تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TARGET
    عضو فعال
    • Nov 2014
    • 2282

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بامبو پست شده است View Post
    نظر شما محترمه

وقتی اعتقاد نداری من چی بگم
    تا صبح باهم بحث کنیم هم بیفایده ست

باشه همش سوسول بازیه!!!
    انفاقا همه این کارا شده بود بهونه واسه نقدها، حقوقی رو هم همراه خودشون میکردند و سقوط سهمها را کلید میزدند
    ان شالله بجایی برسیم که پیش بینی شرکتها برگرده سرجاشون و تخیلات و خط خطی ها بکل حذف بشه تا جلوی سو استفاده ها گرفته بشه

نظر

• djdream
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3997

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post
      ‍ در اين روز در سال 1940 (در آن سال مصادف با 13 آذر 1319 شمسی) دكتر محمد مصدق كه در بيرجند زندانی بود به احمدآباد ساوجبلاغ (نزديک كرج) منتقل و در اينجا به حالت تبعيد تحت نظر ماموران انتظامی در آمد.
      رضا شاه با دكتر مصدق كه طبيعتی دمكرات و ضد زورگويی داشت ميانه خوبی نداشت و وی را در بيرجند زندانی كرده بود تا از نيش انتقادهايش آسوده شود. دكتر مصدق پس از تبعيد رضاشاه از ايران آزاد شد و مردم تهران بار ديگر او را به عنوان نماينده اول خود به مجلس فرستادند و او از اينجا بود كه به سلطه طولانی انگلستان بر ايران پايان داد و ايرانيان را در طول حكومت دو سال و نيمه خود به صورت مردمی مبارز در افكار جهانيان در آورد.
      دكتر مصدق در 1335 نيز پس از تحمل سه سال زندان به احمد آباد تبعيد شده بود و تا پايان عمر (اسفند 1345) به صورت تبعيد غير قانونی در آنجا باقی ماند و در همانجا هم مدفون است كه مقبره و تبعيدگاه او كه هر سال مورد ديدار بسياری از ايرانيان قرار می گيرد اخيرا جز آثار ملي در آمده و محفوظ خواهد ماند. در سال 1358 (چند ماه پس از پيروزی انقلاب) و در زادروز مصدق يک ميليون ايرانی برای بزرگداشت او از تهران و شهرهای اطراف به احمدآباد رفتند.

.........

[url=http://up.boursy.com/][/url
      الان اختلاف نداریم چون همشون سره یک سفره نشستن

نظر

• جان اسنو.
        ستاره دار (1)
        • Jul 2020
        • 1992

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
        حتما حتما حتما بخوانید ������

یکی از کارمندان شهرداری ارومیه می گفت: تازه ازدواج کرده بودم و با مدرک دیپلم دنبال کار می گشتم.
        از پله های شهرداری می رفتم بالا که یکی از کارکنان شهرداری را دیدم و ازش پرسیدم آیا اینجا برای من کار هست؟تازه ازدواج کردم و دیپلم دارم.

یه کاغذ از جیبش درآورد و یه امضاء کرد و داد دستم گفت بده فلانی، اتاق فلان.
        رفتم و کاغذ را دادم دستش و امضاء را که دید گفت چی می خوای؟
        گفتم :کار
        گفت : فردا بیا سرکار
        باورم نمی شد
        فردا رفتم مشغول شدم .
        بعد از چند روز فهمیدم اون آقایی که امضاء داد شهردار بود.

چند ماه کارآموز بودم بعد یکی از کارمندان که بازنشست شده بود من جای اون مشغول شدم.
        شش ماه بعد رئیس شهرداری استعفاء کرد و رفت جبهه. بعد از اینکه در جبهه شهید شد یکی از همکاران گفت :توی اون مدتی که کارآموز بودی و منتظر بودیم که یک نفر بازنشسته بشه تا شما را جایگزین کنیم، حقوقت از حقوق شهردار کسر و پرداخت می شد. یعنی از حقوق شهید باکری
        این درخواست خود شهید بود.

امثال این بزرگواران باید برن جونشونو بدن تا فضا و جا برای دزدی ها و اختلاس ژن های برتر باشه.

کجایند مردان بی ادعا
        وقتی اسمش میاد آدم احساس غرور میکنه واقعا مهدی باکری یدونه بود کاش بود واقعا حیف و صد حیف روحش شاد /:.Heart.:/ /:.Heart.:/

@};-@};-@};-Yaşasin Gözəl Azərbaycan Gözəl Oğlu Ruho Shad Olson

یاشاسین گوزل آزربایجانین، گوزل اوغلو ، روحو شاد اولسون اینشالا @};-@};-@};-

#بی ادعا

(ممنون از شما بخاط پست خوبتون )
        @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• mossafer
          عضو عادی
          • Nov 2020
          • 86

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
          حتما حتما حتما بخوانید ?

