تکنیکال ( بهرام و رفقا )
Collapse
X
-
-
پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد
بیا خوشال شو من پست گذاشتم از فردا بازار مثبته ?
خیلی ساده لوحی ، قبلا فکر میکردم یه چی حالیته اما خیلی زود فهمیدم هیچی از بورس نمیفهمی
نظر
-
در اصل توسط پروواز پست شده است View Postبا این تورم و گرونی و ریزش هایی که در سهم ها داشتیم، این بازار دیگه ترس نداره،
البته هنوز بیشتر نقد میمونیم تا تثبیت روند، یا بزخری در منفی ها
راستی استاد نگفتی حق تقدمای قجام که 150درصد ارزونتر خریده بودی فروختی یا نه ؟
نظر
-
در اصل توسط ali salehi پست شده است View Postبا این ضررایی که تو این مدت دادی چقدر واسه ت مونده تو کف بزخری کنی ؟
راستی استاد نگفتی حق تقدمای قجام که 150درصد ارزونتر خریده بودی فروختی یا نه ؟
و برای دلخوشی خودشون الکی میگن بیشتر نقد هستیم
بازاری که ریزشی هست دو کار بکنند میتونند خودشون رو حفظ کنند
که هیچ کدوم رو انجام نمیدن و نخواهند داد
یا درصد زیادی نقد باشند که هیچ وقت نیستند
یا دنبال سقف ها باشند سقفها بفروشند کف ها بخرن
نه کسی درصد زیادی نقد هست
نه کسی دنبال سقف هست
همیشه دنبال کف هستند یا فکر میکنند منفی که اون روز زده الکی هست و پول بک هست
یه طوری میگن منفی خوب هست و پول بک هست انگاری صدتا مثبت خورده یه منفی میخواد بخوره دوباره مثبت بخوره
صدتا منفی دو تا مثبت بعد دوباره منفی اسمش پول بک نمیشهبارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)
نظر
-
داشتن امید و امیدواری همیشه هم خوب نیست....بعضی موقع ها به امید روزهای بهتر می مونی و به آینده امیدواری...ولی هر روز بدتر از دیروز میشه... امیدواری باعث میشه نتونی عکس العمل نشون بدی و وقت از دست میره...شاید واقعا باید بدبین بود ...
نظر
-
در اصل توسط منیب پست شده است View Postمتاسفانه اکثر دوستان بازار ریزشی و افزایشی رو نتونستند تشخیص بدن و 90 تا صددرصدهمیشه سهام هستند
و برای دلخوشی خودشون الکی میگن بیشتر نقد هستیم
بازاری که ریزشی هست دو کار بکنند میتونند خودشون رو حفظ کنند
که هیچ کدوم رو انجام نمیدن و نخواهند داد
یا درصد زیادی نقد باشند که هیچ وقت نیستند
یا دنبال سقف ها باشند سقفها بفروشند کف ها بخرن
نه کسی درصد زیادی نقد هست
نه کسی دنبال سقف هست
همیشه دنبال کف هستند یا فکر میکنند منفی که اون روز زده الکی هست و پول بک هست
یه طوری میگن منفی خوب هست و پول بک هست انگاری صدتا مثبت خورده یه منفی میخواد بخوره دوباره مثبت بخوره
صدتا منفی دو تا مثبت بعد دوباره منفی اسمش پول بک نمیشه
نوشته های من از یکسال و نیم گذشته در آرشیو سایت موجوده در تمامشون صریح و واضح گفتم وارد فاز نزولی شدیم و تا تخلیه کامل حباب فاصله داریم ، بارها گفتم نوشتم سود کردن تو این روند خیلی سخته و پیچیده گیهای خاص خودش رو داره ، اونایی که تجربه و تخصص کافی ندارن بهتره کنار بکشن کساییم که با تجربه هستن بایستی با احتیاط حداکثری با بخش کمی از سرمایه در ریزموجهای برگشتی نوسان بگیرن و سریع خروج بزنن
