تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    وقتی ارزش بازار شپنا به بیش از 2 برابر ارزش بازار غول تولید کننده ی خودروی خاور میانه برسه , یعنی یه جای کار می لنگه ...

شپنا 120 همت !

خودرو 57 همت !!

.................

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
    درود بر بهرام خان
    ...البته ...در گذشته هم ازین مقایسه ها داشتید ...ولی وقتی سهمی دوریال سود کف دست سهامدار نمی گذارد که هیچ !!بالایی هم ندارد !!مفتش هم گران هست !!با توجه به سود عملیاتی ...و زیان انباشته خودرو و وابستگی اش به برجام و تحریم و ...!!شپنا همین الانش هم در مقایسه با خودرو مفت هست !!شما چندتا سهم خودرو باید داشته باشید تا اندازه یک سهم شپنا بتوانید سود بگیرید؟؟؟در مقایسه این دو ...نه شپنا قیمتی دارد و نه خودرو ارزشی !!!

عرض کردم گفتنی ها در زمان مناسب گفته شد ....

البت امید آن روز نخواست متوجه حرف من بشه ....

و الان معما داره حل میشه ...

و دیدیم
    خودرو بهتر از شپنا عمل کرد ...
    آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/12/04, 16:46.
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

تحلیل بنیادی و اطلاعات سوخته ی کدال را مدت نسبتا طولانی است که ریختم درون سطل زباله ...

اخبار را هم می خوانیم و از کنار آن رد می شویم ...

همه چی در
      تحلیل تکنیکال خلاصه میشه ... حتی اطلاعات رانتی

تکنیکال خودرو ...

.

نظر

• TARGET
        عضو فعال
        • Nov 2014
        • 2282

بازم عیار تحلیل هات بر همگان مشخص شد
        ای ول بهرام خان
        خوش آمدی

نظر

• ققنوس14
          عضو فعال
          • Dec 2011
          • 1545

ورود مدل‌های پرمتقاضی به بورس، خودرویی‌ها را بالا کشید

فرزاد میدانی، کارشناس بازار سهام، در گفت‌گو با پایگاه خبری بازار سرمایه ایران (سنا) در خصوص عرضه خودروهای پرمتقاضی در بورس کالا بیان کرد: همان‌طور که از مدت‌ها قبل بسیاری از فعالان بازار سرمایه هم تاکید داشتند، یکی از راه‌حل‌های نجات بازار سرمایه حذف قیمت‌گذاری دستوری است. عرضه خودرو مخصوصا مدل‌های پرمتقاضی در بورس کالا اتفاق مثبتی بود که در این زمینه رخ داد و با توجه به آنکه گروه خودرویی همواره جزو لیدرهای بازار سرمایه بوده و روند سهم‌های این گروه کلیت بازار را تحت تاثیر قرار می داده، رشد گروه خودرویی روی کلیت بازار اثرگذار خواهد بود.

وی اضافه کرد: عرضه موفقیت‌آمیز خودرو در بورس کالا می‌تواند فرصتی باشد برای آنکه از پتانسیل‌های بازار سرمایه برای عرضه سایر محصولاتی که در حال حاضر مشمول قیمت‌گذاری دستوری هستند استفاده شود. به عنوان مثال می‌توان از ظرفیت های بورس کالا برای عرضه عمده تایر، استفاده کرد.

این کارشناس بازار سرمایه در ادامه با اشاره به زیان سنگین خودروسازان در سال‌های اخیر به سبب قیمت‌گذاری دستوری اظهار کرد: یکی از دلایل زیان سنگین خودروسازان در سال‌های اخیر، قیمت‌گذاری دستوری بوده است. با عرضه خودرو در بورس کالا احتمالاً خودروسازان سال آینده زیانی شناسایی نخواهند کرد و شاید حتی مقداری سود هم شناسایی کنند. ضمن اینکه نباید فراموش کرد زیان خودروسازان، فقط ناشی از قیمت‌گذاری دستوری نبوده و تحریم‌ها هم در مشکلات این صنعت تاثیرگذار بوده‌اند؛ اما به هر حال خروج خودروسازان از زیان انباشته باید از جایی شروع می‌شده و عرضه خودرو در بورس کالا، شروع بسیار خوبی بود.

