تکنیکال ( بهرام و رفقا )

Collapse
این تاپیک بسته شد.
X
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بهرام نامدار
    عضو فعال
    • Oct 2020
    • 9392

پاسخ : تکنیکال ( بهرام و رفقا )

درود بر رفقا ...
    .

نظر

• بهرام خان حانان
      ستاره‌دار(4)
      • Sep 2020
      • 778

درياچه گهر‎؛نگين اشترانكوه در لرستان

در مسير رفتن از سرچشمه در حومه شهر دورود به گهر مسافتي 18 كيلومتري را با فراز و نشيبي بسيار بايد پيمود و از كنار درهنگار (ني گاه) و بالاي گردنه پنبه كار بايد گذشت.

نكته جالب اين است كه ارتفاع مبدأ و مقصد تقريباً برابر است ولي در طول راه بايد ازچند گردنه بالا رفت كه مرتفعترين نقطه بالاي گردنه پنبه كار با ارتفاع 2550 متر و پايين ترين نقطه چشمه پنبهكار در پايين گردنه با ارتفاع 1950 متر است.

درياچه در دامنه جنوبي اشتران كوه و قله سنبران قرار دارد. به جز درياچه اصلي درياچه كوچكتري نيز در نزديكي آن قرار دارد كه با دو ساعت پيادهروي ميتوان به آن رسيد.
      درياچه گهر از دو قسمت گهر بزرگ يا كله گهر و گهر كوچك يا كره گهر تشكيل شده است. هر دو درياچه در مسير گهر رود و در نتيجه حركات لغزشي زمين و ناپايداري لايه هاي دامنه ها و ريزش توده هاي سنگ و خاك در بستر رودخانه به وجود آمدهاند.

راهها ي دسترسي
      مي توان از راههاي مالرو و پيادهرو در فاصله بين گردنه پنبه كار و درياچه گهر كه از دو كناره رود گهر يا از طريق تاپله و دره دزدان يا اينكه راههاي مال روي عشاير كوچنده كه از قبل درمنطقه بر جاي مانده و ديگر چندان مورداستفاده قرار نمي گيرند به اين درياچه راه يافت.

اما نخستين مقصد براي رسيدن به درياچه گهر شهر دورود است به طوري كه در دومين مرحله از مسافرت از مبدأ دورود مي توان از دورود به در آستانه و سپس به سمت سراوند حركت كرد و از سراوند تا درياچه راكه حدود 16 كيلومتر است تا درياچه پياده طي كرد.

نظر

• بهرام خان حانان
        ستاره‌دار(4)
        • Sep 2020
        • 778

به بورس دکتر همتی باهوش خوش آمدید ...

بازاربالاخره
        متوجه خواهد شد که فضای تیره و تار دوران سیاه خاندوزی و عشقی پایان یافته ...

دوران سیاه پایداری چی ها , خاندوزی ها , عشقی ها , جلیلی و معجزه ی هزاره سوم به تاریخ پیوست ....

همتی یه
        عطسه بزنه بازار صف خرید می بنده ...

سال 1400ملت
        اشتباه بزرگی کردند با تحریم انتخابات ...

نظر

• M.DALAHOO
          ستاره‌دار (2)
          • Apr 2022
          • 644

بهرام خان من با چند نفر حدود 20 سال پیش اشترانکو رفتیم و از بالا دریاچه زیبای گهر را دیدیم و چقدر زیبا بود، نمیدانم الان وضع آبش چطوره، متآسفانه ما برای صعود راهنما همراه خودمان نبردیم و مجبور شدیم که شب در بیابان بخوابیم و باور کن که از ترس خرس همه تقریبآ بیدار بودیم، و صعود بیاد ماندنی ایی بود، بخصوص موقعیکه به قله میرسی، دیدن دریاچه گهر بسیار لذت بخش است و سختگی از تن آدم در میاد، البته لذت صعود سبلان هم کمتر از اشترانکوه نیست بخصوص که امکانات لازم فراهم هست. تعطیلات خرداد سال آینده برنامه دارم که سبلان را باز هم بروم.

