مسابقه هفتگی سایت بورسی

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای دارا
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 768

قوانین مسابقه:
    1-دوستان نمیتونند سبد مشابه با نفرات قبلی مطرح کنند. (یعنی سه سهم نمیتونه یکی باشه.)
    2-دوستان میتونند سبد رو تا ساعت 23.59 هر جمعه روی سایت قرار بدهند. در طی هفته هم میتوانند بررسی سهم رو روی سایت بگذارند.
    3-سبد معرفی شده بعد از این تایم از سایت حذف خواهد شد.

البته برای دوستانی که امتیاز بالا کسب کنند برنامه هایی در سایت داریم. که به نحوی بتونن به خودشون در سود سازی بیشتر کمک کنند.
    این طرح حتما مشکلاتی خواهد داشت. که با راهنمایی دوستان امیدوارم به بهترین نحو اجرا بشود.
    پر سود باشید.
    در روز جمعه منتظر معرفی سبد دوستان هستیم.
    دوست عزیز ضمن تشکر از ابراز لطف شما قانون صف خرید در قوانین نیست. حالا این هفته سبد منو قبول بفرمایید که از دوستان عقب نمونم انشا ا... از هفته آینده چشم. ضمن اینکه سبد من امروز قابل خریدن بود.
    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• (حجت)
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 1562

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
      دوست عزیز ضمن تشکر از ابراز لطف شما قانون صف خرید در قوانین نیست. حالا این هفته سبد منو قبول بفرمایید که از دوستان عقب نمونم انشا ا... از هفته آینده چشم. ضمن اینکه سبد من امروز قابل خریدن بود.
      سلام دوست گرامی
      شما که به تمام نکات توجه فرمودید، اگر پستها رو بخونید، اونها قوانین پیشنهادی بود. شما و برخی از دوستان متاسفانه در روز اول بر اساس قوانین اولیه تعیین سبد فرمودید، و با توجه به اینکه دیگه به سایت سر نزدین، متوجه تایید نشدن سبدتون نشدین. البته بنده با توجه به ارادت خاصی که به شما و سایر دوستان دارم، سبد شما رو سبد شما و دیگران رو خارج از مسابقه در سیستم خودم در پایان هفته تعیین امتیاز میکنم. و خدمتون با پیام خصوص اعلام میکنم. شما که بزرگوارید، این دفعه رو هم جسارت بنده رو ندید بگیرید، متاسفانه سبد شما و سایر دوستان که بعد از زمان تعیین شده اعلام شده است مورد تایید آخرین قوانین گذاشته شده نیست. آرزوی سلامتی براتون دارم.

برای دوستانی که میخوان در هفته آینده مشارکت داشته باشند، این قوانین فعلا آخرین اصلاحیه میباشد.

در اصل توسط analyst پست شده است View Post
      از آنجایی که دوستان سبد دارن معرفی می کنن برای همگرایی انتخاب ها، قوانینی معرفی می کنم.
      تا الان بر اساس نظرات دوستان قوانین زیر لازم الاجرا است.

1- کل سبد انتخاب شده با نفرات قبل یکسان نباشد.
      2-سبدها از ساعت 12 ظهر چهارشنبه تا ساعت 23:59 جمعه مورد قبول می باشند و در غیر اینصورت از فروم حذف خواهند شد.
      3-درصد نوسان سهم بین قیمت بازگشایی شنبه و قیمت پایانی چهارشنبه ملاک است.
      4-سهم معرفی شده نباید آخرین روز کاری هفته قبل دارای صف خرید باشد در اینصورت کل سبد حذف خواهد شد.
      5- تعداد سهام سبد 1 تا 5 سهم باشد.
      6- درگیری و بحث حاشیه ای در مورد سبد دیگران ممنوع است، پست های با این مضمون حذف خواهند شد.

اختیاری
      بهتر است در مورد نحوه انتخاب سهام سبد توضیحی مختصر داده شود.
      لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• (حجت)
        عضو فعال
        • Nov 2010
        • 1562

سلام به همه
        اینم نتایج مسابقه در روز دوم،
        عجب سبدیه این سبد نهم و عجب رقابتی هست بین سبد پنجم و دهم؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!

