تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : هدف شاخص : 2,100,000 واحد

رئیس‌جمهور تونس: حکومت مثل یک شرکت است که باید کارش را درست انجام بدهد و در جهت منافع مردم حرکت کند ...

قیس سعید رئیس جمهور تونس که برای بدرقه حجاج تونسی به فرودگاه بین المللی تونس رفته بود در پاسخ به خبرنگاری که با توجه به حذف اسلام به عنوان دین رسمی در قانون اساسی از وی پرسید آیا معنی این بدرقه این است که دین دولت اسلام است؟
    گفت: حکومت( شخصیت حقوقی است نه حقیقی) حکومت، مثل یک شرکت یا موسسه است. شرکت باید کارش را درست انجام بدهد و در مسیر ( تحقق منافع مردم) حرکت کند. خداوند در قرآن‌کریم گفته است:
    «شما نیکوترین امتی هستید که پدیدار گشته‌‌اید» و نگفته است:«شما بهترین حکومتی هستید که ....».

دین، مربوط به خیر و صلاح و باور انسانهاست( نه حکومتها) و این انسانها هستند که وارد بهشت و جهنم می‌شوند نه حکومتها. ما به عنوان حکومت دنبال تحقق خواست مردم هستیم و اسلام هم جزو دین و‌ معتقدات همین مردم است ( پس تحقق خواست و رفاه مردم، تحقق اهداف اسلام نیز هست).
    .

نظر

• بهرام نامدار
      عضو فعال
      • Oct 2020
      • 9392

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
      احتراما
      شرکتهای ارزنده بسیاری هم اکنون در قیمتهای مفت و ارزش بازار پایین و باورنکردنی در بازار سرمایه وجود دارند .
      اما خرید سهام کوچک باید خیلی به دقت انجام شود. تحلیلهای تکنیکالی و یک سری چرت و پرتهای جدید دیگر مثل آسترولژی و .. که این روزها مد شده نباید مبنای خرید شرکتهای کوچک قرار بگیرد.

اغلب این متوسط و کوچولوها دارایی ها و سرمایه های بسیار ارزشمندی دارند . بعضا چند و یا چندین برابر مارکتشون دارایی دارند .

برخی به دلیل گرانفروشی مواد اولیه توسط شرکتهای خصولتی و قیمت گذاری دستوری توسط حاکمیت زیان ده شده اند.

برخی به دلیل جهش های نرخ ارز و کساد شدن کسب و کارها زیان ده شده اند.
      برخی به دلیل کسادی صاحبانشون بی خیال شده و سراغ سایر بازارها و یا سرمایه گذاری در کشورهای دیگر رفته اند ( البته این در مورد شرکتهای کوچک مشاهده می شود. در مورد شرکتهای بورسی شاید از این دست زیاد نباشد. اما یکی دومورد شایعه رها شدنش شنیده می شود )

در هر صورت شرکتهای زیادی در قیمت مناسب و پتانسیل های بالا و ضمنا متناسب با نیازهای کشور وجود دارند . این نوع شرکتها با یک مقدار رونق در کشور جهش سود آوری خواهند داشت.

اجازه بدید یک موردش هم من معرفی کنم ( صرفا برای بررسی بنیادی و در صورت نگاه مثبت به آینده و تغییر شرایط کشور ) :

شرکت گازلوله
      محصولات : تولید لوله و اتصالات پلی اتیلن آب و گاز + ( لوله های دو جداره انتقال آب و فاضلاب ؛ کیسه های پلاستیکی ؛ شرینک ؛ قطعات پلاستیکی ؛ مخزن و ... در شرکتهای زیر مجموعه )
      این شرکت در دولت احمدی نژاد تا ورشکستگی رفت . به دلیل XXX

در حال حاضر بسیار سود ساز است ( هرچند مشتری های اصلی اش که اغلب سازمانهای دولتی هستند این روزها بی پول اند )

