دست نوشته های کاربر فیک (شاه ماهی)

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8675

پاسخ : دست نوشته های کاربر فیک (شاه ماهی)

این تایپیک صفحه 6 رسیده دریغ از یک تحلیل مشتی!
    همش حاشیه

شاه ماهی جان

بفرمایید شاخص و بازار را چطور میبینید.

به فرض بایدن یا ترامپ جداگانه

الان کسی دنبال سیگنال یا تحلیل سهمی نیست.

بسم الله

نظر

• ali_nostro
      ستاره‌دار (34)
      • Feb 2017
      • 863

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
      سلام و درود بر شما

در مورد سهم شما خب خروج پول هوشمند داشته در قیمت های بالاتر متاسفانه بازار به سهامی که افزایش از تجدید داشتند نگاه مثبت نداره و از هر فرصتی برای خروج استفاده میکنه
      حتی سهامی که افزایش سرمایه دارند مثل بترانس ۸۰۰درصد ، اسیا ۱۰۰۰ درصد و ... با ریزش های سنگین روبرو شدند که فکر کنم سیگنال خرید خیلی ها بوده وسهامدار هستند در این تالار

لیدر گروه قطعاتی ها به جز خودرو و خساپا #خگستر هست، صف خرید خگستر حتی میتونه خودرو رو قفل کنه ولی صف خرید خودرو مگر طولانی مدت میتونه کل گروه رو برگردونه

اما اگر برای خگستر صف ۴۰۰ میلیونی بزنند کل گروه رو برمیگردونه یک واقعیت است

امروز کسانی که خودرو و خساپا خریدند روی بایدن قمار میکردند و این دیدگاه رو داشتند که بادیدن ریس جمهور هست و اگر رخ بده صف میلیاردی سنگین براش میزنند ، خب این هم یک قمار هست
      در ضمن حقوقی در مثبت بالا (بالای ۳۵۰) رصد و بررسی میکردم کد برخی افرادی رو خرید که متعلق به خودشون بود ، همون حقوقی تو قیمت منفی کامل چیزی سنگین نخرید جالبه

خودرو نماد سیاسی بورس ایران هست و همیشه لیدر بوده حالا زیان ده یا سودده

معاملات امروز خودرو کدهای خاص نبودن ولی هر خریدی به دید بایدن بود
      من سابقه نوشته های شما رو خونده ام و میدونم خیلی تحلیل گر قابلی نیستید..حداقل من ندیدم خیلی با صورتهای مالی صحبت کنید..یا نموداری بکشید یا تحلیلی ارایه بدید..
      اما خبرها خاص شما رو یادمه یکی دو مورد اوکی بود
      پس من به دنبال تحلیل سهم های شما نیستم. افراد خبره هستند در سایت..ولی اگه خبر خاصی دارید بنویسید که بدردمون بخوره..
      مثلا میفرمایید پول های پارک شده زیاد هستند... اگه ممکنه حدودی رقم بفرمایید. چقدر پارک هستند؟

نظر

• جواد277
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 4923

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
        من سابقه نوشته های شما رو خونده ام و میدونم خیلی تحلیل گر قابلی نیستید..حداقل من ندیدم خیلی با صورتهای مالی صحبت کنید..یا نموداری بکشید یا تحلیلی ارایه بدید..
        پس من به دنبال تحلیل سهم های شما نیستم. افراد خبره هستند در سایت..ولی اگه خبر خاصی دارید بنویسید که بدردمون بخوره..
        مثلا میفرمایید پول های پارک شده زیاد هستند... اگه ممکنه حدودی رقم بفرمایید. چقدر پارک هستند؟
        توی بورس ایران صورتهای مالی وتحلیل ونمودار کمتر از 20 درصد تاثیر گذار خرید وفروش است چه بسا که شرکتهایی که با تحلیل و صورتهای مالی باید رشد میکردند ولی منفی خوردن وچه بسا شرکتهایی که با اخبار رانتی بالا رفته اند توی بورس ایران اصلا نباید با نمودار وتحلیل کار کرد فقط وفقط با اخبار رانتی وقدرت پولی که پشت سهم امده باید خرید وفروش کرد
        البته این نظر من است شایدم اشتباه باشد ولی همه سودهای من تا الان به اینگونه بوده است

