*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

پاسخ : *****انتخابات1400*****

معاون سیاسی سپاه: سعید محمد بدلیل تخلف، از قرارگاه خاتم منفک شد

?سردار جوانی: سپاه به جدّ با ورود پاسداران به عرصه انتخابات بدون طی مراحل و فرآیندهای قانونی تعریف شده مخالف است. منفک کردن سعید محمد از مسئولیت فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم به دلیل همین تخلف و رعایت نکردن مقررات از سوی ایشان بوده است.

?سپاه نه از سعید محمد و نه از هیچ کاندیدای دیگری در انتخابات حمایت نمی‌کند و نخواهد کرد.

? چندی قبل سعید محمد با ارسال نامه‎‌ای به فرمانده سپاه از سمت خود استعفا داده بود. در متن استعفای او آمده: از آنجا که احتمال دارد به دلیل حضور اینجانب در فضای انتخاباتی شائبه‌هایی متوجه سپاه شود در راستای صیانت از سپاه و قرارگاه خاتم‌الانبیاء، از سمت خود استعفاء می‌دهم.
    ==================

کار انتخاباتی سعید محمد به پایان رسید

محمدعلی پورمختار فعال سیاسی اصولگرا:
    مصاحبه آقای سردار جوانی به موضوع کاندیداتوری آقای سعید محمد در انتخابات ریاست جمهوری خاتمه داد و فکر کنم خود آقای سعید محمد هم به این شکل دیگر کاندیدای ریاست جمهوری نشود چون ذهنیت ها نسبت به او منفی شد./نامه نیوز
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• MOSTAFAVI
      Banned
      • Jun 2012
      • 5636

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post

معاون سیاسی سپاه: سعید محمد بدلیل تخلف، از قرارگاه خاتم منفک شد

?سردار جوانی: سپاه به جدّ با ورود پاسداران به عرصه انتخابات بدون طی مراحل و فرآیندهای قانونی تعریف شده مخالف است. منفک کردن سعید محمد از مسئولیت فرماندهی قرارگاه سازندگی خاتم به دلیل همین تخلف و رعایت نکردن مقررات از سوی ایشان بوده است.

?سپاه نه از سعید محمد و نه از هیچ کاندیدای دیگری در انتخابات حمایت نمی‌کند و نخواهد کرد.

? چندی قبل سعید محمد با ارسال نامه‎‌ای به فرمانده سپاه از سمت خود استعفا داده بود. در متن استعفای او آمده: از آنجا که احتمال دارد به دلیل حضور اینجانب در فضای انتخاباتی شائبه‌هایی متوجه سپاه شود در راستای صیانت از سپاه و قرارگاه خاتم‌الانبیاء، از سمت خود استعفاء می‌دهم.
      ==================

کار انتخاباتی سعید محمد به پایان رسید

محمدعلی پورمختار فعال سیاسی اصولگرا:
      مصاحبه آقای سردار جوانی به موضوع کاندیداتوری آقای سعید محمد در انتخابات ریاست جمهوری خاتمه داد و فکر کنم خود آقای سعید محمد هم به این شکل دیگر کاندیدای ریاست جمهوری نشود چون ذهنیت ها نسبت به او منفی شد./نامه نیوز
      شاید هم جنگ زرگری باشد!!!
      در این42 سال کی و کجا گفته شده ،این سپاهی یا ارتشی به دلیل تخلف برکنار یا محاکمه شده؟:D

نظر

• تیدی آلفا
        Banned
        • Jul 2013
        • 2540

?اخبار انتخابات مدعی شد؛
        حلقه امنیتی اصلاح طلبان پیامی به اعضای شورای نگهبان ارسال کرده است که درصورت تاییدصلاحیت جلیلی انتخابات را برگزار نخواهند کرد.
        ?وحشت اصلاح طلبان از حضور دکتر جلیلی کاملا طبیعی است، جلیلی مسلط به برجام و FATF و پالرمو است و میتواند در مناظرات انتخاباتی بندهایی از خیانت اصلاح طلبان افشا کند

