تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bourse-Plan
    عضو فعال
    • Jun 2020
    • 491

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

اصلاً خود همین نکتۀ بدیهی و ساده که دوستان فکر می‌کنن رئیسی با هزار سلام و صلوات اومده سر کار و قراره حالا دست خالی با «اقتصاد مقاومتی» هشت سال مملکت رو اداره کنه، نشون می‌ده که یک جای کار می‌لنگه! خب، معلومه که توافق قطعیه. از روز اول هم قطعی بوده. شما با جناح و خط و ربط فکریِ معلوم‌الحالی طرفی که اگر نیاز باشه تا روز قبلش تیزی بر گلوی ملت می‌گذارن که «نه_به_واکسن_خارجی» ولی خودشون که می‌آن رو کار چند برابر ظرفیت لازم واردات انجام می‌دن. به هر حال، به همون میزان که مدت‌ها پیش از انتخابات آمریکا و انتخابات ایران، نتیجۀ نهایی برام روشن و قابل تشخیص بود:

5 آبان 1399

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
    - بایدن بدون 1% تردید انتخاب میشه.
    - رکورد مشارکت در تاریخ انتخابات آمریکا شکسته خواهد شد.
    ...

24 فروردین 1400

به نظر می‌آد دارن پالس‌های مثبتی برای کاندیداتوری ابراهیم رئیسی می‌دن. همون‌طور که قبلا هم گفتم، اگر شرایط رو مساعد ببینه و کاندید بشه، تکلیف و پروندۀ انتخابات هم بسته می‌شه. یک مشارکت حداقلی (چیزی حدود 35%) و بیرون اومدن نام ابراهیم و تمام.
    به همون میزان هم توافق برام مسجل و قطعیه (تنها عامل بازدارنده، درگیری نظامی ناخواسته است):

15 آذر 1399

وقتی در سال 1400 نمایندۀ اصولگرایی که وابستگی فکری صد در صدی با حکومت داره، به عنوان رئیس جمهور بعدی انتخاب بشه (مهم نیست با کمترین رای مردمی تاریخ 43 سال اخیر)، توافق با بایدن که هیچ، در صورت «نیاز»، توافق با سران کشور اسمش رو نبر هم امکانپذیره...

1 بهمن 1399

در اینکه توافق میشه 1% تردید ندارم و مثل روز برام روشنه. منتهی با دو بخش از گفته های شما موافق نیستم:

1. توافق مشخصا و به وضوح به پای این دولت نوشته نخواهد شد. اجازه نمیدن امتیاز مجددش بره به جیب اصلاح طلبان...
    مشکل اصلاً این قسمت ماجرا نیست، داستان اینه که پارامترهای بی‌شماری نسبت به توافق اولیه (تیر 94) تغییر کردن و حتی با توافق نصف و نیمۀ جدید هم تنش‌های منطقه‌ای کاهش پیدا نمی‌کنه و قرار هم نیست دلار سقوط آزاد کنه و سوال اصلی اینه که این توافق چه تاثیرِ عملی‌ای بر بازارها خواهد داشت. از کسری بودجه، خالی بودن خزانه و حذف تدریجی ارز 4200 گرفته، تا پروژه‌های گداپرورانۀ احمدی‌نژادیِ جدید از جمله مسکن ملی و یارانۀ 200 هزار تومانی و بسته‌های معیشتی، همه و همه تکلیف وضعیت تورمی پیش‌رو رو مشخص می‌کنه. این، تازه بدون در نظر گرفتن انتخابات 2024 آمریکا و تنش‌های منطقه‌ایه. به عبارتی چاه انقدری عمیق شده که با هیچ ترفندی نمی‌شه پُرش کرد!

