مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • abedinejad
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 494

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
    بارید عزیز برای فردا نمیشه صف زد چون فردا حدودا میشه 216 تومن به طور مثال گفتم اونم در دامنه مجاز امروز نبود پس نمیشه صف زد
    بنده انلاین کار مکینم و با استیشن کار میکنم از لحاظ اعتبار و گردش هم نفر سوم کارگزاری هستم (البته چون پرتفوی زیادی در اختیار دارم گردشم بالایت وگرنه ما پولمون کجا بود ! ) پس مطمئن باشید به من هیچ وقت نمیتونن نه بگن بنده از ساعت 11.55 شروع کردم به اردر دادن از 206 تا 208 ریال به ریال 500 هزار تا در هر ریال سفارش وارد کردم تا اینکه 11.59.59 معلوم شد درصد مثبت امروز میشه 207 که بنده حدود 2 میلیونی زدم البته قصد خرید این همه رو نداشتم و قطعا اونایی که خوب افتاده بودم رو نگه میداشتم . به خاطر همین 2071 رو گذاشتم موند و بقیه حذف کردم از شانس ما هم ساعت 12.748 معامله انجام شد حالا نمیدونم چطوری و پایانی 1 ریال اومد پایین و همه زحمتهام به باد رفت
    هیچ قانونی کارگزاری هارو از زدن سفارش بعد 12 منع نمیکنه فقط سفارش بدون پشتوانه ( برگ دستور خرید امضا شده) میتونه مشکل پیش بیاره که اونم خودش امضا میکنه. پس زیاد هم کسی تابع قانون نیست
    موفق باشید
    من هم آنلاین کار میکنم و تو این چند وقته خیلی دقت کردم برای قرار گرفتن در ابتدای صف خرید روز بعد چه کارهایی میشه کرد. اما ظاهر فقط در یک حالت هست که میشه در صف خرید روز بعد رفت، که اون هم توسط استیشنها انجام میشه. همونطور که میدونید، برای هر سهم در هر روز یک سقف قیمت برای خرید وجود داره، که ظاهرا نه استیشنها و نه آنلاین نمیشه اردر بالاتر از اون گذاشت. اگر میشد گذاشت همیشه صف خرید روز بعد توسط کارگزاریها پر میشد، و دیگه هیچوقت نمیشد با آنلاین ساعت 8:30 جلوی صف خرید قرار گرفت. دلیل دیگه اینکه برای سهمهایی که چند روز پشت هم صف خرید هستند، اگر دقت کنید، هر روز ساعت 8:30 صف از اول تشکیل میشه، و قبل از 8:30 صف رو قیمت جدید خالیه. من خودم بارها با آنلاین از صف خرید، خرید کردم.

اما در چه حالتی میشه تو صف خرید فردا رفت؟! وقتی قیمت پایانی امروز منفی باشه، مطمئنا قیمت حداکثر فردا پایینتر از قیمت حداکثر امروزه، و امروز میشه روی اون قیمت اردر خرید گذاشت. اما اگر قبل از ساعت 12:00 این کار رو انجام بدین، به احتمال زیاد اردر فروشی هم توی اون قیمت هست. پس خرید انجام میشه. اما ظاهرا استیشنها میتونن تا حدود 1 دقیقه بعد از 12:00 یعنی تا 12:01 اردر بگذارند. و چون از 12:00 گذشته، معامله انجام نمیشه، و به روز بعد موکول میشه. حالا اگه روز بعد قبل از ساعت 9:00 صف خریدی تشکیل بشه، اونها سر صف هستند، و اگر هم نشه، اردر رو برمیدارند. این دقیقا اتفاقیه که هفته پیش برای صدرا افتاد.

من امروز نفر دوم صف وپست بودم و تونستم بخرم. هر چند در طول روز صف عرضه شد و دوباره صف شد.

امپراطور جان با کدوم کارگزاری کار میکنید؟

نظر

• iq_son
      عضو فعال
      • Mar 2011
      • 705

سلام دوستان فاذر فردا معامله میشه و می بنده یا همون اولش بسته میشه؟
      سروران گرامی اگر اظهار نظری می شود صرفا انعکاس نظرات شخصی اینجانب بوده و هیچ توصیه ای به خرید و فروش نیست!