واقعیت تلخ اینه که اونموقع کمتر کسی حرفهای منو درک میکرد و الانم اگر کسی درک میکنه بواسطه ضررهایی که متحمل شده ،برای من خیلی ناراحت کننده س حقانیت گفته های من زمانی نمایان شد که خواننده ها بخش زیادی از سرمایه شونو باختن
اما کلام آخر درباره بهرام ، این موجود مغز کوچیک اونقدر هوشمندی نداره که بفهمه در روند نزولی هم برگشتهای مثبت اتفاق میفته ، اما یه بورسباز باید اونقدر حرفه ای باشه که گول برگشتهای فیک رو نخوره و تو تله گیر نکنه
نظر
-
در اصل توسط ali salehi پست شده است View Postبعضیا اینجا گند میزنن بعد با مغلطه سعی میکنن روش ماله بکشن ، نمونه ش همین بهرام ، بارها تا بازار یه چسه مثبت شده مثل بچه ها پستای منو بالا آورده و مدعی شده من اشتباه کردم و تو کف قیمت سیگنال خروج دادم ، در حالیکه من هیچوقت همچین حرفی نزدم
نوشته های من از یکسال و نیم گذشته در آرشیو سایت موجوده در تمامشون صریح و واضح گفتم وارد فاز نزولی شدیم و تا تخلیه کامل حباب فاصله داریم ، بارها گفتم نوشتم سود کردن تو این روند خیلی سخته و پیچیده گیهای خاص خودش رو داره ، اونایی که تجربه و تخصص کافی ندارن بهتره کنار بکشن کساییم که با تجربه هستن بایستی با احتیاط حداکثری با بخش کمی از سرمایه در ریزموجهای برگشتی نوسان بگیرن و سریع خروج بزنن
واقعیت تلخ اینه که اونموقع کمتر کسی حرفهای منو درک میکرد و الانم اگر کسی درک میکنه بواسطه ضررهایی که متحمل شده ،برای من خیلی ناراحت کننده س حقانیت گفته های من زمانی نمایان شد که خواننده ها بخش زیادی از سرمایه شونو باختن
اما کلام آخر درباره بهرام ، این موجود مغز کوچیک اونقدر هوشمندی نداره که بفهمه در روند نزولی هم برگشتهای مثبت اتفاق میفته ، اما یه بورسباز باید اونقدر حرفه ای باشه که گول برگشتهای فیک رو نخوره و تو تله گیر نکنه
میدونی جناب صالحی امیدوارم مدیر این پست رو حذف نکنه به خاطر این جمله ام ولی برخی میفهمن که نفهمن ولی نمیفهمن که بقیه میفهمن نفهمن
کاری به دعوای تو بهرام ندارم نه طرفدارشم نه ازش بدی دیدم که ازش خوشم نیاد حداقل یه چندتا تحلیل خوب ازش سراغ دارم و حرفشو با چارت میزنه نه فقط حرف رایگان
ولی این چند روز که بازار 15-20 درصد داد و از کف بیشتر از 100هزار واحد بالا اومد کجا بودی ؟؟؟
چرا از ضرر مردم کشورت اینقدر مسرور و خوشحال میشی و وقتی بازار منفیه سر و کله ت پیدا میشه ؟؟؟
چرا برج 2 بدترین روزاها و کفترین قیمتای بازار ملتو تشویق به خروج میکردی و الان نمک میپاشی به زخمشون ؟؟ چی بهت میرسه از این کار ؟؟چرا امثال شما اینقدر رقت انگیزن؟؟؟ این عقدهایی که داری از کجا میاد؟؟؟
مطمئنم داری تلافی عقب موندن از بازار دو 3 سال اخیر رو در میاری
گیرم چند بار مردم رو اگاه کردی و سوادتم از همه کاربرای تاپیک به فرض محال بیشتره ...این دلیل این حرفایی که میزنی میشه ؟؟؟!!!
