در اصل توسط مصطفي رستمي پست شده است
View Post
مسابقه هفتگی سایت بورسی
Collapse
X
-
سلام به همه
سبد این هفته بنده:
1-فسرب
دوقلو کف میان مدت، تلاش برای پر کردن گپ ایجاد شده، شکست مثلث صعودی، آر اس آی صعودی، روند صعودی شاخص نقدینگی در ام اف آی
2-پردیس:
تشکیل دوقلو کف؛ سیگنال در مکدی؛ سیگنال در استوکاستیک؛ نفوذ به میانگین 20 روزه
15-سبد پانزدهمآخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/23, 00:08.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سلام به همه دوستان
سبد این هفته من یک سهم با حقشه که البته اونارو از 198 تومان بعد از مجمع خریدم و تا 300 باهاشونم
1-سیمان شاهرود(سرود)
2-حق تقدم سیمان شاهرود
دلیل:
تعدیل مناسب در گزارش سه ماهه-عبور از مقاومت 230-قرار گرفتن در کانال صعودی جهت پر کردن گپ بوجود آمده بعد از مجمع
16-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/23, 00:18.اگر نتوانید ریسک کنید نمی توانید رشد کنید . اگر نتوانید رشد کنید نمی توانید بهترین باشید . اگر نتوانید بهترین باشید نمی توانید شاد باشید و اگر نتوانید شاد باشید چه چیز دیگری مهم است.
"دیوید ویسکات"
نظر
-
در اصل توسط ..................... پست شده استبا سلام و خسته نباشید
در مورد حق تقدم غاذر که توسط برخی از کاربران انتخاب شده به دلیل اینکه فروشنده ندارد و اینکه بسیار بسیار کم معامله است و نمیتوان انرا خرید به نظرم بهتر از بررسی مجدد انجام گیرد.
به هر حال باید سهمی باشد که بتوان انرا خرید و وقتی به تعداد خیلی ناچیز بشه خرید اونهم شاید رشد ان فایده ای ندارد.
با تشکر
ممنون، دیدم، مقدار معامله روزهای قبلشم دیدم. به نظر نمیرسه حجم معاملات سنگینی داشته باشه و نوسانات شدیدی رو تجربه کنه. اگر نوسانی نداشته باشه دودش میره توی چشم انتخاب کنندش. اینجوری برای اون هم تجربه میشه که دیگه سهم با نقد شوندگی پایین انتخاب نکنه.
دوستان توجه داشته باشن، امروز بنده جایی هستم سرعت اینترنتم خیلی پایین هست، احتمال داره تایید سبدها مقداری زمان بر بشه. اگر ارتباطم قطع شد، حدود ساعت 23 با سرعت مناسبتر روند تاییدها ادامه پیدا میکنه. شرمنده همه عزیزان هستم. موفق باشید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
نظر
-
سلام بر دوستان و اساتید عزیز
قشرین:
نزدیک شدن به خط بالایی چنگال-توقف در 78.6 فیبو و احتمال بازگشت-داشتن 80% شرایط تشکیل ماژور کف-
قشهد
صعود rsi-شکست روند نزولی در macd-توقف در 61.8 فیبو و احتمال بازگشت - داشتن 95%شرایط تشکیل ماژور کف
مداران:
شکست روند نزولی و سپس پول بک . صعود مجدد-حمایت 285-واگرایی مثبت-صعود در rsi-ونیز احنمال شکست روند نزولی در macd فردا.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن یه پیشنهادم دارم:
سهم هایی که آخر هفنه روی آستانه بالای قیمت صف خرید میشن و نمیشه انتخابشون کرد برای افرادی که تو اون هفته اون سهم تو سبدشون بود قابل انتخاب باشه
از این طریق تا حدودی میشه با دید بلند مدت تو مسابقه شرکت کرد.
17-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/23, 00:20.
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postبا سلام مهران جان میبینم که سوم شدی چه عجب اسم شما هم تو لیست 3 نفره اومد!! :d جلل خالق اتفاقا همین غاذر و غاذر ح رو میخوام بگم به دلیل برخی مسایل امنیتی دلایلش رو نمیگم =))
سبد این هفته بنده
1. کگلح با توجه به حاشیه های مثبت پیرامون کگل و احتمال رشد بیشتر حق به نسبت سهم
2.غاذرح =)) با توجه به اصلاح مناسب قیمتی خود سهم و احتمال رشد همگام با سهم
12-سبد شما مورد تایید است.
اونوقت هفته بعدی میای میگی....
