محمود جان فک کنم به خاطر تعطیلات بشه شرکت کنی
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
با سلام
1- وتوشه:
بنیادی و تکنیکال:
فرید هلالات بازار سهام شرکت سرمایهگذاری پارس توشه در قالب موج سوم از موج سوم الیوت تا محدوده 280 تومان رشد کرده و با تشکیل قله قیمت همراه بوده است.
انجمن بیت کوین تاک تالار گفتمان ارزهای دیجیتال است. در تالار گفتگو ارز دیجیتال تحلیل ها را بخوانید و در فروم ارز دیجیتال سوالات خود را بپرسید.
فروشنده اصلی سهم در این چند روز یک حقوقی بوده که با توجه به روند حجم معاملات 3روز اخیر به نظر میرسه دیگه سهمی برای فروش نداشته باشه(تاریخ 9 و 10 به ترتیب 44 و 96 درصد فروش به حقوقی اختصاص داشته و فقط هم یک حقوقی بوده که خالی کرده. حجم معاملات هم در 3 روز آخر به ترتیب 420، 191 و 109 بوده که نشان دهنده خالی شدن سهم از فروشنده هست)
2- بکام: نزدیکی مجمع (3/26)، توانایی تعدیل های پی در پی بدلیل قراردادهای مناسب و همچنین افزایش قیمت یورو(قیمت یورو 1400 تومان در نظر گرفته شده است!)
تکنیکال:http://boursi.com/index.php?option=c...3-04&Itemid=34
4-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 08:35.
نظر
-
سلام خدمت دوستان
حضور پر شور مسولين در مراسم امروز در كنار هم و چفت در چفت رو به فال نيك ميگيريم و ميريم براي يك بازار مثبت در سه روز پاياني هفته.
سبد اين هفته من:
حق تقدم مپنا: با توجه به اينكه به حقش سود تعلق نميگيره ولي با توجه به اينكه فكر ميكنم بازار اين هفته مثبت باشه با توجه به اختلاف قيمت با سهم و اصلاح خوب خود سهم جاي رشد خوبي رو براش متصورم
سمايه:استقبال از حراج روز چهارشنبه و درخواست خوبي كه تو قيمتهاي زير 220 براي سهم اعم از حقوقي و حقيقي روي سهم شكل گرفته.صعود سهم تا 230 دور از انتظار نيست
5-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 08:38.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postفکر کنم توی این هفته دوتا سبد جنجالی بین امپراتور و احسان داریم. ببینیم کدوم ستاره رو میبره و ....
ولی واقعا من شخصا به خودم می بالم از داشتن دوستان گل در این سایت مخصوصا رضای عزیز که شوخی هایی با هم داشتیم ولی صادقانه به داشتن این دوستان عزیز افتخار می کنم و از تک تکشون ممنونم و چون تجربیات فراوانی رو در کنار همین دوستان فرا گرفتم.
صادقانه عرض مکنم به حجت خان گل و بقیه دوستان عزیز که در این بخش فعالیت میکنن همونطور که به جناب برادران هم یه بار عرض کردم بنظرم بهترین بخشه چون سهمهایی که خودم ندارم ولی بنا به آنچه که فکر میکنم درسته از نظر شخصی بیان میکنم و در پایان فراغ از هر نتیجه با تجزیه تحلیل اون و مابقی سبدهای دوستان فقط و فقط سعی به بلا بردن تجربه و دانش خودم می کنم و از این بابت از همگی عزیزان تشکر میکنم.
سبد این هفته بنده :
1 - لپارس : بدلیل اصلاح و قرار داشتن در کف قیمتی بازگشت سهم به سیکل صعودی (شوخی :و اینکه به امپراطور بگم چه اشتباهی مرتکب شده)
2 - وکار :بدلیل قرار داشتن در سطح حمایتی و روند صعودی سهم
3 - رپارس :بدلیل اصلاح حمایت در این قیمت و قرار داشتن در روند بازگشت سهم
با سپاس فراوان
6-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 08:43.
نظر
-
بانک سرمایه به دلیل استقبال بسیار خوب بازار در روز چهارشنبه و قیمت پایانی مناسب نسبت به معاملاتی که در اواخر بازار روز چهارشنبه وجود داشت و همچنین شایعاتی در خصوص ورود خبهمن به این سهم.
حق تقدم بانک سرمایه به همان دلایلی که برای خود سهم مطرح کردم
حق تقدم سرمایه گذاری سایپا به دلیل اصلاح مناسب سهم و و افزایش خرید دانایان پارس در خود سهم که چهارشنبه 2م خرید و نیز پیشبینی بازار مثبت برای هفته پیش رو که حق تقدم ها سریعتر رشد میکنند.
احتمال زیاد ذر هفته پیش رو شاهد بزار خوبی خواهیم بود و اکثر سهم ها رشد میکنند.
