تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3097

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

«محمد بن راشد آل مکتوم» حاکم دبی و نویسنده کتاب «نگرش من و چالشهای برتری» در مقدمه ترجمه فارسی کتاب خود چنین می گوید:

بسیار خوشحالم که امروز این کتاب به زبان شیوای فارسی ترجمه شده است تا ایرانیان این ملت بزرگ و بافرهنگ، این همسایگان قدیمی و دیرآشنا و نیز همه فارسی زبانان –مردم تاجیکستان و افغانستان- بتوانند آن را بخوانند و بهره ببرند.

و امیدوارم و از خداوند بزرگ مسئلت می کنم ترجمه این کتاب سبب همدلی و تفاهم هرچه بیشتر میان دو ملت ایران و امارات متحده عربی باشد.»‌

و اکنون بخشی هایی ازکتاب ارزشمند فوق :

احساس معصومیت سبب می شود که رهبر فکر کند که هیچ گاه اشتباه نمی کند و حق همیشه با اوست. هرگاه انسان به چنین حالتی رسید به قهقرا می افتد و خود و امتش را به سمت پرتگاهی عمیق می برد. بنگرید که مدعیان معصومیت در جهان عرب، ما را به کجا رساندند و بنگرید که «معصومان» در دیگر مناطق جهان، خود و ملت های خود را به کجا کشاندند.

ما می خواهیم که دبی برترین شهر تجاری، گردشگری و خدمات در قرن بیست و یکم باشد. آری ما می توانیم زیرساخت پیشرفته و محیط الگوی مناسب برای ایفای این نقش را فراهم و پی ریزی کنیم.

تجربه ما در امارات به ما یاد داد که فرق میان حکومت موفق و ناموفق گهگاه همان است که اولی دشواری ها را از سر راه مردمش بر می دارد و دومی بر سر راه مردمش قرار می دهد.

یک بار به نزد پدرم رفتم و گفتم که نشریه ها درباره ما مطالب دروغ می نویسند. آنها درباره دبی چیزهایی می نویسند که درست نیست. پس از آن پیشنهاد کردم که جلوی آنها را بگیرد. اما او مرا آرام کرد و گفت: بهتر این است که همچنان به آنها اجازه فعالیت بدهی؛ چراکه اگر چیزهایی که درباره ما می نویسند، درست باشد، ما سزاوار انتقاد هستیم و حقمان است و اگر دروغ باشد، کسی آن را قبول نمی کند. پاسخی نداشتم؛ قانع از نزدش بیرون رفتم و پس از آن هیچ گاه خواستار لغو امتیاز نشریه ای نشدم.

هر کس از این شهر [دبی] دیدن کند فورا در می یابد که اینجا با دیگر جاها تفاوت دارد. او از زمان فرود هواپیمایش و تا زمانی که آنجا را ترک می کند برترین خدمات را می بیند. نگاه اول در ذهن مردم یک تاثیر دائمی از خود بر جای می گذارد. بنابرین استقبال خوب، مهمانداری خوب و یاری رسانی بسیار مهم است.

در دبی خیابان ها تمیز، ساختمان هایی زیبا و باغ هایی که سازمان دهی آنها فوق العاده است، وجود دارد. ما به مردم نمی گوییم چه بپوشند، هنگامی که درون زیبا باشد، برون نیز خود را همساز می کند. کسانی که قدر برتری را می دانند و ارج می نهند، نوعی آراستگی و برازندگی و توجه به ظاهر و رفتار در آنها وجود دارد.

یکی دیگر از صفات برتری دبی، احترام گذاشتن به ادیان و اعتقادات دیگران است. این امر به این خاطر است که دیگران به دین و اعتقادات ما احترام بگذارند.

ما اگر در سال ۱۹۷۷ به مردم می گفتیم که می خواهیم به چین و آمریکا ملحق شویم و چیزی بسازیم که انسان بتواند آن را از روی کره ماه ببیند، چه بسا می گفتند: خواب ببینید ای عرب ها؛ زیرا ارزان تر از حرف مفت فقط خواب دیدن است! دو سال بعد دبی ساخت بندر جبل علی را که ۶۷ اسکله داشت به پایان رساند و پس از آن بزرگ ترین پروژه مسکونی سیاحتی جهان یعنی پروژه جزایر نخل ساخته شد. [که از کره ماه دیده می شوند]

میان دین و مدرنیسم و یا میان دینمان و آنچه تمدن سالم ارائه می کند، هیچ نوع تناقضی نمی بینیم. از این رو هرگز برای دنیایمان از دینمان هزینه نمی کنیم زیرا در این صورت هم دینمان را از دست خواهیم داد و هم دنیایمان را!

