تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • نیکا
    ستاره‌دار (۲)
    • Nov 2011
    • 2110

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط b4city پست شده است View Post
    پشت بند کامنت قبلی
    من یه موضوعی دیگر را میخوام بررسی کنم و از منظری دیگر به داستان بپردازم
    لطفا به کسی برنخوره همه را دارم به خودم میگم . لطفا کسی نیاد بگه خب چرا نمیری از این کار و از این بازار بیرون . قبلا در موردش توضیح دادم . از این کار هم به وقتش و نیمی از زیانم در بیاد برای همیشه میرم و شاید هم مجبور باشم برم
    به پولم عنقریب ممکنه نیاز پیدا کنم و امیدوارم طوری نباشد که با وضعیت فعلی مجبور شوم بروم

ما کار کثیفی انتخاب کردیم . این کار و شغل نیست این که مسلم و اشکار است بورس بازی شغل نیست ولی کلا راهی برای نون خوردن هم نیست
    نون خوردن با نشستن پشت سیستم و جای گرم و نرم بدون کوچک ترین راندمانی در تولید و gdp اقتصادی کشور و تولید ناخالص ملی و عدد بازی در انلاین ؟ این راه نون خوردنه ؟

اگر راهش اینه پس چرا نانوا باید 5 صبح خمیر مایه کنه و در گرمای تابستان پشت تنور از خروس خون تا شغال خون عرق بریزه و هزار درد و مریضی و واریس و کمر درد و مچ درد بگیره ؟ چرا میوه فروش هفته ای حداقل 3 بار ساعت 5-6 صبح میره میدان میوه و حمالی میکنه صندوق میوه بار میکنه و پیاده میکنه و 1 کیلو و 2 کیلو میوه ها را تا شب بفروشه و سر پا ساعتها بایسته ؟
    و صدهاذ و هزاران مثال دیگر
    خب ببندند در مغازه شون و سرمایه را بیارند اینجا عدد بازی در انلاین و پول بدست بیارند . چرا نمیاند ؟

حتی پزشک متخصص که درامد خوبی هم داره یه عمل جراحی میکنه با کلی استرس و بدبختی
    این بورس بازی راه نون خوردن نیست
    ما گشاد تشریف داریم و خلاقیتی هم سعی نکردیم داشته باشیم تا سرمایه را طوری دیگر به جریان بندازیم ( شما بخونید من و به خودتون نگیرید . من خودم را میگم )

بورس بازی به عنوان درامد دوم برای یک سرمایه کاملا مازاد است که کلا قیدش را بزنی نه راهی برای پول در اوردن و سود بردن و گذران زندگی و 1 ماشین را 2 تا کردن و اپارتمان را ویلائی کردن و ...
    کار یعنی رب گوجه را بخر 20 و بده 25 . یه بوکس سیگار بخر 80 و بده 90
    کار یعنی یه ساعت کلاس اموزشی برگذار کن و پول بگیر بابتش . کار یعنی هر کوفت و زهر ماری را مشغولش شدی برآیند فعالیتت یعنی در مجموع سود و زیانت پول برات بسازه با بیلان مثبت

کار یعنی فعالیت جسمی و ذهنی با هدف افزودن سرمایه . عدد بازی در 1000 ... بعد میاد 800 . خب این دیگه عالیه .... دهههههههههه شد 750 ... نه اینجا دیگه تهش است پله سوم هم بخرم
    ای جووووون برگشت
    ای بابا اینم که یه مثبت بیشتر نخورد

اهههههههههه 750 هم که از دست رفت به درک همه را بفروشم و 600 بخرم جبران میکنم
    هااااا 600 دیگه خریدم و رفتم که باهاش پرواز کنم . ای خدای مننننننننن این که رفت برا 500
    نمیفهمم این چه کاریه شما میدونید معنیش چیه ؟