برای دوستانی که نمیتونند ببینند، لینک دانلود زیر:

نظر

• zagros
          ستاره دار*
          • Jan 2011
          • 41

جا دارد از زحمات حجت عزیز در برپایی این مسابقه و همچنین اعلام روزانه نتیجه مسابقه تشکر کنم. امیدوارم همه دوستان سود لازم را از این بازار گل و بلبل ببرند.

نظر

• emperor
            عضو عادی
            • Nov 2010
            • 94

سبد ماهانه دی ماه سایت بورسی:

در روز اول دی ماه اقدام به معرفی سهام ویژه ماه نمودیم.حال به بررسی کلی آنها می پردازیم تا ببینیم سهام هایی که پیشنهاد کردیم مناسب بوده اند؟و آیا توانسته ایم وظیفه خدمترسانی خود را به صورت مناسب انجام دهیم؟:
            شبریز:این سهم را در 1900 ریال معرفی نمودیم(قیمت روز اول ماه).این سهم هم اکنون 2536 ریال ارزش دارد.در صورتی که با پیشنهاد ما خرید کرده اید،در این 20 روز 35% سود کرده اید و سهامتان با صف خرید مواجه است.

خصدرا:این سهم را به اعضاء سیستم پیامک در قیمت 2200 ریال و در سایت در قیمت 2250 ریال(قیمت ابتدای ماه) معرفی نمودیم.در صورتی که با پیشنهادات خرید ما پیش می روید و این سهم را در سبد خود دارید از 30% سود خود لذت ببرید.این سود تنها در 20 روز به شما رسیده است.همچنین سهامتان با صف خرید مواجه است.در واقع شما در قیمت های بسیار پایین خریده اید و در قیمت های فعلی هنوز برای سهام شما مردم در صف خرید ایستاده اند.

وبوعلی:این سهم را در 690 ریال(قیمت ابتدای ماه) به شما معرفی نمودیم.قیمت فعلی سهم 769 می باشد.در صورتی که این سهم را در سبد خود دارید 12% سود کرده اید و سهامتان با صف خرید مواجه است.

خگستر:این سهم را در قیمت 1340 ریال(قیمت ابتدای ماه) معرفی نمودیم.قیمت فعلی 1556 ریال می باشد.در صورتی که بنا به پیشنهاد ما خرید کرده اید 17% سود کرده اید.همچنین سهام شما با صف خرید مواجه است.

خبهمن:این سهم را در قیمت 1990 ریال(قیمت ابتدای ماه) به شما معرفی نمودیم.قیمت فعلی این نماد 2397 ریال می باشد.در صورتی که با پیشنهاد ما اقدام به خرید نموده اید 21% سود کرده اید و سهام شما با صف خرید مواجه است.

خزامیا:این سهم را در قیمت 1700 ریال(قیمت ابتدای ماه) معرفی نمودیم.قیمت فعلی 2177 می باشد.در صورتی که بنا بر پیشنهادات ما خرید نموده اید 21% سود کرده اید.و سهم شما با صف خرید مواجه است و احتمال به گره رفتن آن وجود دارد.

نظر

• Alireza.J
              عضو عادی
              • Nov 2010
              • 51

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
              سلام دوست گرامی
              شما که به تمام نکات توجه فرمودید، اگر پستها رو بخونید، اونها قوانین پیشنهادی بود. شما و برخی از دوستان متاسفانه در روز اول بر اساس قوانین اولیه تعیین سبد فرمودید، و با توجه به اینکه دیگه به سایت سر نزدین، متوجه تایید نشدن سبدتون نشدین. البته بنده با توجه به ارادت خاصی که به شما و سایر دوستان دارم، سبد شما رو سبد شما و دیگران رو خارج از مسابقه در سیستم خودم در پایان هفته تعیین امتیاز میکنم. و خدمتون با پیام خصوص اعلام میکنم. شما که بزرگوارید، این دفعه رو هم جسارت بنده رو ندید بگیرید، متاسفانه سبد شما و سایر دوستان که بعد از زمان تعیین شده اعلام شده است مورد تایید آخرین قوانین گذاشته شده نیست. آرزوی سلامتی براتون دارم.