چی میشه که یه نفر به این حد از عقده و حقارت میرسه؟؟
نظر
-
در اصل توسط ali salehi پست شده است View Postبعضیا اینجا گند میزنن بعد با مغلطه سعی میکنن روش ماله بکشن ، نمونه ش همین بهرام ، بارها تا بازار یه چسه مثبت شده مثل بچه ها پستای منو بالا آورده و مدعی شده من اشتباه کردم و تو کف قیمت سیگنال خروج دادم ، در حالیکه من هیچوقت همچین حرفی نزدم
اما کلام آخر درباره بهرام ، این موجود مغز کوچیک اونقدر هوشمندی نداره که بفهمه در روند نزولی هم برگشتهای مثبت اتفاق میفته ، اما یه بورسباز باید اونقدر حرفه ای باشه که گول برگشتهای فیک رو نخوره و تو تله گیر نکنهآخرین ویرایش توسط amirsh33؛ 2022/01/01, 20:03.
نظر
-
در اصل توسط azad. پست شده است View Postداشتن امید و امیدواری همیشه هم خوب نیست....بعضی موقع ها به امید روزهای بهتر می مونی و به آینده امیدواری...ولی هر روز بدتر از دیروز میشه... امیدواری باعث میشه نتونی عکس العمل نشون بدی و وقت از دست میره...شاید واقعا باید بدبین بود ...
و امید به کاری و موضوعی که چاشنی قمار دارد
کمتر کسی فکر میکرد 1400 هم تمام شود ( تمام نشده ولی چشم بر هم زدنی اینم تمامه ) ولی بازدهی منفی داشته باشی . من شوکه شدم از اینکه 1400 این بلا سر بازار امد . کوچک های بازار به طرز غیر منتظره ای و غیر قابل پیش بینی ریختند . کمتر کسی فکر میکرد کوچک ها برگردند به روزهای نیمه جان سال 98 و شاخص 300 تا 350 هزار واحدی و حتی مواردی شاخص زیر 300 . اون موقع که دیگه دولت بورس را چاق نکرده بود ولی اینها تا قبل از چاق کردن بورس توسط دولت هم ریختند !!!!
همین امید کاذب بود که پارسال بهمن و اسفند موقعی که هزاران میلیارد تومان اوراق خرید ولی هزار تاش بورس که نیامد هیچ بلکه خارج هم شد مشخص بود امید واهی است به خودمون میدیم ولی به این امید واهی دل بستیم . من با خودم میگفتم اوراق دیگه چیه . یعنی اینا نمیتونند ار همین بورس 20% بگیرند ؟
تصور کنید همون 20% بازدهی بانکی و اوراق در حداقل ممکنش را هم از دست بدی و حداقل 20% هم بری زیر ، یعنی عقب ماندگی دوبله
دست و پا زدن در مردابی عمیق شد این بورس بازی برای همه مون . مرثیه غم است و فایده ای هم نداره . چه خون دلی این مدت خوردیم . شاید چند برابر سرمایه مون به جسم و روانمون ضربه زدیم اینو دیگه کجای دلمون بگذاریم
حالا چه مدت بگذره تا برسی به پایان 1400 و افت این سالت را جبران کنی که فکر میکنم اکثرا بازدهی امسالشون تا الان منفی است
بعد چه مدت بگذره تا عقب ماندگی سود اوراق و بانکی در حداقل ممکنش را در یک سال گذشته بدست بیاری ، حداقل 20% را مثال زدم وگرنه عقب ماندگی با دلار و سایر بازارها و تورم کلی را تا 50% هم میشه عقب ماندگی حساب کرد
چقدر بگذره تا سقف سال قبل را پس بگیری ؟!!!
همش دست و پا زدن در مردابی خود ساختهآخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/01, 23:58.