پ.ن: بهرام خان شما کارت درسته. باور کن نیازی به اینکه روزی چند مرتبه خودت رو اثبات کنی، نیست. همه بچه‌های اینجا شما رو می‌شناسن و اگر منصفانه بخوایم قضاوت کنیم، میانگین پیش‌بینی‌های درست شما احتمالاً به لحاظ آماری بیش از هر شخص دیگری در اینجا و تالار بورس بوده. این کل‌کل‌ها و سند و اسکرین‌شات رو کردن‌ها و مسائل این مدلی، به مرور باعث به حاشیه رفتن اصل موضوع می‌شه. تا جایی که دیدم و متوجه شدم، بخشی از حملاتی که به شما می‌شه به خاطر «پیش‌بینی‌»هاتون هست و برخی از دوستان درکی از تفاوت میان «پیش‌بینی» و «سلیقه» ندارن. راستی مهدی خان رو با سایرین یکی نکنید لطفا! ایشون هم کارش درسته و قضیه‌اش با اون سایرینی که از شاخص 200 هزار حباب، حباب می‌کردن فرق می‌کنه /:.rolleyessmileyani
    آخرین ویرایش توسط Bourse-Plan؛ 2021/11/04, 07:49.

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

پرده ی اول :

پس از
      انهدام سایت تالار بورس , بنده هم شبیه اکثر دوستان متوجه شدم این سایت وجود دارد و عضو شدم و ابتدا در تاپیک های دیگری فعال بودم , تا اینکه نظرات انتقادی برخی از دوستان شروع شد ...

تاپیکی شبیه تاپیک تالار بورس در این سایت ایجاد کردم ...

هدفم صرفا
      راحتی دیگر کاربرانی بود که به ایده های بنده حساسیت داشتند ...
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

پرده ی دوم :

2 ابَر پیش بینی داشتم + 2 پیش بینی بسیار مهم ( توافق اتمی و آزادسازی نرخ خودرو )

+ پیش بینی های صحیح و غلط دیگر ...

در تاپیک اختصاصی , ایده های درست خودم را مرور می کردم ...

حتی برای
        اولین بار در سایت اسکرین شات از پرتفوی و اسکرین شات از لیست خرید و فروش را قرار دادم و خواهان شفافیت دیگران شدم که نخواستند و مهم هم نیست ...

با پیش بینی
        جهش روی روی نمودارها در اوج ریزش های بورس از فاسمین 12 درصد گرفتم ...

چرا این ها را می نویسم ؟

چرا اگر از موفقیت بنویسی , برخی آه و ناله سر می دهند ؟

پاسخ : دلیل روان شناختی دارد
        ( شرح خواهم داد )

.

نظر

• بهرام نامدار
          عضو فعال
          • Oct 2020
          • 9392

پرده ی سوم :

رفیق قدیمی و دوست داشتنی و با اخلاق بنده
          ( امید آزاد ) در کامنتی سال قبل از خرید ماشین مدل بالا ابراز خوشحالی کرد , هیچکس به او تبریک نگفت ...!

در تاپیک دیگری همین
          2 هفته پیش از شکست سخن گفت ...

از زیان سنگین گفت و پشت بند آن
          آثار روحی و جسمی این زیان سنگین ...

کاربرانی که هیچ وقت نظر هم نمی دادند ,
          مشاور امید شدند ...

امید در کف تکنیکالی شاخص هم وزن خارج شد ( بخشی از سرمایه شاید ) و هیچکس راهنمایی درستی از او نکرد ...

هیچکس نگفت , امید زیان تو در بورس , فقط در بورس جبران می شود و لاغیر ...

چرا این را مطرح کردم ؟!

دلیل روان شناختی دارد ...

در بین برخی از ایرانی ها متاسفانه
          دیدن شکست دیگران به تفریح و مرحمی برای زخم افراد تبدیل شده است و جای بحث و بررسی بسیار دارد و خارج از حوصله ی دیگران ...

( امید صرفا مثال است )

.