نظر

• امپراتور7
        کاربر فعال
        • Mar 2011
        • 1043

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
        من هم آنلاین کار میکنم و تو این چند وقته خیلی دقت کردم برای قرار گرفتن در ابتدای صف خرید روز بعد چه کارهایی میشه کرد. اما ظاهر فقط در یک حالت هست که میشه در صف خرید روز بعد رفت، که اون هم توسط استیشنها انجام میشه. همونطور که میدونید، برای هر سهم در هر روز یک سقف قیمت برای خرید وجود داره، که ظاهرا نه استیشنها و نه آنلاین نمیشه اردر بالاتر از اون گذاشت. اگر میشد گذاشت همیشه صف خرید روز بعد توسط کارگزاریها پر میشد، و دیگه هیچوقت نمیشد با آنلاین ساعت 8:30 جلوی صف خرید قرار گرفت. دلیل دیگه اینکه برای سهمهایی که چند روز پشت هم صف خرید هستند، اگر دقت کنید، هر روز ساعت 8:30 صف از اول تشکیل میشه، و قبل از 8:30 صف رو قیمت جدید خالیه. من خودم بارها با آنلاین از صف خرید، خرید کردم.

اما در چه حالتی میشه تو صف خرید فردا رفت؟! وقتی قیمت پایانی امروز منفی باشه، مطمئنا قیمت حداکثر فردا پایینتر از قیمت حداکثر امروزه، و امروز میشه روی اون قیمت اردر خرید گذاشت. اما اگر قبل از ساعت 12:00 این کار رو انجام بدین، به احتمال زیاد اردر فروشی هم توی اون قیمت هست. پس خرید انجام میشه. اما ظاهرا استیشنها میتونن تا حدود 1 دقیقه بعد از 12:00 یعنی تا 12:01 اردر بگذارند. و چون از 12:00 گذشته، معامله انجام نمیشه، و به روز بعد موکول میشه. حالا اگه روز بعد قبل از ساعت 9:00 صف خریدی تشکیل بشه، اونها سر صف هستند، و اگر هم نشه، اردر رو برمیدارند. این دقیقا اتفاقیه که هفته پیش برای صدرا افتاد.

من امروز نفر دوم صف وپست بودم و تونستم بخرم. هر چند در طول روز صف عرضه شد و دوباره صف شد.

امپراطور جان با کدوم کارگزاری کار میکنید؟
        دوست عزیز استیشن ها تا ساعت 2 بعد از ظهر میتونن سفارش وارد کنن!!
        به جان خودت بیفت!
        خودت خودت را بساز!
        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• مارال صفا
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 293

بچه ها سبد شماره 16 رتبه چنده من با سیستمم نیستم در دیدن تصویر مشکل دارم
          سکرد شاهکاره سبدم بوده ظاهرا

نظر

• abedinejad
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 494

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
            دوست عزیز استیشن ها تا ساعت 2 بعد از ظهر میتونن سفارش وارد کنن!!
            من مطمئن نیستم که 12:01 که گفتم درست باشه، ولی اگر استیشنی بخواد تو صف خرید فردا بره، حتما سعی میکنه بلافاصله بعد از بسته شدن بازار این کار رو بکنه، که توی صف جلوتر باشه. چیزی که مهمه اینه که این فقط برای سهمهایی که قیمت پایانی اونها منفی میشه میتونه اتفاق بیافته.

یه نکته ای که من فراموش کردم بگم اینه که، کارگزاریهای اکثرا وقتی می خوان دستور خرید وارد کنند، نوع اون رو "معتبر تا لغو" و یا "معتبر تا تاریخ" می گذارند که اگر به هر دلیل توی اون روز معامله نشد، و در نتیجه قیمت پایانی تغییر نکرد، توی صف روز بعد نوبتشون حفظ بشه، و یا جلوتر برن.

نظر

• mehran
              كاربر فعال
              • Jan 2011
              • 1537

مارال جان 15 ام هستی اما سکردت واقعا تک و استثنایی هست در روزهای آینده صعودت قطعیه.....

نظر

• امپراتور7
                کاربر فعال
                • Mar 2011
                • 1043

در اصل توسط abedinejad پست شده است View Post
                من مطمئن نیستم که 12:01 که گفتم درست باشه، ولی اگر استیشنی بخواد تو صف خرید فردا بره، حتما سعی میکنه بلافاصله بعد از بسته شدن بازار این کار رو بکنه، که توی صف جلوتر باشه. چیزی که مهمه اینه که این فقط برای سهمهایی که قیمت پایانی اونها منفی میشه میتونه اتفاق بیافته.