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3097

تا زمانی که دیدگاه عمومی جامعه، مبنی بر لزوم محدود و مقید کردن قدرت، تکامل نیابد و افکار عمومی، ارتقای لازم را کسب نکند، پس از هر خیزش پرهزینه اجتماعی، صرفا دیکتاتورهای جدید، جایگزین دیکتاتورهایی قبل از خود می شوند،

کشورهای توسعه یافته و آزاد در قوانین اساسی و بنیادین خود، طول مدت تصدی حکام را محدود و تداوم آنرا مقید به خواست اکثریت مردم می کنند، لذا در چنین جوامعی، امکان تداوم طولانی مدت حاکمیت فرد و گروهی خاص به حداقل می رسد و حکمران نسبت به گفتار و عملکرد خود در برابر جامعه پاسخگو می باشد.

نظر

• طيب
              عضو فعال
              • Nov 2010
              • 3097

چون تمامی سیاست گذاری های کشور ما ضد ملی است و صاحبان قدرت خود را قدسی میپندارند هیچگونه پاسخ دهی به مردم را ندارند و هر روز شاهد از بین رفتن ارزش های جامعه هستیم

حکومت های فردگرا هیچوقت نقد را نمی‌پذیرند و بتبع آن دیکتاتوری و ستم را پیشه میکنند

نظر

• طيب
                عضو فعال
                • Nov 2010
                • 3097

♻️دو سارق وارد یک ویلا شدند و پس از جستجو گاوصندوق را پیدا کردند. دزد بزرگ آن را با تجربه خود بدون نیاز به هیچ شکستگی باز کرد. پر از پول بود.
                دزد پول را بیرون آورد. روی یکی از صندلی های دور میز نشست و به دزد جوانتر گفت:
                ورق را از جیب خود بیرون بیاور.
                سارق جوان حیرت زده گفت: بیا فرار کنیم قبل از اینکه وجود ما را احساس کنند. اگر بخواهیم بازی کنیم در خانه بازی می کنیم.
                سارق متخصص به شدت او را سرزنش کرد و گفت:
                من رهبر هستم.
                همانطور که می گویم عمل کن.
                در یخچال را هم باز کن و سه قوطی پپسی و سه لیوان بیاور!!!
                مرد جوان با ترس ورق را بیرون آورد و آنها شروع به بازی و نوشیدن کردند ...
                سارق متخصص گفت:
                تلویزیون را روشن و صدای آن را تا انتها بالا ببر.
                مرد جوان تردید کرد و سارق متخصص او را شدیداً توبیخ کرد. سارق جوان در حالی که مات و مبهوت بود به حرف استادش عمل کرد با این تصور که استادش دیوانه شده.
                او از ترس می لرزید زیرا میدانست آنها را دستگیر کرده و در زندان خواهند انداخت.
                صاحب ویلا بیدار شد. تپانچه ای در دست گرفت و گفت:
                چیکار میکنید شما دزدها؟ هیچ کس حرکت نکند وگرنه شما را خواهم کشت.
                دزد متخصص اهمیتی نمی داد و به دوست جوانش گفت:
                بازی کن! بازی کن و به او توجه نکن.
                صاحب قصر به پلیس زنگ زد.
                پلیس آمد و صاحب قصر به آنها گفت: اینها دزد هستند و این پولی را که جلوی آنهاست از خانه من سرقت کردند.
                سارق متخصص به پلیس گفت:
                این مرد دروغگو است. او ما را دعوت کرد تا با او بازی کنیم. در واقع بازی کردیم و او را بردیم. وقتی تمام پول خود را از دست داد اسلحه خود را بیرون آورد و گفت: یا پول من را پس می دهید یا با پلیس تماس می گیرم و به آنها میگویم که شما دزد هستید!
                افسر به سه قوطی پپسی و پولهای پراکنده روی میز نگاه کرد. همچنین صدای بلند تلویزیون و به سارقان که در حال ورق بازی بودند و به هیچ کس اهمیت نمی دادند.
                پلیس به صاحب قصر گفت: شما در خانه خود قمار بازی می کردید و وقتی تو شکست خوردی به ما زنگ زدی!
                اگر دوباره این موضوع را تکرار کنید من تو را به زندان خواهم انداخت.
                سپس افسر به طرف در رفت تا بیرون برود.
                سارق متخصص به او گفت:
                جناب سروان!
                اگر بیرون بروید و ما را اینجا بگذارید ممکن است او ما را بکشد.
                و این چنین شد که دو سارق با پول و تحت حفاظت پلیس از خانه خارج شدند!