نظر

• توپ4گوش
            ستاره دار (1)
            • Nov 2020
            • 2505

تلاش بیهوده نکن بهرام خان معلوم نیست تقدیر و سرنوشته یا هر چیزی دیگری ....چون هرکاری کنی نمیتونی جای افرادی که در حمایت با زیان میفروشند را با جای گرگهای بازار که در مقاومت مجددا میفروشند به افرادی که با زیان فروخته اند را عوض کنی...........
            ای بسا تلاش زیاد هم کنی در این زمینه بسیار بدهکار خواهی شد

یه جای یه مطلبی خواندم که نوشته بود که افرادی که چیزی را فرهنگ سازی میکنند خودشان قربانی میشوند

نمیدونم یادت هست یانه اوایل انقلاب تازه عینک افتابی مد شده بود برخی از ان استفاده میکردند و به انها میگفتند سوسول و قرتی انها در زمان خودشان منفور شدند تا این عینک افتابی الان قابل استفاده باشد....

مشکل خیلی ریشه ای تر از این حرفهاست فکت را میارن پایین اگه زیاد اصرار کنی.... و در نهایت نیز هیچ حمایتی نخواهی شد
            شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

پرده ی چهارم :

آخرین پیش بینی و ایده ی بنده
              جهش گروه بایدنی بورس بود به 3 دلیل مهم ....

ملاحظه فرمودید , کاربری که در تاپیک خودش هم نمی نویسند , ناگهان به ایده ی بنده حمله کرد در همین پیج اختصاصی
              ( رفقایش هم همراهی کردند حتی تا ساعت 4 نیمه شب گذشته )

...............................

شاید دچار خرافات شده ام ...

آه و ناله ی پنهان کاربرانی که زیان می بینند یا تحلیلگرانی که اشتباه تحلیل می زنند شاید به بنده آسیب بزند ....

دیدن تحلیل و موفقیت دیگران برای برخی ظاهرا سنگین است و غیر قابل تحمل ...

شاید من هم
              شبیه امید آزاد از شکست و زیان و ضرر و بیماری بنویسم , بسیاری در خفا و اشکار خوشحال شوند یا حداقل آرامش کسب کنند ...!
              .

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

پرده ی آخر :

قبلا یک بار خداحافظی کردم و
                خواسته ی دوستان مبنی بر ماندن بنده بود ...

طبق اخلاق خودم که به دوستان قدیمی وفادار هستم , مجددا نوشتم ...

اکنون به این نتیجه رسیده ام که می بایست رفت ...

صلاح است که بروی ...

همیشه عرض کرده ام
                تحلیل های بنده سیکنال خرید و فروش نیست ...

با این حال از همه ی کسانی که علی رغم نظر بنده خرید و فروش کرده اند و زیان دیده اند , صمیمانه عذرخواهی می کنم و طلب حلالیت ...

بدرود ...
                آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/11/04, 13:03.
                .

نظر

• محمدرض
                  عضو فعال
                  • May 2019
                  • 394

سلام بهرام خان با عرض معذرت نقطه جوشت خيلي پايينه مگه ميشه با دوتا نظر مخالف نوشتن تو يك فضايي مجازي كه حق امثال من وشماست اين حق را از خودت سلب بكنيد بازهم اختيار با خودتون با عرض پوزش مجدد.

نظر

• میلاد سودی
                    ستاره دار (1)
                    • Apr 2020
                    • 1034

بهرام خان رفتن شما هم شده بگم بگم مموتی اخه این که نشد من شما رو مرد میدان میشناختم یکی یا میره یا میمونه اگه مرد میدان هستی بسم الله اگه نیستید بازم بسم الله
                    بازار بورس محلی برای گرفتن پول افراد بی علم و بی تجربه و انتقال اون پول به افراد با علم و با تجربه است

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
                      پرده ی آخر :

صلاح است که بروی ...

