*****انتخابات1400*****
Collapse
X
-
پاسخ : *****انتخابات1400*****
در اصل توسط کیمیاگر پست شده است View Postنکته ای که بهش توجه چندانی نمیشه اینه که مسلما ایشان با رای کمی بالا خواهند آمد و همین مشروعیت دولت شان را به شدت کاهش میدهد. به بیان دیگه چندان قدرت اجرایی و پشتوانه رای مردمی برای اجرای امور ندارند. به همین دلیل هر کار جدیدی بخواهند بکنند زورگویان پشت صحنه این رای کم را توی چشمشان میترکانند و یواش یواش به یک دولت بله قربان گوی صرف تبدیل خواهند شد. شاید یکی از دلایل دو قطبی نکردن انتخابات از همین الان و بیخیال شدن مشارکت مردم همین باشد.
دقیقا حکومت هم همین میخواهد
یک بله قربان گو
احمدی هم تا بله قربان بود و ماچ میکرد محبوب بود
وقتی جفت پران شد شد بد
این یارو جدید هم تا امروز که بر قوه اش ریاست کرده
شما حرکت جدید یا تازه دیده اید
همینجوری داره ول میچرخه
ریاست جمهوریش هم همین است
رکود کامل کامل
شک نکنید
همینجوری وقت تلف کردن و
من و شما سرکار که کی شاخص برمیگردد؟
ملت کی مرغ ارزان شود؟
امت هم کی توافق میشود؟
پول چاپ میکنن و حقوق میدهند و گاهی مکاری می اورند تا جیبتان را بزند. مداحی که به گریه اتان بیندازد و همین اش و همین کاسهثشرق-ثپردیس-ثباغ-اس پ -ثشاهد-ثتران-ثجوان-حخزر-کاسبین-درهاور دکپسول-انتی بیوتیک -کسرا-دیران-شلعاب--کروی-کمنگنز-واعتبارکلوند و و ختراک و سابیک وپسهند پکرمان دتوزیع جوین فباهنر-.پتایر-
نظر
-
دمشق: بشار اسد با کسب ۹۵ درصد آرا، برای ۷ سال دیگر رییس جمهور سوریه باقی ماند
مبارکه انشالله!
الان ده ساله اونجا جنگ داخلی است ! یعنی فقط 5 درصد مخالفین اسد تونستند در مقابل 95 درصد طرفداران اسد ایستادگی کنند !!! عجب 5 درصدی!
/.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
همتی وارد میشود:
برخی که خود از بانیان این وضعیت هستند، میگویند عملکرد همتی بخشی از وضعیت فعلی است.
من از دو سال و نیم پیش تا به حال، بخشی از تغییر وضعیت موجود هستم نه بانی وضعیت موجود.
اگر روند قبلی سیاستهای ارزی و پولی ادامه می یافت با شوک اقتصادی ناشی از کرونا، چیزی برای رقابت باقی نمیماند.
----
احتمالا در روزهای آینده گروه های بیشتری به طرفداران همتی افزوده خواهند شد.
نظر
-
☝️
قاضی زاده هاشمی:
در رابطه با بورس چون احساس کردم به خیل عظیمی از مردم ظلم شده رفتم شکایت کردم و در جلسات بازپرسی شرکت کردم و جالب است بدانید که #سازمان_بورس در این جلسات به جای اینکه طرف مردم باشد طرف اون بخش دولتی و خصولتی بازاره و دنبال حفظ منافع اونها… بطوریکه مورد توبیخ بازپرس پرونده هم قرار گرفت!!!
@hdeljoueeنکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .
نظر
-
در اصل توسط zess پست شده است View Postهمتی وارد میشود:
برخی که خود از بانیان این وضعیت هستند، میگویند عملکرد همتی بخشی از وضعیت فعلی است.
من از دو سال و نیم پیش تا به حال، بخشی از تغییر وضعیت موجود هستم نه بانی وضعیت موجود.
اگر روند قبلی سیاستهای ارزی و پولی ادامه می یافت با شوک اقتصادی ناشی از کرونا، چیزی برای رقابت باقی نمیماند.
