سلام لطفا نظرتون رو درباره خپارس بفرمایید سهم خوبی هست یا نه؟
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
-
در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Postمن مطمئنم كه شنبه روان ميشه و ميشه خريدش
ممنون از همکاری شما.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط ZOHAL پست شده است View Postسلام لطفا نظرتون رو درباره خپارس بفرمایید سهم خوبی هست یا نه؟
سوال در مورد وضعیت نماد راباید در تاپیک بررسی تکنیکالی بازار و سهام مطرح بفرمایید، انشاءالله اگر عمری باقی باشه، در آنجا پاسخ براتون ارسال میشه.
پر سود باشید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postدوست گرامی، یک قانون برای مسابقه نوشته شده، طبق این قانون امکان پذیر نیست. نباید روز آخر معاملات هفته قبل روی بیشترین قیمت صف باشه. شما اگر دقت بفرمایید برای نماد خعتبار هم صف هست، اما این نماد مورد تایید هست چون صف گذاشته شده روی بالاترین قیمت نیست. اگر دوست دارید در شرایط مساوی با دیگران رقابت کنید و شبهه در مسابقه نباشه. قوانین باید رعایت بشه.
ممنون از همکاری شما.
1-كطبس
2-خعتبار
3- فاذر
هركدام يك سوم سرمايه
2- سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/13, 12:01.خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!
نظر
-
-
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postزامياد
فيبر ايران
مپنا
شبريز
نماد چفیبر با توجه به اینکه حجم مبناش 12500 سهم هست، تعداد درخواست خرید 8500 روی بالاترین قیمت چهارشنبه به نوعی یک صف خرید براش محسوب میشه، با توجه به این مطلب سبد شما مورد تایید نیست.
پر سود باشید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سلام به همه
اینم سبد من،
1- ودی
(واگرایی در کف و آر اس آی میانه راه رشد، در حال برگشت از خط پایینی چنگال، شکست میانگین 20 روزه، تایید سیگنال در مکدی، انجام معامله در زیر میانگین 200 روزه، حجم سنگین خرید در موج نزولی ،سیگنال در ایچیموکو و قرار داشتن در حمایت حجم میان مدت)
2-وساخت
(اصلاح 100 درصد موج صعودی،معامله در زیر میانگین 200 روزه، شکست روند کوتاه مدت،سیگنال در ایچیموکو، شکست میانگین 20 روزه، واگرایی آر اس آی و قیمت در پایان موج نزولی،تایید مکدی، استوکاستیک مناسب)
3-وصنعت
(معامله در زیر میانگین 200 روزه، شکست میانگین 20 روزه، واگرایی در انتهای موج نزولی، سیگنال در ایچیموکو، شکست روند در آر اس آی، تایید مکدی، اتمام اصلاح 50 درصد فیبوناچی در موج بزرگ، شکست الگوی کنج)
4-وتوکا
( معامله در زیر میانگین 200 روزه، شکست میانگین 20 روزه، واگرایی در انتهای موج نزولی، سیگنال در ایچیموکو، شکست روند در آر اس آی و قرار داشتن آر اس آی در میانه راه رشد، استوکاستیک مناسب، تایید مکدی، قرار گرفتن در حمایت حجم میانمدت و کوتاه مدت)
سبد شماره 6آخرین ویرایش توسط analyst؛ 2011/01/15, 01:04.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
حجت جان یجای قانون مسابقه میلنگه عزیز. اونم اینه که من برای شنبه سهمی را انتخاب کردم که میشه رو منفی شکارش کرد.در صورتی که طبق قانون مسابقه 4_ بهش تعلق میگیره؟!
نمونه اش وسپهح شنبه گذشته بود، که بهترین قیمت ممکن برای خرید بود. ولی تو سبد پیشنهادی من 8 درصد زیان محاسبه شده!!
پیشنهاد من اینه که قیمت بسته سهم در روز شنبه را مبنا قرار دهیم.
سبد پیشنهادی من برای شنبه.
1. فجر
2.کاذر ( اگه منفی 4 بشه خرید کرد عالیه، در صورتیکه برای سبد 4 درصد زیان محاسبه میشه)
3.فسرب
7- سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/14, 16:33.وقتی تک سهم بشی : تو سود بالا طمع به شما اجازه فروش نمیده
در ضرر فکر برگشت احتمالی سهم به شما اجازه دل کندن را نمیده
نظر
-
سلام، این هم سبد این هفته
1. کقزوی
واگرایی مثبت rsi - cci - macd و حجم و مثبت شدن هیستوگرام مک دی و قطع رو به بالای میانگین متحرک rsi توسط rsi
2. کاذر
واگرایی مثبت cci و rsi و حجم و برخورد به فیبوناچی 61.8% موج بزرگ صعودی قبلی
سبد شماره 8آخرین ویرایش توسط analyst؛ 2011/01/15, 01:05.
نظر
-
-
سلام
سبد پبشنهادی من :
1- فسرب ( مهمترین مقاومت پیش روی قیمت 312 تا 316 تومان می باشد
2- کاذر ( هرچند این احتمال وجود داره تا 99 تومان ( محدوده کف کانال صعودی ) افت کنه که در حقیقت الگوی هارمونیک ab=cd تکمیل خواهد شد با هدف 222 تومان در میان مدت) مقاومت مهم پیش روی قیمت در کوتاه مدت باند مقاومتی بسیار قوی 128 تا 134 تومان می باشد).
3- پسهند
4- ثشاهد
5-ثامان
موفق و پر سود باشید
یا حق
10- سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/01/14, 16:42.(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
نظر