سارقان بزرگ نه تنها ثروت کشور را می ربایند، بلکه تحت حمایت قانون این کار را انجام می‌دهند!

این وضعیت کشور ماست، پول مملکت را می‌دزدنند!! با صدای بلند هم می‌ دزدند، و در کمال آرامش پپسی می‌نوشند و تحت حفاظت پلیس پولها را از کشور خارج می‌کنند و ….
                ??☘️?‍♀️?‍♀️?‍♀️
                قانون حجاب وواردات خودرو و انتخابات و ظریف وفیلترمجازی وقطع گاز و برق و گرونی بنزین، که همان صدای تلویزیون است
                برای رد گم کنی و فریب مردم و جهان است

نظر

• بهرام خان حانان
                  ستاره‌دار(4)
                  • Sep 2020
                  • 778

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post
                  بهرام خان من با چند نفر حدود 20 سال پیش اشترانکو رفتیم و از بالا دریاچه زیبای گهر را دیدیم و چقدر زیبا بود، نمیدانم الان وضع آبش چطوره، متآسفانه ما برای صعود راهنما همراه خودمان نبردیم و مجبور شدیم که شب در بیابان بخوابیم و باور کن که از ترس خرس همه تقریبآ بیدار بودیم، و صعود بیاد ماندنی ایی بود، بخصوص موقعیکه به قله میرسی، دیدن دریاچه گهر بسیار لذت بخش است و سختگی از تن آدم در میاد، البته لذت صعود سبلان هم کمتر از اشترانکوه نیست بخصوص که امکانات لازم فراهم هست. تعطیلات خرداد سال آینده برنامه دارم که سبلان را باز هم بروم.
                  درود...

اشترانکوه ...

قله کول جنو ..

از سمت ازنا روستای
                  کمندان ...

کلبه درویشی است...

کرم نما و فرود آ

که خانه خانه توست...

ما قدر مدیران لایق و رده بالایی چون شما را میدانیم...

افسوس ....

قدر ندانستند و باختند...

https://www.aparat.com/v/lCmF1

نظر

• M.DALAHOO
                    ستاره‌دار (2)
                    • Apr 2022
                    • 644

در اصل توسط بهرام خان خانان پست شده است View Post
                    درود...

اشترانکوه ...

قله کول جنو ..

از سمت ازنا روستای
                    کمندان ...

کلبه درویشی است...

کرم نما و فرود آ

که خانه خانه توست...

ما قدر مدیران لایق و رده بالایی چون شما را میدانیم...

افسوس ....

قدر ندانستند و باختند...

