*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دودو
    ستاره دار(3)
    • May 2020
    • 1280

پاسخ : *****انتخابات1400*****

یک نظرسنجی انتخاباتی دیدم واقعا عجیب بود
    نمی‌دونم دروغ و عددسازی بود یا واقعیت
    اما نتیجه اش که باعث تعجب شدیدم شد
    از حدود ۶۰۰ هزار رای
    حدود ۴۷ درصد احمدی نژاد
    حدود ۳۷ درصد عدم مشارکت
    و ۱۶ درصد باقی مجموعا شامل ۶-۷ کاندید دیگه مثل رییسی قالیباف ظریف سعیدمحمد و ...
    بنظرم خیلی بوداره
    ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
    ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• دودو
      ستاره دار(3)
      • May 2020
      • 1280

پست بالایی عجب پست لاکچری شد خخخ
      ساعت یک و یک دقیقه روز اول ماه اول سال/:.yead.:/
      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• abdolhossein
        عضو فعال
        • Feb 2019
        • 1589

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
        قصد بی احترامی ندارم ولی واقعا این نوشته شما بی اندازه ا...... و دروغ محضه!
        نمی‌دونم کجا زندگی می‌کنی یا از کجا مواجب میگیری ولی اینکه داری میگی روحانی هنوز محبوبه و حتی محبوب تر از قبله و اصلا کلمه به کلمه نوشته ات دروغ و کاملا اح..... است!
        حالا چیزی که نوشتی بی احترامی بود یا نه؟؟؟

نظر

• بیت کوین
          عضو عادی
          • Jan 2018
          • 253

داستان تکراریِ "حتی کسانی که رهبر را قبول ندارند"

آیت الله خامنه ای امروز اول فروردین ۱۴۰۰ در مورد انتخابات گفت: "همه، حتی کسانی که ممکن است رهبری را نیز قبول نداشته باشند، ایران قوی را به‌عنوان راه مقابله با دشمنی‌ها قبول دارند که یکی از راه‌های مهم قوی شدن ایران، مشارکت در انتخابات است."

آقای خامنه ای ۱۶ بهمن ۱۳۹۸، با درخواست از مردم برای شرکت در انتخابات قبلی همین جمله را با اندکی تفاوت تکرار کرده بود: "ممکن است کسی از بنده خوشش نیاید اما اگر ایران را دوست دارد، باید به پای صندوق رأی بیاید."

رهبر ۱۹ دی ۱۳۹۴ هم در آستانه انتخابات مجلس گفته بود: "حتی آن کسانی که نظام را قبول ندارند، برای حفظ کشور، برای اعتبار کشور بیایند در انتخابات شرکت کنند. ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد، عیبی ندارد."

البته در فقره سال ۱۳۹۴، روایت "ممکن است کسی بنده را قبول نداشته باشد" بعضی از تحلیلگران را هیجان زده کرد که انگار تصور داشتند تغییری در رویه نظام ایجاد شده. ولی آقای خامنه ای، به سرعت این سوء تفاهم را تصحیح کرد.

او در سخنرانی دیگری در ۳۰ دی ۹۴، با اشاره به اظهارات قبلی که حتی کسانی هم که با نظام مساله دارند در انتخابات شرکت کنند تذکر داد: "این سخن به معنای آن نیست که بخواهند کسانی که نظام را قبول ندارند به مجلس بفرستند."

ترجمه ساده اش می شد اینکه غیرخودی های نظام باید رای بدهند، اما طبیعتا قرار نیست به کسی که دوست دارند رای بدهند.

نظر

• دودو
            ستاره دار(3)
            • May 2020
            • 1280

انتخابات بسیار سردی خواهیم داشت با مشارکت زیر ۳۰ درصد یک افتضاح بزرگ و بی آبرویی گسترده برای رژیم

نظر

• علیرضا حسنی
              عضو فعال
              • Mar 2019
              • 1642

من واقعا درک نمیکنم، چند نفر میخوان فوتبال بازی کنن میرن به آقای ایکس میگن آقا شمام میای بازی؟ آقای ایکس میگه نه آقا من اهل فوتبال نیستم، دو نفر هم میرن سراغ کار خودشون سراغ دوستتای دیگشون جمع میشن با هم توپ میخرن گل کوچیک میخرن.

