تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • vion
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 825

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
    ببخشین که مجبورتون کردیم یه تنه به این همه پرسش جواب بدین....امادرهرصورت به نظر نمیاد شماهم حرف کافی وحسابی درچنته داشته باشین....
    این که میفرمایین به شرق از نظر مثلا استراتژیک نیاز داریم...یعنی چه...خوب به غرب هم به همین دلایل وحتی به دلیل تکنولوژی بالاتروقدرت اقتصادی بیشتر...نیاز داریم...
    این که میفرمایید تحریمها باعث شده سود نفت به اقتصاد وارد نشه....اول چرا تحریم شدیم؟....دوم چرا این تحریمها باعث رشداقتصادی عده ای که اطراف حاکمیت هستند شد وعامه جامعه از آن بی بهره ماندند؟
    ..این رشد نظامی! که در سایه تحریمهابدست آمده چرابه هیچ دردی نخورده غیراز فلاکت مردم...طالبان بدون این قدرت نظامی!!آمریکارا شکست داد...
    وپرسش اصلی...چرا بایک رفراندوم...جلوی این همه خونریزی توسط حکومت گرفته نمیشه؟...وچرا به خواست اکثریت مردم...که آمار اقتصادی شکوفا وپیشرفته شمارا در زندگی عادی متوجه نمیشوند احترام گذاشته نمیشود...
    البته رهبرتون توسخنرانی چندشب پیش...تشییع جنازه سلیمانی را رفراندوم اعلام کردند...واحتمالا شماهم مثل سایر رهنمودهای ایشان با گوش جان پذیرفتید...
    من پیش از همه و بیش از همه منتقد بودم و هستم و راه برون رفت از بحران ها را در ظرفیت های فرهنگی و سیاسی و اجتماعی داخل میبینم .در قانون اساسی..در منطق و خرد مداری..پروپاگاندا و رسانه سعودی راه به ترکستانی است که ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی.
    بخشی از فرمایشات تون که اینجانب را به رانت جویی منتسب کردین ارزش پاسخ ندارد.

نظر

• پروواز
      ستاره‌دار(6)
      • Sep 2020
      • 5236

همیشه میگن برای عقاید یکدیگر احترام قائل باشیم، گاهی احترام قائل نشدن و رد شدن از کنار عقاید دیگران بیشتر به آدم آرامش میده.
      برای مثال مگه میشه به عقاید کسانی که حامی این اوضاع و احوال اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و سیاسی کشور هستن احترام گذاشت.
      بهترین کار احترام قائل نشدن هست و رد شدن و اعصاب خود را خورد نکردن.

نظر

• مگنوس کارلسن
        Banned
        • Jan 2022
        • 1647

در اصل توسط vion پست شده است View Post
        من پیش از همه و بیش از همه منتقد بودم و هستم و راه برون رفت از بحران ها را در ظرفیت های فرهنگی و سیاسی و اجتماعی داخل میبینم .در قانون اساسی..در منطق و خرد مداری..پروپاگاندا و رسانه سعودی راه به ترکستانی است که ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی.
        بخشی از فرمایشات تون که اینجانب را به رانت جویی منتسب کردین ارزش پاسخ ندارد.
        البته شما به هیچ یک از پرسشها پاسخ ندادین...منطق وخرد با دیکتاتوری هم خوانی ندارد...اتهام انتساب به رانت جویی هم کاملا دروغه....تنها اتهامی که به شما زده میشه...حمایت از دیکتاتوری بود...متن واضح بود....
        استفاده از کلمات حکومتی مثل سعودی...اسرائیل وآمریکا اینقدر واضح بیان شده که جای انکار ندارد...
        امکان نرسیدن به کعبه .....وجود داره...منکر نیستم...اما سکوت...یعنی شراکت در جرم....ظرفیتهایی که فرمودین...در اختیار طبقه خاصی از جامعه قرار دارد....وامکان استفاده از آنها برای آحاد جامعه وجود ندارد....منتقد بودن...هم با دیکتاتوری منافات دارد...