از شهریور تا الان یعنی 4 ماه است در انبوهی از نمادها پول ملت نصف شده !!!!!!!!! تازه بعد از این همه ریزش
    حال کار نداریم و خلاقیتی هم نمیخواهیم از خودمون بروز بدیم همینه باید تاوانش را در کازینوی فوق اسلامی جمهوری اسلامی پس بدهیم و پولمون را بیاریم اینجا بدیم دست دولت و عواملش به اسم بازیگر و حقوقی و کوفت و زهر مار دیگر تا قطره قطره خونمون را تا اخر بمکند . تا اون موقعی که اخرین واحد خون بدنت را بگیرند و رنگ رخسارت نشان از این بدهد که مرگ نزدیک است
    سلام ایران اززمان ها دور برجاده ابریشم مسلط بود و کار وشغل مهم ایرانیان خرید وفروش و دلالی بوده که هنوز هم ادامه دارد و همه آنها که اشاره کردید مثل میوه فروش و ...... همه ازآن نوع است پس تفکرات برای تولید آماده نیست و دلالی راس آن است واگر تولید کننده ها دارای بازرگانی قوی نباشند کارشان لنگ است مثل خودروسازان که اکثر تولید ببازار سیاه میبرد تا سیستم بچرخد خیلی کاردارد تا تفکر ایرانی ها عوض شود ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5633

پشت بند کامنت قبلی
      من یه موضوعی دیگر را میخوام بررسی کنم و از منظری دیگر به داستان بپردازم
      لطفا به کسی برنخوره همه را دارم به خودم میگم . لطفا کسی نیاد بگه خب چرا نمیری از این کار و از این بازار بیرون . قبلا در موردش توضیح دادم . از این کار هم به وقتش و نیمی از زیانم در بیاد برای همیشه میرم و شاید هم مجبور باشم برم
      به پولم عنقریب ممکنه نیاز پیدا کنم و امیدوارم طوری نباشد که با وضعیت فعلی مجبور شوم بروم

ما کار کثیفی انتخاب کردیم . این کار و شغل نیست این که مسلم و اشکار است بورس بازی شغل نیست ولی کلا راهی برای نون خوردن هم نیست
      نون خوردن با نشستن پشت سیستم و جای گرم و نرم بدون کوچک ترین راندمانی در تولید و gdp اقتصادی کشور و تولید ناخالص ملی و عدد بازی در انلاین ؟ این راه نون خوردنه ؟

اگر راهش اینه پس چرا نانوا باید 5 صبح خمیر مایه کنه و در گرمای تابستان پشت تنور از خروس خون تا شغال خون عرق بریزه و هزار درد و مریضی و واریس و کمر درد و مچ درد بگیره ؟ چرا میوه فروش هفته ای حداقل 3 بار ساعت 5-6 صبح میره میدان میوه و حمالی میکنه صندوق میوه بار میکنه و پیاده میکنه و 1 کیلو و 2 کیلو میوه ها را تا شب بفروشه و سر پا ساعتها بایسته ؟
      و صدهاذ و هزاران مثال دیگر
      خب ببندند در مغازه شون و سرمایه را بیارند اینجا عدد بازی در انلاین و پول بدست بیارند . چرا نمیاند ؟

حتی پزشک متخصص که درامد خوبی هم داره یه عمل جراحی میکنه با کلی استرس و بدبختی
      این بورس بازی راه نون خوردن نیست
      ما گشاد تشریف داریم و خلاقیتی هم سعی نکردیم داشته باشیم تا سرمایه را طوری دیگر به جریان بندازیم ( شما بخونید من و به خودتون نگیرید . من خودم را میگم )

بورس بازی به عنوان درامد دوم برای یک سرمایه کاملا مازاد است که کلا قیدش را بزنی نه راهی برای پول در اوردن و سود بردن و گذران زندگی و 1 ماشین را 2 تا کردن و اپارتمان را ویلائی کردن و ...
      کار یعنی رب گوجه را بخر 20 و بده 25 . یه بوکس سیگار بخر 80 و بده 90
      کار یعنی یه ساعت کلاس اموزشی برگذار کن و پول بگیر بابتش . کار یعنی هر کوفت و زهر ماری را مشغولش شدی برآیند فعالیتت یعنی در مجموع سود و زیانت پول برات بسازه با بیلان مثبت