برای دوستانی که میخوان در هفته آینده مشارکت داشته باشند، این قوانین فعلا آخرین اصلاحیه میباشد.

آقا حجّت عزیز،
              برای اینکه در آینده دوستان به این مشکل برخورد نکنند، می‏توانید با هماهنگی با مدیر سایت، قوانین را در اوّلین پست قرار دهید.

[SIZE="3"][COLOR="#4169e1"][B][I][COLOR="#006400"][URL="http://www.boursbazan.com"]بورس‏بازان[/URL][/COLOR][/I]، نگاهی متفاوت به بازار سرمایه[/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• (حجت)
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 1562

سلام به همه
                عجب بازار نفس گیری بود امروز،
                اینم نتایج روز سوم، همه پر سود باشید.

لینک برای دوستانی که نمیتونند تصویر رو ببینند:

نظر

• farhad.fathi
                  کاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 278

سبد پيشنهادي بنده

فيبر ايران 600
                  مپنا 385
                  زامياد215
                  yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• (حجت)
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 1562

سلام به همه
                    خوب دوستان فکر کنم سبدهای برتر دارن مشخص میشن: عجب سهمی هست این وسپهح: (فکر کنم توپ طلا رو ببره. فان)
                    اینم نتایج روز چهارم:

لینک دانلود تصویر برای دوستانی که نمیتونند ببینند:

نظر

• (حجت)
                      عضو فعال
                      • Nov 2010
                      • 1562

سلام به همه
                      این هم نتایج آخرین روز معاملات، بهترین سبد هفته سبد برای جناب آنالیست با 8.24 درصد بازدهی (عالیه). ، جناب آنالیست تبریک میگم.

آدرس دانلود:
                      آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/03/18, 00:24.

نظر

• مصطفي رستمي
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 1159

براي هفته اينده:
                        1- كطبس(روان معامله ميشه)
                        2- خعتبار(امروز منفي بود)
                        3- ومعادن(امروز ميشد خريد و شنبه هم ميشه خريد)
                        خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

• analyst
                          عضو فعال
                          • Jul 2025
                          • 446

در اصل توسط ماهور پست شده است
                          منم پایم؛تازه جایزه هم میدم.........البته نقدی نیست اما ارزش ریالیش حداقل 100 هزار تومان خواهد بود
                          سلام علیکم
                          :p;)

نظر

• (حجت)
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 1562

سلام به همه
                            بابا این بنده خدا یک شوخی کرد شما چرا جدی گرفتین.
                            همه پر سود باشید.

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است View Post
                              براي هفته اينده:
                              1- كطبس(روان معامله ميشه)
                              2- خعتبار(امروز منفي بود)
                              3- ومعادن(امروز ميشد خريد و شنبه هم ميشه خريد)
                              سلام دوست گرامی
                              با توجه به صف خرید برای معادن به مقدار 962296 ؛سبد شما مورد تایید نیست.
                              دوستان قبل از معرفی سبد یک سر به سایت تی اس ای تی ام سی بزنید و وضعیت سهم رو از لحاظ صف خرید بررسی کنید. سپس به معرفی اقدام نمایید.
                              لینک سایت

نظر

• مصطفي رستمي
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 1159

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                                سلام دوست گرامی
                                با توجه به صف خرید برای معادن به مقدار 962296 ؛سبد شما مورد تایید نیست.
                                دوستان قبل از معرفی سبد یک سر به سایت تی اس ای تی ام سی بزنید و وضعیت سهم رو از لحاظ صف خرید بررسی کنید. سپس به معرفی اقدام نمایید.
                                لینک سایت
                                من مطمئنم كه شنبه روان ميشه و ميشه خريدش
                                خدایا ایستاده مردن را نصيبم کن که از نشسته زیستن در ذلت خسته ام!

نظر

در حال کار...
                                X