من زمانی که رهبری می کنم، رهبر هستم؛ زمانی که بر پشت اسب نیکو هستم، شهسوارم؛ زمانی که شعر می نویسم، شاعرم و زمانی که در جلسه ای یا دیداری با دیگر هموطنانم هستم، شهروندی عادی هستم. خواسته هایم از دنیا اندک است و هرجا می روم، اتومبیلم، سجاده نمازم، ظرف آب و چه بسا ابزار صید، شغل، دلمشغولی ها و نگرشم را با خود همراه دارم.

«هرچند این کتاب را من خطاب به امت عربی و به ویژه برای مردم خودم در امارات متحده عربی نوشته ام اما همیشه علاقه مند بودم که همه مردم دنیا تا جایی که ممکن است به این کتاب دسترسی داشته باشند و آن را بخوانند و بدانند که در این گوشه عالم، در کناره خلیجی کوچک که روزگاری شاهد نبرد سهمگین نیاکان دلیر ما با دریای خروشان برای صید مروارید بوده است، راهبرانی با فکری روشن و نیتی پاک و عزمی راسخ و همتی بلند با همراهی مردمی سخت کوش و غیرتمند چگونه توانسته اند کمترین داشته های طبیعی را با بیشترین اندیشه ها و تدابیر درست و برترین علوم و فن آوری نوین دنیا و نیز گران ترین تجربیات دیگران تلفیق کرده و موفق به خلق دنیای جدید و متفاوتی شوند که امروز آرزوی هر انسانی در این کره خاکی است.

نظر

• علیرضا۱۲۳
      عضو فعال
      • Sep 2022
      • 2800

مملکت رو به گند کشیدن بعد با وقاحت تمام از پیشرفت هاشون حرف میزنند..قرار دل ما به چی خوش باشه؟؟؟ اقتصاد درست و درمانی داریم؟فقر و فساد و فحشا و اعتیاد و نابهنجاری‌های اجتماعی رو کنترل کردید؟محیط زیست و آلودگی آب و هوا رو علاج کردید؟ازادی بیان و قلم و اندیشه داریم در این مملکت؟؟؟ از روز اول که اومدند کشتار و سانسور رو شروع کردند و گفتند اقتصاد مال خر است...خوب این هم نتیجه اش بعد از ۴ دهه

نظر

• خوش بین
        عضو فعال
        • Jul 2022
        • 341

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        «محمد بن راشد آل مکتوم» حاکم دبی و نویسنده کتاب «نگرش من و چالشهای برتری» در مقدمه ترجمه فارسی کتاب خود چنین می گوید:

بسیار خوشحالم که امروز این کتاب به زبان شیوای فارسی ترجمه شده است تا ایرانیان این ملت بزرگ و بافرهنگ، این همسایگان قدیمی و دیرآشنا و نیز همه فارسی زبانان –مردم تاجیکستان و افغانستان- بتوانند آن را بخوانند و بهره ببرند.

و امیدوارم و از خداوند بزرگ مسئلت می کنم ترجمه این کتاب سبب همدلی و تفاهم هرچه بیشتر میان دو ملت ایران و امارات متحده عربی باشد.»‌

و اکنون بخشی هایی ازکتاب ارزشمند فوق :

احساس معصومیت سبب می شود که رهبر فکر کند که هیچ گاه اشتباه نمی کند و حق همیشه با اوست. هرگاه انسان به چنین حالتی رسید به قهقرا می افتد و خود و امتش را به سمت پرتگاهی عمیق می برد. بنگرید که مدعیان معصومیت در جهان عرب، ما را به کجا رساندند و بنگرید که «معصومان» در دیگر مناطق جهان، خود و ملت های خود را به کجا کشاندند.

ما می خواهیم که دبی برترین شهر تجاری، گردشگری و خدمات در قرن بیست و یکم باشد. آری ما می توانیم زیرساخت پیشرفته و محیط الگوی مناسب برای ایفای این نقش را فراهم و پی ریزی کنیم.

تجربه ما در امارات به ما یاد داد که فرق میان حکومت موفق و ناموفق گهگاه همان است که اولی دشواری ها را از سر راه مردمش بر می دارد و دومی بر سر راه مردمش قرار می دهد.

یک بار به نزد پدرم رفتم و گفتم که نشریه ها درباره ما مطالب دروغ می نویسند. آنها درباره دبی چیزهایی می نویسند که درست نیست. پس از آن پیشنهاد کردم که جلوی آنها را بگیرد. اما او مرا آرام کرد و گفت: بهتر این است که همچنان به آنها اجازه فعالیت بدهی؛ چراکه اگر چیزهایی که درباره ما می نویسند، درست باشد، ما سزاوار انتقاد هستیم و حقمان است و اگر دروغ باشد، کسی آن را قبول نمی کند. پاسخی نداشتم؛ قانع از نزدش بیرون رفتم و پس از آن هیچ گاه خواستار لغو امتیاز نشریه ای نشدم.