میدانی تصریح کرد: اگر اتفاق خاصی در بازار سرمایه ما رخ ندهد، خودروسازان یکی از گروه‌های پرپتانسیل برای رشد خواهند بود و این گروه این ظرفیت را دارد که با حرکت خود، لوکوموتیو بورس را هم به حرکت بیندازد.
          آرام آرام به آخر کارم نزدیک می شوم و یقین دارم که آخرین تپش های قلبم در آخرین صفحه های کارم ثبت می شود و مرگ فقط مردی مرده را درخواهد یافت.سارتر

نظر

• پاشا_
            Banned
            • May 2022
            • 248

سلام بهرام خان

برای خرید از گروه خودرویی پیشنهاد شما خساپا و خودرو هست؟یا سهام تودلی؟

بهترین سهم تودلی گروه خودرو کدام هست؟

متشکرم

نظر

• dornaa
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 1476

درود بر شما و سلام بر خوانندگان و دوستان و رفقا

کار درست همین بود ...
              بسلامتی

ازقطر برگشتید

باپول بیت المال که نبوده

نه باسود شاخص 2/100 رفته بودی عافیت باشه

نظر

• dornaa
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1476

در اصل توسط گنجشک پست شده است View Post
                میدونی بهرام خان احتمالا وقتی داشتی یک دهم پول مرغ را میدادی به این فکر می کردی که بالاخره 10 روزی یکبار نیمرویی گیرت میاد حالا 10 روز نه 20 روز ! اصلا 20 هم نه 30 روز یکبار دیگه یک تخم مرغ از مرغت باید بهت برسه دیگه

موقع جمع کردن پول ها هم طرف که بچه زرنگ بوده اومده گفته زیاد فکر نکنید و فکر قرارداد نباشید ما مرغ رو امروز بخریم یک تخم جلو افتادیم !!! مرغ را که خریدین هم طرف اومده گفته من مدرک کلاش 6 اکابر دارم بدین من بهتر می تونم به مرغ رسیدگی کنم
                شما هم فکر کردی به مدرک هست ، یک پولی دادی به همین 6 کلاس و تو دانشگاهاش دکتری مرغداری گرفتی بعد میری میگی من دکتری دارم مرغ را بده
                میگه مدرک که بدرد نمی خوره باید سابقه کار مرتبط مرغداری داشته باشی !!! و چون مرغ فقط دست خودش بوده فقط خودشه که سابقه مرغداری داره و فرزنداش و فرزندهای فرزندهاش ....
                چرا روز اول حماقت کردی و یک دهم پول مرغ را دادی وقتی قرار نیست نسیبی ببری؟

=========================
                حالت دوم
                شما یک پولی دست من امانت داری من ندارم که پس بدم بجاش بهت خدمات ارایه میدم ، قبول ؟
                من هر روز تو خونه خودم غذا می پزم و می تونی بیای استفاده کنی (رفیق هام استخدام کردم یکی مسول نظارت بر غذاس یکی مسول حفاظت از غذاس یکی مسول بررسی غذاس !!! خودمم که چند شغل هستم مدیریت و مسول خرید و با حفظ سمت راننده مسول خرید و... هستم ، اینا هرکدوم یک ردیف بودجه ای داره دیگه )
                بعد دم در یک نفر گذاشتم که بنابر دلیلی فقط 6 کلاسه ها را میده داخل (یعنی عملا امکان برخورداری از هیچکدام از خدماتی که دارم با پول تو ارایه میدم عملا چیزی گیرت نمیاد چون با یک فیلتر حذف میشی
                ======================

حالت سوم مهم

بهرام خان شما معتقدی که یک دهم پولت را بذاری رو هم و یک مرغ با اهالی کوچه بخری دیگه درسته ؟

چرا یک کار بهتر نکنی

یک خونه ای داری الان 10 تا هم همسایه داری هر کدوم 100 متر خونه اس

بیاین خونه هاتون رو یک کاسه کنید و صاحب یک خونه 1000 متری بشین ، بهتر نیست ؟ !!!!