در همین حین آقای ایکس رو میبینیم شاکی وارد زمین میشه که آقا این چه مسخره بازی هست فوتبال اصلا ورزش نیست. اصلا فوتبال برای سلامتی سود که نداره مضر هم هست. اهالی به اقای ایکس میگن آقا ما اصلا واسه سلامتیش نمیخوایم بازی کنیم میخوایم لذت ببریم وقتمون بگذره، شروع میکنن یار کشی آقای ایگرگ و آقای زد.

در این بین اقای ایکس فحش کشان و طلبکار میپره وسط که اصلا غلط کردید آقای ایگرگ که اصلا فوتبالیست نیست بازی بلد نیست، آقای زد هم گاگول تر از ایگرگ.

حالا به نظر شما آقای ایکس بیمار روانی نیست؟
              عزیزم نمیخوای در انتخابات شرکت کنی. خب باشه نکن ممنون. دیگه چرا انقد اظهار نظر میکنی صاف کردی مارو.

نظر

• Bikhabar
                ستاره‌دار(22)
                • Sep 2020
                • 1190

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                من واقعا درک نمیکنم، چند نفر میخوان فوتبال بازی کنن میرن به آقای ایکس میگن آقا شمام میای بازی؟ آقای ایکس میگه نه آقا من اهل فوتبال نیستم، دو نفر هم میرن سراغ کار خودشون سراغ دوستتای دیگشون جمع میشن با هم توپ میخرن گل کوچیک میخرن.

در همین حین آقای ایکس رو میبینیم شاکی وارد زمین میشه که آقا این چه مسخره بازی هست فوتبال اصلا ورزش نیست. اصلا فوتبال برای سلامتی سود که نداره مضر هم هست. اهالی به اقای ایکس میگن آقا ما اصلا واسه سلامتیش نمیخوایم بازی کنیم میخوایم لذت ببریم وقتمون بگذره، شروع میکنن یار کشی آقای ایگرگ و آقای زد.

در این بین اقای ایکس فحش کشان و طلبکار میپره وسط که اصلا غلط کردید آقای ایگرگ که اصلا فوتبالیست نیست بازی بلد نیست، آقای زد هم گاگول تر از ایگرگ.

حالا به نظر شما آقای ایکس بیمار روانی نیست؟
                عزیزم نمیخوای در انتخابات شرکت کنی. خب باشه نکن ممنون. دیگه چرا انقد اظهار نظر میکنی صاف کردی مارو.
                بله، ولی به شرطی که با توپ نزنن تمام گل و بوته های محل رو نابود کنن یا با فوتبال بازی کردنشون راه کوچه رو نبندن یا ... که در این صورت آقای ایکس حق اعتراض داره.

نظر

• نجاT...
                  عضو فعال
                  • Dec 2013
                  • 2639

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                  انتخابات بسیار سردی خواهیم داشت با مشارکت زیر ۳۰ درصد یک افتضاح بزرگ و بی آبرویی گسترده برای رژیم
                  اولین کاندیدایی که بگه از بورس حمایت میکنم ۲۰ میلیون رای میدن بهش!
                  اتفاقا انتخابات خیلی گرم خواهد بود. سهامدارا اکثرا در منجلاب بورس غرق هستند و فریب حمایت از بورس را میخورند.
                  انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• ایرج سابق
                    عضو فعال
                    • Oct 2015
                    • 7434

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                    اولین کاندیدایی که بگه از بورس حمایت میکنم ۲۰ میلیون رای میدن بهش!
                    اتفاقا انتخابات خیلی گرم خواهد بود. سهامدارا اکثرا در منجلاب بورس غرق هستند و فریب حمایت از بورس را میخورند.
                    آقای نجاتی سال نو مبارک باشه انشااله سال خوبی داشته باشی

حرف الکی در مورد حمایت بازار بورس فایده ای نداره باید سهامداران از زیان خارج بشوند و قیمت سهام افزایش پیدا کند اگر رای میخواهند
                    بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• نجاT...
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 2639

در اصل توسط ایرج سابق پست شده است View Post
                      آقای نجاتی سال نو مبارک باشه انشااله سال خوبی داشته باشی