نظر

• vion
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 825

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
          البته شما به هیچ یک از پرسشها پاسخ ندادین...منطق وخرد با دیکتاتوری هم خوانی ندارد...اتهام انتساب به رانت جویی هم کاملا دروغه....تنها اتهامی که به شما زده میشه...حمایت از دیکتاتوری بود...متن واضح بود....
          استفاده از کلمات حکومتی مثل سعودی...اسرائیل وآمریکا اینقدر واضح بیان شده که جای انکار ندارد...
          امکان نرسیدن به کعبه .....وجود داره...منکر نیستم...اما سکوت...یعنی شراکت در جرم....ظرفیتهایی که فرمودین...در اختیار طبقه خاصی از جامعه قرار دارد....وامکان استفاده از آنها برای آحاد جامعه وجود ندارد....منتقد بودن...هم با دیکتاتوری منافات دارد...
          صراحتا عرض میکنم اعتقادی به دموکراسی و خاصه دموکراسی توده ای ندارم..بیشتر یه جور اریستوکراسی و خردمداری میان مدارانه را معتقدم..گرچ میدونم از دموکراسی قبله امالی ساخته اند که مخالفت با ان ممکن است شخص را به سرنوشت مرحوم جوردانو برنو دچار کند

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1190

صراحتا عرض میکنم اعتقادی به دموکراسی و خاصه دموکراسی توده ای ندارم..بیشتر یه جور اریستوکراسی و خردمداری میان مدارانه را معتقدم..گرچ میدونم از دموکراسی قبله امالی ساخته اند که مخالفت با ان ممکن است شخص را به سرنوشت مرحوم جوردانو برنو دچار کند
            حتما شما و طبقه‌ی حاکم نخبه‌اید و بقیه مردم نفهمند در نتیجه هر چه بگید و هر چه بکنید مردم محکوم به پذیرش اون هستند. آیا چنین خودشیفتگان متکبری که خودشون رو از سایر مردم بالاتر می‌دونند، قابل گفتگو هستند؟!!

نظر

• vion
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 825

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              حتما شما و طبقه‌ی حاکم نخبه‌اید و بقیه مردم نفهمند در نتیجه هر چه بگید و هر چه بکنید مردم محکوم به پذیرش اون هستند. آیا چنین خودشیفتگان متکبری که خودشون رو از سایر مردم بالاتر می‌دونند، قابل گفتگو هستند؟!!
              درود
              من ادعای نخبگی کردم؟.تنها عرض کردم به دموکراسی توده ای و یک با یک برابر را معتقد نیستم.در اریستو کراسی پزشکان وکلا صنعتگران بانک داران ،انواع طیف های فعالان اقتصادی از بین خود نمایندگانی انتخاب میکنن و به کنشگری میپردازند.در دموکراسی وزن ارا یکسان است و در اریستو کراسی هر رای وزن خاص خود را دارد.
              این همه عصبانیت ریشه در چه دارد.؟

نظر

• اسد-ص
                ستاره دار(5)
                • Feb 2011
                • 690

مشکل ایران گرانی تورم بیکاری فساد زیر میزی آلودگی هوا مشکل در محیط زیست ... و ... به این موارد بایداعتراض شود . ........سنگ زدن آتش زدن فخش دادن راه بندان تجزیه طلبی توسط طبقه متوسط به بالا به دستور آمریکا است .

نظر

• بورسفام
                  عضو فعال
                  • Nov 2020
                  • 323

یک امر کلیشه ای اینجا بین صحبتها وجود دارد
                  و آن اینکه آنچه غربی ها کردند درست است. و آن معیاری که آنها برای امور مختلف ارائه می کنند معیار درست است
                  اما سوال اینجاست که آیا معیارهای آنها واقعا درست است؟
                  اگر معیار آنها برای جوامع خودشان خوب است آیا برای فرهنگ ما هم جواب می دهد؟

یک نکته مهم هم در مورد غرب گرایی یا شرقگرایی یادآور شوم:
                  اینکه کشورها از جمله ایران به همدیگر نیاز دارند و با هم رابطه دارند امر بدیهی است مثلا غرب به نفت خاور میانه وابسته است و خاور میانه به صنعت و... غرب وابسته است. کشورهای غربی و شرقی هر کدام به نوعی به یکدیگر وابستگی دارند حتی کشورهای غربی نیز بین خودشان ارتباط و وابستگی تنگاتنگی وجود دارد. نیاز به توضیح ندارد که چنین وابستگی هیچ منافاتی با استقلال ندارد و هیچ کشوری بدون چنین ارتباطی با دیگر کشورها نمی تواند به حیات خود ادامه دهد..
                  اما چیزی که امریکا و غرب در ایران به دنبال آن است نه اینطور وابستگی است بلکه آنها می خواهند سلطه داشته باشند یعنی میخواهند دستور بدهند مثل قبل از انقلاب فلان تصمیم را بگیریم یا نگیریم، فلان قانون را اجرا کنیم یا نکنیم، با فلان کشور دوست باشیم یا نباشیم، بلکه حتی می خواهند به جای ما تصمیم بگیرند. اینکه تحریم هستیم یک دلیلش اینه که زیر بار چنین خواسته هایی نرفتیم.