یکی از کارمندان شهرداری ارومیه می گفت: تازه ازدواج کرده بودم و با مدرک دیپلم دنبال کار می گشتم.
          از پله های شهرداری می رفتم بالا که یکی از کارکنان شهرداری را دیدم و ازش پرسیدم آیا اینجا برای من کار هست؟تازه ازدواج کردم و دیپلم دارم.

یه کاغذ از جیبش درآورد و یه امضاء کرد و داد دستم گفت بده فلانی، اتاق فلان.
          رفتم و کاغذ را دادم دستش و امضاء را که دید گفت چی می خوای؟
          گفتم :کار
          گفت : فردا بیا سرکار
          باورم نمی شد
          فردا رفتم مشغول شدم .
          بعد از چند روز فهمیدم اون آقایی که امضاء داد شهردار بود.

چند ماه کارآموز بودم بعد یکی از کارمندان که بازنشست شده بود من جای اون مشغول شدم.
          شش ماه بعد رئیس شهرداری استعفاء کرد و رفت جبهه. بعد از اینکه در جبهه شهید شد یکی از همکاران گفت :توی اون مدتی که کارآموز بودی و منتظر بودیم که یک نفر بازنشسته بشه تا شما را جایگزین کنیم، حقوقت از حقوق شهردار کسر و پرداخت می شد. یعنی از حقوق شهید باکری
          این درخواست خود شهید بود.

امثال این بزرگواران باید برن جونشونو بدن تا فضا و جا برای دزدی ها و اختلاس ژن های برتر باشه.

کجایند مردان بی ادعا
          اونها تربیت شدگان دوران شاه بودند.

نظر

• امیدازاد
            عضو فعال
            • Sep 2020
            • 3746

در اصل توسط جان اسنو. پست شده است View Post
            وقتی اسمش میاد آدم احساس غرور میکنه واقعا مهدی باکری یدونه بود کاش بود واقعا حیف و صد حیف روحش شاد /:.Heart.:/ /:.Heart.:/

@};-@};-@};-Yaşasin Gözəl Azərbaycan Gözəl Oğlu Ruho Shad Olson

یاشاسین گوزل آزربایجانین، گوزل اوغلو ، روحو شاد اولسون اینشالا @};-@};-@};-

#بی ادعا

(ممنون از شما بخاط پست خوبتون )
            بسیجی خوب ..بسیجی مرده اس ....اونم اگر بود الان یکی میشد مثل بقیه شون ...

نظر

• امیدازاد
              عضو فعال
              • Sep 2020
              • 3746

بهرام خان....دیگه ...از همتی باهوش،و دژپسند کاردان تعریف نمی کنی ...جریان چیه ؟؟

نظر

• reza14000
                عضو عادی
                • Nov 2020
                • 99

به گفته کارشناسان سرازیر شدن پول هوشمند از بازار های موازی از قبیل ارز ،طلا، مسکن و .... به سمت بازار بورس مشهود است...

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                  بهرام خان....دیگه ...از همتی باهوش،و دژپسند کاردان تعریف نمی کنی ...جریان چیه ؟؟
                  درود بر امید آزاد ...

اگر دکتر همتی و دکتر دژپسند , در زمین ارتش سهامداران بازی نمی کردند , شاخصی که 300,000 واحد برای آن یک ابر مقاومت بود , چگونه می توانست قله ی 2,100,000 واحد را فتح کند؟!

دقت کرده اید مدتی است از رشد قارچ گونه ی موسسات و بانک های ورشکسته ای که پول ملت را بالا می کشیدند , خبری نیست ...

عدم رشد موسسات ورشکسته و جیب بر , مثل آرمان و ... از برکات بازار سرمایه و سیاست های درست دکتر همتی و دکتر دژپسند است ...

ما نباید تغییرات بنیادی و بلند مدتی که به نفع کشور است را فدای منافع کوتاه مدت خود کنیم ....

کشور از حالت بانک محور بودن , به طرف بازار سرمایه محور بودن , تغییر مسیر داده است ( تغییری بسیار بزرگ و بنیادی ))

.................................................. .................................................. ...............................

..........................

.

