تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • b4city
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 4190

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
    بی فورخان اخه کی رو دیدی سرمایه مازاد داشته باشه؟
    همه اینقد چال وچوله اقتصادی دارند که مسخان با درامد پرش کنن.من کسی رو ندیدم تا حالا بصورت حضوری بگه من پول مازاد دارم!!! خب اگه داشت میگفتم به من قرض بده!!
    تو فضای مجازی که همه پول مازاد داریم و هیچ کس ضرر نمیده و مهمتر از اون هیچ کس پایین تر از اتوبان حکیم نمیشینه/:.rolleyessmileyani
    درود دوست قدیمی . عذر میخوام دیر جواب میدم
    سرمایه مازاد کسی نداره ؟ عجباااا
    سرمایه مازاد یعنی شما امکانات اولیه زندگی را داشته باشی و چاله چوله ای تا سالهای دور در انتظارت نباشه و پولی که فعلا یا تا چند سال اینده مورد نیاز نباشه بیاری اینجا

از طبقه مرفه جامعه با سرمایه مازاد به وفور داریم . طبقه مافیائی وصل به قدرت هم منظورم نیست . همین طبقه متوسط به بالا با درامد های بالا ، سرمایه مازاد به وفور دارند

نظر

• Dexterous
      ستاره‌دار(35)
      • May 2012
      • 701

دمی آب خوردن پس از بدسگال...به از عمر هفتاد و هشتاد سال

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
      درود
      الان متوجه این کامنت شما شدم و این بخش بولد شده توجهم را جلب کرد
      قبل از هر چیز بگم لطفا اگر قرار بر جواب باشد با اهانت جواب ندید چون می بینم جواب دیگران را به این شکل میدید و زیر اهانتها لایک میخوره این حیرتی بیش از خود اهانت ها در پی دارد
      هزاران بار اهانت هرگز ریالی از زیان ما را کم نمیکند و هیچ ارامش خاطری هم برای هیچ کس فراهم نمیکند . طرفمون هر کی میخواد باشه با هر طرز فکری تا وقتی که طرف داره فقط نظرشو میگه

کاری به نقل قول شما و طرف خطابتون هم ندارم که طرفتون کی باشه یا کی بوده
      فقط حیرت انگیز بود برام که برج 2 بجز برخی بنیادی ها و شاخص سازها که کف زدند و فعلا بالاتر از اون کفها هستند کجای بازار در کف بود ؟
      بخش بزرگی در حد 90% به بالا از کوچک ها و به قول معروف هم وزنی ها کف جدید زدند که !!! کف جدیدی خیلی پائین تر از برج 2
      نمیدونم الان سبد سهام شما چیه ولی از همین سبد خودتون ببینید کدومش برج 2 کف بوده مگر اینکه الان سبدتون شاخص سازها باشند بجز بانک و خودروئی که اونام چندی قبل کف جدید زدند یا در همون حوالی هستند

نکته اول اینکه بیش از نصف بازار از کف خرداد 50 درصد گین دادن. اینکه الان مجدد برگشتن به زیر کف خرداد چه طور توجیه گر توی دل خالی کردنای خرداده؟؟ و اگه اونی که سنگشو داری به سینه میزنی و حنجره براش پاره میکنی خیرخواه میبود میتونست توی مرداد و شهریور آفتابی بشه و نه هر بار توی کف ها. نه توی کفی که به زور دستور توش فریز شدیم! (البته طبعا کسی از کسی بابت راهنمایی طلبی نداره، اما برخیا دیگه انقدری تابلو اند که ندیدن اینکه دارن چیکار میکنن خیلی سعی زیادی میطلبه)

کیو داری تطهیر میکنی؟؟!! خودتم میدونی؟؟

من شما رو نمیدونم...میتونی با این ژست روشنفکرمآبانه ت خوش باشی و نایس و ملو ادامه بدی به همین فرمون