غاذر کشف من بوده و باربد از من دزدیدش:d
نظر
-
سلام خداقوت به همه دوستان
قیمت ها فعلی از لحاظ تکنیکال سیگنال خرید دارد و سهام ارزنده ای میباشد هدف سهم را میتوان در کوتاه مدت ۱٫۲۰۰ و در صورت شکست میتوان صعود تا ۱٫۵۰۰ را پیش بینی کرد( خپارس ) پارس خودرو
سهمی با بنیادی بسیار قوی که در دو اسیلاتورrsi و macd نیز واگرایی مثبتی دیده میشود و روند سهم در میان مدت صعودی( پاسا ) ايران ياسا تايرورابر
18-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/23, 00:22.[FONT=Arial][SIZE=2][COLOR=purple][B][B][COLOR=purple][FONT=Dast Nevis]تنها کسی که می تواند شما را در رسیدن به رویاها و آرزوهایتان کمک کند خودتان هستید وقتی این نکته را خوب بفهمید و آن را بپذیرید دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند سد راه موفقیت شما شود.[/FONT][/COLOR][/B][FONT=Dast Nevis][/FONT]
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT]
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postرضا نکن این کارو
اونوقت هفته بعدی میای میگی....
غاذر کشف من بوده و باربد از من دزدیدش:d
و شما از من دزدیدینش :d حالا خودت میخوای کنار بیای بیا و گرنه مدارک رو میکنم :dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط (حجت) پست شده است View Postنوشته اصلی توسط .....................
با سلام و خسته نباشید
در مورد حق تقدم غاذر که توسط برخی از کاربران انتخاب شده به دلیل اینکه فروشنده ندارد و اینکه بسیار بسیار کم معامله است و نمیتوان انرا خرید به نظرم بهتر از بررسی مجدد انجام گیرد.
به هر حال باید سهمی باشد که بتوان انرا خرید و وقتی به تعداد خیلی ناچیز بشه خرید اونهم شاید رشد ان فایده ای ندارد.
با تشکر
.
حرکت حجت جان قابل تقدیر بود و مشت محکمی بر دهن استکبار جهانی >:d<به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postمهران فکر میکنی من و باربد نفهمیدیم این پیام کار توه ؟ دارم برات خالا میخوای زیر اب ما رو بزنی :d
حرکت حجت جان قابل تقدیر بود و مشت محکمی بر دهن استکبار جهانی >:d<
بگذار وقتی بیسکوییتا رسید میریم تو کار زیر اب زنی:d
نظر
-
سلام و عرض ادب و تبریک به جناب باربد بابت کسب ستاره و همچنین تبریک به جناب امپراطور عزیز و آقا مهران و تشکر از زحمات حجت عزیز و مهدی آقا .
1_ خشرق : واگرائی مثبت در macd و rsi و افزایش حجم معاملات در کف و برخورد قیمت با کف باند بولینگر و آخرین کندل معاملات که نوید افزایش قیمت رو میده .
2_ دکوثر : به نظر محدوده قیمت 200 حمایت خوبی برای سهم میتونه باشه بنابراین با توجه به اینکه قیمت در کف قرار داره و واگرائی مثبت در اسیلاتورهای مشاور دیده میشه به نظر گپ ایجاد شده در قیمت 192 پر خواهد شد .
19-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/23, 00:30.دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
با سلام به همه دوستان خوب بورسی
بالاخره بعد از مدتها فرصت کردم دوباره در مسابقه با تاخیر حضور پیدا کنم
1- خاور: واگرایی مثبت در rsi و تشکیل الگوی wolfe waves
2- وسپه: واگرایی مثبت در rsi , macd + در اسیلاتور adx نیز نشانه های تضعیف روند نزولی وجود دارد و روند صعودی در حال قدرت گرفتن است.
از اینکه سبدم بعد از زمان پایانی ارسال شد معذورم. (یک اشکالی در ارتباط با اینترنت داشتم)
20-سبد شما مورد تایید است.آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/07/23, 00:32.[SIZE="3"][B][COLOR="darkorange"]خش خش برگها زیر قدم هایم می گویند بگذار فرو افتی ، آنگاه راه آزادی را باز خواهی یافت. "شاملو"[/COLOR][/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postدر این که غاذر کشف من بوده شکی نیست بنده قیمت خریدم بنده این سهم رو قبل افزایش سرمایه در قیمت 390 خرید داشتم و 440 فروش
و شما از من دزدیدینش :d حالا خودت میخوای کنار بیای بیا و گرنه مدارک رو میکنم :d
سلام آق رضا
قارداش دا سایمیسانا !
چه خبره تو این غاذر بکو منم بدونم ؟؟؟؟
نظر
-
نظر