نظر

• چلاغعلی خان خانان
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 708

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post
          توی بورس ایران صورتهای مالی وتحلیل ونمودار کمتر از 20 درصد تاثیر گذار خرید وفروش است چه بسا که شرکتهایی که با تحلیل و صورتهای مالی باید رشد میکردند ولی منفی خوردن وچه بسا شرکتهایی که با اخبار رانتی بالا رفته اند توی بورس ایران اصلا نباید با نمودار وتحلیل کار کرد فقط وفقط با اخبار رانتی وقدرت پولی که پشت سهم امده باید خرید وفروش کرد
          البته این نظر من است شایدم اشتباه باشد ولی همه سودهای من تا الان به اینگونه بوده است
          دمت گرم اشیخ جواد
          6ماهه دارن سر و شانه میکشن
          خدا لعنتوش کنه این بهرام چوپون مردک ساواکی مزدور
          ما رو انداخت تو چاه
          تف تو اون روح بلند و ملکوتی کثیفش بهرام خان خانان
          مردک مزدور ساواکی تارگت8000 شاخص میداد با دلار3 تومن
          الان دلار30 تومنه

نظر

• خوش نیت
            عضو عادی
            • May 2013
            • 237

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post

سلام وعرض ادب

قرار نیست که همه یک جور فکر کنند وهمه وارد به صورت های مالی باشند واز روی اون حرف بزنند

تو رانندگی یک نفر پایه 2 داره ماشین 4 چرخ کوچولو بلده میشینه پشت اون یک نفر هم پایه 1 داره میره میشینه پشت کامیون یک نفر دیگه تریلی بلده میره میشینه پشتش یک نفر دیگه به ماشین شاسی بلند وارد هست میره پشتش میشینه باهاش میره افرود تو کوه ودریاچه یک نفر دیگه موتور بلده میره میشینه پشتش یک نفر دیگه دوچرخه بلده میره مسابقاتش رو انجام میده

دلیلی نداره همه یک جور فکر کنند ویک جور تحلیل کنند

نظر

• "Midas"
              عضو فعال
              • Oct 2013
              • 2483

در اصل توسط جواد277 پست شده است View Post

همان اخبار رانتی و قدرت پول هم در نمودار خودش را نشان میدهد، برای کسی که بتواند نمودار را بخواند، نه برای همه....

بانک ها گروه پیشرو در حرکت بعدی بورس خواهند بود. (1400/7/19)
              ecosia.org جستجو = کاشت درخت!

نظر

• گالیور
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 8675

دولتی ها ازریزش بورس خبر داشتند.

خداوکیلی چطوری این پولها از گلوی اینها میرود پایین.

اذان را هم که میگویند بدو بدو میدوند پای سجاده

علی برکت الله

یعنی خدای آنها خدای ما نیست !!؟؟

نظر

• ali_nostro
                  ستاره‌دار (34)
                  • Feb 2017
                  • 863

بورس که یه کله بالا میرفت هی هشدار دادم که این سهم ها انقدر نمی ارزن..خودمم فاصله گرفتم از همشون...حکشتی رو روی هشت هزار تومن میخریدن مردم با ولع!! مهدی میرزایی و باد کردن واونم پیام میزد فکر میکرد واقعا اون داره سهم و جابجا میکنه...حالا به جایی رسیده اومده عذرخواهی..
                  مهناز صادقی که معلوم نیست از کجا شد یهو تحلیلگر...
                  سینا سلیمانی کسعدی نازنینش با 50 درصد منفی باز شد چند روز پیش..
                  و مردم بدبختی که کشونده شدن به بورس و ناگزیر به پیوست به این کانالها..
                  امسال بورس دراماتیک شد..
                  ولی کسی برنده ااست که درس بگیره...
                  اکبر و اصغر بقال رانتی ندارن بهتون کمک کنن...سهم ها شاید کوتاه مدت باد بشن ولی در نهایت سمت قیمت واقعیشون حرکت میکنن..
                  کسی که بعد این چند ماه هنوز دنبال خبر رانتیه...باید کل سرمایش بپره تا ادم بشه...وارن بافت این و میگه که با خبر رانتی میتونی ورشکسته بشی..
                  ..
                  الان هم پیامم به خانم شاه ماهی همین بود..نمیخواد سهم ها رو تحلیل کنی برای کسی..
                  اطلاعات خاصی که داری و بنویس بسته.اینجوری میتونه این تاپیک مفید باشه.

نظر

• وحید خزایی
                    عضو فعال
                    • Jul 2020
                    • 1260

کمتر تبر بزنید.....

نظر

• سقراط حکیم
                      عضو عادی
                      • Sep 2020
                      • 79

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post
                      همان اخبار رانتی و قدرت پول هم در نمودار خودش را نشان میدهد، برای کسی که بتواند نمودار را بخواند، نه برای همه....

با سلام ؛ سال های بسیار زیادی است که به حقیقت این جمله رسیدم .و به این مطلب که چقدر عاری از پرده پوشی دست همه رو رو می کنه. اما هروقت خواستم به اهمیت و نقش کلیدی اون اشاره کنم.