هر کس از این شهر [دبی] دیدن کند فورا در می یابد که اینجا با دیگر جاها تفاوت دارد. او از زمان فرود هواپیمایش و تا زمانی که آنجا را ترک می کند برترین خدمات را می بیند. نگاه اول در ذهن مردم یک تاثیر دائمی از خود بر جای می گذارد. بنابرین استقبال خوب، مهمانداری خوب و یاری رسانی بسیار مهم است.

در دبی خیابان ها تمیز، ساختمان هایی زیبا و باغ هایی که سازمان دهی آنها فوق العاده است، وجود دارد. ما به مردم نمی گوییم چه بپوشند، هنگامی که درون زیبا باشد، برون نیز خود را همساز می کند. کسانی که قدر برتری را می دانند و ارج می نهند، نوعی آراستگی و برازندگی و توجه به ظاهر و رفتار در آنها وجود دارد.

یکی دیگر از صفات برتری دبی، احترام گذاشتن به ادیان و اعتقادات دیگران است. این امر به این خاطر است که دیگران به دین و اعتقادات ما احترام بگذارند.

ما اگر در سال ۱۹۷۷ به مردم می گفتیم که می خواهیم به چین و آمریکا ملحق شویم و چیزی بسازیم که انسان بتواند آن را از روی کره ماه ببیند، چه بسا می گفتند: خواب ببینید ای عرب ها؛ زیرا ارزان تر از حرف مفت فقط خواب دیدن است! دو سال بعد دبی ساخت بندر جبل علی را که ۶۷ اسکله داشت به پایان رساند و پس از آن بزرگ ترین پروژه مسکونی سیاحتی جهان یعنی پروژه جزایر نخل ساخته شد. [که از کره ماه دیده می شوند]

میان دین و مدرنیسم و یا میان دینمان و آنچه تمدن سالم ارائه می کند، هیچ نوع تناقضی نمی بینیم. از این رو هرگز برای دنیایمان از دینمان هزینه نمی کنیم زیرا در این صورت هم دینمان را از دست خواهیم داد و هم دنیایمان را!

من زمانی که رهبری می کنم، رهبر هستم؛ زمانی که بر پشت اسب نیکو هستم، شهسوارم؛ زمانی که شعر می نویسم، شاعرم و زمانی که در جلسه ای یا دیداری با دیگر هموطنانم هستم، شهروندی عادی هستم. خواسته هایم از دنیا اندک است و هرجا می روم، اتومبیلم، سجاده نمازم، ظرف آب و چه بسا ابزار صید، شغل، دلمشغولی ها و نگرشم را با خود همراه دارم.

«هرچند این کتاب را من خطاب به امت عربی و به ویژه برای مردم خودم در امارات متحده عربی نوشته ام اما همیشه علاقه مند بودم که همه مردم دنیا تا جایی که ممکن است به این کتاب دسترسی داشته باشند و آن را بخوانند و بدانند که در این گوشه عالم، در کناره خلیجی کوچک که روزگاری شاهد نبرد سهمگین نیاکان دلیر ما با دریای خروشان برای صید مروارید بوده است، راهبرانی با فکری روشن و نیتی پاک و عزمی راسخ و همتی بلند با همراهی مردمی سخت کوش و غیرتمند چگونه توانسته اند کمترین داشته های طبیعی را با بیشترین اندیشه ها و تدابیر درست و برترین علوم و فن آوری نوین دنیا و نیز گران ترین تجربیات دیگران تلفیق کرده و موفق به خلق دنیای جدید و متفاوتی شوند که امروز آرزوی هر انسانی در این کره خاکی است.
        واقعا مصنوعی بودن از در و دیوار دبی می باره، اصالت نداره ، تو این سرزمین همه دارن ادای مدرن بودن رو در میارن، دو دستی پول نفت تقدیم کشورهای غربی میکنن تا براشون تاریخ بسازنداین ها فقط ظاهر سازی است . آنان چیزی از خود ندارند . آنان مستعمراتی بیش نیستند . آنان در سطح بین الملل جرأت ابراز سخنی ضد اسرائیل یا غرب را ندارند . آنان سرمایه های خود را در غرب گذاشته و از سود آنها این کارها را میکنند . اگر جنگی شود باید زیر پرچم امریکا بروند. اینها مال غرب است و غرب هر گاه اراده کند هر دخل و تصرفی میتواند در شؤونات زندگی آنان انجام دهد .
        دوبی به معنای واقعی یک قربانی در سیاست های استعمار نوین کشورهای غربی است.

نظر

• pournikdast
          ستاره‌دار(2)
          • Oct 2020
          • 525

جالبه جیبوتی هم هست!