https://www.aparat.com/v/lCmF1

سلام بهرام جان،بله ما هم شب را در همان روستای کمندان رفتیم مسجد ( البته من مسجدی نیستم ) خوابیدیم و همانجا بما گفتند که حتمآ راهنما ببرید ولی یک نفر غیر منطقی با وصف اینکه تا حالا نیامده بود می گفت من بلدم و شدیدآ مخالفت میکرد و هرچی رهبر گروه ( که همکار صنفی من بود وبا سابقه 40 ساله حریف این آدم غیر منطقی نشد و ما مجبور شدیم که زیر آسمان دامنه زیبای اشترنکوه بخوابیم و تا مدتها به همدیگر میگفتم اگر آقا خرسه فلان کار کرده بگید دیگه، شوخی ) ولی با این همه سختی و مشقت وقتی به قله رسیدیم و دریاچه گهر را دیدیم تمام سختیها و خستگیها را فرموش کردیم و محو تماشای عظمت اشرانکوه و دریاچه گهر شدیم و برگشیم و به شب خورد ولی با هر مشقتی بود توی تارکی با چراق قوه های همراه افتان و خیزان خودمان را به مسجد رساندیم و شام مختصری و خواب عمیق تا 7 صبح و بر گشتن به تهران . ولی رفتن به سبلان بخاطر شلوقی و جمعیت زیاد و پناهگاه و ماشین جیپ برای بردن تا نزدیک پناهگاه و برگشت با سر خوردن از روی برف فوق العاده است و بخاطر همین برف است که من معمولآ سبلان را برای تعطیلات 14 و 15 خرداد تنظیم میکنم برای سر خوردن از روی برفها در بر گشت، چرا که در سن بالا معمولآ بالا رفتن راحت تر است تا پایین آمدن، الان من وقتی هر هفته پنجشنبه ها که معمولآ ایستگاه 5 میرم و سالی 12 بار هم قله توچال از ایستگاه هفت یا پنج با تله کابین برمیگردم. و یکی از دل خوشی های خوب من اینست که عصرهای چهار شنبه کوله را که حاوی لباسهای تعویضی در بالا و صبهانه و فلاکس آب جوش و......جور کنم و زودتر از معمول برم بخوابم تا ساعت 2و 30 از خواب بیدار شوم و بروم.
                    آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2024/12/14, 20:44.

نظر

• بهرام خان حانان
                      ستاره‌دار(4)
                      • Sep 2020
                      • 778

در اصل توسط M.DALAHOO پست شده است View Post

سلام بهرام جان،بله ما هم شب را در همان روستای کمندان رفتیم مسجد ( البته من مسجدی نیستم ) خوابیدیم و همانجا بما گفتند که حتمآ راهنما ببرید ولی یک نفر غیر منطقی با وصف اینکه تا حالا نیامده بود می گفت من بلدم و شدیدآ مخالفت میکرد و هرچی رهبر گروه ( که همکار صنفی من بود وبا سابقه 40 ساله حریف این آدم غیر منطقی نشد و ما مجبور شدیم که زیر آسمان دامنه زیبای اشترنکوه بخوابیم و تا مدتها به همدیگر میگفتم اگر آقا خرسه فلان کار کرده بگید دیگه، شوخی ) ولی با این همه سختی و مشقت وقتی به قله رسیدیم و دریاچه گهر را دیدیم تمام سختیها و خستگیها را فرموش کردیم و محو تماشای عظمت اشرانکوه و دریاچه گهر شدیم و برگشیم و به شب خورد ولی با هر مشقتی بود توی تارکی با چراق قوه های همراه افتان و خیزان خودمان را به مسجد رساندیم و شام مختصری و خواب عمیق تا 7 صبح و بر گشتن به تهران . ولی رفتن به سبلان بخاطر شلوقی و جمعیت زیاد و پناهگاه و ماشین جیپ برای بردن تا نزدیک پناهگاه و برگشت با سر خوردن از روی برف فوق العاده است و بخاطر همین برف است که من معمولآ سبلان را برای تعطیلات 14 و 15 خرداد تنظیم میکنم برای سر خوردن از روی برفها در بر گشت، چرا که در سن بالا معمولآ بالا رفتن راحت تر است تا پایین آمدن، الان من وقتی هر هفته پنجشنبه ها که معمولآ ایستگاه 5 میرم و سالی 12 بار هم قله توچال از ایستگاه هفت یا پنج با تله کابین برمیگردم. و یکی از دل خوشی های خوب من اینست که عصرهای چهار شنبه کوله را که حاوی لباسهای تعویضی در بالا و صبهانه و فلاکس آب جوش و......جور کنم و زودتر از معمول برم بخوابم تا ساعت 2و 30 از خواب بیدار شوم و بروم.
                      درود مدیرجان...

چه عالی پس هنوز برنامه کوهنوردی تان ادامه دارد

عقل سالم در بدن ورزیده وایضا سالم

راستی در کوهنودیتان هنوز با حضرت اغا و مراقبانش دیدار دارید یا خیر؟؟

نظر

• M.DALAHOO
                        ستاره‌دار (2)
                        • Apr 2022
                        • 644

در اصل توسط بهرام خان خانان پست شده است View Post
                        درود مدیرجان...

