تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • shabah
    عضو فعال
    • Jan 2022
    • 764

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
    ظاهرا b4citr و دیگران هنوز نمی دانند مخاطبان بنده عموم مردم نیستند ...

مخاطب بنده کاربران حرفه ای شبیه اوراسیا هستند که به درستی پاسخ دادند ...

در بورس همیشه فرصت هست تا از همه ی بازارهای دیگر سبقت بگیری ....

برخی می خواهند با طرح مباحث بی ربط آن ابرپیش بینی معروف را لوث و کم اهمیت جلوه دهند ...

اوراسیا خوش آمدی به جمع رفقای سابق .....
    نه بابا بنده خدا b4city از کجا بدونه

آخه قبلا که شاخص 2 میلیون بود و دم از شاخص 4 میلیونی میزدی دنباله رو شما ارتش سهامداران حقیقی بود و کنار سردار بزرگ سازندگی دکتر همتی ایستاده بودی! ولی چون ورق برگشت و ارتش سهامدارها سرخ و کباب شدن حالا باید مخاطب شما کاربران حرفه ای و فوق حرفه ای باشن!;)

این کاربران حرفه ای باید قدر شما رو بدونن. البته گویا جناب اوراسیا زیاد به حرف های وزین شما گوش نداده و از شاراک کسب سود کرده!

خبر موثق دارم عده ای از جراید و روزنامه های کثیر الانتشار اقتصادی به دنبال این هستن که بهرام رو بدزدن و بطور انحصاری از تحلیل هاش استفاده کنن ولی همین فالور ها و مخاطبان حرفه ای مکان شما رو لو ندادن. الان متوجه شدم که چقدر دور اندیشی در انتخاب مکان زندگی صورت گرفته
    آخرین ویرایش توسط shabah؛ 2022/01/17, 10:45.

نظر

• Sadeghi
      عضو عادی
      • Jan 2022
      • 162

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
      با سلام و احترام
      از حق نگذریم من دوبار با تحلیلهای بهرام عزیر برروی کلوند سود خوبی کردم
      سر نمازم همواره دعاشون می کنم
      سلام

بنده هم به لطف بهرام خان در کلوند سود خوبی کردم و این اواخر هم ریز نوسان هایی از گروه خودرویی (مجموعا ۱۱٪) گرفتم خدا خیرش دهد.

نظر

• مگنوس کارلسن
        عضو جدید
        • Jan 2022
        • 1647

با سلام وکسب اجازه از صاحبخانه بهرام خان...خان خانان...سرلشگرارتش سرخ
        ناراحت شدم که دوستان بهرام خان را کمی مورد بیمهری قرار دادند...اینجا یه سری از دوستان جمع شدیم تا با مشورت باهم به نتیجه دلخواه
        خودمون برسیم...باورکنین زمانی در بازار 98 سودخوبی برده بودم وقصد داشتم مدت طولانی از بورس خارج بشم...همین بهرام خان با یکی دوپست منطقی
        باعث شدند که توبازار بمونم...قبلا از ایشون تشکرکردم وهمیشه بهشون بابت اون راهنمایی مدیون هستم...بعدها سال 99 یکی دوکاربر دیگه
        ازجمله کاربر کاسب که جالبه به خاطر عقایدش همیشه باهاشون زاویه داشتم بهترین راهنمای من شدند...دقیقا سر بزنگاه سقوط نقد شدم واز بازار خروج زدم....
        الان که نگاه میکنم خودمن هیچ هنری از خودم نداشتم وهرچه بوده لطف دوستان بوده....
        ساحرجان...بی4سیتی عزیز...ودیگر دوستانی که از شما نفع بسیار به من رسیده جا داره ازشماهم تشکر کنم...حتی دعواهای تکیلا و مهدی1313 هم که هردو بر سر بانک اینده
        توافق داشتند وبنده هم از این بحث منتفع شدم برای من شیرین بوده....ازهمه دوستانی که به دلیل کهولت سن اسامیشون رو فراموش کردم ونمیدونم از کدومشون چی یاد گرفتم هم
        تشکر میکنم....امیدوارم که یکبار دیگه در کنار هم وبا مشورت هم چیزای جدیدی یاد بگیریم وازهمه مهمتر سال 1401 سالی پربار وپرسود درکنارهمدیگه داشته باشیم...
        باور کنین بهترین تحلیلگرای بورس تو همین فروم هستند....شادباشیم واز هم بیشتر چیز یاد بگیریم...