نظر

• علیرضا۱۲۳
            عضو فعال
            • Sep 2022
            • 2800

در اصل توسط خوش بین پست شده است View Post
            واقعا مصنوعی بودن از در و دیوار دبی می باره، اصالت نداره ، تو این سرزمین همه دارن ادای مدرن بودن رو در میارن، دو دستی پول نفت تقدیم کشورهای غربی میکنن تا براشون تاریخ بسازنداین ها فقط ظاهر سازی است . آنان چیزی از خود ندارند . آنان مستعمراتی بیش نیستند . آنان در سطح بین الملل جرأت ابراز سخنی ضد اسرائیل یا غرب را ندارند . آنان سرمایه های خود را در غرب گذاشته و از سود آنها این کارها را میکنند . اگر جنگی شود باید زیر پرچم امریکا بروند. اینها مال غرب است و غرب هر گاه اراده کند هر دخل و تصرفی میتواند در شؤونات زندگی آنان انجام دهد .
            دوبی به معنای واقعی یک قربانی در سیاست های استعمار نوین کشورهای غربی است.
            اگر میشه بفرمایید چیکار کنیم چین و روسیه هم ما رو بصورت نوین استعمار کنند...چون به لطف این حکومت خیلی دیگه خشک و خشک فرو کردند به ملت ایران

نظر

• shoaeiii
              Banned
              • Aug 2011
              • 131

در اصل توسط علیرضا۱۲۳ پست شده است View Post
              اگر میشه بفرمایید چیکار کنیم چین و روسیه هم ما رو بصورت نوین استعمار کنند...چون به لطف این حکومت خیلی دیگه خشک و خشک فرو کردند به ملت ایران
              اولا دو خط بدون فحاشی نمی تونین تایپ کنید
              و بعد
              شما منافع مشترک رو با مستعمره بودن قاطی کردی
              مثلا در مورد روسیه :
              روسها به پیشنهاد ایران وارد جنگ تمام عیار با داعش (آمریکا ، انگلیس،فرانسه ، عربستان،اسرائیل و ...) شدند (نفوذ ایران)
              رادیو فردا که شما قبولش دارین یه مطلبی زد که عجیب بود
              بیش از 50 درصد بندر سالینکای روسیه در اختیار کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران هست
              و ...
              منافع مشترک با مستعمره بودن تفاوت داره

نظر

• shoaeiii
                Banned
                • Aug 2011
                • 131

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                جالبه جیبوتی هم هست!

ما هم منکر وضع بد اقتصادی نیستیم
                حالا شما از مدیران روزنامه اصلاح طلب اعتماد سوال کن در مورد دولت ناکارآمد و فشل روحانی
                بپرس ببین تو 8 سال برا مردم چیکار کردند
                ما که گفتیم اینجا رو باید به امریکا افرین گفت ... که موفق شد جریان غربزده رو مدیرت کنه که خواسته و یا ناخواسته در زمین امریکا بازی کنند
                روزنامه اعتماد الان باید پاسخگو باشه ... اینها بانیان وضع موجود هستند
                در ضمن شما که از حامیان قبل از انقلاب هستی و آمار دقیق داری
                میشه یه آمار از وضع اقتصادی مردم ایران قبل از انقلاب منتشر کنی ( مستعمره کامل آمریکا بودیم ، تحریم هم نبودیم
                کلا نقش اسرائیل و تو منطقه داشتیم))

نظر

• علیرضا۱۲۳
                  عضو فعال
                  • Sep 2022
                  • 2800

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
                  اولا دو خط بدون فحاشی نمی تونین تایپ کنید
                  و بعد
                  شما منافع مشترک رو با مستعمره بودن قاطی کردی
                  مثلا در مورد روسیه :
                  روسها به پیشنهاد ایران وارد جنگ تمام عیار با داعش (آمریکا ، انگلیس،فرانسه ، عربستان،اسرائیل و ...) شدند (نفوذ ایران)
                  رادیو فردا که شما قبولش دارین یه مطلبی زد که عجیب بود
                  بیش از 50 درصد بندر سالینکای روسیه در اختیار کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران هست
                  و ...
                  منافع مشترک با مستعمره بودن تفاوت داره
                  گور پدر رادیو فردا و ایران اینترنشنال و صدا و سیما میلی...روسیه منافع خودش رو در سوریه داشت...ایران هم پیاده نظامش بود...مبارزه با داعش کجا بود...از زمان شوروی و وقتی حافظ اسد در قدرت بود این منافع تعریف شده بود...واقعا فکر میکنید انگیزه روسیه در جنگ سوریه مبارزه با داعش بود؟
                  منافع مشترک رو الان عربستان با چین داره...یک بخشی از نفت رو به یوان میفروشه و در عوض تکنولوژی وارد می‌کنه....این میشه تعریف منافع مشترک...الان چین چرا قرار داد خرید گاز با قطر امضا می‌کنه...چرا با ایران قرارداد نمیبنده؟؟؟؟مگه منافع مشترک نداریم؟چرا یک هفته پیش قرارداد خرید ۲۷ ساله گاز با قطر امضا کرد؟اجناس بنجل و چینی باید برای ما باشه...قرارداد انرژی با قطر؟؟؟
                  شدیم نوکر بی جیز ه و مواجب چین و روسیه...کارت بازی چین شدیم در مقابله با غرب...رابطه ایران با چین و روسیه اصلا متوازن نیست که شما دنبال منافع مشترک باشی
                  بحث زیاد هست آقای شعاعی...شما قراره قانع نشی...دلیلش هم خودت میدونی...پس دنبال بحث نباشیم