حرف الکی در مورد حمایت بازار بورس فایده ای نداره باید سهامداران از زیان خارج بشوند و قیمت سهام افزایش پیدا کند
                      درود ایرج خان، نوروز بر شما هم مبارک باشه.
                      موافقم! ولی به نظرتون کدومشون حرف و عملشون یکیه؟! روحانی با وعده حمایت از بورس کلی رای جمع کرد. باقی هم همینطور عمل خواهند کرد.
                      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

نظر

• علیرضا حسنی
                        عضو فعال
                        • Mar 2019
                        • 1642

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
                        بله، ولی به شرطی که با توپ نزنن تمام گل و بوته های محل رو نابود کنن یا با فوتبال بازی کردنشون راه کوچه رو نبندن یا ... که در این صورت آقای ایکس حق اعتراض داره.
                        نه دیگه پیش فرض اینه که بحث آقایان ایکس و ایگرگ و زد دوستانه و بر اساس احترام متقابل هست و نه بر اساس موازنه قدرت یا اعتراض و درگیری.

وگرنه بر اساس موازنه قدرت و درگیری باشه که آقایون ایگرگ و زد و رفقاشون اگه برون تو خونه ایکس و وسط پذیرایی ش هم بخوان دروازه بزارن و فوتبال بازی کنن آقای ایکس دو انتخاب بیشتر نداره، یا بجنگه و مغلوب کنه یا بلانسبت خفه بشه دیگه. حالت دیگه ای که وجود نداره در موازنه قدرت.

نظر

• ایرج سابق
                          عضو فعال
                          • Oct 2015
                          • 7434

در اصل توسط نجاT... پست شده است View Post
                          درود ایرج خان، نوروز بر شما هم مبارک باشه.
                          موافقم! ولی به نظرتون کدومشون حرف و عملشون یکیه؟! روحانی با وعده حمایت از بورس کلی رای جمع کرد. باقی هم همینطور عمل خواهند کرد.
                          چی میشه اینبار مردم فقط فرصت داشته باشند از ضرر در بیایند و بعد هم رای ندهند !!!! تازه یک بار مردم جبران کردند !!!
                          بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• Bourse-Plan
                            عضو فعال
                            • Jun 2020
                            • 491

مجدد، مطلبی که در تاپیک دیگه‌ای هم عرض کرده بودم، رو تکرار می‌کنم: بر خلاف تصور دوستان هدف دقیقا عدم مشارکت مردم هست. در نتیجه رونق گرفتن یا نگرفتن بورس هیچ ربطی به انتخابات نخواهد داشت. کم کم برای همه مسجل شده که انتخابات پیش رو، انتخاباتی تک-حزبی خواهد بود؛ درست مشابه مجلس که «اکثریت» مردم (یعنی اصلاح طلبان، طرفداران اصلاحات با هر معنی و مفهومی، مخالفان حکومت، امیدواران به تغییر، حامیان جریان میانه‌رو و...) رای ندادند و همین بی‌لیاقت‌های فعلی با اندک رایی - در حد چند هزار برگه - وارد مجلس شدند. جبهۀ اصولگرایان، تندروها، کاسبان تحریمِ دوزاری و... اساسا هیچ‌وقت جایگاهی نزد «اکثریت» مردم نداشتند و در تمامی دوره‌های انتخاباتی حد فاصل 76 الی 96 هم این قضیه ثابت شده (عنایت دارید که در سال 1384 در دور اول رای رفسنجانی بیش از احمدی‌نژاد بود وسال 88 هم که [...]) و بحثی آماری‌ست و غیر قابل کتمان. خب، در چنین شرایطی برای این مزدورانِ بی‌کفایت ولی مدعی چه راهکاری باقی می‌مونه؟ درست حدس زدید: تشدید نارضایتی عمومی (که البته کاملا به حق بوده و بخش عمده‌اش به ناکارآمدی دولت فعلی بر می‌گرده)، خالی کردن صندوق‌های رای و در نهایت تکرار سناریو انتخابات مجلس؛ یعنی پیروزی حداقلی کاندیدای مد نظر. به هر حال وقتی شما در «زمین رسمی» حرفی برای گفتن ندارید و 3 دهه سیلی پُشت سیلی می‌خورید، مجبورید به کثافت‌کاری‌های نهان و آشکار رو آورده و اگر نه از در، که از پنجره وارد بشید. قبلا، در تاپیک انتخابات آمریکا، پیش‌بینی کردم بایدن با رکورد 80 میلیونی برنده می‌شه، ترامپ برای بار دوم استیضاح می‌شه و تابستون 99 که مجلس فعلی تازه داشت کارش رو شروع می‌کرد هم گفتم قالیباف رئیس‌جمهور بعدی خواهد بود. همچنان سناریو جایگزینی متصور نیستم. سعید و ممد و اکبر و اصغر مطرح نیستند. تنها آلترناتیو اومدن رئیسی به جای قالیباف هست که ممکنه لحظۀ آخر رخ بده. البته لازم به ذکره اگر رئیسی اطمینان 100% داشت که برنده می‌شه - و قالیباف به نفعش کنار می‌رفت - حتما می‌اومد. دلیلش هم واضحه: سال 96 قرار بود سناریو مشابه «رهبری» برای رئیسی پیاده بشه. یعنی ابتدا رئیس‌جمهور بشه و بعدها [...] ولی به هر حال این اتفاق، به خاطر حضور «اکثریت» مردم» رخ نداد. بماند که سناریو قُدسی-سازی از رئیسی برقرار بوده و هست و خواست «اکثریت» اهمیتی نداره.