----
احتمالا در روزهای آینده گروه های بیشتری به طرفداران همتی افزوده خواهند شد.انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
نظر
-
در اصل توسط hasan12 پست شده است View Postاقای رئیسی بعد از رئیس جمهور شدن باید به این موارد اهمیت زیادی بدهد وگرنه بی اعتبار خواهد شد .
1)نرخ ارز
2)حجم پایه پولی
3) حجم نقدینگی
4)اصلاح قوانین مرتبط با بانک مرکزی از طریق مجلس واعطای اختیارات گسترده اقتصادی وسیاسی به رئیس کل بانک مرکزی
5)ارز اوری به کشور
اگر این موارد را رعایت نکند در مرحله اول دلار تا 30 هزار ودر مرحله دوم به بالای 40 هزار خواهد رفت وابروی وی نزد افکار عمومی خواهد رفت
نظر
-
----
ایشون در جایگاه ریاست بانک مرکزی نوسان گیری از اقتصاد و از دارایی های مردم رو حالا چه در بازار دلار چه در بانک و چه در بورس رو برای رتق و فتق امور جاری دولت باب کرد و بهش مشروعیت بخشید.
همگان میدونن اعتمادی که از بین بره دیگه براحتی بر نمیگرده و یکی از عناصر و عوامل اصلی فروپاشی ریال در سالهای آتی شخص اقای همتی هست.
دوستی در کامنت ها ایشون رو سلاخ اقتصاد لقب داده بود بنظرم این عنوان کاملا برازنده ایشون هست.
نظر
-
----
@hemmati_ir نوشته :
دولت ها در چهار سال اول، برای جلب آرا در دوره دومشان، از اجرای اصلاحات اقتصادی اجتناب می کنند.
اجرای برنامه های پیشنهادی من، در ۴ سال عملی است. لذا درصورت رأی اعتماد مردم، بیش از ۴ سال رئیس جمهور نخواهم بود.آمدهام با صدای بلند از مخالفان بپرسم: چه زمانى بهتر از امروز براى حل همزمان دو پرونده تحريم و FATF است؟
کارش خیلی سخته در حد غیر ممکن
تو صفحه ش هر چی مینویسه ضرر کرده های بورس از بورس میگن
/.:biggrinsmiley.:/
کرباسچی گفته داریم روی همتی کار می کنیم شاید کاندید ما باشه ولی خیلی بعیده بتونن موج ایجاد کنن
اصلاح طلب ها با کاندیداهای اصلی خودشون هم شانسی نداشتنآخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/28, 17:46.
نظر
-
همتی کل موجودی حساب های بانکیش چند میلیون دلار میشه؟
در صورت جواب مثبت مثلا این 100 میلیون دلار رو به کسانی ببخشه که در مرداد ضرر کردن و حداقل به اصل پول شون برسند؟
آیا میتونه ثابت کنه که بستگان درجه یک و کسانیکه از رگ گردنش نزدیکتر بودن در شاخص دو میلیون واحدی سهام رو خالی نکردند؟
نظر
-
در اصل توسط zess پست شده است View Postهمتی:
چه زمانى بهتر از امروز براى حل همزمان دو پرونده تحريم و FATF است؟
برخلاف کاسبان سیاسی-اقتصادی تحریم، من آبرویم را گذاشتم تا در بدترین شرایط، روند حرکتی بانک مرکزی را اصلاح و از فروپاشی اقتصاد جلوگیری کنم.
کسی که اینجوری سخن می گوید ! در عالم هپورت سیر می کند ! کسی نیست بگوید مرد حسابی تو چه کاره ای ! مگه فکر می کنی رییس جمهور چه اختیاراتی دارد !!! مگر حسن کلید و هیت دولت تلاش نکردند برای تصویب FATF ؟ نتیجه چی شد؟ تازه حسن کلید عمامه داشت و تو نداری ! داستان ناراحت کننده این روهای انتخابات مثل همه سالهای گذشته این است که فقط وعده و وعید و دروغ تحویل مردم می دهند حالا فردا اگر رییس جمهور هم شدند کاری انجام نمی دهند ! و متاسفانه جایی هم پاسخگو نخواهند بود فقط دود عملکرد منفی اشان در چشم ملت بیچاره می رود .
رای دادن به این افراد سراسر دروغگو ! همدستی با اونها در خراب کردن زندگی میلیونها ایرانی است .
نظر
نظر