نظر

• shoaeiii
                    Banned
                    • Aug 2011
                    • 131

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                    بایه دروغ ...یه دروغ دیگه رو پاک نکن...سلیمانی نگفت ما....گفت من ...به وضوح...
                    درمورد داعش هم چرنده...
                    وقتی ائتلاف جهانی علیه داعش میجنگیدن...وقتی خواستند موصل ...پایتخت داعش را پس بگیرند...کل حشدالشعبی وپیاده نظام سلیمانی...فقط بیرون از موصل ...به محاصره شهر کمک کردند...حتی یک ایرانی به موصل وارد نشد....آمریکاو ارتش عراق این کار رو کردن...افرادی مثل تو...که صداوسیما در اختیارشونه...جوری بین مردم جو انداختین...که انگار ایران ...داعش رو شکست داده....
                    سلیمانی تنها به عنوان پیاده نظام روسیه...وارد جنگهای پارتیزانی...درمناطقی که نیاز بود شد
                    اینهمه بمبارونی که روسیه وامریکا علیه داعش کردن راندید بگیرین...بعدبگین داعش رو آمریکا درست کرده...اعترافات کلینتون هم مثل اسلحه های بولتونه....مدارک تشکیل داعش از ابتدای آزاد شدن الزرقاوی...تا ابوبکر بغدادی ...همه واضحه...
                    کلینتون میگه...اگه ...زرقاوی رو همون موقع که شناسایی کرده بودیم در عراق...کشته بودیم...داعش درست نمبشد....باز شماها از آنچه دلتان میخواد...سناریو میسازید....واعترافات بولتون و کلینتون را سند جنایات جمهوری اسلامی میکنید....
                    شما جناب شعاعی....نه اطلاعان کافی....نه سوادکافی...ونه ادب کافی برای بحث بامن رو ندارین....
                    برای دفعه بعد با اطلاعات به روز تشریف بیارین....
                    نقش کلینتون در ایجاد داعش

ملاقات نتانیاهو با تروریست های داعشی زخمی شده در اسرائیل

نظر

• pournikdast
                      ستاره‌دار(2)
                      • Oct 2020
                      • 525

در اصل توسط shoaeiii پست شده است View Post
                      در ضمن شما که از حامیان قبل از انقلاب هستی و آمار دقیق داری
                      میشه یه آمار از وضع اقتصادی مردم ایران قبل از انقلاب منتشر کنی ( مستعمره کامل آمریکا بودیم ، تحریم هم نبودیم
                      سلام و عرض ادب خدمت جناب شعاعی...
                      اولا بنده حامی قبل از انقلاب نیستم، یک دیو رفت هزاران دیو جای او را گرفتند...

همان طور که حامی کشورهای به ظاهر دلسوزِ خارجی هم نیستم، قدرتِ داخلی و خارجی گرگها و کفتارهایی بر پیکر ایران عزیز، هر چند که انتظار از حکومت داخلی فراتر از دستهای خارجی است که طیبعتا به دنبال منافع ملی خود هستند و همین ناامیدی را فزاینده میکند...

حاکمان و صاحبان قدرت تقریبا در تمامی مصادیق تاریخی دیر یا زود از مردم خود بهره کشی کرده اند و این وظیفه ی توده هاست که دشمن را اشتباهی نگیرند و نظارتی مداوم، قوانین دقیق و غیرایدئولوژیک و انقلابهایی پی در پی در برابر حاکمان ظالم خود داشته باشند و گرنه ذات قدرت با سوءاستفاده عجین است...

از آن گذشته بحث اقتصادی است و اصولا در مباحث علمی و کمی مباحث ارزشی و اعتقادی (مثل حامی بودن یا نبودن) چندان قابلیت بررسی ندارد...

اما بنده در پستهای قبلی به دقت مقایسه اقتصادی وضع فعلی را با قبل انقلاب هم انجام دادم که به نظر شما دقتی به پستهای بنده نداشتید...

اما اینهم بخشی از شاخص های کلان اقتصادی قبل و بعد از سال 57؛ همان طور که میبنید در سه شاخص اصلی اقتصاد یعنی تورم، رشد اقتصادی و نرخ بیکاری آمار روشن و کفه ترازو به سمت سالهای قبل از انقلاب سنگینی میکند، فراموش نکنیم از ابتدای دهه پنجاه رشدی فزاینده در درآمدها و صنعت شکل گرفت که با شروع انقلاب طبیعتا متوقف شد...