علیرغم سود سازی ؛ به نظر درگیر تخریبهای سهامدار عمده ای است که سیت مدیریتی از دست داده

سه سیت مدیریتی این شرکت آزاد و به راحتی آماده تیک اور شدن در قیمتهای مفت و باور نکردنی هستند ( سال قبل یک سیت با اتحاد سهام داران حقیقی تصاحب شد . )

یک شایعه ای هم دو سه سال قبل روی این شرکت بود ( متقاضی خرید از کشور کویت در قیمتهای بالا و باور نکردنی که صلاح نیست این شایعات بیان بشود )

پتانسیل ها : نیاز حیاتی کشور به محصولات این شرکت . کمترین افزایش در بودجه عمرانی به موازات رونق در شرکتهایی از این دست ؛ اشتغال زایی قابل توجهی هم در بازار کار ایجاد خواهند کرد.

از همه مهمتر در راه بودن خشکسالی و بحران آب و لزوم مقابله با این موضوع حیاتی و امنیتی

این شرکت همراه با سه شرکت زیرمجموعه دیگر ( آب حیات کرمان ؛ شیمیایی قشم و لوله های دوجداره قدر ) ؛ تنها 19 میلیون دلار ناقابل
      توجه : مواظب نوسانگیرهایی که سهام دار عمده برا تخریب و پس گرفتن سیت های مدیریتی روی این شرکت گذاشته باشید اما اصلا ترس به دلتون راه ندید .
      ( 60 درصد ارزش این شرکت طی سال گذشته جلوی چشم ناظر بورس بین یک عده دست به دست شده . )
      در اصل توسط بهرام نامدار پست شده است View Post
      درود ...

فرض کنیم سال 2004 بنده این سهم را معرفی کرده باشم و بعدا فراموش کنم که از این سهم سخنی گفته ام
      ( نمودار زیر )

دلار 18 سال پیش چند بود ؟!

الان در سال 2022 با دلار 32 هزار تومانی
      قیمت سهم فقط 2 برابر شده !! ( آفتابه پلاستیکی هم می خریدیم حداقل 100 برابر شده بود )

در آن صورت تکلیف بنده با کاربرانی شبیه baran چه بود و چه می شد ؟!

یحتمل بنده را دار می زدند ...

شاراک نسبت به سال 2004 قیمتش 1000 برابر شده ( مثال برای درک شرایط )

سهم بنیادی هست , سودساز هست و از شاراک هم سودسازتر !! فقط 2 برابر شده نسبت به 18 سال پیش !!

خمهر و بجهرم و ... هم شاید اینطور بشه تقصیر بنده چیست ؟!!

.................................................. .................................................. ...............

نمودار را کامل درج کردم تا تعدیل شده ( عملکردی ) و تاریخ آن هم برای خواننده مشخص باشه ...

( نمودار بدون تعدیل میشه راحت پیدا کرد که قیمت پایین باشه نسبت به 18 سال پیش )

درود بر شاهین ...

بهترین محدوده ی خرید : 2500 تا 2600 تومان

به نظرم راه شکربن ( قبل از تجدید ارزیابی ) را طی خواهد کرد ...

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/06/23, 14:06.
      .

نظر

• بهرام نامدار
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 9392

درود بر شاهین ...

بهترین محدوده ی خرید : 2500 تا 2600 تومان

به نظرم راه شکربن ( قبل از تجدید ارزیابی ) را طی خواهد کرد ...

در تایم بلند مدت و شاید میان مدت !! اهداف 5000 تومان و 17000 تومان را می تواند ببیند ...

چهارشنبه یک پله ی نسبتا سنگین , از صف فروش برداشتم ...

شکست مقاومت نسبتا سنگین 3100 تومان جواز رسیدن به اهداف ذکر شده را صادر خواهد کرد ....

این نماد سابقه ی بازدهی های 1000 درصدی در زمانی کوتاه را در پرونده دارد ( ایضا ریزش های 90 درصدی )

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/06/23, 14:07.
        .