بعد اون طرفی بود که مرغ را برداشته بود !!! الان می تونی از عقلش استفاده ببری ، مثلا عقلش میگه خودت حق نداری وازکتومی کنی ، ولی پسرات همه باید وازکتومی بشن !!!

نظرت ؟

پ.ن
                کسی میدونه شاخص حمل و نقل چنه؟
                تا بهرام خان بیاد این حالت ها رو بخونه

مرغه کرچ شده رو تخمه خوابیده 11 تا جوجه تحویلت میده گنجیشک

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

قوت قلب فقط اینجا که خدا میگه: «قالُوا لا تَخَفْ و لا تَحْزَنْ إِنَّا مُنَجُّوكَ»

یعنی: «نترس و غمگین نباش که ما تو و عزیزانت رو نجات میدیم»
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

تو فیلم "شوالیه تاریکی" یه دیالوگ بی نظیری هست که میگه:

"تاریکترین زمان شب درست قبل از سپیده دم هست و من بهتون قول میدم که سپیده دم فرا می‌رسه!" ...
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

برای اینکه زندگی را بهتر بفهمیم باید به سه مکان برویم:

١. بیمارستان
                      ٢. زندان
                      ٣. قبرستان

در بیمارستان می‌فهمید که هیچ چیز زیباتر از تندرستی نیست ( تجربه ی امروز و شخصی خودم )

در زندان می‌بینید که آزادی گرانبهاترین دارایی شماست.

در قبرستان درمی‌یابید که زندگی هیچ ارزشی ندارد که برای آن حرص هم بخوریم ....

زمینی که امروز روی آن قدم می‌زنیم فردا سقف‌مان خواهد بود.
                      پس چه بهتر كه برای همه چیز فروتن و سپاسگزار باشیم ...
                      .

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

«مسیر خطی زندگی شوخی‌بردار و بازگشت‌پذیر نیست. دلسوزی برای خودت بسه. راهی برای نگاه کردن به بیرون از خودت پیدا کن. از خودت فراتر برو. راهی پیدا کن که این موقعیت رو به طلا تبدیل کنه.»

(اروین یالوم )
                        .

نظر

• طيب
                          عضو فعال
                          • Nov 2010
                          • 3097

قوت قلب فقط اینجا که خدا میگه: «قالُوا لا تَخَفْ و لا تَحْزَنْ إِنَّا مُنَجُّوكَ»

یعنی: «نترس و غمگین نباش که ما تو و عزیزانت رو نجات میدیم»

سلام وعرض ادب و احترام

این آیه بخاطر خلیفه اول (ابوبکر)نازل شده چون در غار حرا خیلی میترسید

نمی‌دونم میشه به کلیت تعمیم داد ؟!!!

شرکت های دارویی مستعد رشد خوبی هستند البته از منظر بنیادی

برای بنده فقط تغییرات مهم بنیادی قابل قبول است ولا غیر چون هر نوع روندی با تغییرات بنیادی بوجود میاد

ارادت

نظر

• سهامدار خرد
                            عضو فعال
                            • Sep 2020
                            • 2323

تفسیر آیه
                            تفسیر نور (محسن قرائتی)
                            وَ لَمَّا أَنْ جاءَتْ رُسُلُنا لُوطاً سِي‌ءَ بِهِمْ وَ ضاقَ بِهِمْ ذَرْعاً وَ قالُوا لا تَخَفْ وَ لا تَحْزَنْ إِنَّا مُنَجُّوكَ وَ أَهْلَكَ إِلَّا امْرَأَتَكَ كانَتْ مِنَ الْغابِرِينَ «33»

و هنگامى كه فرستادگان ما نزد لوط آمدند، از آمدنشان بد حال شد و دستش (از حمايت آنان در برابر بدكاران) كوتاه گرديد؛ (فرشتگان) گفتند:

نترس و غمگين مباش، ما تو و خانواده‌ات را نجات مى‌دهيم، مگر همسرت كه از باقى ماندگان (در عذاب) است.