نظر

• Inspired
                              عضو فعال
                              • May 2016
                              • 494

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                              مجدد، مطلبی که در تاپیک دیگه‌ای هم عرض کرده بودم، رو تکرار می‌کنم: بر خلاف تصور دوستان هدف دقیقا عدم مشارکت مردم هست. در نتیجه رونق گرفتن یا نگرفتن بورس هیچ ربطی به انتخابات نخواهد داشت. کم کم برای همه مسجل شده که انتخابات پیش رو، انتخاباتی تک-حزبی خواهد بود؛ درست مشابه مجلس که «اکثریت» مردم (یعنی اصلاح طلبان، طرفداران اصلاحات با هر معنی و مفهومی، مخالفان حکومت، امیدواران به تغییر، حامیان جریان میانه‌رو و...) رای ندادند و همین بی‌لیاقت‌های فعلی با اندک رایی - در حد چند هزار برگه - وارد مجلس شدند. جبهۀ اصولگرایان، تندروها، کاسبان تحریمِ دوزاری و... اساسا هیچ‌وقت جایگاهی نزد «اکثریت» مردم نداشتند و در تمامی دوره‌های انتخاباتی حد فاصل 76 الی 96 هم این قضیه ثابت شده (عنایت دارید که در سال 1384 در دور اول رای رفسنجانی بیش از احمدی‌نژاد بود وسال 88 هم که [...]) و بحثی آماری‌ست و غیر قابل کتمان. خب، در چنین شرایطی برای این مزدورانِ بی‌کفایت ولی مدعی چه راهکاری باقی می‌مونه؟ درست حدس زدید: تشدید نارضایتی عمومی (که البته کاملا به حق بوده و بخش عمده‌اش به ناکارآمدی دولت فعلی بر می‌گرده)، خالی کردن صندوق‌های رای و در نهایت تکرار سناریو انتخابات مجلس؛ یعنی پیروزی حداقلی کاندیدای مد نظر. به هر حال وقتی شما در «زمین رسمی» حرفی برای گفتن ندارید و 3 دهه سیلی پُشت سیلی می‌خورید، مجبورید به کثافت‌کاری‌های نهان و آشکار رو آورده و اگر نه از در، که از پنجره وارد بشید. قبلا، در تاپیک انتخابات آمریکا، پیش‌بینی کردم بایدن با رکورد 80 میلیونی برنده می‌شه، ترامپ برای بار دوم استیضاح می‌شه و تابستون 99 که مجلس فعلی تازه داشت کارش رو شروع می‌کرد هم گفتم قالیباف رئیس‌جمهور بعدی خواهد بود. همچنان سناریو جایگزینی متصور نیستم. سعید و ممد و اکبر و اصغر مطرح نیستند. تنها آلترناتیو اومدن رئیسی به جای قالیباف هست که ممکنه لحظۀ آخر رخ بده. البته لازم به ذکره اگر رئیسی اطمینان 100% داشت که برنده می‌شه - و قالیباف به نفعش کنار می‌رفت - حتما می‌اومد. دلیلش هم واضحه: سال 96 قرار بود سناریو مشابه «رهبری» برای رئیسی پیاده بشه. یعنی ابتدا رئیس‌جمهور بشه و بعدها [...] ولی به هر حال این اتفاق، به خاطر حضور «اکثریت» مردم» رخ نداد. بماند که سناریو قُدسی-سازی از رئیسی برقرار بوده و هست و خواست «اکثریت» اهمیتی نداره.
                              درود