یه نکته ای که من فراموش کردم بگم اینه که، کارگزاریهای اکثرا وقتی می خوان دستور خرید وارد کنند، نوع اون رو "معتبر تا لغو" و یا "معتبر تا تاریخ" می گذارند که اگر به هر دلیل توی اون روز معامله نشد، و در نتیجه قیمت پایانی تغییر نکرد، توی صف روز بعد نوبتشون حفظ بشه، و یا جلوتر برن.
                حق با شماست ولی اگر قصد جو سازی داشته باشی میشه تا ساعت 2 هم صف زد برای سهمی یا اردر داد
                به جان خودت بیفت!
                خودت خودت را بساز!

نظر

• mehran
                  كاربر فعال
                  • Jan 2011
                  • 1537

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                  گزارش مسابقه......:-b

از اونجاییکه اینجانب مهران از کودکی علاقه شدیدی به کل کل و دعوا دارم خدمت دوستان عارضم که سبد 9 خیلی از سبد 6 جلو افتاده:d:))=))
                  دوستان خوب به اختلاف سبد 9 و 6 دقت کنید.....:d>:)<خدایا یه دعوا جور شه>

نظر

• امپراتور7
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 1043

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
                    دوستان خوب به اختلاف سبد 9 و 6 دقت کنید.....:d>:)<خدایا یه دعوا جور شه>
                    مهران جان احسان که دیگه میترسه پاشو تو این تاپیک بزاره ولی بنده اماده هر گونه دوئل با ایشون هستم:d
                    آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/06/07, 17:44.
                    به جان خودت بیفت!
                    خودت خودت را بساز!

نظر

• rise2rise
                      کاربر فعال
                      • Apr 2011
                      • 106

اگر سهامي بسته شد مثل بكام امتيازش را صفر مي گيريد و تقسيم مي كنيد چرا آن را كلا حذف نمي كنيد ؟ در اين صورت من اول نخواهم شد فعلا كه از سوم رسيدم به دوازدهم و فردا ... ! بهتر است از بورس بروم چون دست روي هر سهمي مي گذارم كله پا مي شود منظورم سهم هاي ديگر است نه اينها كه در مسابقه شركت دادم .=;
                      [COLOR="red"]هميشه هدف را در نظر داشته باش ![/COLOR]

نظر

• al_t_2005
                        عضو جدید
                        • Apr 2011
                        • 11

کاش این سبد سهام برای دوهفته می بود تا بازدهی سهام بیشتر معلوم میشد

نظر

• مصطفي رستمي
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 1159

درود بر تمامي دوستان شركت كننده در مسابقه
                          با برخي عزيزان كه در تماس هستم بهم ميگن چرا تو مسايقه شركت نميكني . جوابي كه يه همشون دادم اينه كه تو ارديبهشت و خرداد بهترين كار اين بود كه نقد باشيم . هر كسي هم زنگ زده همين پيشنهاد رو دادم كه نقد شوند تا بازار روندش رو پيدا كنه. اگر نقد بودن رو ميشه به عنوان سبد معرفي كرد از اين هفته تا اطلاع ثانوي كه بيام و سبد معرفي كنم سبد من را پول نقد بنويسيد. اگر سبدي بيش از كارمزد تو يك هفته سود كرده باشه برنده است .
                          ارادتمند همه دوستان هستم
                          خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

جناب رستمی بیشتر بنویس قربان...خیلی وقته از نظراتت توی این سایت محرومیم
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفي رستمي
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1159

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                              جناب رستمی بیشتر بنویس قربان...خیلی وقته از نظراتت توی این سایت محرومیم
                              دوست عزيز
                              بالا هم خدمتتون عرض كردم كه تو اين مدت كساني كه نقد بودند بيشترين برد را داشتند . با بالا بردن نرخ دلار دولتي چند روزي بازار مثبت ميشه . امروز بهترين روز خريده . مخصوصا براي شركتهايي كه صادرات خوبي دارند
                              خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• (حجت)
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1562

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                                دوست عزيز
                                بالا هم خدمتتون عرض كردم كه تو اين مدت كساني كه نقد بودند بيشترين برد را داشتند . با بالا بردن نرخ دلار دولتي چند روزي بازار مثبت ميشه . امروز بهترين روز خريده . مخصوصا براي شركتهايي كه صادرات خوبي دارند
                                سلام آقا مصطفی نگرانت شده بودیم، استاد؛
                                انشاء الله همیشه سلامت و شاد و پر سود باشی.
                                در خصوص بازار شما فرمودید که استراتژی نقد بودن دارین،اما خوشحال میشیم در طی بازار از نظرات شما بهره ببریم. این مطلب آخر که فرموده بودید. عالی بود.
                                لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

در حال کار...
                                X