کار یعنی فعالیت جسمی و ذهنی با هدف افزودن سرمایه . عدد بازی در 1000 ... بعد میاد 800 . خب این دیگه عالیه .... دهههههههههه شد 750 ... نه اینجا دیگه تهش است پله سوم هم بخرم
      ای جووووون برگشت
      ای بابا اینم که یه مثبت بیشتر نخورد

اهههههههههه 750 هم که از دست رفت به درک همه را بفروشم و 600 بخرم جبران میکنم
      هااااا 600 دیگه خریدم و رفتم که باهاش پرواز کنم . ای خدای مننننننننن این که رفت برا 500
      نمیفهمم این چه کاریه شما میدونید معنیش چیه ؟

از شهریور تا الان یعنی 4 ماه است در انبوهی از نمادها پول ملت نصف شده !!!!!!!!! تازه بعد از این همه ریزش
      حال کار نداریم و خلاقیتی هم نمیخواهیم از خودمون بروز بدیم همینه باید تاوانش را در کازینوی فوق اسلامی جمهوری اسلامی پس بدهیم و پولمون را بیاریم اینجا بدیم دست دولت و عواملش به اسم بازیگر و حقوقی و کوفت و زهر مار دیگر تا قطره قطره خونمون را تا اخر بمکند . تا اون موقعی که اخرین واحد خون بدنت را بگیرند و رنگ رخسارت نشان از این بدهد که مرگ نزدیک است
      جناب b4city یه سوال دارم ، اگه شما توی بورس به جای ضرر (احتمالی) سود کرده بودید و یا به موقع از بورس بیرون رفته بودید بازهم نگاهتون به بورس همین جوری بود؟ضمنا آیا همه کسانی که رفتن توی بازار و به قول شما رب و سیگار و ... خرید و فروش کردن سود کردن؟ این همه تاجر ورشکسته و این همه چک برگشتی مال همین بازاری که مد نظر شماست نیست؟

نظر

• bahramkhaliran
        عضو جدید
        • Sep 2020
        • 812

سلام
        داستان واقعی :دونفرازنیمه های شب تاصبح باهم دیگرقمارمی کردندویک نفرهم ناظرشان بود(مثل کارگزارودولت)وهرزمان که یکی می بردپولی بعنوان انعام به ناظر می داد(ولی دربورس چه ببری یابه بازی انعام رابایدبه دولت وکارگزار بدهید)صبح که شدهردوقمارباز اعلام باخت کردندویقه همدیگررابعنوان اینکه طرف مقابل دروغ می گویدرا گرفتند.ناظرکه اوضاع راخراب دیدگفت هردو شماراست می گوییدآن دوگفتندچطور ؟گفت پولی که شما بعنوان انعام به من می دادیدجمع کردم که شدحاصل ضررهردوتا شما
        ولی بنده متحیرم درکشوری که تمام شرکتها دولتی است چطور می شوددربورس بازی سودکرد؟مگربارانت !

نظر

• b4city
          عضو فعال
          • Nov 2020
          • 4093

درود
          به جای نقل قول تک به تک جواب دو تا دوست عزیزی که نقل قول داشتند یکجا میدهم
          بزرگواران منظور من این ریزش اخیر و سوخت پولهای اورده شده و از دست رفتن سود خودمان نیست
          جان کلام را که گفتم

این بورس از اول و ازلش همین بوده . شما موردی دارید برخورد میکنید . من کلی گفتم . بطو کلی این کار وقت تلف کردن است
          قابل توجه دوستانی که عضو این سایت نیستند ولی مطالب را میخونند و فکر میکنند بورس پکیده . فکر نکنید این بورس حالا اینطور شده
          این بورس از اول هم همین بوده

یه بخر بخر و شانتاژ و بنداز و درو برو و 4 تا 7 سال ریزش و خون دل بوده و هست و خواهد بود
          این سومین مورد دانه درشتش است خورده به شماها
          اولیش سالهای 82 و 83 بوده