نظر

• Si@v@sh
          Banned
          • Jan 2022
          • 210

بهرام خان اون آخر دی ماه هم که گفتی رسید،ولی بورس بدتر شد.انگار پای خیلی بزرگی رو خرخره ی بورسه و دست بردار هم نیست..

نظر

• EURASIA
            عضو فعال
            • Jan 2022
            • 1253

در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
            درود بر اوراسیا

خوش آمدی
            @};-

منتظر بقیه دوستان هستیم ....

ثیت نام سایت فعال شده , به سرعت اقدام کنید ...

جمع بزرگی بودیم در تالار بورس و باز هم می توانیم ...
            سلام
            مرسی از شما جناب بهرام خان
            من هم خوشحالم از اینکه با دوستان سرمایه گذار بورسی که در این سایت حضور دارند هم کلام شویم و این زندگی که در حال گذر است را بهتر طی کنیم
            زنده باد ازادی حقیقت دانش و سپس پیش به سوی پیشرفت

نظر

• EURASIA
              عضو فعال
              • Jan 2022
              • 1253

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
              سلام
              بشدت دپرس شدم با خوندن این نوشته/:.negaran.:/
              سلام جناب سهامدار خرد
              دپرسی ندارد دوست من شما هم توانایی خودتان را در خیلی از زمینه های گوناگون از جمله بورس دارید
              فقط قصدم این بود بگم بورس در مجموع بازار خوبی است
              و باید برای همیشه در ان ماند
              فقط در حبابهای مثل 1392 و 1399 باید موقتا بخشی از سهام را نقد کرد

نظر

• EURASIA
                عضو فعال
                • Jan 2022
                • 1253

در اصل توسط مالتی میلیاردر بورسی پست شده است View Post
                سلام

تو دنیای مجازی خیلی نوشته ها رو جدی نگیرید و فقط با یک لبخند بگذرید

خط آخر نوشته ایشان که در بالا با رنگ قرمز هایلایت کردم خودش نشاندهنده خیلی از چیز هاست
                نه اقا تمامش درست است
                تازه 500/000 حق تقدم استفاد نشده ومعادن را باید به ان اضافه کنم که یادم رفت بنویسم
                همچنین یک پژوه 206 در مرداد 99 خریدم که الان دوبل شده و 300 تومن پول که دادم رهن خانه در محله بالا شهر و خانه خودم دست مستاجر است به انها اضافه کنم
                در مورد سوادم شوخی نکردم من در اقتصاد و سیاست و روابط بین الملل و تاریخ و روانشناسی و بورس و حتی طالع بینی و .......مطالعاتی دارم بسیار عالی عالیlaughingsmiley

نظر

• EURASIA
                  عضو فعال
                  • Jan 2022
                  • 1253

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                  قصدطرفداری از ایشون را ندارم.چون اصلا نمیشناسمشون.اما سبدشون به نظرم دوست داشتنیه.غالبا فاندخوبی دارن
                  سلام
                  جناب مگنوس همین طور است
                  اصل بنیاد سهم است
                  اصل سود مجمع است
                  فلسفه سرمایه گذاری سود توزیعی شرکتها در مجمع است چیزی که کارگزاری های ناقلا به شما نمی گویند
                  به خصوص در زمانی که بازار در در رکود است سود مجمع بهترین استراتژی سرمایه گذاری است. که هم پاداش مالکیت شرکتها را بگیری و هم با سودشون سهام شرکتهای دیگر را در قیمت پایین بخرید.
                  مثلا من تابستان با سود شاراک و تاپیکو سهام سرمایه گذاری گوهران را خریدم
                  و اسفند هم با سود همین گوهران که دریافت خواهم کرد سهام دیگری را می خرم
                  همیشه هم در کف می خرم
                  همیشه هم حق تقدم می خرم و 100 تک تومان برای شرکت میفرستم
                  استراتژی های من پیچیده است و همزمان ده ها پارامتر را لحاظ می کنم
                  اگر اقتصاد دان خوبی باشید خیلی بهتر از بورس سود می برید
                  من حتی یک کلمه تحلیل تکنیکال نمی دانم
                  و قبولش هم ندارم
                  دانش اقتصادی خیلی کمک کرده
                  آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2022/01/17, 12:46.