نظر

• baran
          عضو فعال
          • May 2011
          • 703

جناب بهرام خان نامدار...در مطالب فوق فرموده اید اگر تحلیل تان به نتیجه نرسید امثال کاربر baran شما را دار میزدند....اولا که اینجانب مسولیت خرید و فروش خودم را خودم به عهده میگیرم دوما بحث این بود که حداقل ورودتان به سهمی را اینجا فریاد میزنید چپ و راست عکس از گردش حساب کارگزاری میگذارید که خریدار بودید بد نیست کمی هم مردانگی به خرج دهید خروج تان را هم اعلام کنید نه این که چراغ خاموش خارج شوید و بعد از خروج تان از سهام تبلیغی اینجا از فلسفه وعلوم غریبه درفشانی کنید ....انتقاد بنده از شما و امثال اساتیدی که آشنا به علم تکنیکال هستید و در کسری از ثانیه تصمیماتتان عوض میشود و اهداف تارگ تتان فیلد این است که شهامت داشته باشید بنا به هر دلیلی از سهم معرفی شده خارج شدید همانطور که ورودتان گوش فلک را کر میکند خروج تان را هم بلند فریاد بزنید ...زیاد ادامه نمیدهم تا رنجیده خاطر نشوید و قهر کبرا نکنید تا سایت از وجود پر مهرتان محروم شود بالاخره باید کمی هم اندیشه کنیم که به چه قیمتی دنبال کسب سود مادی هستیم ...هرچند دوستان بعد از انتقاد بنده به شما در روزهای گذشته ارادتشان را با جواب به نقد من به شما نشان دادن و مشکل اینجاست که طرف حساب من شما بودید بقبه اعضا موضع تندی گرفتن مشکل کشور و فرهنگ ما اینجاست که نقد و انتقاد را با تخریب اشتباه میگیریم من نقد داشتم و قصدم تخریب شما نبود...بهرحال بشخصه از سهم معرفی شده شما با توجه به این که مطالبتان را چند ماهی است دنبال میکنم و اعتماد کرده بودم خمهر را ۲۲۵ قبل از مجمع و بجهرم را در قبمت ۲۵۸ تومان خریدم و خدا را شکر در زیان هستم حتما حکمتی است که زیان هستم و در آن خیریت هست و مسولیتش هم با خودم است ولی شاید اگر شما خروج تان را به موقع به ما هم اطلاع رسانی میکردید با توجه به اشراف شما به تکنیکال بجای ماندگاری در زیان موجود با زیان کمتری از سهام بجهرم و خمهر خارج میشدیم ....ایام به کامتان

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

در اصل توسط baran پست شده است View Post
            جناب بهرام خان نامدار...در مطالب فوق فرموده اید اگر تحلیل تان به نتیجه نرسید امثال کاربر baran شما را دار میزدند....اولا که اینجانب مسولیت خرید و فروش خودم را خودم به عهده میگیرم دوما بحث این بود که حداقل ورودتان به سهمی را اینجا فریاد میزنید چپ و راست عکس از گردش حساب کارگزاری میگذارید که خریدار بودید بد نیست کمی هم مردانگی به خرج دهید خروج تان را هم اعلام کنید نه این که چراغ خاموش خارج شوید و بعد از خروج تان از سهام تبلیغی اینجا از فلسفه وعلوم غریبه درفشانی کنید ....انتقاد بنده از شما و امثال اساتیدی که آشنا به علم تکنیکال هستید و در کسری از ثانیه تصمیماتتان عوض میشود و اهداف تارگ تتان فیلد این است که شهامت داشته باشید بنا به هر دلیلی از سهم معرفی شده خارج شدید همانطور که ورودتان گوش فلک را کر میکند خروج تان را هم بلند فریاد بزنید ...زیاد ادامه نمیدهم تا رنجیده خاطر نشوید و قهر کبرا نکنید تا سایت از وجود پر مهرتان محروم شود بالاخره باید کمی هم اندیشه کنیم که به چه قیمتی دنبال کسب سود مادی هستیم ...هرچند دوستان بعد از انتقاد بنده به شما در روزهای گذشته ارادتشان را با جواب به نقد من به شما نشان دادن و مشکل اینجاست که طرف حساب من شما بودید بقبه اعضا موضع تندی گرفتن مشکل کشور و فرهنگ ما اینجاست که نقد و انتقاد را با تخریب اشتباه میگیریم من نقد داشتم و قصدم تخریب شما نبود...بهرحال بشخصه از سهم معرفی شده شما با توجه به این که مطالبتان را چند ماهی است دنبال میکنم و اعتماد کرده بودم خمهر را ۲۲۵ قبل از مجمع و بجهرم را در قبمت ۲۵۸ تومان خریدم و خدا را شکر در زیان هستم حتما حکمتی است که زیان هستم و در آن خیریت هست و مسولیتش هم با خودم است ولی شاید اگر شما خروج تان را به موقع به ما هم اطلاع رسانی میکردید با توجه به اشراف شما به تکنیکال بجای ماندگاری در زیان موجود با زیان کمتری از سهام بجهرم و خمهر خارج میشدیم ....ایام به کامتان