نظر
-
پشت بند کامنت قبلی
من یه موضوعی دیگر را میخوام بررسی کنم و از منظری دیگر به داستان بپردازم
لطفا به کسی برنخوره همه را دارم به خودم میگم . لطفا کسی نیاد بگه خب چرا نمیری از این کار و از این بازار بیرون . قبلا در موردش توضیح دادم . از این کار هم به وقتش و نیمی از زیانم در بیاد برای همیشه میرم و شاید هم مجبور باشم برم
به پولم عنقریب ممکنه نیاز پیدا کنم و امیدوارم طوری نباشد که با وضعیت فعلی مجبور شوم بروم
ما کار کثیفی انتخاب کردیم . این کار و شغل نیست این که مسلم و اشکار است بورس بازی شغل نیست ولی کلا راهی برای نون خوردن هم نیست
نون خوردن با نشستن پشت سیستم و جای گرم و نرم بدون کوچک ترین راندمانی در تولید و gdp اقتصادی کشور و تولید ناخالص ملی و عدد بازی در انلاین ؟ این راه نون خوردنه ؟
اگر راهش اینه پس چرا نانوا باید 5 صبح خمیر مایه کنه و در گرمای تابستان پشت تنور از خروس خون تا شغال خون عرق بریزه و هزار درد و مریضی و واریس و کمر درد و مچ درد بگیره ؟ چرا میوه فروش هفته ای حداقل 3 بار ساعت 5-6 صبح میره میدان میوه و حمالی میکنه صندوق میوه بار میکنه و پیاده میکنه و 1 کیلو و 2 کیلو میوه ها را تا شب بفروشه و سر پا ساعتها بایسته ؟
و صدهاذ و هزاران مثال دیگر
خب ببندند در مغازه شون و سرمایه را بیارند اینجا عدد بازی در انلاین و پول بدست بیارند . چرا نمیاند ؟
حتی پزشک متخصص که درامد خوبی هم داره یه عمل جراحی میکنه با کلی استرس و بدبختی
این بورس بازی راه نون خوردن نیست
ما گشاد تشریف داریم و خلاقیتی هم سعی نکردیم داشته باشیم تا سرمایه را طوری دیگر به جریان بندازیم ( شما بخونید من و به خودتون نگیرید . من خودم را میگم )
بورس بازی به عنوان درامد دوم برای یک سرمایه کاملا مازاد است که کلا قیدش را بزنی نه راهی برای پول در اوردن و سود بردن و گذران زندگی و 1 ماشین را 2 تا کردن و اپارتمان را ویلائی کردن و ...
کار یعنی رب گوجه را بخر 20 و بده 25 . یه بوکس سیگار بخر 80 و بده 90
کار یعنی یه ساعت کلاس اموزشی برگذار کن و پول بگیر بابتش . کار یعنی هر کوفت و زهر ماری را مشغولش شدی برآیند فعالیتت یعنی در مجموع سود و زیانت پول برات بسازه با بیلان مثبت
کار یعنی فعالیت جسمی و ذهنی با هدف افزودن سرمایه . عدد بازی در 1000 ... بعد میاد 800 . خب این دیگه عالیه .... دهههههههههه شد 750 ... نه اینجا دیگه تهش است پله سوم هم بخرم
ای جووووون برگشت
ای بابا اینم که یه مثبت بیشتر نخورد
اهههههههههه 750 هم که از دست رفت به درک همه را بفروشم و 600 بخرم جبران میکنم
هااااا 600 دیگه خریدم و رفتم که باهاش پرواز کنم . ای خدای مننننننننن این که رفت برا 500
نمیفهمم این چه کاریه شما میدونید معنیش چیه ؟
از شهریور تا الان یعنی 4 ماه است در انبوهی از نمادها پول ملت نصف شده !!!!!!!!! تازه بعد از این همه ریزش
حال کار نداریم و خلاقیتی هم نمیخواهیم از خودمون بروز بدیم همینه باید تاوانش را در کازینوی فوق اسلامی جمهوری اسلامی پس بدهیم و پولمون را بیاریم اینجا بدیم دست دولت و عواملش به اسم بازیگر و حقوقی و کوفت و زهر مار دیگر تا قطره قطره خونمون را تا اخر بمکند . تا اون موقعی که اخرین واحد خون بدنت را بگیرند و رنگ رخسارت نشان از این بدهد که مرگ نزدیک استآخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/02, 00:28.