اقتصاد ایران در فاصله 10‌ساله 1342 تا 1352 با نرخ رشد دو رقمی (5/11 درصد میانگین سالانه) و نرخ تورم تک‌رقمی (6/2 درصد میانگین سالانه)، یکی از پیشتازان کشورهای در حال توسعه، از جهت عملکرد اقتصادی بود...

میانگین نرخ رشد اقتصادی ایران در چهل سال پس از انقلاب تنها 2.5 درصد و میانگین نرخ تورم ۲۱ درصد بوده است این درحالی است که تنها در دهه چهل شمسی میانگین نرخ رشد اقتصادی ایران ۱۲ درصد و میانگین تورم فقط 1.5 درصد بوده است... نرخ تورم در طی 28 سال از سال 1330 تا 1357 به طور میانگین برابر 9/6 درصد بوده است که نرخ تورم نسبتا پایینی است...

نرخ بیکاری بنا بر آمار رسمی در سالهای 56 و 93 بصورت تقریبا برابر و کمی بالاتر از 10 درصد بوده است؛ البته باید دید در نرخ بیکاری فعلی افراد شاغل با میانگین یک ساعت در هفته و رانندگان اسنپ را هم لحاظ کرده اند یا خیر؟؟؟

در سال 1356، میزان تولید ناخالص داخلی (به قیمتهای ثابت سال 83) 119 هزار میلیارد تومان بوده است که این رقم در سال 1393 به 203 هزار میلیارد تومان رسیده است. در واقع اندازه اقتصاد ایران طی این سالها 1.7 برابر شده است...

اما شاید بزرگترین فاجعه ی رخ داده کاهش ارزش پول ملی ناشی از تورهای پایدار بوده است، امروز پول ملی تقریبا 5000 برابر نسبت به سال 57 در برابر دلار ارزش خود را از دست داده است...

https://fararu.com/fa/news/67013/شش-دهه-عملکرد-نرخ-تورم-در-اقتصاد-ایران

http://www.eghtesadonline.com/بخش-خبر-2/108571-رشد-برابری-نرخ-ارز-پس-از-انقلاب

http://www.tabnak.ir/fa/news/663854/مقایسه-اقتصاد-کشور-در-قبل-و-بعد-از-انقلاب-اسلامی-اینفوگرافی

http://www.tejaratefarda.com/بخش-اقتصاد-35/17784-شگفتی-های-عملکرد-اقتصاد-ایران

http://www.taadolnewspaper.ir/بخش-پرونده-57/109436-نگاهی-ساله-به-سیر-اقتصاد-ایران

https://eghtesaad24.ir/news/36585/%D...%D8%A8-%D9%88
                      آخرین ویرایش توسط pournikdast؛ 2022/11/29, 12:11.

نظر

• vion
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 825

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                        سلام و عرض ادب خدمت جناب شعاعی...
                        اولا بنده حامی قبل از انقلاب نیستم، یک دیو رفت هزاران دیو جای او را گرفتند...

همان طور که حامی کشورهای به ظاهر دلسوزِ خارجی هم نیستم، قدرتِ داخلی و خارجی گرگها و کفتارهایی بر پیکر ایران عزیز، هر چند که انتظار از حکومت داخلی فراتر از دستهای خارجی است که طیبعتا به دنبال منافع ملی خود هستند و همین ناامیدی را فزاینده میکند...

حاکمان و صاحبان قدرت تقریبا در تمامی مصادیق تاریخی دیر یا زود از مردم خود بهره کشی کرده اند و این وظیفه ی توده هاست که دشمن را اشتباهی نگیرند و نظارتی مداوم، قوانین دقیق و غیرایدئولوژیک و انقلابهایی پی در پی در برابر حاکمان ظالم خود داشته باشند و گرنه ذات قدرت با سوءاستفاده عجین است...

از آن گذشته بحث اقتصادی است و اصولا در مباحث علمی و کمی مباحث ارزشی و اعتقادی (مثل حامی بودن یا نبودن) چندان قابلیت بررسی ندارد...

اما بنده در پستهای قبلی به دقت مقایسه اقتصادی وضع فعلی را با قبل انقلاب هم انجام دادم که به نظر شما دقتی به پستهای بنده نداشتید...

اما اینهم بخشی از شاخص های کلان اقتصادی قبل و بعد از سال 57؛ همان طور که میبنید در سه شاخص اصلی اقتصاد یعنی تورم، رشد اقتصادی و نرخ بیکاری آمار روشن و کفه ترازو به سمت سالهای قبل از انقلاب سنگینی میکند، فراموش نکنیم از ابتدای دهه پنجاه رشدی فزاینده در درآمدها و صنعت شکل گرفت که با شروع انقلاب طبیعتا متوقف شد...