دومیش 92 تا 96 که خودم هم اون موقع بودم و حالا سومیش
          دیگه حوصله توضیح بیشتر نیست . اصل مطلب در چند کامنت مفصل گفته شده

نظر

• منیب
            عضو فعال
            • Feb 2011
            • 2437

درود
            به جای نقل قول تک به تک جواب دو تا دوست عزیزی که نقل قول داشتند یکجا میدهم
            بزرگواران منظور من این ریزش اخیر و سوخت پولهای اورده شده و از دست رفتن سود خودمان نیست
            جان کلام را که گفتم

این بورس از اول و ازلش همین بوده . شما موردی دارید برخورد میکنید . من کلی گفتم . بطو کلی این کار وقت تلف کردن است
            قابل توجه دوستانی که عضو این سایت نیستند ولی مطالب را میخونند و فکر میکنند بورس پکیده . فکر نکنید این بورس حالا اینطور شده
            این بورس از اول هم همین بوده

یه بخر بخر و شانتاژ و بنداز و درو برو و 4 تا 7 سال ریزش و خون دل بوده و هست و خواهد بود
            این سومین مورد دانه درشتش است خورده به شماها
            اولیش سالهای 82 و 83 بوده

دومیش 92 تا 96 که خودم هم اون موقع بودم و حالا سومیش
            دیگه حوصله توضیح بیشتر نیست . اصل مطلب در چند کامنت مفصل گفته شده

با سلام و درود
            در تایید و تکمیل مطالب شما
            بورس بیشتر مواقع خون به دل اکثر افرادی کرده که داخلش بودن فقط برخی برهه های کوتاه اونم بعد رشد صدبرابری همه چی بیرون بورس یه سودی داده که اونم پوشش رشد بیرون رو هیچ وقت نداده
            متاسفانه افرادی که تو بورس بلندگو دارن و یا اسمی دارن هیچ وقت به بقیه پیشنهاد فروش نداده و نمیدن
            همیشه میگن بخرید و بخرید هر منفی باشه میگن الکی هست خدا از سر تقصیراتشون بگذره که خیلی ها رو با این حرفها تو بورس به خاک سیاه نشوندن
            بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• b4city
              عضو فعال
              • Nov 2020
              • 4093

در اصل توسط آقا سید پست شده است View Post
              جناب b4city یه سوال دارم ، اگه شما توی بورس به جای ضرر (احتمالی) سود کرده بودید و یا به موقع از بورس بیرون رفته بودید بازهم نگاهتون به بورس همین جوری بود؟ضمنا آیا همه کسانی که رفتن توی بازار و به قول شما رب و سیگار و ... خرید و فروش کردن سود کردن؟ این همه تاجر ورشکسته و این همه چک برگشتی مال همین بازاری که مد نظر شماست نیست؟
              درود
              اگر در اوج هم خارج شده بودم بازم نظرم همین بود
              کلا 13 سال است من وقتم را تلف کردم و از زندگی جا ماندم

شما فکر میکنی اگر در اوج رفته بودیم و مثلا 2 یا 3 برابر بازدهی 12 ساله دلار و مسکن و ... سود برده بودیم این هنر است ؟
              الان دوستانی یا شما و من که در بازدهی 12 ساله خود در این قمار خانه بیشتر از بازدهی دلار و تورم سود بردند خیلی هنر کردند ؟
              دلار در بازدهی 12 ساله 30 برابر و مسکن هم تقریبا همین . فرض را بر تورم 30 برابری میگیریم

شما یا من و یا دیگری اگر 50 یا حتی 80 برابر شده باشه پولمون فکر میکنید هنر کردیم ؟ 12 سال وقت سوزوندی اینجا برادر
              12 سال باید درامد میداشتی که نداشتی . فقط پولت افزوده شده . شما باختی بازم