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postپشت بند کامنت قبلی
لطفا به کسی برنخوره همه را دارم به خودم میگم . لطفا کسی نیاد بگه خب چرا نمیری از این کار و از این بازار بیرون . قبلا در موردش توضیح دادم . از این کار هم به وقتش و نیمی از زیانم در بیاد برای همیشه میرم و شاید هم مجبور باشم برم
به پولم عنقریب ممکنه نیاز پیدا کنم و امیدوارم طوری نباشد که با وضعیت فعلی مجبور شوم بروم
ما کار کثیفی انتخاب کردیم . این کار و شغل نیست این که مسلم و اشکار است بورس بازی شغل نیست ولی کلا راهی برای نون خوردن هم نیست
نون خوردن با نشستن پشت سیستم و جای گرم و نرم بدون کوچک ترین راندمانی در تولید و gdp اقتصادی کشور و تولید ناخالص ملی و عدد بازی در انلاین ؟ این راه نون خوردنه ؟
اگر راهش اینه پس چرا نانوا باید 5 صبح خمیر مایه کنه و در گرمای تابستان پشت تنور از خروس خون تا شغال خون عرق بریزه و هزار درد و مریضی و واریس و کمر درد و مچ درد بگیره ؟ چرا میوه فروش هفته ای حداقل 3 بار ساعت 5-6 صبح میره میدان میوه و حمالی میکنه صندوق میوه بار میکنه و پیاده میکنه و 1 کیلو و 2 کیلو میوه ها را تا شب بفروشه و سر پا ساعتها بایسته ؟
خب ببندند در مغازه شون و سرمایه را بیارند اینجا عدد بازی در انلاین و پول بدست بیارند . چرا نمیاند ؟
ما گشاد تشریف داریم و خلاقیتی هم سعی نکردیم داشته باشیم تا سرمایه را طوری دیگر به جریان بندازیم ( شما بخونید من و به خودتون نگیرید . من خودم را میگم )
بورس بازی به عنوان درامد دوم برای یک سرمایه کاملا مازاد است که کلا قیدش را بزنی نه راهی برای پول در اوردن و سود بردن و گذران زندگی و 1 ماشین را 2 تا کردن و اپارتمان را ویلائی کردن و ...
کار یعنی یه ساعت کلاس اموزشی برگذار کن و پول بگیر بابتش . کار یعنی هر کوفت و زهر ماری را مشغولش شدی برآیند فعالیتت یعنی در مجموع سود و زیانت پول برات بسازه با بیلان مثبت
کار یعنی فعالیت جسمی و ذهنی با هدف افزودن سرمایه . عدد بازی در 1000 ... بعد میاد 800 . خب این دیگه عالیه .... دهههههههههه شد 750 ... نه اینجا دیگه تهش است پله سوم هم بخرم
ای جووووون برگشت
هااااا 600 دیگه خریدم و رفتم که باهاش پرواز کنم . ای خدای مننننننننن این که رفت برا 500
از شهریور تا الان یعنی 4 ماه است در انبوهی از نمادها پول ملت نصف شده !!!!!!!!! تازه بعد از این همه ریزش
حال کار نداریم و خلاقیتی هم نمیخواهیم از خودمون بروز بدیم همینه باید تاوانش را در کازینوی فوق اسلامی جمهوری اسلامی پس بدهیم و پولمون را بیاریم اینجا بدیم دست دولت و عواملش به اسم بازیگر و حقوقی و کوفت و زهر مار دیگر تا قطره قطره خونمون را تا اخر بمکند . تا اون موقعی که اخرین واحد خون بدنت را بگیرند و رنگ رخسارت نشان از این بدهد که مرگ نزدیک است
احتراما
قبلا بازار سرمایه محل پارک سرمایه های مردمی بود که می خواستند در در فعالیتهای اقتصادی مشارکت و در سود و زیان شرکتهای بزرگ شریک بشوند .