چه عالی پس هنوز برنامه کوهنوردی تان ادامه دارد

عقل سالم در بدن ورزیده وایضا سالم

راستی در کوهنودیتان هنوز با حضرت اغا و مراقبانش دیدار دارید یا خیر؟؟

ایشون دیگه نمیایند و ارتباط ما از آنجایی شروع شد که وقتی من از آمریکا بر گشتم دوست و همشهری من که قبل از انقلاب مدیر قوطی سازی گروه صنعتی بهشهر بود و معاون وزیر کار شده بود به همراه دوستان دیگر آمد دیدار من و بمن گفت برنامه تون چیه که من گفتم علی اشرف آمده ام به خانواده سر بزنم وبرگردم و ایشان گفتند فغلآ جنگ است و پراوازها قطع و شما تجربه ات از من بیشتره و سه سال از من بزرگتری و قبل از انقلاب در یک شرکت انگیسی کار میکردی و با درآمد انهم رفتی آمریکا و آنجا هم با شعبه آمریکایی آنها کار میکردی و فعلآ بیا بمن کمک کن و گفت من فردا در دفترم در وزارت کار ساعت 5 بعد از ظهر منتظرشما هستم، من رفتم و یک حکم جلوی من بر رفتن به گروه صنعتی کفش ملی گداشت و بعد شرکتهای دیگه و من عضو هییت مدیره و مدیر عامل چندین شرکت سازمان صنایع ملی ایران شدم و آن مدت ماهی یک بار آقای خامنه ایی و مرحوم مهدوی کنی با هم ما اعضای هییت مدیره شرکتها را جمع میکرد و درس اخلاق میدادند که منشی های زن را بیرون بکنید و فرشها را جمع بکنید و........که یکبار من بهش گفتم اینها هیچ ربطی به تولید ندارد و شما بهتر است راجع به تولید و فروش و مسایل صنعتی و اقتصادی و گزارشات تولید و فروش و این مسایل از ما سوال بکنید و گزارش بخواهی، چرا که این مسایل هیچ ربطی به کار و تولید و فروش ندارد و صرفآ یک روز وقت مدیران ارشد را میگیرد و مرحوم کنی هم تآیید کرد و آمدم پیش علی اشرف و گفتم علی جان من برمیگردم آمریکا چون تزم نا تمام مانده و او هم گفت منهم از وزات خانه میروم شرکتها و خدا حافظی کردم و تمام. برگشتم آمریکا و ادامه درس و کار در شرکت باروز ولکام انگیسی که قبل انقلاب من در آنجا کار میکردم و شعبه تحقیقاتی آن در آمریکا بود. یعد از جند سال مرحوم پدرم فوت کرد و من که کوچکترین فرزند خانواده بودم برای سرپرستی خانواده و رسیدگی به مسایل خواهرها و فرزندان مرحوم برادر بزرگم که هم برادر بوذیم و هم رفیق وظیفه اخلاقی خود دانستم که بر گردم و برگشتم و شرکت خودم را استارت زدم (I started my own business ) و کاری با علی آقا و امثالم ندارم و مثل قبل از انقلاب با مردم هستم و خواهم بود، در جهت و آرزوی ایجاد یک حکومت آژاد و دمکراتیک، چون ایران 10000 سال تایخ دارد و من از خطه ماد ها هستم اولین حکومت مدون در ایران در منطقه ما و شما یعنی زاگروس و همدان و کرمانشاهان و اسم اولین شرکتم را هم مادیک گداشتم که اسم یکی از پادشاهان ماد است. و در سایتهای مختلف را جع به مسایل روز دیدگاهای و نظرات خود را مینویسم و گاهآ هم ضمن پاک کردن کامنتهای من مرا هم تهدید هم میکنند که برای من مثل این است که پیره زن را از......بترسانند، کسی که از 15 سالگی روی پای خودش ایستاده و با پول خودش ازدواج کرده با پول خودش آمریکا رفته و به تمام فامیل و رفقای نیازمند کمک کرده و میکنم. فعلآ تا اینجا بس است تا فرصتی دیگر و صحبتهای دیگر چون منطقه در حال تحول است و ما باید در جریان با شیم، بدرود.
                        آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2024/12/15, 07:30.