7-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 10:04.درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
با سلام
سبد این هفته من
1. فاسمین با توجه به اخبار مثبت پیرامون سهم و افزایش قیمت های جهانی احتمالا روند رو به رشدی رو در هفته اتی در انتظار داره
2. بانک سرمایه باتوجه به پایین بودن پایانی سهم و همینطور عطش بازار برای خریداعم از حقیقی و حقوقی احتمالا چند درصدی نوسان خواهد داد و برای کوتاه مدت میتونه انتخاب مناسبی باشه:d
9-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 10:37.به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Postدوست عزیزم جنا ب حجت که این همه زحمت میکشید .همیشه زمانه ثابت کرده که در یک مجموعه وقتی دوستی و یکدلی باشه بهترین نتیجه هارو در بر داره و شخصا چنین احترام و دوستی در هیچ یک از فرومهایی که حداقل من نظاره کردم نتونستم مشاهده کنم و من عذر خواهی میکنم از همه دوستان که مطالب امپراطور عزیز رو تحمل کردند:))))
ولی واقعا من شخصا به خودم می بالم از داشتن دوستان گل در این سایت مخصوصا رضای عزیز که شوخی هایی با هم داشتیم ولی صادقانه به داشتن این دوستان عزیز افتخار می کنم و از تک تکشون ممنونم و چون تجربیات فراوانی رو در کنار همین دوستان فرا گرفتم.
صادقانه عرض مکنم به حجت خان گل و بقیه دوستان عزیز که در این بخش فعالیت میکنن همونطور که به جناب برادران هم یه بار عرض کردم بنظرم بهترین بخشه چون سهمهایی که خودم ندارم ولی بنا به آنچه که فکر میکنم درسته از نظر شخصی بیان میکنم و در پایان فراغ از هر نتیجه با تجزیه تحلیل اون و مابقی سبدهای دوستان فقط و فقط سعی به بلا بردن تجربه و دانش خودم می کنم و از این بابت از همگی عزیزان تشکر میکنم.
سبد این هفته بنده :
1 - لپارس : بدلیل اصلاح و قرار داشتن در کف قیمتی بازگشت سهم به سیکل صعودی (شوخی :و اینکه به امپراطور بگم چه اشتباهی مرتکب شده)
2 - وکار :بدلیل قرار داشتن در سطح حمایتی و روند صعودی سهم
3 - رپارس :بدلیل اصلاح حمایت در این قیمت و قرار داشتن در روند بازگشت سهم
با سپاس فراوان
و در ادامه بگم همین کری هاست که مسابقه رو جذاب میکنه مثلا همین احسان با این سبد اخر هم نمیشه (شوخی):D و این هفته بنده تلافی هفته پیش رو سرش در خواهم اورد :p
ولی گذشته از شوخی همه دوستان واقعا از توانایی تحلیلی بسیار بالایی برخوردارن و رقابت هم سخته هم جذاب احسان جان هم خودشون واقف بر این موضوع هستن که مسابقه یه سرش برده یه سرش باخت و این هفته سر دیگر مسابقه به روی ایشون گرفته میشه و میبازن :D
حجت جان با توجه به رایطه ای که با احسان دارم مطالب بنده کاملا شوخی بود و خدای نکرده قصد اظهار نظر در سبد این استاد گرامی رو نداشتم :x پس مطلب مارو حذف نکن >:D<
امیدوارم همه بچه ها جمیعا اول بشن کار بکشه به گل شماری من برنده بشم <:-pبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
با عرض سلام خدمت دوستان گلم سبد سهام این هفته بنده
وصندوق:واگرایی مثبت در مک دی
وبوعلی:برخورد با پایین چنگال اندرو حمایت قوی واگرایی مثبت درمک دی
رمپنا:افت اخیری که جهت انرژِی صعودی که در مپنا هست ومومنتم پایین
مخابرات:رسیدن به روند مومنتم پایین زدن گپ
<:-pبه امید سود بیشتر برای شما دوستان عزیز<:-p
11-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 10:52.
نظر
-
با سلام خدمت دوستان سبد این هفته بنده:
1-فاذر:به علت افت قیمتی تا محدوده حمایتی سهم خبر های خوب در تجهیزاتی ها و احتمالا پایان اصلاح هیجانی بازار فاذر توانایی رشد تا 320 در پله اول را دارد
2-مرقام:شنیده هایی از تعدیل مثبت مناسب از این نماد طی چند روز آینده و نیز ضمضمه هایی از اینکه چند حقوقی قدرتمند تصمیم بر رقابت بر سر جمع آوری سهم گرفته اند احتمال رسیدن سهم به حوالی قیمتی 600 در پله اول را افزایش می دهد.
12-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/06/05, 11:26.سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!
نظر
نظر