اما گیرم که اون بیرون کار زیادی از دستم بر نیاد برا undo کردن رفتارهای خباثت آلود مسببین وضع موجود، اما دستم به ایادی سایبریشون میرسه و تا جایی که قوانین اینجا بهم اجازه بده در بی آبرو کردنشون لحظه ای فروگذار نمیکنم
      و البته از طعنه و تمسخرشون یا شفاف کردن هیستوریشون توسط کاربرا یا روشن کردن پولتیک های ریز و زیر-زیرکیشون در جهت دادن به افکار استقبال میکنم
      نه فقط تشکر میزنم و خواهم زد
      بلکه دست کسایی که اینکار رو بکنن هم میبوسم

و من مثل شما فکر نمیکنم اقدامات روشنگرانه ی اهالی اینجا هیچ تاثیری در دنیای بیرون نداشته باشه
      اگه اینطور بود تعداد عمله ی سایبری تصمیم گیرندگان روز به روز بیشتر نمیشد.
      اگه اینطور بود اصلا تالار رو نمیبستن
      تاثیر داشت که بستنش
      و مسلما خارج از آستانه ی تحملشون رفته بود که بستنش.
      نوشته های اینجا هم مسلماً تاثیر داره.
      من همینکه یخده سخت تر کنم مسیر اون حرومیا رو در رسیدن به مقاصدشون کلامو میندازم هوا
      . شما میتونی صرفا به فکر پرتفوت باشی!

همه چیز سود و زیان حساب پرتفو نیست. یخده باید دور اندیشتر بود.

نبرد ما از اولشم نبرد استدلال و تحلیل و دانش نبود. دست کم خیلی وقته که نیست. که اگه بود وضع این نبود. شما ولی گویا دوست داری خودتو به خواب خرگوشی بزنی و تقصیر آنچه رخ داده رو بندازی گردن خودت. گمانم پیامای کارگزاری رو جدی گرفتی.

توصیه ت منو یاد مناظره ی مصباح و حجتی کرمانی (در نقش مدافع ارزشهای جامعه مدنی) در دوره اصلاحات میندازه، که مصباح با خونسردی زشتترین محتواها رو بیان میکرد و خون حجتی کرمانی به جوش میومد

یا اون تصویر پشت صحنه مصائب مسیح که یه زمانی وایرال شده بود بین بورسیها

خلاصه که:

آخرین ویرایش توسط Dexterous؛ 2022/01/03, 01:25.
      Dexter is to kill killers
      DEXTEROUS too
      من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• مدافع
        ستاره‌دار(5)
        • Oct 2020
        • 2446

نه من مطمئن هستم بی فور حامی اون بنده خدا که روزهای منفی فعال و روزهای مثبت خبری ازش نیست، نیست.

اتفاقا چند ماه پیش یک پست انتقادی شدید به اون بنده خدا هم داشت.

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4190

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
          نه من مطمئن هستم بی فور حامی اون بنده خدا که روزهای منفی فعال و روزهای مثبت خبری ازش نیست، نیست.

اتفاقا چند ماه پیش یک پست انتقادی شدید به اون بنده خدا هم داشت.
          درود
          من شما را نقل قول میکنم و جواب میدم چون ادم سرگیجه میگیره با این جماعت چطور باید حرف زد
          تمام قضاوت های زود هنگام را پیش بینی میکنی و قبلش میگی که من کاری به نقل قول و طرف مخاطب ندارم ولی بازم ...
          اصلا فرض محال ، من طرفداری هم بکنم به کسی چه ربطی داره ؟ مگه طرف قاتل زنجیره ای است که نباید در هیچ زمینه ای حرفشو تائید کرد ؟ یا باید از دیگران اجازه گرفت ؟