نظر

• امیدازاد
          عضو فعال
          • Sep 2020
          • 3778

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post

?اخبار انتخابات مدعی شد؛
          حلقه امنیتی اصلاح طلبان پیامی به اعضای شورای نگهبان ارسال کرده است که درصورت تاییدصلاحیت جلیلی انتخابات را برگزار نخواهند کرد.
          ?وحشت اصلاح طلبان از حضور دکتر جلیلی کاملا طبیعی است، جلیلی مسلط به برجام و FATF و پالرمو است و میتواند در مناظرات انتخاباتی بندهایی از خیانت اصلاح طلبان افشا کند
          جوک جدید ....!!!برو ..عمووو...این داستان ها رو برا کسی بگو که این سیستم رو نشناخته باشه ...!!

نظر

• Bikhabar
            ستاره‌دار(22)
            • Sep 2020
            • 1190

از نظر من 3 تا کاندید به درد بخور فعلا داریم:
            1- فائزه هاشمی
            2- علی مطهری
            3- محمود احمدی نژاد
            که به احتمال قریب به یقین هر سه رد صلاحیت میشن.

نظر

• لولی بربط زن
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1862

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              1- فائزه هاشمی
              2- علی مطهری
              3- محمود احمدی نژاد
              مثلث عشقیه ؟
              ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

در اصل توسط لولی بربط زن پست شده است View Post
                مثلث عشقیه ؟
                این بنده خداها که به خون هم تشنن، عشق کجا بود /.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Bourse-Plan
                  عضو فعال
                  • Jun 2020
                  • 491

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                  ...همچنان سناریو جایگزینی متصور نیستم. سعید و ممد و اکبر و اصغر مطرح نیستند. تنها آلترناتیو اومدن رئیسی به جای قالیباف هست که ممکنه لحظۀ آخر رخ بده. البته لازم به ذکره اگر رئیسی اطمینان 100% داشت که برنده می‌شه - و قالیباف به نفعش کنار می‌رفت - حتما می‌اومد. دلیلش هم واضحه: سال 96 قرار بود سناریو مشابه «رهبری» برای رئیسی پیاده بشه. یعنی ابتدا رئیس‌جمهور بشه و بعدها [...]
                  به نظر می‌آد دارن پالس‌های مثبتی برای کاندیداتوری ابراهیم رئیسی می‌دن. همون‌طور که قبلا هم گفتم، اگر شرایط رو مساعد ببینه (کنار رفتن باقر) و کاندید بشه، تکلیف و پروندۀ انتخابات هم بسته می‌شه. یک مشارکت حداقلی (چیزی حدود 35%) و بیرون اومدن نام ابراهیم و تمام. ترس اصلی‌اش خراب شدن وجهۀ قابل قبولیه که تونسته، یا در واقع باید گفت به لطف رسانه‌های داخلی «تونستن»، براش نزد گروهی از مردم بسازن. به هر حال چیزی که واضحه اینه که انتخابات پیش‌رو غافلگیری خاصی نخواهد داشت.

نظر

• بورس باز قهار
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 1979

1- فائزه هاشمی
                    2- علی مطهری
                    3- محمود احمدی نژاد
                    مطهری که دیوانه هست تندرو و بدبخت میکنه مردم رو

نظر

• Bikhabar
                      ستاره‌دار(22)
                      • Sep 2020
                      • 1190