چقدر عجله داری برای پولدار شدن ؟!

این سهم را ببین ...

سال 93 قیمت 90 تومان بود و سال 95 رسید به 50 تومان !!

الان کجاست ؟!

امروز قیمت سهم 50 تومانی سال 95 رسیده به 10,300 تومان !
            ( صف خرید هم می شود !!))

چند برابر ؟!

206 برابر شده قیمت سهم ...!!

بازدهی بالای 20 هزار درصد ...

5 سال دیگر اگر زنده بودیم همین کامنت ها را مرور خواهیم کرد ....

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2022/06/23, 18:57.
            .

نظر

• بهرام نامدار
              عضو فعال
              • Oct 2020
              • 9392

.

نظر

• بهرام نامدار
                عضو فعال
                • Oct 2020
                • 9392

غرب برای به زمین زدن روسیه ( کاهش قیمت کامودیتی ها ) و هم زمان کنترل تورم , گزینه ی 2 را انتخاب کرد ....

.

نظر

• بهرام نامدار
                  عضو فعال
                  • Oct 2020
                  • 9392

دولت برای حمایت از بورس یک راه موثر دارد :

حذف دلار نیما ...
                  .

نظر

• بهرام نامدار
                    عضو فعال
                    • Oct 2020
                    • 9392

همسایه کناری، غمگینم می‌کند ...
                    زن و شوهر صبح زود بیدار می‌شوند، سرکار می‌روند، عصر باز می‌گردند.
                    یک پسر و یک دختر دارند.
                    ساعت ۹ شب، همه چراغ‌های خانه خاموش است.
                    فردا صبح نیز هر دو زود بیدار می‌شوند،
                    سر کار می‌روند،
                    عصر باز می‌گردند، ساعت ۹، خاموشی.
                    همسایه کناری غمگینم می‌کند.
                    آدم‌های خوبی هستند، دوستشان دارم.
                    اما حس می‌کنم که در حال غرق‌شدنند‌،
                    و نمی‌توانم کمک‌شان کنم.
                    گذرانِ زندگی می‌کنند. بی‌خانمان نیستند.
                    اما بهای گزافی می‌پردازند.
                    گاهی در میانه روز، به خانه‌شان می‌نگرم،
                    و خانه نگاهم می‌کند، خانه می‌گرید،
                    می‌توانم حس کنم.
                    خانه، مانند من، برای آن آدم‌ها غمگین است،
                    به هم نگاه می‌کنیم،
                    ماشین‌ها در خیابان رفت‌و‌آمد می‌کنند،
                    قایق‌ها از اسکله دور می‌شوند،
                    نخل‌های بلند، آسمان را قلقلک می‌دهند،
                    و امشب راس ساعت ۹ چراغ‌ها خاموش می‌شوند،
                    نه فقط در آن خانه و یا این شهر.
                    زندگی‌های بی‌دردسرِ پنهان، تقریبا نفس‌کشیدن آدم‌ها و چیزهای کوچکِ دیگر را بند آورده‌اند.