نظر

• شیخ مسعودخان خانان
                          ستاره‌دار(1)
                          • Sep 2020
                          • 1969

اینم اینجا بزارم
                          بهرام خان خبرش ببره پیش رفیق همتی باهوش مدهوش..../:.yead.:/

چاکریم

قرم.ساق رفیق دزد و شریک قافله نیست

خود خود دزد سرگردنه قافله است
                          پک وپوزش و طرز حرف زدنش گوش کنید
                          یا باز مدرسم دیر شد مو نمیزنه
                          فقط کاس وشعر تحویل میده
                          مردک عاواضی دلار75 هزار تومان شد
                          چی تو کله ات کرده شاه دزد حوض نقاشی اکبرشاه گوربه گور شده خدالعنت

[URL]https://s3.amazonaws.com/psiphon/web/yqeg-8x4w-6cha/ar/download.html#direct[/URL]

نظر

• اسد-ص
                            ستاره دار(5)
                            • Feb 2011
                            • 690

در اصل توسط شیخ مسعودخان خانان پست شده است View Post
                            اینم اینجا بزارم

چاکریم

فقط کاس وشعر تحویل میده

زیادآبغوره نخورمزه ت میره

نظر

• بهرام خان حانان
                              ستاره‌دار(4)
                              • Sep 2020
                              • 778

در اصل توسط شیخ مسعودخان خانان پست شده است View Post
                              اینم اینجا بزارم

چاکریم

فقط کاس وشعر تحویل میده

ملا ابرام -محمود خان افغان- شیخ حسن روباه-اسید ممد ریقو-اکبر کوسه-شیخ شیما-ازدرخان--ملا مسعودخان- چلاق خان-

چراغ علی داورر-بیخبر-بی4- کریشنا-نگار- و100 هزار ایدی ....همه

پشت یک ایدی هستند ....

به بورس دکتر همتی باهوش خوش آمدید ...

بازاربالاخره
                              متوجه خواهد شد که فضای تیره و تار دوران سیاه خاندوزی و عشقی پایان یافته ...

دوران سیاه پایداری چی ها , خاندوزی ها , عشقی ها , جلیلی و معجزه ی هزاره سوم به تاریخ پیوست ....

همتی یه
                              عطسه بزنه بازار صف خرید می بنده ...

سال 1400ملت
                              اشتباه بزرگی کردند با تحریم انتخابات ...

نظر

• M.DALAHOO
                                ستاره‌دار (2)
                                • Apr 2022
                                • 644

بهرام عید سال نود من و خانواده رفته بودیم روتردام پیش دخترم که داشت PHD مدیکال بایو تکنالوزی میخوند، آقای همتی را با خانواده توی یک مفازه کیف فروشی افغانی دیدم و سلام وعلیک و خوش و بش ( آن موقع رییس کل بیمه بود) و رفتیم هتل ( زیرا ما وقتی میرفتیم آنجا من میرفتم هتل، چون دخترم یک سویت داشته و اینها دیر وقت میخوابند . ولی من عادت دارم ساعت 10 بخوابم) و خدا حافظی طرف هتل، صبح من آمدم لابی و کار بورس را پیگیری میکردم، آقای همتی آمد روبروی من نشست و سلام نکرد ( من از ایشون بزرگ ترم ) من هم محلش نگذاشتم و سرم توی لب تاب بود اونم ساکت نشست و بعد رفت و من تا ظهر مشغول بورس بودم. شب هم آمدم لابی که برم بار آبجو بخورم گفتم شما نمیآید گفت نه من نیستم، من با خنده و شوخی گفتم من به کسی نمیگم، خندید و گفت نه ممنونم، منهم رفتم بار چون یک هلندی که میخواستیم با هم کار بکنیم منتظر من بود.
                                آخرین ویرایش توسط M.DALAHOO؛ 2024/12/16, 08:37.

نظر

در حال کار...
                                X