فارغ از نتیجه گیری هاتون از رویدادها، دیدگاهتون رو می پسندم که واقع گرایانه است، فقط مشکل اینجاست قدری حب و بغض لا بلاش اضافه شده که ارزش تحلیلی نظرات رو پایین میاره.

شما از این بعد نگاه کنید که دنیا، دنیای منافعه و اگر کسی از در، بیرون پرت شد، قطعا راهی برای ورود مجدد پیدا میکنه، اگر این راه و مجرا، پنجره باشه یا دود کش حتی (حتی دود کش روشن، به قیمت سوختن و سیاه شدن و صدمه دیدن، اما پیروزی نهایی در دسترس باشه و ریسک رو به جون خریدن ...)

من اصلا نمیخوام حق رو به کسی بدم، بلکه سعی دارم وقایع رو درک کنم

همونطور که به درستی اشاره کردید، تو مناسبات سیاسی، وقتی راه مشروع بسته باشه، راه های نامشروع باز میشه و این ربطی به یک جناح خاص نداره و اینجا اصلا محل بحث، حقانیت و صلاحیت نیست، بلکه دقیقا هدف همونیه که وسیله رو توجیه میکنه، یعنی از هر راهی رسیدن به مطلوب

بنابراین تفاوت دیدگاه من با شما صرفا در نوع نگرش به کلیت داستانه و اینو سعی میکنم شخصی و سلیقه ایش نکنم و از منظر بازیگران به ماجرا نگاه کنم

من برای عامه مردم، شانی قائل نیستم، چون انسان ذاتا فقط به فکر منفعت خودشه و منفعت عام تو یک وادی دیگه محقق میشه که بهش میگن ایدئولوژی. پس هر کسی که ساز خودشو بزنه، ماهیتاً ایده هاش فاقد ارزش اجتماعی است.

چیزی که ما ها رو از هم متفاوت میکنه، ایدئولوژی هامون هست ولا غیر

جنگ دنیاها هم جنگ ایدوئولوژی هاست نه جنگ افراد

نتیجتاً، جنگی پیروز میشه که بتونه پیروان بیشتری پیدا کنه، یعنی منافع فردی رو تبدیل کنه به منافع جمعی

و این لزوماً به معنای وزنه عددی (نفری) نیست، بلکه کیفیت (این اعتقاد) نیز مهمه

شاعر هم به درستی اشاره کرده، یکی مرد جنگی به از صد هزار

حالا شما تعداد پیروان رو بذارید در کنار کیفیت اعتقاداتشون، تا متوجه بشیم چرا بسیاری اوقات (و نه در اقل مواقع) کسانی پیروز میدان هستند که کیفیت عقایدشون (ایدئولوژی) بر طرفهای مقابل، میچربه

مثال ساده و بارزش، چربش و غلبه یهودیت بر کلیت مذاهب دنیا (کیفیت در برابر کمیت)، اقلیتی که سالها و بلکه قرنهاست سرآمد و آقای جهان هستند (و صد البته نه از روی صداقت و لیاقت، بلکه با سیاست)

حالا شما اگر میان یهودیان، فضیلت اخلاقی یافتید در مناسبات جهانی، در سایر ادیان و فرق و سیستم های فکری هم خواهید یافت

چرا که ابتدا به ساکن دانستیم، هدف وسیله رو توجیه میکنه که اینجا چیزی نیست جز، بقا

الباقی فسانه است
                              در بیان این سه کم جنبان لبت ... از ذهاب و از ذهب وز مذهبت
                              نا برده رنج، گنج میسر نمی‌شود! مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد

نظر

• sooroosh1315
                                ستاره‌دار (۲)
                                • Oct 2019
                                • 5358