چارلز بوکوفسکی
                    لذت‌های نفرین‌شده
                    .

نظر

• بهرام نامدار
                      عضو فعال
                      • Oct 2020
                      • 9392

فیلم سوراخ سیاه محصول سینمای انگلستان با محوریت طمع انسان است...

این فیلم ۳دقیقه‌ای، با پایان‌بندی تکان‌دهنده‌اش، مخاطب را میخکوب میکند. این فیلم برنده‌ ۴جایزه بین‌المللی شد...

سوراخ سیاه در مغز انسان یا همان سیاه چاله طمع است که هرگز پر نمی‌شود...

فیلم را در لینک زیر مشاهده بفرمایید ...

فیلم کوتاه خیلی جالب سوراخ سیاه HD
                      .

نظر

• baran
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 703

این مطالب را میگم و بشخصه دیگر ادامه نمیدهم مباحث تاپیک تان را ....و اما مطلب ...عجله ایی برای پولدار شدن ندارم و پولدار شدن به سبک شما و به هر قیمتی را هم انشا الله خداوند نصیب من نکند اگر نقدی بود که شما هم از کنار آن گذشتید و زدید به صحرای کربلا بحث اعلام خروج تان از سهام معرفی شده به صورت آشکار بود نه این که در زمان خرید برای سهام معرفی شده تان بوق و شیپور بزنید و موقع خروج چراغ خاموش....اگر شما آدم صادقی بودید زمان معرفی هم تارگت زمانی چند ساله میدادید نه این که الان وعده چند سال دیگر را بدهید شما یک مورد معرفی کن که برای سهام معرفی شدتان تارگت چندساله و صبر برای رسیدن به هدف قیمتی سهم معرفی شدتان بیان کنید من وجود نداشته باشم اگر دیگر در این سایت مطلبی بز نم....حداقل انصاف وشجاعت داشته باشید به شعور خوانندگان مطالبتان احترام بگذارید
                        آخرین ویرایش توسط baran؛ 2022/06/23, 22:53.

نظر

• بهرام نامدار
                          عضو فعال
                          • Oct 2020
                          • 9392

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                          این مطالب را میگم و بشخصه دیگر ادامه نمیدهم مباحث تاپیک تان را ....و اما مطلب ...عجله ایی برای پولدار شدن ندارم و پولدار شدن به سبک شما و به هر قیمتی را هم انشا الله خداوند نصیب من نکند اگر نقدی بود که شما هم از کنار آن گذشتید و زدید به صحرای کربلا بحث اعلام خروج تان از سهام معرفی شده به صورت آشکار بود نه این که در زمان خرید برای سهام معرفی شده تان بوق و شیپور بزنید و موقع خروج چراغ خاموش....اگر شما آدم صادقی بودید زمان معرفی هم تارگت زمانی چند ساله میدادید نه این که الان وعده چند سال دیگر را بدهید شما یک مورد معرفی کن که برای سهام معرفی شدتان تارگت چندساله و صبر برای رسیدن به هدف قیمتی سهم معرفی شدتان بیان کنید من وجود نداشته باشم اگر دیگر در این سایت مطلبی بز نم....حداقل انصاف وشجاعت داشته باشید به شعور خوانندگان مطالبتان احترام بگذارید
                          اشتباه فکر می کنید ...

خمهر را هنوز دارم ...
                          .

نظر

• بهرام نامدار
                            عضو فعال
                            • Oct 2020
                            • 9392

.

نظر

• بهرام نامدار
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 9392

هدف زندگی ...