همیشه عرض کرده ام

با این حال از همه ی کسانی که علی رغم نظر بنده خرید و فروش کرده اند و زیان دیده اند , صمیمانه عذرخواهی می کنم و طلب حلالیت ...

بدرود ...
                      خیلی ممنون
                      لطف کردی
                      موفق باشی
                      ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• رادین1
                        عضو فعال
                        • Dec 2018
                        • 4720

پرده ی آخر :

صلاح است که بروی ...

همیشه عرض کرده ام

بدرود ...
                        با سلام و ادب خدمت جناب بهرام

دوست عزیز وقتی ما به کاری که انجام می دهیم باور و ایمان داریم چه اهمیتی دارد دیگران در باره آن کار و نتایجش چگونه می اندیشند! شما یک کارشناس بازار سرمایه هستید در بازار سرمایه هم هیچ قطعیتی وجود ندارد بنابراین اگر در پاره ای از مواقع براوردها در کوتاه مدت انحرافی هم داشته باشند دلیلی بر ناتوانی فرد تحلیل گر نیست . شما به نظرم کارتان درست است هرکسی دوست داشت از تحلیلهای شما استفاده می کند و هر کسی هم دوست نداشت استفاده نمی کند !! پس با قدرت ادامه دهید .

نظر

• پروواز
                          ستاره‌دار(6)
                          • Sep 2020
                          • 5236

کسانی که انتقاد میکنن چند دسته میتونن باشن،
                          حالت اول نظرات سازنده و کمک کننده به تحلیل ها
                          حالت دوم نظرات هرچه دل تنگت میخواد بگو
                          حالت سوم نظرات مخرب و دلسرد کننده از روی حسادت یا تخریب یا هر چیز دیگه

حتی اگر بدبینانه نظراتی را مطابق حالت سوم در نظر بگیریم، ننوشتن سبب می شود همون ها زودتر به اهدافشون برسن.

یه قابلیت خوبی وجود داره اگر روی اسم فردی که تمایل ندارید پست هاش را ببینید کلیک کنید میتونید نادیده بگیرید و به بحث و تحلیل ادامه بدید.
                          آخرین ویرایش توسط پروواز؛ 2021/11/04, 19:49.

نظر

• کوهیار
                            ستاره‌دار (۲)
                            • Oct 2014
                            • 76

پرده ی آخر :

صلاح است که بروی ...

همیشه عرض کرده ام

بدرود ...
                            درود فراوان خدمت شما .
                            در تاپیک خمهر از شما تشکر کردم ظاهرا مطالعه نکردید.

بنده زیاد اهل نوشتن نیستم جون توانایی اینکار رو ندارم. اما از سال 92 روزهایی رو به یاد دارم که اینجا نویسندگان خوش ذوق و چیره دست چه در زمینه بورس و چه در زمینه مسایل اجتماعی ،بسیار پر معنی مطلب می نوشتند که متاسفانه در اثر برخورد های نا ثواب گروهی به کنار رانده شدند.

به عنوان مثال کاربر نوام چامسکی جزء آخرین کسانی بود که از نوشتن در این فروم منصرف شدند.
                            یا دوست بزرگوارمون جناب شفاف سازی که حقیقتا منشاء خیر هستند که یه مقدار ایشون هم کمتر می نویسند.
                            عزیزان دیگری هم هستند که معامله گران خوبی هستند ولی سعی می کنند با احتیاط درباره سهام صحبت کنند مانند کاربر گرامی وحید 20 و همجنین تکنیکالیست های خوبی داریم که از زدن چارت امتناع می کنند.

« هیچ تحلیلگر و معامله گری نمی تواند ادعا کند که تمام نظرات او درست است » پس در این بازار مکاره که هزاران ترفند و دوز کلک و قوانین خلق الساعه مسیر بازار رو تغییر می دهد، نمی توان ایرادی برعزیزی گرفت.
                            دوست عزیزی هم در بالا اشاره داشتن که شما به گواه همین تاپیک، اثبات شده هستید.