نظر

• بورسفام
                    عضو فعال
                    • Nov 2020
                    • 323

امروز دیکتاتور کسی است که امپراتوری رسانه را در اختیار دارد و اذهان جوامع را آنطوری که دلش میخواد تربیت می کنه

امروز دیکتاتور دستور نمی دهد بلکه فکرها را در اختیار می گیرد به طوری که افراد (حتی اگر به ضررشان باشد) جوری فکر می کنند که اونا میخوان، چیزی را دوست دارند که اونا می خوان، چیزی را تکرار می کنند که اونا میخوان. آنچنان خواسته های امپراتوری رسانه در اذهانشان چنبره انداخته حتی احتمال خلاف آنچه آنها بیان می کنند را هم نمی دهد.
                    کاملا ادبیاتشان ادبیات رسانه های غربی می شود
                    فرد گمان می کند خودش می اندیشد در حالی که خوراک اندیشه او در آن سوی مرزها و به وسیله امپراتوری رسانه پخته شده.

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1190

درود
                      من ادعای نخبگی کردم؟.تنها عرض کردم به دموکراسی توده ای و یک با یک برابر را معتقد نیستم.در اریستو کراسی پزشکان وکلا صنعتگران بانک داران ،انواع طیف های فعالان اقتصادی از بین خود نمایندگانی انتخاب میکنن و به کنشگری میپردازند.در دموکراسی وزن ارا یکسان است و در اریستو کراسی هر رای وزن خاص خود را دارد.
                      این همه عصبانیت ریشه در چه دارد.؟
                      احتمالا این همه عصبانیت ریشه در تعصب من نسبت به دموکراسی داره (که البته اعتراف میکنم خیلی بده، هرگونه تعصب)
                      ولی خب اینکه گروهی رو نسبت به دیگری برتر بدونیم از نظر من واقعا پذیرفتنی نیست. چون احتمالا اون گروه سعی می‌کنند همه چیز رو به نفع خودوشون تغییر بدن. ضمن اینکه چطور میتونیم تعیین کنیم قدرت رای هر گروهی چقدر باشه و از کجا معلوم که واقعا عدالت رو رعایت کرده باشیم؟ در این حالت احتمالا هر گروهی سعی میکنه قدرت رای بیشتری داشته باشه و به نظرم نتیجه خوبی در پی نخواهد داشت. یه برداشتی که من میتونم از پاسخ شما داشته باشم اینه که هر گروهی که پول بیشتری داره، قدرت رای بیشتری هم داشته باشه، خب حداقل به نظر من عادلانه نیست.
                      از طرفی میتونیم بگیم همین الان هم به نوعی حکومت ما آریستوکراسی هست. روحانیون که خودشون رو داناتر از سایرین در شعون مختلف زندگی می‌دونند، برای خودشون امتیاز قائلند و در نتیجه برای سایر افراد جامعه تصمیم‌گیری می‌کنند. با این اوصاف دوست دارم بدونم که شما با شیوه‌ی فعلی ساختار حاکمیت موافقید یا نه؟ چرا؟

نظر

• pournikdast
                        ستاره‌دار(2)
                        • Oct 2020
                        • 525

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                        امروز دیکتاتور کسی است که امپراتوری رسانه را در اختیار دارد و
                        فرد گمان می کند خودش می اندیشد در حالی که خوراک اندیشه او در آن سوی مرزها و به وسیله امپراتوری رسانه پخته شده.
                        سلام دوست عزیز...
                        بنده و امثال بنده زمانی در مخالفت با ساختارهای بیمار حکومت بحث و جدل میکردیم و هزینه میدادیم، که چیزی به عنوان رسانه به شکل امروزی وجود نداشت چه برسد به امپراطوری رسانه ای!!!

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3097

در اصل توسط بورسفام پست شده است View Post
                          امروز دیکتاتور کسی است که امپراتوری رسانه را در اختیار دارد و اذهان جوامع را آنطوری که دلش میخواد تربیت می کنه

امروز دیکتاتور دستور نمی دهد بلکه فکرها را در اختیار می گیرد به طوری که افراد (حتی اگر به ضررشان باشد) جوری فکر می کنند که اونا میخوان، چیزی را دوست دارند که اونا می خوان، چیزی را تکرار می کنند که اونا میخوان. آنچنان خواسته های امپراتوری رسانه در اذهانشان چنبره انداخته حتی احتمال خلاف آنچه آنها بیان می کنند را هم نمی دهد.
                          کاملا ادبیاتشان ادبیات رسانه های غربی می شود

سلام وعرض ادب و احترام

چرا واقعیت ها را کتمان میکنید؟!!!!!

