*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شروع مجدد
    عضو فعال
    • Nov 2020
    • 919

پاسخ : *****انتخابات1400*****

آش خيلي شور شده اينطوريشو ديگه فكر نمي كرديم
    آنکه نامخت از گذشت روزگار
    هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• شروع مجدد
      عضو فعال
      • Nov 2020
      • 919

ميگم نكنه همتي بخواد پديده انتخابات اين دوره بشه:D
      آنکه نامخت از گذشت روزگار
      هیچ ناموزد ز هیچ آموزگار

نظر

• eco777
        عضو فعال
        • Sep 2014
        • 679

#رای_بی_رای

نظر

• Sweety
          عضو عادی
          • Oct 2020
          • 131

درود. این لیستی که دادن، دیگه برگزاری انتخابات نمیخاد. اصلا چه اصراریه بقیه بیان رای بدن؟! خودتون بگین ریسی ریس جمهوره تمام! مردم اینقد مشکلات دارن جیک نمی زنن. دموکراسی و حق شهروندی تو این مملکت ثابت شده س.
          من که سالهاست رای نمیدم، اما بالاخره بذارین یه آدم مستقل هم تو لیست تون باشه.

نظر

• trojan
            ستاره دار(1)
            • Nov 2013
            • 881

تكليف اين 10 تا خودروي تارا مشكي رنگ كه براي جابجايي 10 كانديد در مناظرات صدا و سيما تدارك ديدن چي ميشه ؟
            شايد لاريجاني و جهانگيري و ضرغامي با حكم رهبر قراره بيان ؟

نظر

• Bikhabar
              ستاره‌دار(22)
              • Sep 2020
              • 1190

در اصل توسط mokhlas پست شده است View Post
              اسامی نهایی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری اعلام شد

در اجرای ماده ۶۰ قانون انتخابات ریاست جمهوری ، اسامی نامزدهای انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری اسلامی ایران که صلاحیت آنان مورد تایید شورای نگهبان قرار گرفته است به ترتیب حروف الفبا به شرح زیر می باشد:
              ������۱- سعید جلیلی
              ������۲- سید ابراهیم رئیس الساداتی مشهور به رئیسی
              ������۳- محسن رضایی
              ������۴- علیرضا زاکانی
              ������۵- سید امیر حسین قاضی زاده هاشمی
              ������۶- محسن مهر علیزاده
              ������۷- عبدالناصر همتی

بر اساس ماده ۶۶ قانون ، فعالیت انتخاباتی نامزدهای ریاست جمهوری رسما از تاریخ اعلام اسامی به وسیله وزارت کشور آغاز و تا ۲۴ ساعت قبل از شروع اخذ رای خاتمه می پذیرد.
              من که خیلی دوست داشتم بالاخره این دوره رای بدم ولی نمیذارن که!! /.:biggrinsmiley.:/
              آخه واقعا میشه بین اینا انتخاب کرد؟!! همچنان فکر میکنم، هیچ تلاشی در راستای مشارکت بالا انجام نشد و بی شک یه هدف و نیتی پشت این قضیه هست. حتی از سعید محمد گرفته تا علی لاریجانی همه رو از دم تیغ گذروندند!!
              امیدوارم، واقعا امیدوارم حالا که تا این اندازه وقاحت بی حد و اندازه شده، لااقل مشارکت هم به همون نسبت پایین باشه. مشارکت بالای بیست، سی درصد هم چنان بر طبل نادانی می کوبد.

نظر

• کاشان2
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 1790

این دوره آمار فوق العاده پایین است واقعا هم برای چی باید. رای دارد

نظر

• دودو
                  ستاره دار(3)
                  • May 2020
                  • 1280

جالبه صدای شیخ صادق هم در اومده
                  عجب جنگ قدرت و بازی مضحکی شده

انتقاد شدید آملی لاریجانی عضو شورای نگهبان از رد صلاحیت های گسترده!

صادق آملی لاریجانی عضو شورای نگهبان نوشت:

▫️از اولین حضور این‌جانب در شورای‌نگهبان در سال 1380، قریب به بیست سال می‌گذرد. در تمام این مدت، از شورای نگهبان دفاع کرده‌ام، حتی در سال‌هایی که در قوه قضاییه بودم؛ اما هیچ گاه تصمیمات شورا را تا این حد غیر قابل دفاع نیافته‌ام؛ چه در تأیید صلاحیت‌ها و چه در عدم احراز صلاحیت‌ها.
                  ▫️سبب این نابسامانی‌ها تا حد زیادی، دخالت‌های فزاینده دستگاه‌های امنیتی از طریق گزارش‌های خلاف واقع، در تصمیم سازی برای شورای نگهبان است؛ به ویژه اگر عضو مسئولی که باید گزارش‌های محققانه به شورا ارائه کند خود، عامدانه چیزی بر آن بیفزاید!!
                  ▫️چنان که از وزارت اطلاعات با قاطعیت تمام مطلبی نقل می‌کنند، حال آنکه با پرسش از معاونت مربوطه در وزارت اطلاعات به صراحت این مطلب تکذیب می‌شود.
                  ▫️گلایه بنده از سر دغدغه‌ای است برای حفظ شأن و اعتبار شورای نگهبان.
                  ▫️این فقیر وقتی با چنین وضعیتی مواجه شدم و استدلال‌هایم را بی‌تأثیر یافتم، ‏این کلام حق متعال را بر همکاران عزیزم در شورا تلاوت کردم: «يا ايها الذين آمنوا اتقوا الله و لتنظر نفس ما قدمت لغد و اتقوا الله ان الله خبير بما تعملون».
                  ▫️در میانه این زمانه غریب و رفتارهای عجیب به خدا پناه می‌بریم و به محضر او عرضه می‌داریم: اعوذ بک مما استعاذ منه عبادک المخلصون.
                  ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                  ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• کاشان2
                    عضو فعال
                    • Dec 2020
                    • 1790