افراد زیادی هستند که هدف زندگی را برای شما بیان می‌کنند. آنها آنچه که در کتابهای مقدس گفته شده است را به شما می‌گویند. افراد زیرک آنچه که هدف زندگی هست را جعل می‌کنند. گروه‌های سیاسی یک هدف دارند، گروه‌های مذهبی هدفی دیگر دارند و به همین‌گونه این روند - جعل هدف - ادامه دارد. پس موقعی که شما خودتان آشفته شده‌اید؛ هدف زندگی چه چیزی‌ست.

موقعی که من آشفته هستم؛ این سؤال را از شما می‌پرسم که "هدف زندگی چیست؟" چونکه انتظار دارم که از طریق این آشفتگی، جوابی پیدا خواهم کرد. با وجود این آشفتگی، من چگونه می‌توانم پاسخی صحیح دریافت کنم؟ آیا درک می‌کنید؟ اگر من آشفته باشم فقط می‌توانم جوابی آشفته دریافت کنم. اگر ذهن من آشفته و مغشوش باشد و آرام و زیبا نباشد، هر پاسخی که دریافت کنم از طریق پوشش این آشفتگی خواهد بود، "ترس" و "اضطراب". بنابراین پاسخ‌ها منحرف خواهند شد. پس آنچه که اهمیت دارد پرسیدن این سؤال که "هدف زندگی و هستی چیست؟" نیست بلکه آشکار نمودن این آشفتگی است که در درون شماست.

مثل این می‌ماند که فردی نابینا سؤال بپرسد که "روشنایی چیست؟". اگر من در مورد روشنایی با او صحبت کنم؛ او مطابق با تاریکی و نابینایی خودش گوش می‌دهد. اما اگر فرض کنیم که او بتواند ببیند، در آن صورت او هرگز سؤال نخواهد پرسید که "روشنایی چیست؟" روشنایی در آنجاست.

به همین نحو اگر شما بتوانید آشفتگی درون خودتان را روشن و آشکار کنید؛ در آن صورت آنچه که هدف زندگی هست را می‌یابید. شما سؤالی نخواهید پرسید و بدنبال چیزی نخواهید بود. و تمام کاری که شما باید انجام بدهید رها بودن از عللی است که آشفتگی را به وجود می‌آورند.

(کریشنامورتی )
                              .

نظر

• بهرام نامدار
                                عضو فعال
                                • Oct 2020
                                • 9392

درود ...

فرض کنیم سال 2004 بنده این سهم را معرفی کرده باشم و بعدا فراموش کنم که از این سهم سخنی گفته ام
                                ( نمودار زیر )

دلار 18 سال پیش چند بود ؟!

الان در سال 2022 با دلار 32 هزار تومانی
                                قیمت سهم فقط 2 برابر شده !! ( آفتابه پلاستیکی هم می خریدیم حداقل 100 برابر شده بود )

در آن صورت تکلیف بنده با کاربرانی شبیه baran چه بود و چه می شد ؟!

یحتمل بنده را دار می زدند ...

شاراک نسبت به سال 2004 قیمتش 1000 برابر شده ( مثال برای درک شرایط )

سهم بنیادی هست , سودساز هست و از شاراک هم سودسازتر !! فقط 2 برابر شده نسبت به 18 سال پیش !!

خمهر و بجهرم و ... هم شاید اینطور بشه تقصیر بنده چیست ؟!!

.................................................. .................................................. ...............

نمودار را کامل درج کردم تا تعدیل شده ( عملکردی ) و تاریخ آن هم برای خواننده مشخص باشه ...

( نمودار بدون تعدیل میشه راحت پیدا کرد که قیمت پایین باشه نسبت به 18 سال پیش )

سهم از مثلث کوچکتر خارج شد و
                                پولبک را هم زد و اکنون کار بزرگی در سر دارد : خروج از مثلث بزرگ ...

بهترین محدوده ی خرید : 2500 تا 2600

.

نظر

در حال کار...
                                X