به شما
تا به تعدیلی كه در آن زندانی است
ذهنتان تازه شود .
چه خیالی ، چه خیالی ، ... می دانم
سفره ام بی نان است .
خوب می دانم ، حوض نقاشی من بی جان است .طوری زندگی کنیم که وقتی فرزندان مان به [COLOR="#008000"]انصاف[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]عدالت[/COLOR] ، [COLOR="#008000"]مسئولیت[/COLOR] و [COLOR="#008000"]شرافت[/COLOR] فکر می کنند ما را به خاطر بیاورند
نظر
-
دستت درد نکنه brorher جان>:D<
حقیقتا برادری خودت رو ثابت کردی.... :x
جالبه که من در شعرت همه بجه های تاپیک رو پیدا کرده ام... یه ذره دقت کنین در زیر:
در اصل توسط Brother پست شده است View Post1. نوسانگیرم من.
روزگارم بد نیست.
تكه سهمی دارم ، خرده سودی ، سر سوزن انصاف .
کارگزاری دارم ، بهتر از برگ کلم .
دوستانی ، بهتر از گرگ و شغال .
و سهامی كه در این نزدیكی است :
لای این قند و شکر ، پای آن ذوب بلند.
روی شتران و غپاک ، روی مارون و کگل .
2. من طمعکارم .
3. عشق من پول و دلار
سهم من فجر و کچاد
قلرست قندِ شکرپاره ی من .
4. نوسان با اعتبار کارگزار می گیرم.
5. در خریدم جریان دارد مکر ، جریان دارد ظلم .
6. شرم از پشت کلامم پیداست :
همه ذرات وجودم متقلب شده است .
من سهامم را
آن زمان می خرم
كه فروشنده اش
از تنگیِ دست
به خود می پیچد
و سرِ ظهر ،
همه گیج و هراسان شده اند .
نوسانگیرم من
پیشه ام نقاشی است:
گاه گاهی سبدی می سازم با سهم ، می فروشم به شما
تا به تعدیلی كه در آن زندانی است
ذهنتان تازه شود .
چه خیالی ، چه خیالی ، ... می دانم
سفره ام بی نان است .
خوب می دانم ، حوض نقاشی من بی جان است .
2. خودم و داش مهدی 8-}
3. علی کرمی و ساتیر ;)
4. دکی مهربان و حمیدرضا 1364 و بابک 52 =D>
5. مراد نامرد!!! >:)
6. مندسن و نوشته های لطیف و محجوبانه اش!! :D
آخرین ویرایش توسط خودشکوفا؛ 2013/03/14, 01:05."سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
در اصل توسط خودشکوفا پست شده است View Postدستت درد نکنه brorher جان>:D<
حقیقتا برادری خودت رو ثابت کردی.... :x
جالبه که من در شعرت همه بجه های تاپیک رو پیدا کرده ام... یه ذره دقت کنین در زیر:
1. جواد 60 , محسن کاوه , کاویانی , امیر ه م یا امیر ح م :p
2. خودم و داش مهدی 8-}
3. علی کرمی و ساتیر ;)
4. دکی مهربان و حمیدرضا 1364 و بابک 52 =D>
5. مراد نامرد!!! >:)
6. مندسن و نوشته های لطیف و محجوبانه اش!! :D
سلام
دوس دارم نوسان بگیرم اما از بس تو بنیادی و تکنیکال قویم، تو سهم گیر میکنم و باید صبر کنم تا بتونم یر به یر بیام بیرون.
نمونش صدرا که مثل دکتر توش تا گلو گیرم
نگهش میدارم تا این آقایون که هی تند تند ازشون ایمان و خرد و توانائی متبلور میشه، از رو برن
نظر
-
می دونم عزیزم.. دیدم ساکتی گفتم به حرفت بیارم;)
اگه این رفیقت مندی رو دیدی از قول من بهش بگو تو که شماره ندادی به ما...:-<
اقلا خودت که تلفن منو داری یه احوالی از ما بپرس[-("سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
-
رفیق تو رگیه شماست من شمارشو داشته باشم ؟
احتمالا تو این فرصت باقی مونده رفته سواحل ریو یه عشق و حالی بکنه جوونن دیگه بزار جالشو کنه ؟
شاید هم خودکشی کرده معلوم نیست همه چی ممکنه
اینقدر المشاهدتو والاحساس کردید فرار کرد رفت دیگه جوون مردمو
معلوم نیست په بلایی سرش اوردین طرف رفت دیگه پشت سرش هم نگا نمیکنه
نظر
-
نه بابا بنده خدا تو رگیش کجا بود....مال این حرفا نبود>:P
گفتم سر اون قضیه سه شاخه و امانتی که قرار بود بیاد ازت بگیره شاید شماره رد و بدل کرده باشین....:D
آخه جوون به این الکی خوشی و شنگولی مگه ممکنه خودکشی کنه؟؟:-/
من همینجا از طرف دکی مهربان ازش عذرخواهی می کنم تا برگرده!!0:-)
پ.ن.
دکی مهربان حالا این یه بار رو جون من بیا و سه نکن.. بذار آشتی کنه بعدش باز هر چی خواستین دوباره کل کل کنین>:)"سياستمدار انسانها را به دو دسته تقسيم مي كند: ابزار و دشمن؛ يعني تنها يك طبقه را مي شناسند و آن هم دشمن است."
(نيچه)
نظر
نظر