آیا اعتراض مردم نسبت به گرانی و تورم افسار گسیخته و عدم برخورد لازم با اختلاس گران و چپاولگران و ارتزاق عده ای از مردم نجیب این کشور از سطل آشغال ها وووووووو همش تقصیر رسانه های غربی است؟!!!!

اختصاص منابع به افراد خاص توسط رسانه های غربی القا شده ؟!!!
                          بیکاری و فقر و بی عدالتی ها واقعیت های جامعه امروز ما هستند و کسانیکه این وضعیت را بوجود آورده اند و افرادیکه از این وضعیت فعلی حمایت میکنند جواب حق الناس را چگونه خواهند داد البته اگر به حق الناس اعتقادی داشته باشند!

کسانیکه به ظالم به هر نوعی کمک میکنند بدانند که نتیجه اعمالشان را خواهند دید چون این وعده خداوند تواناست

ارادت

نظر

• Arian02
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 1716

سلام عرض ادب
                            عزیزان ما هم خواسته یا ناخواسته مقصریم
                            ما داریم با عده ای بحث میکنیم که ذاتشون ناپاکه ...انگار که به گروهی گرگ میگیم لطفا از فردا گرگ نباش و انسانیت رو پیش بگیر !!!

نظر

• علیرضا۱۲۳
                              عضو فعال
                              • Sep 2022
                              • 2796

فقط لق لقه دهانشون شده رسانه غربی...چیکار داریم به رسانه غربی...آقا دیدن این همه تبعیض و بی عدالتی و خشونت نیازی به رسانه غربی نداره...کسی که نمی‌بینه کور نیست منافعش در ندیدن این وضعیت جامعه است
                              باید ساختارهای حکمرانی در این مملکت تصحیح بشه و به رفراندوم گذاشته بشه

نظر

• بورسفام
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 323

در اصل توسط pournikdast پست شده است View Post
                                سلام دوست عزیز...
                                بنده و امثال بنده زمانی در مخالفت با ساختارهای بیمار حکومت بحث و جدل میکردیم و هزینه میدادیم، که چیزی به عنوان رسانه به شکل امروزی وجود نداشت چه برسد به امپراطوری رسانه ای!!!
                                در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                سلام وعرض ادب و احترام

چرا واقعیت ها را کتمان میکنید؟!!!!!

آیا اعتراض مردم نسبت به گرانی و تورم افسار گسیخته و عدم برخورد لازم با اختلاس گران و چپاولگران و ارتزاق عده ای از مردم نجیب این کشور از سطل آشغال ها وووووووو همش تقصیر رسانه های غربی است؟!!!!

اختصاص منابع به افراد خاص توسط رسانه های غربی القا شده ؟!!!
                                بیکاری و فقر و بی عدالتی ها واقعیت های جامعه امروز ما هستند و کسانیکه این وضعیت را بوجود آورده اند و افرادیکه از این وضعیت فعلی حمایت میکنند جواب حق الناس را چگونه خواهند داد البته اگر به حق الناس اعتقادی داشته باشند!

کسانیکه به ظالم به هر نوعی کمک میکنند بدانند که نتیجه اعمالشان را خواهند دید چون این وعده خداوند تواناست

ارادت
                                به پست قبلیم نگاهی بندازید در مورد آنچه گفتید صحبتی نکردم
                                نه از وجود فساد و ظلم صحبت کردم نه از نبودش
                                در مورد دیکتاتوری رسانه غربی صحبت کردم
                                آیا وجود چنین چیزی را انکار می کنید!!!
                                اینکه من از چیزی صحبت کنم شما موضوع دیگری را میان بکشید که ربطی به حرفهای من نداشته باشه یک مغالطه است.

شما که مقید به حق الناسید
                                پاسوز کردن بسیاری از افراد پای یک سهمی مثل صدرا با وعده های به قولی آبی گازی آیا حق الناس نیست؟
                                بسیاری از کاربران با تحلیلهای دقیق و منطقی پیشبینی های شما را قبول نمی کردند اما شما تحلیلهای فضایی می کردید و دیگران را پای سهم نشاندید.
                                از کجا معلوم اگر مسئول میشدید بهتر از آنهایی بودید که سر کارند؟

نظر

در حال کار...
                                X