اینکه یک عده مسئول و ... آمدند به دلایل غیر اقتصادی این بازار را به یک بازار قمار و کلاه برداری تبدیل کردند مقصر مردم نیستند.
بازار سرمایه یک بنگاه تخصصی است که در آن شرکتها و صنایع قیمت گذاری و خرید و فروش می شوند.
مگر می شود کشوری به وسعت ایران و صنایع و منابعش بازار سرمایه نداشته باشد؟
هیچ کشوری بدون این بازار نمی تواند در صنعت و اقتصاد حرفی برای گفتن داشته باشد . بورس موتور محرک صنعت و اقتصاد یک کشور است.
بنابراین کلیت نوشته های شما به نظر غلط است .
باید بیشتر دقت کنید
ببینید این روزها چه کسانی و با چه دلایلی با بازار سرمایه مخالفند ؟
دقت کنید شباهت اینها با اون افرادی که 150 سال قبل از کشورهای بیگانه خط می گرفتند افرادی مثل امیرکبیر ( که داشت مدرسه و دانشگاه می ساخت و در ایران ترویج صنعت می کرد ) را حذف کردند چیست ؟
چرا در اون زمان با ضربه های آشکار و پنهان اجازه ندادند ایران صنعتی بشود و ضمنا توانایی ساخت اسلحه داشته باشد ؟
ببینید چه دست های آشکار و پنهانی آمدند و ابزار کلاه برداری و حقه بازی در اختیار یک عده قرار دادند بازار سرمایه این کشور را نابود کنند و چه اهدافی دارند ؟آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2022/01/02, 01:55.
نظر
-
در اصل توسط shahin پست شده است View Postاحتراما
قبلا بازار سرمایه محل پارک سرمایه های مردمی بود که می خواستند در در فعالیتهای اقتصادی مشارکت و در سود و زیان شرکتهای بزرگ شریک بشوند .
اینکه یک عده مسئول و ... آمدند به دلایل غیر اقتصادی این بازار را به یک بازار قمار و کلاه برداری تبدیل کردند مقصر مردم نیستند.
بازار سرمایه یک بنگاه تخصصی است که در آن شرکتها و صنایع قیمت گذاری و خرید و فروش می شوند. مگر می شود کشوری به وسعت ایران و منابعش بازار سرمایه نداشته باشد؟
هیچ کشوری بدون این بازار نمی تواند در صنعت و اقتصاد حرفی برای گفتن داشته باشد . بورس موتور محرک صنعت و اقتصاد یک کشور است.
بنابراین کلیت نوشته های شما به نظر غلط است .
باید بیشتر دقت کنید
ببینید این روزها چه کسانی و با چه دلایلی با بازار سرمایه مخالفند ؟
دقت کنید شباهت اینها با اون افرادی که 150 سال قبل از کشورهای بیگانه خط می گرفتند افرادی مثل امیرکبیر ( که داشت در ایران مدرسه و دانشگاه می ساخت و در ایران ترویج صنعت می کرد ) را حذف کردند چیست ؟
چرا در اون زمان با ضربه های آشکار و پنهان اجازه ندادند ایران صنعتی بشود و توانایی ساخت اسلحه داشته باشد ؟
ببینید چه دست های آشکار و پنهانی آمدند و ابزار کلاه برداری و حقه بازی در اختیار یک عده قرار دادند بازار سرمایه این کشور را نابود کنند و چه اهدافی دارند ؟
اولا من نگفتم مردم مقصرند . مردم کجاشون مقصر است ؟ مردم له شده زیر انواع و اقسام فشارهای اقتصادی سیاسی اجتماعی چرا باید مقصر باشند ؟
مردمی که به حرف شارلاتان ها اعتماد کردند و پولشون را اوردند اینجا مقصرند ؟ به هیچ وجه . شاید نباید اعتماد میکردند که کردند اینم از ترس کاهش ارزش پولشون که رو دست خوردند