در اصل توسط بورس باز قهار پست شده است View Post
                      مطهری که دیوانه هست تندرو و بدبخت میکنه مردم رو
                      دیوونه و تندرو هست ولی شجاعه و روراست. دغل کاری تو کارش نیست (برعکس روحانی و احمدی نژاد) اگر انتخاب بشه فکر میکنم بیشتر از اینکه مردم رو بدبخت کنه، جلوی خیلی از دشمنای مردم می ایسته.
                      شجاعت و صداقت (دو تا عاملی که خیلی وقته تو مسئولین این مملکت دیده نمیشه)، مهم ترین معیارهای من برای انتخاب این 3 نفر بوده (حتی اگر عقاید و دیدگاه هاشون با من متفاوت باشه)
                      هرچند انتخاب شدنش از محالاته. اول اینکه به هیچ عنوان صلاحیتش تایید نمیشه (حتی برای مجلس هم صلاحیتش رو تایید نکردن)، چون اینا دنبال یه آدم ترسو و دورو مثل روحانی هستن که هم خوب مردمو بازی بده، هم هیچ گزندی براشون نداشته باشه. دوم هم اینکه اصلا مردم بهش رای نمیدن. مردم به کسی رای میدن که خوب بتونه سرکارشون بزاره و بازیشون بده. هیچ موقع یه آدم صادق محبوبیت نخواهد داشت.
                      هر چند اگر فرض محال هر 3 نفر صلاحیتشون تایید میشد، انتخاب اول من فائزه بود، دوم علی مطهری و سوم از سر ناچاری محمود خان

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

دیوونه و تندرو هست ولی شجاعه و روراست. دغل کاری تو کارش نیست (برعکس روحانی و احمدی نژاد) اگر انتخاب بشه فکر میکنم بیشتر از اینکه مردم رو بدبخت کنه، جلوی خیلی از دشمنای مردم می ایسته.
                        شجاعت و صداقت (دو تا عاملی که خیلی وقته تو مسئولین این مملکت دیده نمیشه)، مهم ترین معیارهای من برای انتخاب این 3 نفر بوده (حتی اگر عقاید و دیدگاه هاشون با من متفاوت باشه)
                        هرچند انتخاب شدنش از محالاته. اول اینکه به هیچ عنوان صلاحیتش تایید نمیشه (حتی برای مجلس هم صلاحیتش رو تایید نکردن)، چون اینا دنبال یه آدم ترسو و دورو مثل روحانی هستن که هم خوب مردمو بازی بده، هم هیچ گزندی براشون نداشته باشه. دوم هم اینکه اصلا مردم بهش رای نمیدن. مردم به کسی رای میدن که خوب بتونه سرکارشون بزاره و بازیشون بده. هیچ موقع یه آدم صادق محبوبیت نخواهد داشت.
                        هر چند اگر فرض محال هر 3 نفر صلاحیتشون تایید میشد، انتخاب اول من فائزه بود، دوم علی مطهری و سوم از سر ناچاری محمود خان
                        هرگونه بحث تبلیغی پیرامون انتخابات و رای دادن پایمال کردن خون و شرف هموطنانی هست که در این مملکت دسته دسته طعمه بی کفایتی فساد و جنایت میشن صدها نفری که هر روز از کرونا میمیرند و .‌‌.

در این مملکت یک نفر تصمیم گیر و همه کاره است همون یک نفری که گفت واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع و با همین دستور روزانه صدها نفر روانه گور میشن و صدها خانواده از هم می‌پاشد بقیه عوامل نقش هویج و لولو و مترسک و .... را بازی می‌کنند شرکت در چنین انتخاباتی یعنی بیشعور شمردن خودمون و بقیه
                        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

۱۰:۴۶ ۱۴۰۰-۱-۲۹
                          تشریح برنامه ها و دیدگاههای سعید محمد/ در مدیریت صاحب سبک هستم و خودم را اصلح می‌دانم

فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم گفت: بحث امروز کشور ما بحث مدیریت است، از رئیس جمهور شما باید مدیریت بخواهید و چیز دیگری نخواهید و من در بحث مدیریت صاحب سبک، توانمند و دارای رتبه‌های بین المللی هستم.