نکته ها
                            كلمه‌ى‌ «سِي‌ءَ» به معناى بدحال شدن است. بدحال شدن حضرت لوط ممكن است به خاطر ترس از تعرّض بدكاران به فرشتگان ميهمان در خانه‌ى او باشد و يا به خاطر اطلاع از نزول قهر و عذاب الهى بر قومش.

پیام ها
                            1- در جامعه‌ى فاسد، مردان خدا در تنگنا قرار مى‌گيرند و حتّى در مورد حفظ مهمان و ذرّيه‌ى خود نيز نگرانند. «سِي‌ءَ بِهِمْ»

2- شيوع فساد، نبايد ما را بى‌تفاوت كند. «سِي‌ءَ بِهِمْ وَ ضاقَ بِهِمْ» (غيرت دينى لازمه‌ى ايمان است.) «سِي‌ءَ بِهِمْ»

3- بسيارى از نگرانى‌ها، به خاطر بى‌خبرى از آينده است. «ضاقَ بِهِمْ ذَرْعاً وَ قالُوا لا تَخَفْ وَ لا تَحْزَنْ»

4- نگرانى درونى، در چهره اثر مى‌گذارد. فرشتگان با ديدن آثار نگرانى از سيماى حضرت لوط، به او گفتند: «لا تَخَفْ وَ لا تَحْزَنْ»

5- مؤمنان را با وعده‌هاى حقّ و آرام‌بخش، از دلهره و اضطراب نجات دهيم.

«لا تَخَفْ وَ لا تَحْزَنْ إِنَّا مُنَجُّوكَ»

6- در بيان حقايق، ابتدا نقاط مثبت را بگوييم. «إِنَّا مُنَجُّوكَ»

7- خداوند، اولياى خود را حفظ مى‌كند. «إِنَّا مُنَجُّوكَ»

8- پيوند خانوادگى، انسان را نجات نمى‌دهد، ايمان و عمل صالح كليد نجات است. «إِلَّا امْرَأَتَكَ»

9- زن، داراى شخصيّتى مستقل است و مى‌تواند در برابر نظام فرهنگى و اقتصادى خانواده يا جامعه مقاومت كند. «إِلَّا امْرَأَتَكَ»

10- راهنماى فساد نيز مفسد است. «إِلَّا امْرَأَتَكَ» (همسر لوط به افراد فاسد اطلاع‌

مى‌داد كه مهمان آمده، شما براى گناه به سراغش برويد.)
                            مجمع البحرین

نظر

• مگنوس کارلسن
                              Banned
                              • Jan 2022
                              • 1647

منظور جناب طیب...لاتحزن...ان الله معنا ...بوده...
                              ایه ای که جناب بهرام خان گفتند...درباره لوط بوده...
                              مردان قوم لوط متاسفانه به عادت زشت لواط ..اصرار داشتند....فرشتگان فرستاده شده برلوط مردانی جوان وزیبا بودند...ولوط نگران از این بود که نتواند از مهمانانش محافظت کند...چندتا از پیامهایی که جناب سهامدار خرد فرمودند...درست نیست...2و3 و5و7و6...از این آیه بر نمی آید...
                              اما برای من جای تعجب داره...کسی مثل جناب سهامدار خرد که با قرآن هم آشناست...چرا همراه با آدمهای بی سواد آدمکش است...
                              مگر آیه امرهم شورا بینهم....و...اولی الامر منکم...را نمیخونین!
                              درهرصورت شناخت قرآن باید به یافتن راه درست کمک کند...من واقعا تعجب میکنم...

نظر

• سهامدار خرد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 2323

جناب کارلسن
                                هیچکس با آدمهای بزعم شما قاتل وجانی و بیسواد نباید همراه و هم پیاله شود
                                شما که احتمالا دستی بر آتش تفسیر و تاویل دارید چرا چنین برداشت غلطی از دیگران دارید
                                آیات قرآن ظاهری دارد و باطنی
                                امیدوارم همه به باطن قرآن پی ببرند و از ظواهر آذین بسته شده توسط دشمنان بپرهیزند

نظر

در حال کار...
                                X