بورس باید فلان و بهمان باشد که شما گفتید . اوکی ، ولی خودتون حرفتون را نقض کردید . چون معتقدید اینجا قمار خانه شده . بورس باید اینه تمام نمای اقتصاد باشد و از این مدل حرفهای تکراری سالهای قبل تا کنون بوده و خواهد بود وای ایا برا متضرر نون و اب میشه این حرفها؟
بحث من دلائل ریزش و کی باعثش شده و بورس باید چطور باشد و چرا نیست و از این مدل حرفها نیست
کسانی که الان با بورس مخالفند فرقی با دیگران ندارند . مگر قبلی هاشون خوب بودند ؟ از اول هم این بورس قمار خانه بود . ریزش 83 به بعد را من نبودم ولی اونم خاطره تلخی بوده
من جان کلامم این بود که این راه نون خوردن نیست . اینکه بورس باید چطور باشه و هست یا نیست بحثی دیگر است
بورس ایران یه نونی نسبتا چرب میده و بعد پس میگیره . این به یک اصل تبدیل شده و سناریوئی تکرای و از پیش طراحی شده به نظر میاد
باید اساس نامه این بورس را دید داستانش چیه . شاید در اساس نامه ای پشت پرده ای چیزی این روش باشد که هر چند سال یه بار یه رشد هیجانی و بعد 4 سال خون بالا اوردن و پس گرفتن همه . این قاموس پایه گذاری شده این بازار است و احیانا یک دستور کلی باشد
حرف من اینه که این قمار بازی تا این حد و اندازه فجیع معنیش چیه . حرف من این بود که کار و درامد چه تعاریفی دارد و این کار پوچ و بیهوده ای است و بیشتر کسانی به این کار میپردازند که یا حال کار ندارند یا بلد نیستند چطور با سرمایه شون فعالیت کنند
حرف من اینه که شما نماد شپشکل و فشلغم را وقتی میخری چرا باید فردا صبح پیغام بیاد که به دلیل عطسه بلند همراه با جفتک اندازی بز همسایه ، نماد شپشکل تا اطلاع ثانوی باید متوقف شود و موقع بازگشائی همراه با هزار بامبول مواجه شود و یهوئی درصدی از پولت هاپولی شود
حرف اینه در کشوری که شما جنس و کالائی میخری ، فلان مبلغ را موقع خرید اگر خواستی چند ماه بعد بپردازی باید سود بدی ، 50 میل را 2 ماه بعد باید 55 پس بدی ، چرا 50 شما باید 2 ماه بعد در کازینوی اسلامی 30 و 40 شود
خلاصه کلام من اینها بود نه اینکه بورس را تفسیر کنیم
اینکه مشکلات کجاست و چیه دیگه همون ابی است که از سر ماها گذشته و به قول ناصر خان کجامون خوب و پاک است که فوتبالمون باشه
کجای این کشور و در چه زمینه ای مشکل نداره ؟ بورسش هم جزئی از دیگر بخش ها
پس بنابراین دامن زدن به اینکه بورس مشکلاتش چیه و چرا اینطور شده و ... اینها اب در هاون کوفتنه
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postپشت بند کامنت قبلی
ای جووووون برگشت
حال کار نداریم و خلاقیتی هم نمیخواهیم از خودمون بروز بدیم همینه باید تاوانش را در کازینوی فوق اسلامی جمهوری اسلامی پس بدهیم و پولمون را بیاریم اینجا بدیم دست دولت و عواملش به اسم بازیگر و حقوقی و کوفت و زهر مار دیگر تا قطره قطره خونمون را تا اخر بمکند . تا اون موقعی که اخرین واحد خون بدنت را بگیرند و رنگ رخسارت نشان از این بدهد که مرگ نزدیک است
همه اینقد چال وچوله اقتصادی دارند که مسخان با درامد پرش کنن.من کسی رو ندیدم تا حالا بصورت حضوری بگه من پول مازاد دارم!!! خب اگه داشت میگفتم به من قرض بده!!