اقتصاد ایران در فاصله 10‌ساله 1342 تا 1352 با نرخ رشد دو رقمی (5/11 درصد میانگین سالانه) و نرخ تورم تک‌رقمی (6/2 درصد میانگین سالانه)، یکی از پیشتازان کشورهای در حال توسعه، از جهت عملکرد اقتصادی بود...

میانگین نرخ رشد اقتصادی ایران در چهل سال پس از انقلاب تنها 2.5 درصد و میانگین نرخ تورم ۲۱ درصد بوده است این درحالی است که تنها در دهه چهل شمسی میانگین نرخ رشد اقتصادی ایران ۱۲ درصد و میانگین تورم فقط 1.5 درصد بوده است... نرخ تورم در طی 28 سال از سال 1330 تا 1357 به طور میانگین برابر 9/6 درصد بوده است که نرخ تورم نسبتا پایینی است...

نرخ بیکاری بنا بر آمار رسمی در سالهای 56 و 93 بصورت تقریبا برابر و کمی بالاتر از 10 درصد بوده است؛ البته باید دید در نرخ بیکاری فعلی افراد شاغل با میانگین یک ساعت در هفته و رانندگان اسنپ را هم لحاظ کرده اند یا خیر؟؟؟

در سال 1356، میزان تولید ناخالص داخلی (به قیمتهای ثابت سال 83) 119 هزار میلیارد تومان بوده است که این رقم در سال 1393 به 203 هزار میلیارد تومان رسیده است. در واقع اندازه اقتصاد ایران طی این سالها 1.7 برابر شده است...

اما شاید بزرگترین فاجعه ی رخ داده کاهش ارزش پول ملی ناشی از تورهای پایدار بوده است، امروز پول ملی تقریبا 5000 برابر نسبت به سال 57 در برابر دلار ارزش خود را از دست داده است...

https://fararu.com/fa/news/67013/شش-دهه-عملکرد-نرخ-تورم-در-اقتصاد-ایران

http://www.eghtesadonline.com/بخش-خبر-2/108571-رشد-برابری-نرخ-ارز-پس-از-انقلاب

http://www.tabnak.ir/fa/news/663854/مقایسه-اقتصاد-کشور-در-قبل-و-بعد-از-انقلاب-اسلامی-اینفوگرافی

http://www.tejaratefarda.com/بخش-اقتصاد-35/17784-شگفتی-های-عملکرد-اقتصاد-ایران

http://www.taadolnewspaper.ir/بخش-پرونده-57/109436-نگاهی-ساله-به-سیر-اقتصاد-ایران

https://eghtesaad24.ir/news/36585/%D...%D8%A8-%D9%88
                        درود جناب آقای دکتر
                        برآورد درست این است که ضریب جینیی که توزیع ثروت را لحاظ میکند نیز محاسبه شده و با پیش از انقلاب مقایسه گردد
                        هم چنین میزان دسترسی شهروندان به خدمات اجتماعی و بهداشتی و سایر شاخصه های رفاه عمومی
                        و درست تر از همه ان که محیط زیست و عملکرد در این حیطه 40 سال اخیر با 40 سال پیش از ان نیز مبنای مقایسه قرار گیرد
                        به عنوان مثال چه میزان از ذخایر تجدید پذیر و غیر تجدید پذیر برداشت کرده ایم و چه میزان بازدهی داشته است..
                        نظر شخصی اینجانب این است که 40 سال اخیر علیرغم فشارها و محدودیت ها و گاه ناکارامدی ها و اصطکاک ها کارنامه مثبتی داشته ایم و قطعا با تجریه اندوخته میتوانیم 40 سال اینده به مراتب کارنامه درخشان و درخشان تری داشته باشیم
                        و همه اینها در سایه نقد منصفانه و دقیق و کارشناسانه به همراه اصلاح و بازبنینی دایم در نرم افزاها با توسعه و اصلاح زیر ساخت ها
                        ارادت و همیشه ارادت