فرد مذکوری که منفور جمع کثیری شده یادمه همون اوائل ریزش بازار کامنتهای هشدار داشت نه در کف قیمتها . همون موقع که جیک جیک مستون ما بود از جمله خودم ! یادمه سال گذشته همین مواقع بود فکر کنم بهش گیر دادم البته نه با اهانت و ایشون ( اقای صالحی ) هم با تندی با من جواب داد ولی الان می بینم حق با ایشون بوده . بابا سال گذشته اذرماه و شاخص 1580 داشت میگفت بازار نزولی است و این مثبتها الکی است . خب درست میگفت دیگه . پس حرف درست را بگم نه غلط بود ؟
          همچین میتوپند به این و اون و حتی من ، یکی ندونه فکر میکنه مسبب منفی ها و زیانها ، ایدی مزبور است /:.wacsmiley.:/ اگر واقعا ایدی مزبور یا ایدی دیگری در فضای مجازی عامل این روز سیاه است و این زیانها و بدبختی ها را باعثش شده ، اهانت که کمه باید ببریش دادگاه پوستش را بکنی
          سایبری ؟ دست بردارید از این دائی جان ناپلئون بازی ها . واقعا خسته نمیشید از این تفکرات کج و معوج ؟ خانه از پای بست ویران است و ویران شده . نقش بند ایوان را رها کنید . بورس با صالحی و دیگری و مطالب فضای مجازی به این روز افتاده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اخه من نوعی اگر دلم بخواد حرفی را بشنوم که دوست دارم بشنوم مگر دردی از من دوا میشه ؟
          نمیدونم چرا ایرانی ها دلشون میخواد حرفهائی را بشنوند که مایلند بشنوند . ولی کمتر به درستی و حقیقت و کذب اون مطلب کار دارند . فقط دنبال این هستند که گوششون چیزی را بشنوه و چشمشون چیزی ببینه که دلشون میخواد

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

پاسخ : دمی آب خوردن پس از بدسگال...به از عمر هفتاد و هشتاد سال

در اصل توسط Dexterous پست شده است View Post

نکته اول اینکه بیش از نصف بازار از کف خرداد 50 درصد گین دادن. اینکه الان مجدد برگشتن به زیر کف خرداد چه طور توجیه گر توی دل خالی کردنای خرداده؟؟ و اگه اونی که سنگشو داری به سینه میزنی و حنجره براش پاره میکنی خیرخواه میبود میتونست توی مرداد و شهریور آفتابی بشه و نه هر بار توی کف ها. نه توی کفی که به زور دستور توش فریز شدیم! (البته طبعا کسی از کسی بابت راهنمایی طلبی نداره، اما برخیا دیگه انقدری تابلو اند که ندیدن اینکه دارن چیکار میکنن خیلی سعی زیادی میطلبه)

کیو داری تطهیر میکنی؟؟!! خودتم میدونی؟؟

من شما رو نمیدونم...میتونی با این ژست روشنفکرمآبانه ت خوش باشی و نایس و ملو ادامه بدی به همین فرمون

اما گیرم که اون بیرون کار زیادی از دستم بر نیاد برا undo کردن رفتارهای خباثت آلود مسببین وضع موجود، اما دستم به ایادی سایبریشون میرسه و تا جایی که قوانین اینجا بهم اجازه بده در بی آبرو کردنشون لحظه ای فروگذار نمیکنم
            و البته از طعنه و تمسخرشون یا شفاف کردن هیستوریشون توسط کاربرا یا روشن کردن پولتیک های ریز و زیر-زیرکیشون در جهت دادن به افکار استقبال میکنم
            نه فقط تشکر میزنم و خواهم زد
            بلکه دست کسایی که اینکار رو بکنن هم میبوسم

و من مثل شما فکر نمیکنم اقدامات روشنگرانه ی اهالی اینجا هیچ تاثیری در دنیای بیرون نداشته باشه
            اگه اینطور بود تعداد عمله ی سایبری تصمیم گیرندگان روز به روز بیشتر نمیشد.
            اگه اینطور بود اصلا تالار رو نمیبستن
            تاثیر داشت که بستنش
            و مسلما خارج از آستانه ی تحملشون رفته بود که بستنش.
            نوشته های اینجا هم مسلماً تاثیر داره.
            من همینکه یخده سخت تر کنم مسیر اون حرومیا رو در رسیدن به مقاصدشون کلامو میندازم هوا
            . شما میتونی صرفا به فکر پرتفوت باشی!

همه چیز سود و زیان حساب پرتفو نیست. یخده باید دور اندیشتر بود.

نبرد ما از اولشم نبرد استدلال و تحلیل و دانش نبود. دست کم خیلی وقته که نیست. که اگه بود وضع این نبود. شما ولی گویا دوست داری خودتو به خواب خرگوشی بزنی و تقصیر آنچه رخ داده رو بندازی گردن خودت. گمانم پیامای کارگزاری رو جدی گرفتی.