2 مثال میزنم
              اولیش خواهر زاده خودم اولین نوه خانواده که 36 سالش است
              دانشگاه نرفت و گفت درس خوندن در این ممکلت و بخصوص برای ما که به حکومت وصل نیستم وقت تلف کردن است و زود هم ازدواج کرد و گفت به جای 4 سال وقت تلف کردن در دانشگاه میرم کار میکنم و رفت سرکار کارگری و دید اینم فایده نداره

پسر سخت کوشی بود و هست . پس اندازش را جمع کرد و طلاهای خانمش را فروخت و مقداری از پدر و پدرخانمش قرض گرفت و با یکی از همکاراش به فکر کار ازاد افتادند . بیل مکانیکی و کار در معادن
              شریکی یه بیل دست دوم خریدند و سخت چسبیدند به کار . اولش سختی زیاد کشیدند و حتی مدت کوتاهی بیکاری دستگاهشون ولی بعد گرفت و رفتند در دو معدن معتبر و کار شبانه روزی
              رفته رفته بیل را تعویض کردند و نو خریدند

سرت را درد نیارم الان بعد از 7 سال شروع به این کار هر کدام یه بیل جدا دارند به قیمت 4 میلیارد و در امد ماهانه 70 تا 80 میلیون . راننده گذشته و خودش دیگه فقط برای سرکشی و کارهای اداری و قرارداد و این چیزا میره معدن و فعلا سمنان است
              یه زندگی فوق لوکس . طلاها خانمش را خرید حتی بیشتر از قبل
              قرض پدر و پدرخانم را داد
              اپارتمانش را ارتقا داد

پارسال حدود اردیبهش بود گفت دائی بورس چطوره یکم پول بیارم ؟ گفتم بیار یکم . بازم دلش نیمامد بیا اینجا و یه لبخندی زد و گفت من با هیچی شروع کردم و الان یه بیل دارم 2.5 میلیارد ( اون موقع 2.5 بود ) تو تونستی اینقدر بازدهی داشته باشی ؟ همراه با یه لبخند تلخ که یعنی تو باختی

دومیش یه پسر همسایه اونم دیپلم است . چند سال قبل با 20 میلیون و مقداری پول از پدرش رفت کار لوازم خانگی . چند روز قبل دیدمش گفت مغازه را خریدم . الان هم بیش از 2 میلیادر جنس داخل مغازه داره
              ما اینجا باختیم حتی در بهترین حالتش . حتی در خروج به موقع و شاخص 2 میلیونیش

همین بهرام خان خودمون . ایشون روابط عمومی و اجتماعی خوبی داره
              بخدا در هر کار دیگری رفته بود الان خیلییییییی جلوتر بود
              یک سال و نیم است این بنده خدا این همه اینجا نمودار گذاشته و به هر حال زحمت کشیده و کلی استرس و فلان ... نتیجه اش چی بوده براش ؟

نظر

• مدافع
                ستاره‌دار(5)
                • Oct 2020
                • 2446

در اصل توسط منیب پست شده است View Post
                با سلام و درود
                در تایید و تکمیل مطالب شما
                بورس بیشتر مواقع خون به دل اکثر افرادی کرده که داخلش بودن فقط برخی برهه های کوتاه اونم بعد رشد صدبرابری همه چی بیرون بورس یه سودی داده که اونم پوشش رشد بیرون رو هیچ وقت نداده
                متاسفانه افرادی که تو بورس بلندگو دارن و یا اسمی دارن هیچ وقت به بقیه پیشنهاد فروش نداده و نمیدن
                همیشه میگن بخرید و بخرید هر منفی باشه میگن الکی هست خدا از سر تقصیراتشون بگذره که خیلی ها رو با این حرفها تو بورس به خاک سیاه نشوندن
                درود

البته من افراد زیادی سراغ دارم سال هاست سهامداری میکنن (فعالیت کاریشون محسوب نمیشه و اهل خرید و فروش هم نیستن چه بالاش چه پایینش رانت هم ندارن) بسیار بسیار از بورس راضی هستن.

همین الان هم سهامداری میکنن

ولی بورس برای کسی که از لحاظ مالی ضعیف و به عنوان یک شغل بهش نگاه میکند به شدت خطرناک

خیل عظیمی از لشکر شکست خورده بورس همین افراد هستند.