تو فضای مجازی که همه پول مازاد داریم و هیچ کس ضرر نمیده و مهمتر از اون هیچ کس پایین تر از اتوبان حکیم نمیشینه/:.rolleyessmileyani
نظر
-
در اصل توسط b4city پست شده است View Postدوست خوبم شما جان کلام را نگرفتی
اولا من نگفتم مردم مقصرند . مردم کجاشون مقصر است ؟ مردم له شده زیر انواع و اقسام فشارهای اقتصادی سیاسی اجتماعی چرا باید مقصر باشند ؟
مردمی که به حرف شارلاتان ها اعتماد کردند و پولشون را اوردند اینجا مقصرند ؟ به هیچ وجه . شاید نباید اعتماد میکردند که کردند اینم از ترس کاهش ارزش پولشون که رو دست خوردند
بورس باید فلان و بهمان باشد که شما گفتید . اوکی ، ولی خودتون حرفتون را نقض کردید . چون معتقدید اینجا قمار خانه شده . بورس باید اینه تمام نمای اقتصاد باشد و از این مدل حرفهای تکراری سالهای قبل تا کنون بوده و خواهد بود وای ایا برا متضرر نون و اب میشه این حرفها؟
بحث من دلائل ریزش و کی باعثش شده و بورس باید چطور باشد و چرا نیست و از این مدل حرفها نیست
کسانی که الان با بورس مخالفند فرقی با دیگران ندارند . مگر قبلی هاشون خوب بودند ؟ از اول هم این بورس قمار خانه بود . ریزش 83 به بعد را من نبودم ولی اونم خاطره تلخی بوده
من جان کلامم این بود که این راه نون خوردن نیست . اینکه بورس باید چطور باشه و هست یا نیست بحثی دیگر است
بورس ایران یه نونی نسبتا چرب میده و بعد پس میگیره . این به یک اصل تبدیل شده و سناریوئی تکرای و از پیش طراحی شده به نظر میاد
باید اساس نامه این بورس را دید داستانش چیه . شاید در اساس نامه ای پشت پرده ای چیزی این روش باشد که هر چند سال یه بار یه رشد هیجانی و بعد 4 سال خون بالا اوردن و پس گرفتن همه . این قاموس پایه گذاری شده این بازار است و احیانا یک دستور کلی باشد
حرف من اینه که این قمار بازی تا این حد و اندازه فجیع معنیش چیه . حرف من این بود که کار و درامد چه تعاریفی دارد و این کار پوچ و بیهوده ای است و بیشتر کسانی به این کار میپردازند که یا حال کار ندارند یا بلد نیستند چطور با سرمایه شون فعالیت کنند
حرف من اینه که شما نماد شپشکل و فشلغم را وقتی میخری چرا باید فردا صبح پیغام بیاد که به دلیل عطسه بلند همراه با جفتک اندازی بز همسایه ، نماد شپشکل تا اطلاع ثانوی باید متوقف شود و موقع بازگشائی همراه با هزار بامبول مواجه شود و یهوئی درصدی از پولت هاپولی شود
حرف اینه در کشوری که شما جنس و کالائی میخری ، فلان مبلغ را موقع خرید اگر خواستی چند ماه بعد بپردازی باید سود بدی ، 50 میل را 2 ماه بعد باید 55 پس بدی ، چرا 50 شما باید 2 ماه بعد در کازینوی اسلامی 30 و 40 شود
خلاصه کلام من اینها بود نه اینکه بورس را تفسیر کنیم
اینکه مشکلات کجاست و چیه دیگه همون ابی است که از سر ماها گذشته و به قول ناصر خان کجامون خوب و پاک است که فوتبالمون باشه
کجای این کشور و در چه زمینه ای مشکل نداره ؟ بورسش هم جزئی از دیگر بخش ها
پس بنابراین دامن زدن به اینکه بورس مشکلاتش چیه و چرا اینطور شده و ... اینها اب در هاون کوفتنه
نظر
نظر