تشریح برنامه ها و دیدگاههای سعید محمد/ در مدیریت صاحب سبک هستم و خودم را اصلح می‌دانم | خبرگزاری فارس
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1190

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                            هرگونه بحث تبلیغی پیرامون انتخابات و رای دادن پایمال کردن خون و شرف هموطنانی هست که در این مملکت دسته دسته طعمه بی کفایتی فساد و جنایت میشن صدها نفری که هر روز از کرونا میمیرند و .‌‌.

در این مملکت یک نفر تصمیم گیر و همه کاره است همون یک نفری که گفت واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع و با همین دستور روزانه صدها نفر روانه گور میشن و صدها خانواده از هم می‌پاشد بقیه عوامل نقش هویج و لولو و مترسک و .... را بازی می‌کنند شرکت در چنین انتخاباتی یعنی بیشعور شمردن خودمون و بقیه
                            من که 12 ساله به خاطر همون خون و شرفی که از مردم سال 88 پایمال شد، تو هیچ انتخاباتی شرکت نمی کنم، ولی هیچ موقع هم تو این 12 سال، اینطور نبوده که بیش از حد داغ کرده باشم و بگم در هیچ صورت و به هیچ عنوان رای نمیدم. حکومت یه حرکت مثبتی، یه چیزی از خودش نشون بده، خب چرا منم شکلاتشو بهش میدم و در انتخابات شرکت میکنم، ولی نه تا زمانیکه کاندیدها آدم های بی خاصیتی مثل روحانی و رئیسی و ... باشن. سعی میکنم سیاه و سفید به قضیه نگاه نکنم و بسته به شرایط موجود تصمیم بگیرم. خیلی از کسانی که الان فریاد رای ندادن بلند کردن، پیش از این به روحانی رای دادن. اگر این رای ندادن هم صرفا بر اثر جو باشه، هیچ فرقی با رای دادن به روحانی، هیچ فرقی با انقلاب و ... نداره. هر حرکتی اگر از روی فکر و آگاهی نباشه، بی ارزشه. من صرفا رای ندادن و رای دادن به افرادی که گفتمو، تو 2 کفه ترازو قرار میدم و تصمیم میگیرم که کدوم میتونه برای آینده تاثیرات بهتری داشته باشه.
                            در ضمن من صرفا نظرات شخصی خودم رو گفتم، بقیه رو تشویق به کاری و یا متهم به چیزی نکردم، در حالیکه شما سعی دارید با توهین و پرخاش بقیه رو هم نظر با خودتون کنید. این یعنی دیکتاتوری. این یعنی شما هیچ نظر مخالفی رو نمیتونید تحمل کنید و همه باید مثل شما فکر کنند و لاغیر. در هر صورت من فکر میکنم اشکالات خودمون (مردم)، از اون فردی که شما همه مشکلات رو از ایشون می بینید، بیشتره.
                            بعید نیست که خود شما اگر جای ایشون بودید، صد مرتبه دیکتاتورتر از ایشون می شدید. در نهایت اینکه اشکالات رو از یک نفر ببینیم هم یک اشتباه محضه. سیستم به طور کلی دچار مشکله. سال 88 یه شعار جالبی ملت میدادند: "مرگ بر اصل ولایت فقیه". مشکل فرد نیست و اگر قراره اتفاق مثبتی بیافته، این قوانین و ساختار هست که باید اصلاح بشه.
                            موفق باشید
                            آخرین ویرایش توسط Bikhabar؛ 2021/04/18, 12:14.

نظر

• sundaaay
                              عضو فعال
                              • Dec 2020
                              • 742

در اصل توسط دودو پست شده است View Post

بنظرم رای ندادن بخشی از کار است... بخشی دیگه بیرون نیامدن از خونه در روز انتخابات هست.... مردم حتی نباید روز جمعه 28 خرداد ماه 1400 از خونه بیرون بیان... جوری خیابون ها خالی از ماشین و مردم بشه که در تاریخ از این روز یاد بشه...

نظر

• Senator1989
                                عضو فعال
                                • Feb 2015
                                • 2577

فقط احمدی نژاد .

نظر

در حال کار...
                                X