سهامداران که دشمن همتی هستند افت بورس تا حدود زیادی. زیر سر همتی است

نظر

• دودو
                      ستاره دار(3)
                      • May 2020
                      • 1280

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                      این دوره آمار فوق العاده پایین است واقعا هم برای چی باید. رای دارد
                      این چینش کاندیداها یک خودزنی بزرگ بود که باعث خوشحالیه
                      مشارکت زیر ۲۵ درصد یعنی کل آرا حدود ۱۵ میلیون خواهد بود
                      ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• eco777
                        عضو فعال
                        • Sep 2014
                        • 679

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                        این چینش کاندیداها یک خودزنی بزرگ بود که باعث خوشحالیه
                        مشارکت زیر ۲۵ درصد یعنی کل آرا حدود ۱۵ میلیون خواهد بود
                        انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر همزمان هست و افراد زیادی به خاطر رقابتهای قومی و ... در انتخابات شورای شهر شرکت میکنند و همین تا حدی آمار انتخابات ریاست جمهوری رو هم بالا میبره . با توجه به این نکته حتی مشارکت زیر 50% هم یعنی اوضاع مشروعیت حکومت وخیم هست .

اما یک مشکلی که هست اینه که تا جائیکه من دیدم کشور های غربی در 70 سال گذشته سعی در تضعیف روند های دموکراتیک در کشور و تقویت فرآیند های تمامیت خواهی داشتند . به نظرم در صورت انتخاب رئیسی احتمال داره غربی ها تا حدی از فشار ها نسبت به ایران کم کنند تا تمامیت خواهان بیشتر پا بگیرند .
                        آخرین ویرایش توسط eco777؛ 2021/05/25, 16:55.

نظر

• دودو
                          ستاره دار(3)
                          • May 2020
                          • 1280

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
                          انتخابات ریاست جمهوری و شورای شهر همزمان هست و افراد زیادی به خاطر رقابتهای قومی و ... در انتخابات شورای شهر شرکت میکنند و همین تا حدی آمار انتخابات ریاست جمهوری رو هم بالا میبره . با توجه به این نکته حتی مشارکت زیر 50% هم یعنی اوضاع مشروعیت حکومت وخیم هست .

اما یک مشکلی که هست اینه که تا جائیکه من دیدم کشور های غربی در 70 سال گذشته روند های دموکراتیک رو در کشور تضعیف کردن اما علاقه به تقویت فرآیند های تمامیت خواهی داشتند . به نظرم در صورت انتخاب رئیسی احتمال داره غربی ها تا حدی از فشار ها نسبت به ایران کم کنند تا تمامیت خواهان بیشتر پا بگیرند .
                          من فکر میکنم مردم نسبت به انتخابات شوراها هم تا حد زیادی ایزوله شدند
                          درصد زیادی با دیدن فساد و ناکارآمدی شوراها و درصد بیشتری با توجه به وضعیت فساد و فقر و شرایط افتضاح حاکم بر کشور و جامعه در اون حیطه هم علاقه ای به شرکت در انتخابات شورا ندارند واقعا برای رای ندادن همین دیدن وضعیت قطعی آب و برق این روزها کافیه

نظر

• امير حسين بورس
                            عضو عادی
                            • Feb 2019
                            • 70

مضحکه ترین انتخابات جهان ?

نظر

• امير حسين بورس
                              عضو عادی
                              • Feb 2019
                              • 70

محسن رضایی که انتخابات ریاست جمهور رو با مسابقه ی محله اشتباه گرفته

نظر

• eco777
                                عضو فعال
                                • Sep 2014
                                • 679

در اصل توسط دودو پست شده است View Post
                                من فکر میکنم مردم نسبت به انتخابات شوراها هم تا حد زیادی ایزوله شدند
                                درصد زیادی با دیدن فساد و ناکارآمدی شوراها و درصد بیشتری با توجه به وضعیت فساد و فقر و شرایط افتضاح حاکم بر کشور و جامعه در اون حیطه هم علاقه ای به شرکت در انتخابات شورا ندارند واقعا برای رای ندادن همین دیدن وضعیت قطعی آب و برق این روزها کافیه
                                اگر این طور باشه چهار سال آینده اوضاع کشور کیشمیشی خواهد بود و حکومت در خواب عمیقی هست که داره همون روش 42 سال گذشته و چه بسا بدتر رو پی میگیره .

نظر

در حال کار...
                                X