نظر

• منیب
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 2437

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                  درود

البته من افراد زیادی سراغ دارم سال هاست سهامداری میکنن (فعالیت کاریشون محسوب نمیشه و اهل خرید و فروش هم نیستن چه بالاش چه پایینش رانت هم ندارن) بسیار بسیار از بورس راضی هستن.

همین الان هم سهامداری میکنن

ولی بورس برای کسی که از لحاظ مالی ضعیف و به عنوان یک شغل بهش نگاه میکند به شدت خطرناک

خیل عظیمی از لشکر شکست خورده بورس همین افراد هستند.
                  سلام و درود حتما نخبه هست
                  شما فکر کن یه بنده خدایی تو گروه فشل خودرویی یا ساختمونی رفته قیمتهای بالا سهم خریده
                  مثلا خودرو یا ثاخت تا ده سال دیگه هم به اصل پولش با سود نمیرسه و همیشه از تورم عقب هست
                  باید اونی که بلندگو داره میبینه یه شخص هیجان زده میاد تبلیغ سهمهای مشکل دار رو میکنه و نقاشی میکشه یا تحلیلهای مثلا بنیادی قشنگ میده که بعدا همش اشتباه میشه
                  به افراد ناآگاه اخطار بده
                  بارخدایاآبروی مرابتوانگری نگاهداروشخصیت مرابه تنگدستی ازبین مبرکه ازروزی خواران توروزی خواهم وازآفریده های بدکردارتومهربانی جویم-علی(ع)

نظر

• ali salehi
                    عضو عادی
                    • Feb 2014
                    • 222

درود
                    اگر در اوج هم خارج شده بودم بازم نظرم همین بود
                    کلا 13 سال است من وقتم را تلف کردم و از زندگی جا ماندم

شما فکر میکنی اگر در اوج رفته بودیم و مثلا 2 یا 3 برابر بازدهی 12 ساله دلار و مسکن و ... سود برده بودیم این هنر است ؟
                    الان دوستانی یا شما و من که در بازدهی 12 ساله خود در این قمار خانه بیشتر از بازدهی دلار و تورم سود بردند خیلی هنر کردند ؟
                    دلار در بازدهی 12 ساله 30 برابر و مسکن هم تقریبا همین . فرض را بر تورم 30 برابری میگیریم

شما یا من و یا دیگری اگر 50 یا حتی 80 برابر شده باشه پولمون فکر میکنید هنر کردیم ؟ 12 سال وقت سوزوندی اینجا برادر
                    12 سال باید درامد میداشتی که نداشتی . فقط پولت افزوده شده . شما باختی بازم

2 مثال میزنم
                    اولیش خواهر زاده خودم اولین نوه خانواده که 36 سالش است
                    دانشگاه نرفت و گفت درس خوندن در این ممکلت و بخصوص برای ما که به حکومت وصل نیستم وقت تلف کردن است و زود هم ازدواج کرد و گفت به جای 4 سال وقت تلف کردن در دانشگاه میرم کار میکنم و رفت سرکار کارگری و دید اینم فایده نداره

پسر سخت کوشی بود و هست . پس اندازش را جمع کرد و طلاهای خانمش را فروخت و مقداری از پدر و پدرخانمش قرض گرفت و با یکی از همکاراش به فکر کار ازاد افتادند . بیل مکانیکی و کار در معادن
                    شریکی یه بیل دست دوم خریدند و سخت چسبیدند به کار . اولش سختی زیاد کشیدند و حتی مدت کوتاهی بیکاری دستگاهشون ولی بعد گرفت و رفتند در دو معدن معتبر و کار شبانه روزی
                    رفته رفته بیل را تعویض کردند و نو خریدند