(مرحله نخست) سازگاری و بقا
                                ----------------------------
                                -------
                                غالباً فکر می‌کردم که اگر مجبورم می‌کردند در تنه درخت خشکی زندگی کنم و در آنجا هیچ مشغولیتی جز نگاه کردن به آسمان بالای سرم نداشته باشم، آنوقت هم کم کم عادت می‌کردم.
                                آنجا هم به انتظار گذشتن پرندگان و یا به انتظار ملاقات ابر‌ها، وقت خود را می‌گذراندم، مثل اینجا در زندان که منتظر دیدن کت و شلوار های عجیب وکیلم هستم
                                چقدر خوبه که زمان خودش رو به جلو حرکت میکنه ! و اینکه ایمان داریم که آخر داستان فعلی مرگ هست ، در واقع تنها چیزی که نمی تونه دروغ و فریب باشه ،و چه نعمت بزرگی ، مخصوصا وقتی برات جایی نیست ،و هرکی نمی خواد هست

(مرحله دوم)جهان بینی!
                                ---------------------------
                                زمانی که کودکی می خندد ، باور دارد که تمام دنیا در حال خندیدن است ، و زمانی که یک انسان ناتوان را خستگی از پای در می آورد ، گمان می برد که خستگی ، سراسر جهان را از پای درآورده است .
                                چرا ناامیدان ، دوست دارند که نا امیدی شان را لجوجانه تبلیغ کنند؟
                                چرا سرخوردگان مایلند که سرخوردگی را یک اصل جهانی ازلی ابدی قلمداد کنند؟
                                چرا پوچ گرایان ، خود را ، برای اثبات پوچ بودن جهانی که ما عاشقانه و شادمانه در آن می جنگیم ، پاره پاره می کنند؟!
                                آیا همین که روشنفکران بخواهند بیماری شان به تن و روح دیگران سرایت کند ، دلیل بر رذالت بی حساب ایشان نیست؟
                                من هرگز نمی گویم که در هیچ لحظه ای از این سفر دشوار ، گرفتار ناامیدی نباید شد . من می گویم:
                                به امید بازگردیم . قبل از آن که ناامیدی ، نابودمان کند ...

(مرحله سوم) آسایش و کامروایی هدیه خدا به آزادگان
                                -------------------------------------------------------------
                                منتظر کسی نباشید که از راه برسد و این حباب آسایش و شادکامی را برایتان به ارمغان بیاورد، رسیدن به آن تنها به دست خودتان میسر می‌شود.
                                مطمئن باشید هیچ‌کس برای شما کاری نخواهد کرد. به عبارت دیگر، هیچ‌کس نمیداند که برای شما آسایش و شادکامی چگونه معنا می‌شود. بنابراین مهار زندگیتان را در دست بگیرید و همانند گربه، قلمروی خودتان را بسازید. منطقه‌ای که در آن آسایش، شادکامی و شکوفایی فردی شما جای گرفته باشد.
                                هر روز شادی‌های کوچک را در خود پرورش دهید و هرگز این فرصت را از دست ندهید که اوقاتی خوش برای خودتان بسازید یا هدیه‌ای کوچکی برای خودتان بگیرید، چرا که شما کاملا سزاوارش هستید اگر دنبال بردگی نباشید! هیچ‌وقت در این مسئله شک نکنید.

(مرحله چهارم) کار بی ایمان نتیجه اش ناکامیست
                                -----------------------------------------------------
                                علت اینکه دنیا در حال حاضر به چنین وضع اسفناکی افتاده این است که همه کارشان را نیمه کاره انجام می‌دهند؛
                                افکارشان را نیمه کاره بیان می‌کنند و گناهکار بودن یا پرهیزگار بودنشان هم نیمه کاره است.
                                ای بابا، تا آخر برو و محکم بکوب و نترس، موفق خواهی شد.
                                خداوند از نیمه شیطان بسیار بیش از شیطان تمام عیار نفرت دارد.
                                آخرین ویرایش توسط sooroosh1315؛ 2021/03/27, 20:04. دلیل: این متن را چندبار ویرایش کردم، که در این تاپیک نذارمش ، اما در آخر به این نتیجه رسیدم که فقط به انتخاب ربط داره
                                از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

در حال کار...
                                X