نظر

• Saba60
                    ستاره دار (1)
                    • Nov 2020
                    • 112

حالا فارغ از اینکه برچیدن بساط موسسات غیر مجاز مالی و اعتباری کار کدوم یک از این بزرگان بود و از کی کلید خورد (که اصولا از سال ۹۶ شروع شد)، خود اقدام مذکور خیلی درست و واجب بود. خیلی از مشکلات مربوط به حجم نقدینگی امروز، سرعت گردش عجیب و غریب پول، بی انظباطی های مالی، بهم ریختگی بازار طلا و ارز و مسکن و ... قسمت زیادیش تبعات فعالیت اون موسسات بی در و پیکر بود که اگه الان هم بودن دیگه وامصیبتا بودیم!
                    @};-شادی از خرد عاقل تر است@};-

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

در اصل توسط *** بهرام خان *** پست شده است View Post

کشور از حالت بانک محور بودن , به طرف بازار سرمایه محور بودن , تغییر مسیر داده است ( تغییری بسیار بزرگ و بنیادی ))

بسیاری از مردم , دیگر در بانک و موسسات ورشکسته پس انداز نمی کنند ...

عموم ملت جدیدا یاد گرفته اند که به جای سپردن پول به بانک , می توانند سهام بخرند و مالک بخشی از شرکت ها شوند ...

......................

.

نظر

• بهرام نامدار
                        عضو فعال
                        • Oct 2020
                        • 9392

در اصل توسط Saba60 پست شده است View Post
                        حالا فارغ از اینکه برچیدن بساط موسسات غیر مجاز مالی و اعتباری کار کدوم یک از این بزرگان بود و از کی کلید خورد (که اصولا از سال ۹۶ شروع شد)، خود اقدام مذکور خیلی درست و واجب بود. خیلی از مشکلات مربوط به حجم نقدینگی امروز، سرعت گردش عجیب و غریب پول، بی انظباطی های مالی، بهم ریختگی بازار طلا و ارز و مسکن و ... قسمت زیادیش تبعات فعالیت اون موسسات بی در و پیکر بود که اگه الان هم بودن دیگه وامصیبتا بودیم!
                        50 هزار میلیارد تومان پول چاپ شد تا مال باختگان موسسات ( ورشکسته و دزد )) را از کف خیابان ها جمع کنند ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

بورل: ایرانی‌ها حق دارند احساس کنند به آن‌ها خیانت شده/ ایران دوباره با همان کارت‌ها بازی نمی‌کند

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره تاثیر ترور شهید فخری‌زاده بر مذاکرات آمریکا و ایران برای بازگشت واشنگتن به برجام گفت ایرانی‌ها حق دارند احساس خیانت کنند و احتمالا آن‌ها هستند که نمی‌خواهند دوباره با همان کارت‌ها بازی کنند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «جوزپ بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مصاحبه‌ای با شبکه «یورو نیوز» در پاسخ به سوالی درباره تاثیر اقدام تروریستی اخیر در به شهادت رساندن «محسن فخری‌زاده» دانشمند دفاعی و هسته‌ای ایران بر مذاکرات میان آمریکا و ایران برای بازگشت واشنگتن به برجام که «جو بایدن» از آن سخن گفته، گفت این اقدام کار هر کسی بوده قطعاً با هدف تسهیل این مذاکرات انجام نشده است. وی افزود: قطعاً کسانی هستند که منافعشان در زنده نماندن این توافق است. منافع خیلی‌ها در این است که برجام پابرجا نماند. اروپا خیلی علاقه‌مند به نجات آن بوده است. من باید آن را زنده نگه می‌داشتم، این توافق به خواب زمستانی فرو رفته اما هنوز نمرده است. این مقام ارشد اروپایی در ادامه گفت: ما باید فکر ایرنی‌ها را درک کنیم، چون حق دارند که احساس کنند به آن‌ها خیانت شده است. و احتمالاً آن‌ها هستند که نمی‌خواهند دوباره با همان کارت‌ها بازی کنند. اما باید منتظر بمانیم.
                          .

نظر

• اسماعیل52
                            عضو جدید
                            • Dec 2020
                            • 14

سلام بهرام خان
                            لطفا تحلیل خودتان در مورد سهم پترول و وسپه بفرمایید
                            ممنون از راهنمایی

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

در اصل توسط اسماعیل52 پست شده است View Post
                              سلام بهرام خان
                              لطفا تحلیل خودتان در مورد سهم پترول و وسپه بفرمایید
                              ممنون از راهنمایی
                              سلام ...

قیمت در پترول در حال متراکم شدن و مقاومت سهم 1640 تومان ...

وسپه از کانال نزولی خارج شده است و به نظرم تا 1800 مقاومتی ندارد ( 1650 هم مقاومتی ضعیف دارد )

.

نظر

• window
                                ستاره دار (1)
                                • Nov 2020
                                • 242

وسپه شاید

نظر

در حال کار...
                                X