نظر

• محمد.
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 810

در اصل توسط vion پست شده است View Post
                          درود جناب آقای دکتر
                          برآورد درست این است که ضریب جینیی که توزیع ثروت را لحاظ میکند نیز محاسبه شده و با پیش از انقلاب مقایسه گردد
                          هم چنین میزان دسترسی شهروندان به خدمات اجتماعی و بهداشتی و سایر شاخصه های رفاه عمومی
                          و درست تر از همه ان که محیط زیست و عملکرد در این حیطه 40 سال اخیر با 40 سال پیش از ان نیز مبنای مقایسه قرار گیرد
                          به عنوان مثال چه میزان از ذخایر تجدید پذیر و غیر تجدید پذیر برداشت کرده ایم و چه میزان بازدهی داشته است..
                          نظر شخصی اینجانب این است که 40 سال اخیر علیرغم فشارها و محدودیت ها و گاه ناکارامدی ها و اصطکاک ها کارنامه مثبتی داشته ایم و قطعا با تجریه اندوخته میتوانیم 40 سال اینده به مراتب کارنامه درخشان و درخشان تری داشته باشیم
                          و همه اینها در سایه نقد منصفانه و دقیق و کارشناسانه به همراه اصلاح و بازبنینی دایم در نرم افزاها با توسعه و اصلاح زیر ساخت ها
                          ارادت و همیشه ارادت
                          سلام
                          میزان رفاه اجتماعی افغانستان فعلی زیر سلطه طالبان و جنگ با طالبان با چهل سال قبلش یکی نیست
                          شما اینطور مقایسه کن چهل سال قبل کشورهایی که در شاخص ها هم رده ما بودند الان کجان و ما کجاییم
                          اینکه نیم قرن گذشته و کشور پیشرفت داشته طبیعی هست
                          افغانستان و عراق هم الان پیشرفت داشتند
                          نداشتند؟؟؟؟

نظر

• vion
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 825

در اصل توسط محمد. پست شده است View Post
                            سلام
                            میزان رفاه اجتماعی افغانستان فعلی زیر سلطه طالبان و جنگ با طالبان با چهل سال قبلش یکی نیست
                            شما اینطور مقایسه کن چهل سال قبل کشورهایی که در شاخص ها هم رده ما بودند الان کجان و ما کجاییم
                            اینکه نیم قرن گذشته و کشور پیشرفت داشته طبیعی هست
                            افغانستان و عراق هم الان پیشرفت داشتند
                            نداشتند؟؟؟؟
                            درود و ارادت
                            این مقایسه ها خطی است و چندان نمیتواند صحیح باشد
                            پیش از انقلاب در این کشور امریکایی ها کودتاه کردن و قرار داد کنسرسیوم را به ما تحمیل کردن...
                            پیش از انقلاب تعداد باسواد ها چند نفر بودن و الان چند نفرن
                            پیش از انقلاب چه تعداد از مردم ایران در منزل شون حمام داشتن و الان چند نفر دارن
                            پیش از انقلاب چند نفر دسترسی مستقیم به تلفن داشتن و الان چند نفر دسترسی دارن
                            پیش از انقلاب چند نفر با زبان های خارجی اشنایی داشتن و الان چند نفر اشنایی دارن
                            پیش از انقلاب چند نفر از ایرانی ها چه تعداد از شهر های ایران را دیده بودن(سفرهای داخلی) و الان چند نفر دیدن
                            پیش از انقلاب تعداد بیمارستان ها و خانه های بهداشت چقدر بود و الان چقدر است
                            پیش از انقلاب بهداشت مادران بار دار چگونه بود و الان چگونه است
                            پیش از انقلاب وضعیت تحریم ها چگونه بود و الان چگونه است
                            پیش از انقلاب چانه زنی سیاسی ایران در عرصه بین المللی چگونه بود و الان چگونه است
                            عزیز برادر نویسنده سطور بالا خود منتقد در بسیاری از زمینه است و چون تمام این سرزمین را بارها و بارها دیده ام قابلیت های این سرزمین دوست داشتنی و دیرین و پایا را به مراتب بیشتر از این میدانم..
                            اما این که میفرمایید رفاه در ایران از افغانستان جنگ زده و عراق بحران زده بیشتر است.. تصور میکنمچندان شناختی از ان دو کشور و همسایه ها ندارین ..
                            ارادت

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3097

درود جناب آقای دکتر
                              ارادت و همیشه ارادت

سلام وعرض ادب و احترام

میلیاردها بشکه نفت و گاز بعد از انقلاب فروخته ایم ولی حالا پولی برای سرمایه گزاری در صنعت نفت وگاز نداریم ? چون میلیاردها دلار اختلاس ها و چپاول داشته ایم بدون اینکه با این چپاولگران برخوردی انجام شود ولی در صورتیکه مردم به این موارد که حق مسلمشون هست اعتراض کنند وابسته به امریکا وشورشی محسوب میشوند ?

تقسیم ناعادلانه ثروت و مخارج هنگفت سیاست گزاری ها خارجی و تخصیص منابع به چندین ابر بدهکاران بانکی و سوق دادن بخشی از مردم به سطل آشغال ها جهت ارتزاق? فروش اعضا بدن ? ووووو

ارادت

نظر

• مگنوس کارلسن
                                Banned
                                • Jan 2022
                                • 1647

درود جناب آقای دکتر
                                ارادت و همیشه ارادت
                                اصلا مقایسه درست نیست...مثل این میمونه که الآن را بادوره هخامنشیان مقایسه کنیم.....
                                ....میزان کل فروش نفت بعد از انقلاب راحساب کنید...
                                عددی مافوق تصورتان به دست میاد....

نظر

در حال کار...
                                X