که در مورد آخر هم سهم خمهر رو قبل از ارایه گزارشهای خوب فروش اخیر(و در منفی های سهم) معرفی کردید.
                            حالا کسی اعتقاد به این سهم داره با شما همراهه، کسی هم که سهم رو ارزشمند نمی دونه از کنارش رد میشه.

در آخر ضمن سپاس از شما عرض کنم اختیار دار هستید ولی به نظر این حقیر « ماندن و مبارزه کردن بسیار ارزشمند تر از رفتن هست ».

تندرست باشید.

نظر

• davoo
                              ستاره‌دار(6)
                              • Mar 2017
                              • 299

باد باشمع خاموش کاری ندارد.خدمت دوستانیکه دراین فروم زحمت میکشند وبعضی وقتها توسط بعضی کاربران رنجیده خاطر میشوند.

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3769

پرده ی چهارم :

آخرین پیش بینی و ایده ی بنده
                                جهش گروه بایدنی بورس بود به 3 دلیل مهم ....

ملاحظه فرمودید , کاربری که در تاپیک خودش هم نمی نویسند , ناگهان به ایده ی بنده حمله کرد در همین پیج اختصاصی
                                ( رفقایش هم همراهی کردند حتی تا ساعت 4 نیمه شب گذشته )

...............................

شاید دچار خرافات شده ام ...

آه و ناله ی پنهان کاربرانی که زیان می بینند یا تحلیلگرانی که اشتباه تحلیل می زنند شاید به بنده آسیب بزند ....

دیدن تحلیل و موفقیت دیگران برای برخی ظاهرا سنگین است و غیر قابل تحمل ...

شاید من هم
                                شبیه امید آزاد از شکست و زیان و ضرر و بیماری بنویسم , بسیاری در خفا و اشکار خوشحال شوند یا حداقل آرامش کسب کنند ...!
                                درود بر بهرام خان .دوست قدیمی ..یک زمانی شما سردار ارتش بزرگ بیست میلیونی سهامداران بودید و ما سرباز بی تیرو تفنگ خط مقدم !!!....ممنونم ازینکه قابل دانسته از ما یاد کردید و...این بنده کمترین را آیینه عبرت !!جامعه فعالین بورسی !!معرفی نمودید!!..باز هم خدا را شکر ..غیر مستقیم احتمالا باعث شدم به تجربه عینی و دانش بورسی دیگر کاربران افزوده شود !!کم اشتباه نکرده ام و احتمالا از صدقه سر
                                کاربران حاضر هم کم سود نکرده ام در این بازار ...اما به یاد ندارم تا الان مسولیت انتخاب ها و خرید و فروش هایم را متوجه دیگر کاربران دانسته باشم ...چون تصورم این بوده ..که صحبت ها و راهنمایی هایی دیگر کاربران صرفا بیان دیدگاه شان در مورد مسایل بوده ...و نیت و قصد بدی نداشته اند و چه بسا به عنوان راهنمایی و مشورت برایم قابل احترام هست ....این تجربه اخیر .. هم ادامه تجارب قبل هست ...کمااینکه...در این موقعیت سود سازی بازار بورس را تصدیق می کنم ولی ..به لحاظ روانی نمی توانم ..هم بدون ماشین خوب باشم هم استرس معاملات بورس را داشته باشم ...مشکل در اینجا خودم هستم نه مشاوره وراهنمایی های دیگر کاربران ...امیدوارم ...این هفته هفته سراسر سبز و پر از سودی باشد برا فعالین بورس ...ما که فردا دوباره نقد می کنیم برا ثبت نام بهمن ...ضمنا به خاطر یک بی نماز در مسجد را نمی بندند!!!حالا ما توصیه شما را نادیده گرفتیم ...تاپیکتان را چرا تعطیل می کنید !!

نظر

در حال کار...
                                X