نظر

• الکساندر آلخین
                    ستاره‌دار(4)
                    • Jun 2013
                    • 829

در اصل توسط مگنوس کارلسن پست شده است View Post
                    با سلام وکسب اجازه از صاحبخانه بهرام خان...خان خانان...سرلشگرارتش سرخ
                    ناراحت شدم که دوستان بهرام خان را کمی مورد بیمهری قرار دادند...اینجا یه سری از دوستان جمع شدیم تا با مشورت باهم به نتیجه دلخواه
                    خودمون برسیم...باورکنین زمانی در بازار 98 سودخوبی برده بودم وقصد داشتم مدت طولانی از بورس خارج بشم...همین بهرام خان با یکی دوپست منطقی
                    باعث شدند که توبازار بمونم...قبلا از ایشون تشکرکردم وهمیشه بهشون بابت اون راهنمایی مدیون هستم...بعدها سال 99 یکی دوکاربر دیگه
                    ازجمله کاربر کاسب که جالبه به خاطر عقایدش همیشه باهاشون زاویه داشتم بهترین راهنمای من شدند...دقیقا سر بزنگاه سقوط نقد شدم واز بازار خروج زدم....
                    الان که نگاه میکنم خودمن هیچ هنری از خودم نداشتم وهرچه بوده لطف دوستان بوده....
                    ساحرجان...بی4سیتی عزیز...ودیگر دوستانی که از شما نفع بسیار به من رسیده جا داره ازشماهم تشکر کنم...حتی دعواهای تکیلا و مهدی1313 هم که هردو بر سر بانک اینده
                    توافق داشتند وبنده هم از این بحث منتفع شدم برای من شیرین بوده....ازهمه دوستانی که به دلیل کهولت سن اسامیشون رو فراموش کردم ونمیدونم از کدومشون چی یاد گرفتم هم
                    تشکر میکنم....امیدوارم که یکبار دیگه در کنار هم وبا مشورت هم چیزای جدیدی یاد بگیریم وازهمه مهمتر سال 1401 سالی پربار وپرسود درکنارهمدیگه داشته باشیم...
                    باور کنین بهترین تحلیلگرای بورس تو همین فروم هستند....شادباشیم واز هم بیشتر چیز یاد بگیریم...
                    سلام.. حیفم اومد که فقط به یک تشکر بسنده کنم....واقعا عالی و منصفانه بود.... این کل کل های دوستان هیچ فایده ای نداره بلکه باعث میشه افراد بیشتری گروه رو ترک کنن..
                    هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• Si@v@sh
                      Banned
                      • Jan 2022
                      • 210

در اصل توسط EURASIA پست شده است View Post
                      سلام
                      مرسی از شما جناب بهرام خان
                      من هم خوشحالم از اینکه با دوستان سرمایه گذار بورسی که در این سایت حضور دارند هم کلام شویم و این زندگی که در حال گذر است را بهتر طی کنیم
                      خداییش ولی خالی بند توانایی هستی
                      به امید موفقیت روز افزون شما

نظر

• مالتی میلیاردر بورسی
                        ستاره‌دار(2)
                        • Jan 2022
                        • 1030

نه اقا تمامش درست است
                        تازه 500/000 حق تقدم استفاد نشده ومعادن را باید به ان اضافه کنم که یادم رفت بنویسم
                        همچنین یک پژوه 206 در مرداد 99 خریدم که الان دوبل شده و 300 تومن پول که دادم رهن خانه در محله بالا شهر و خانه خودم دست مستاجر است به انها اضافه کنم
                        در مورد سوادم شوخی نکردم من در اقتصاد و سیاست و روابط بین الملل و تاریخ و روانشناسی و بورس و حتی طالع بینی و .......مطالعاتی دارم بسیار عالی عالیlaughingsmiley

اوکی حق با شماست

یک عکس از پرتفو بذار

نظر

• EURASIA
                          عضو فعال
                          • Jan 2022
                          • 1253

فرشاد مومنی و حسین راغفر و محسن رنانی
                          این سه نفر دکتری اقتصاد دارند
                          اهل مکتبی هستند به نام مکتب نهاد گرا
                          این ها دشمنان بورس هستند
                          همش می گویند صنایع رانتی و ......
                          در حالی که اصولشان اشتباه است ما در صنایع ایی مزیت داریم باید نرخ خوراک را ارزانتر حسب کنیم تا مزیت ما از بین نرود و در عوض از پترو شیمی ها بخواهیم ارز صادراتی را کاملا به کشور وارد کنند تا با ان منابع طرحهای توسعه انجام شود .
                          نباید نسبت به صنایع اصلی کشور یعنی پتروها و فولاد این چنین دیدگاهی داشت
                          یا می گویند نئولیبرالسیم حاکم بر بانک جهانی و صندوق بین المللی پول و دیکته توصیه های انها در ایران سبب وضع کنونی کشور هستند
                          نئو لیبرالیسم که ما در اقتصاد به ان نئوکلاسک می گوییم شاخه ایی از لیبرالیسم است که هر گونه پیوند با دولت رفاه را نادیده می گیرد
                          در واقع همان لیبرالیسم قرن 19 است خسک و خشک است
                          موفق باشید