شدیدترین سخنان ناروا رو متحمل شدم.یکی رو در پنج سال پیش در همین فروم!
                      [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• چلاغعلی خان خانان
                        ستاره‌دار(2)
                        • Oct 2020
                        • 708

در اصل توسط وحید خزایی پست شده است View Post
                        کمتر تبر بزنید.....
                        افتاده درختی که به خود می بالید
                        از داغ تبر به خاک غم می نالید
                        گفتم چه کسی به ریشه ات زد
                        گفتا ان کس. که به زیر سایه ام می خوابید

آبجی شاه ماهی عزیز. بنویس با قدرت
                        قوچعلی هواتو داره
                        فقط اسم بده
                        جسد تحویل بگیر
                        ----------------------
                        آقا به جون مادرتون دست از انتقاد بردارید بزارید دو کلام بنویسه
                        تو تالار بورس یه دختره بود خدای تحلیل بود عدد میداد غپونه میرسه به این عدد. بعدش میشه اون عدد. رد خور نداشت عدداش. من امتحانش کردم
                        همین حسنی غرغرو و بهرام خان خانان چوپون و.... پروندنش فهر کرد رفت کانادا
                        خیلی دختر خوب و بامرام و باسوادی بود خدا حفظش کنه دستش خیر بود

نظر

• جواد277
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 4923

در اصل توسط "Midas" پست شده است View Post

اول قدرت پول است که وارد سهم میشود وبعد نمودار را درست میکند چه نموداری رشد کدما را بعد از افزایش سرمایه تا اینجا نشان میداد فقط خبر رانتی و قدرت پول سهم را تا اینجا رشد داده است ویا وسدید وووووووووووو در کشوری یک شبه قوانین تصویب میشود که مثلا فلان کالا وارداتش ازاد شد ویا ممنوع شد یا دلار 4200 شد 15هزار تومان
                          آخرین ویرایش توسط جواد277؛ 2020/11/03, 18:39.

نظر

• رادین1
                            عضو فعال
                            • Dec 2018
                            • 4718

سلام و صبح بخیر

شاه ماهی بورس عزیز امروز به وجود شما خیلی نیاز هست . لطفا اگر تحرکاتی در پولهای پارک شده روی داد اعلام کنید . ممنون .
                            آخرین ویرایش توسط رادین1؛ 2020/11/04, 09:11.

نظر

• گالیور
                              عضو فعال
                              • Sep 2020
                              • 8675

پسر اینجا هر وقت میام مطالب شاه ماهی را بخونم ببینم چینوشته.

میبینم همه هستند الا صاحب االبیت.

نظر

• بورس باز قهار
                                عضو فعال
                                • May 2020
                                • 1979

در اصل توسط شاه ماهی بورس پست شده است View Post
                                سلام و درود بر شما

در مورد سهم شما خب خروج پول هوشمند داشته در قیمت های بالاتر متاسفانه بازار به سهامی که افزایش از تجدید داشتند نگاه مثبت نداره و از هر فرصتی برای خروج استفاده میکنه
                                حتی سهامی که افزایش سرمایه دارند مثل بترانس ۸۰۰درصد ، اسیا ۱۰۰۰ درصد و ... با ریزش های سنگین روبرو شدند که فکر کنم سیگنال خرید خیلی ها بوده وسهامدار هستند در این تالار

لیدر گروه قطعاتی ها به جز خودرو و خساپا #خگستر هست، صف خرید خگستر حتی میتونه خودرو رو قفل کنه ولی صف خرید خودرو مگر طولانی مدت میتونه کل گروه رو برگردونه

اما اگر برای خگستر صف ۴۰۰ میلیونی بزنند کل گروه رو برمیگردونه یک واقعیت است

امروز کسانی که خودرو و خساپا خریدند روی بایدن قمار میکردند و این دیدگاه رو داشتند که بادیدن ریس جمهور هست و اگر رخ بده صف میلیاردی سنگین براش میزنند ، خب این هم یک قمار هست
                                در ضمن حقوقی در مثبت بالا (بالای ۳۵۰) رصد و بررسی میکردم کد برخی افرادی رو خرید که متعلق به خودشون بود ، همون حقوقی تو قیمت منفی کامل چیزی سنگین نخرید جالبه

خودرو نماد سیاسی بورس ایران هست و همیشه لیدر بوده حالا زیان ده یا سودده

معاملات امروز خودرو کدهای خاص نبودن ولی هر خریدی به دید بایدن بود
                                شاه ماهی قمار بازها باختند راحت امروز 7 درصد پایین تر میشه خرید به تعداد

واقعا نوع نوشته های شما خاص هست

من نمیدونم دنبال چی هستید اینکه بیاد با دوتا خط بگه رشد میکنه یا میریزه / به قول شما فقط رانت و پولهای هوشمند

نظر

در حال کار...
                                X