توصیه ت منو یاد مناظره ی مصباح و حجتی کرمانی (در نقش مدافع ارزشهای جامعه مدنی) در دوره اصلاحات میندازه، که مصباح با خونسردی زشتترین محتواها رو بیان میکرد و خون حجتی کرمانی به جوش میومد

یا اون تصویر پشت صحنه مصائب مسیح که یه زمانی وایرال شده بود بین بورسیها

خلاصه که:

درود ...

علی صالحی و علی رضا حسنی و بهروز وثوق و
            چند کاربر دیگر ... از شاخص 160 هزار واحدی دم از حباب زدند تا همین امروز ... مثل رهبرشان دکتر ادیب ...!!
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

فرمان بازار در دستان خودرو ...

180 انواع حمایت کوتاه مدت و میان مدت و حتی بلند مدت را دارد ...

.

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

بورس بازگشت به برجام را پیش خور کرد ...

اکنون نوبت
                سایر بازارهاست که اصلاح را شروع کنند ...
                .

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

بسیاری نقد کرده اند و این خوب است ... خوب
                  .

نظر

• SARDAR_S
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 507

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                    همچنان سهامدار هستم ولی بازار بشدت سرکوب میکنن
                    دارودسته روحانی خوردن و بردند حالا نوبت این گداگشنه هاست ولی بازیشون چه زمانی شروع کنن مشخص نیست

نظر

• dornaa
                      عضو فعال
                      • Sep 2020
                      • 1479

چی نقد خوب است

مارو به خاک سیاه نشوندی

تمام اخزا ها رو تبدیل به سهام بایدنی کردیم

باید خسارت مارا بدی

دوریال ته جیب ما نگذاشتی با این سهام بایدنی

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                        چی نقد خوب است

مارو به خاک سیاه نشوندی

تمام اخزا ها رو تبدیل به سهام بایدنی کردیم

باید خسارت مارا بدی

دوریال ته جیب ما نگذاشتی با این سهام بایدنی

باور نمیکنم ...

سال 99 با رشدهای مثبت 5 هر روزه از اخزاها دل نمی کندی و اخزا نمی فروختی و امسال ...!!
                        .

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

هم وزن :

.

نظر

• dornaa
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1479

باور نمیکنم ...

سال 99 با رشدهای مثبت 5 هر روزه از اخزاها دل نمی کندی و اخزا نمی فروختی و امسال ...!!
                            باور کن داشتم بهت ایمان میاوردم

به فنا رفتم

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

" هرکس سیمان ندارد , ایمان ندارد "
                              در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
                              باور کن داشتم بهت ایمان میاوردم

به فنا رفتم

ایمان فقط با سیمان ...

سیمان داری یا نه ؟
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

پشت پرده افزایش شاخص فلاکت طی 4 سال

از طرفی نرخ تورم در سال 1397 تقریبا 26.9 درصد بوده است و در تابستان سال جاری به حدود 45.8 درصد رسیده است.

پس افزایش شاخص فلاکت در چهار سال اخیر را می توان با قطعیت متوجه
                                افزایش تورم دانست.
                                پژوهش امین نوری کوچی(1397) درباره شاخص فلاکت نشان می‌دهد که در دوره چهار رئیس جمهوری قبلی ایران چه روندی داشته است.

طبق این پژوهش شاخص فلاکت در دوره اول و دوم ریاست جمهوری هاشمی رفسنجانی یک روند نزولی داشته است.

و در دو دوره دوران زمام داری سیدمحمد خاتمی شاخص فلاکت تقریبا روند ثابتی داشته است.

اما در دوران ریاست جمهوری
                                محمود احمدی نژاد این شاخص روند رو به رشدی داشته است و در سال های پایانی ریاست جمهوری او کشور تقریبا بیشترین مقدار شاخص فلاکت را تجربه کرده است.

همچنین در دوره اول ریاست جمهوری روحانی شاخص فلاکت یک روند نزولی قابل توجهی را تجربه کرده است، اما دوره دوم او روند شاخص فلاکت افزایشی بود.

.

نظر

در حال کار...
                                X