سرت را درد نیارم الان بعد از 7 سال شروع به این کار هر کدام یه بیل جدا دارند به قیمت 4 میلیارد و در امد ماهانه 70 تا 80 میلیون . راننده گذشته و خودش دیگه فقط برای سرکشی و کارهای اداری و قرارداد و این چیزا میره معدن و فعلا سمنان است
                    یه زندگی فوق لوکس . طلاها خانمش را خرید حتی بیشتر از قبل
                    قرض پدر و پدرخانم را داد
                    اپارتمانش را ارتقا داد

پارسال حدود اردیبهش بود گفت دائی بورس چطوره یکم پول بیارم ؟ گفتم بیار یکم . بازم دلش نیمامد بیا اینجا و یه لبخندی زد و گفت من با هیچی شروع کردم و الان یه بیل دارم 2.5 میلیارد ( اون موقع 2.5 بود ) تو تونستی اینقدر بازدهی داشته باشی ؟ همراه با یه لبخند تلخ که یعنی تو باختی

دومیش یه پسر همسایه اونم دیپلم است . چند سال قبل با 20 میلیون و مقداری پول از پدرش رفت کار لوازم خانگی . چند روز قبل دیدمش گفت مغازه را خریدم . الان هم بیش از 2 میلیادر جنس داخل مغازه داره
                    ما اینجا باختیم حتی در بهترین حالتش . حتی در خروج به موقع و شاخص 2 میلیونیش

همین بهرام خان خودمون . ایشون روابط عمومی و اجتماعی خوبی داره
                    بخدا در هر کار دیگری رفته بود الان خیلییییییی جلوتر بود
                    یک سال و نیم است این بنده خدا این همه اینجا نمودار گذاشته و به هر حال زحمت کشیده و کلی استرس و فلان ... نتیجه اش چی بوده براش ؟
                    اوایل فکر میکردم بهرام مزدور حکومته و با پستهاش قصد فریب بچه هارو داره اما به مرور نشون داد یه بدبخت ناآگاهه که دروغای خودشو باور کرده و همه چیشو اینجا داره میبازه
                    در مورد بورسم اینجا بلدی میخواد ، تجربه هوش و کمی شانس
                    متاسفانه اکثریت بچه ها اینجا تجربه دارن اما دانش و هوش کافی ندارن ، برای همین بازنده ان
                    بعضی مسائل تو بورس خیلی ساده س نمیدونم چرا خیلیا از درکش عاجزن ، حتما باید بخشی از سرمایه شونو ببازن تا بعضی مسائل درک کنن

نظر

• مدافع
                      ستاره‌دار(5)
                      • Oct 2020
                      • 2446

سلام و درود حتما نخبه هست
                      شما فکر کن یه بنده خدایی تو گروه فشل خودرویی یا ساختمونی رفته قیمتهای بالا سهم خریده
                      مثلا خودرو یا ثاخت تا ده سال دیگه هم به اصل پولش با سود نمیرسه و همیشه از تورم عقب هست
                      باید اونی که بلندگو داره میبینه یه شخص هیجان زده میاد تبلیغ سهمهای مشکل دار رو میکنه و نقاشی میکشه یا تحلیلهای مثلا بنیادی قشنگ میده که بعدا همش اشتباه میشه
                      به افراد ناآگاه اخطار بده
                      نه اتفاقا یکیشون رفیق خودم مصالح فروش تا اول دبیرستان هم بیشتر درس نخونده (مغزش بیشتر نمیکشید)

سال هاس کچاد و فملی داره. همین هفته پیش باز ۲۰ میلیون تومان دیگه از پس اندازش زد تنگ فملیاش

بقیه تحصیل کرده هستن.

نظر

• منیب
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 2437

در اصل توسط مدافع پست شده است View Post
                        نه اتفاقا یکیشون رفیق خودم مصالح فروش تا اول دبیرستان هم بیشتر درس نخونده (مغزش بیشتر نمیکشید)

سال هاس کچاد و فملی داره. همین هفته پیش باز ۲۰ میلیون تومان دیگه از پس اندازش زد تنگ فملیاش

بقیه تحصیل کرده هستن.
                        نخبه مالی با نخبه تحصیلی فرق داره
                        خیلی ها تو بازار ممکنه بیسواد باشند از شخصی که دکترا داره هوش مالی بهتری داشته باشند

نظر

• مدافع
                          ستاره‌دار(5)
                          • Oct 2020
                          • 2446

نخبه مالی با نخبه تحصیلی فرق داره
                          خیلی ها تو بازار ممکنه بیسواد باشند از شخصی که دکترا داره هوش مالی بهتری داشته باشند
                          درسته

آخه این بنده خدا تحلیل نداره با مشورت با آدم های مختلف که مهمترینش من هستم اقدام به خرید میکند.