نظر

• EURASIA
                            عضو فعال
                            • Jan 2022
                            • 1253

عباس حاتمی که دکتری اقتصاد دارد یک ماه پیش در سایت فرارو مقاله ایی منتشر کرده است
                            به نام (( قانون وارون بافت و حباب بورس ))
                            که کلا مقاله ایشون غلط است
                            قانون وارون بافت ( با اینکه احترام زیادی برای ایشون قائل هستم اما این قانون ایشون در خود امریکا محبویتی نداره چرا که مبنای اقتصادی نداره چر که بافت سرمایه گذار خوبی است ولی اقتصاددان نیست) می گوید مارکت بورس باید کسری از تولید ناخالص داخلی باشد ( یعنی کمتر از ان بشد) و این نسبت همیشه بایدپایدار باشد یعنی بورس فقط با رشد gdp باید رشد کند.
                            الان GDP کشور بسیار کاسته شده است و به رقم باور نکردنی 192 میلیارد دلار تنزل یافته است ( منظور اسمی است نه PPP ).
                            ( که خود بحث مفصلی می طلبد دلایل کاهش ان)
                            اما چون مارکت بورس تهران حدود 250 میلیارد دلار است نسبت قانون وارون بافت بیش از یک است حدود 1.3 پس ایشون نتیجه گرفته است که بورس تهران حباب دارد
                            اما این نتیجه ایشون بسیار غلط است و اینکه چرا غلط است در یک زمان دیگه توصیح می دهم چون که الان خانم ام داره صدا میزند بیا نهار بخور و تا عصبانی نشده بروم اما این بحث مهم است
                            آخرین ویرایش توسط EURASIA؛ 2022/01/17, 14:00.

نظر

• shahin
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 2244

فرشاد مومنی و حسین راغفر و محسن رنانی
                              این سه نفر دکتری اقتصاد دارند
                              اهل مکتبی هستند به نام مکتب نهاد گرا
                              این ها دشمنان بورس هستند
                              همش می گویند صنایع رانتی و ......
                              در حالی که اصولشان اشتباه است ما در صنایع ایی مزیت داریم باید نرخ خوراک را ارزانتر حسب کنیم تا مزیت ما از بین نرود و در عوض از پترو شیمی ها بخواهیم ارز صادراتی را کاملا به کشور وارد کنند تا با ان منابع طرحهای توسعه انجام شود .
                              نباید نسبت به صنایع اصلی کشور یعنی پتروها و فولاد این چنین دیدگاهی داشت
                              یا می گویند نئولیبرالسیم حاکم بر بانک جهانی و صندوق بین المللی پول و دیکته توصیه های انها در ایران سبب وضع کنونی کشور هستند
                              نئو لیبرالیسم که ما در اقتصاد به ان نئوکلاسک می گوییم شاخه ایی از لیبرالیسم است که هر گونه پیوند با دولت رفاه را نادیده می گیرد
                              در واقع همان لیبرالیسم قرن 19 است خسک و خشک است
                              موفق باشید

این تعریف من درآوردی از لیبرالیسم احتمالا از روسیه الگوبرداری شده .
                              چون در اون کشور مردم باید پشت سر یک گروه مشخصی که عمدتا زامبی های قدرت طلب و از نادان ترین ها هستند حرکت کنند. لیبرالیسم بزرگترین مانع این نوع حاکمیت گله ای است.

لیبرالیسم عملا در سالم ترین کشورهای اروپایی و چند کشور دیگر اجرا شده و نتایجش را دنیا به خوبی دیده .

امپریالیسم دزدی و غارت ثروت ملی ؛ اختلاس ؛ آزادی ریخت و پاش و آلوده کردن محیط زیست ؛ فرار مالیاتی و انحصارگرایی و ویژه خواری و...
                              هم متاسفانه مردم لمس و تجربه کرده اند .

سهام عمده پتروشیمی ها ؛ معدنی ها متعلق به چه افراد و گروه هایی است ؟
                              حامیان لیبرالیزم هستند یا دشمنان لیبرالیزم ؟

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

حمایت های بعدی !!

1290 و
                                1240

.

نظر

در حال کار...