از فولاد و صندوق پالایش بدش میاد. من بهش گفتم نخر رفت خرید. فولاد هم پارسال تو پیک قیمتی خرید. (هر دو رو داره میگه تا زمانی که زنده باشم و این ها به سود خوب نروند نمیفروشمشون)

گیر داده بود بره ارز دیجیتال با مکافات منصرفش کردم.

نظر

• مدافع
                            ستاره‌دار(5)
                            • Oct 2020
                            • 2446

آقا منیب اگر دوست داشتید جواب بدید؟

شما اینجا جز فعالین هستین

ولی نمیتونم تشخیص بدم سهامدار هستید نوسانگیرید یا خیلی وقت نقد شدید نشستید کنار

حدس خودم بگم!

نقد هستید صرفا در زمان هایی که تشخیص میدهید وارد بازار میشید و با یک نوسان دوباره کنار میروید.

یکجورایی شبیه آقای صالحی هستید منتها محافظه کارانه و با احتیاط خیلی زیادی پست میگذارید.

شایدم کلا اشتباه میکنم خخخخخخ

تحلیل شما بعد ۱۸ سوال فروم خوانی برام خیلی سخت

نظر

• Dexterous
                              ستاره‌دار(35)
                              • May 2012
                              • 694

راهنمایی

Dexter is to kill killers
                              DEXTEROUS too
                              من خار به چشمان یک عده قرمساقم

نظر

• b4city
                                عضو فعال
                                • Nov 2020
                                • 4093

در اصل توسط Arian02 پست شده است View Post
                                /:.yead.://.:biggrinsmiley.:/

چرا برج 2 بدترین روزاها و کفترین قیمتای بازار ملتو تشویق به خروج میکردی و الان نمک میپاشی به زخمشون ؟؟ چی بهت میرسه از این کار ؟؟چرا امثال شما اینقدر رقت انگیزن؟؟؟ این
                                درود
                                الان متوجه این کامنت شما شدم و این بخش بولد شده توجهم را جلب کرد
                                قبل از هر چیز بگم لطفا اگر قرار بر جواب باشد با اهانت جواب ندید چون می بینم جواب دیگران را به این شکل میدید و زیر اهانتها لایک میخوره این حیرتی بیش از خود اهانت ها در پی دارد
                                هزاران بار اهانت هرگز ریالی از زیان ما را کم نمیکند و هیچ ارامش خاطری هم برای هیچ کس فراهم نمیکند . طرفمون هر کی میخواد باشه با هر طرز فکری تا وقتی که طرف داره فقط نظرشو میگه

کاری به نقل قول شما و طرف خطابتون هم ندارم که طرفتون کی باشه یا کی بوده
                                فقط حیرت انگیز بود برام که برج 2 بجز برخی بنیادی ها و شاخص سازها که کف زدند و فعلا بالاتر از اون کفها هستند کجای بازار در کف بود ؟
                                بخش بزرگی در حد 90% به بالا از کوچک ها و به قول معروف هم وزنی ها کف جدید زدند که !!! کف جدیدی خیلی پائین تر از برج 2
                                نمیدونم الان سبد سهام شما چیه ولی از همین سبد خودتون ببینید کدومش برج 2 کف بوده مگر اینکه الان سبدتون شاخص سازها باشند بجز بانک و خودروئی که اونام چندی قبل کف جدید زدند یا در همون حوالی هستند
                                آخرین ویرایش توسط b4city؛ 2022/01/03, 00:34.

نظر

در حال کار...
                                X