*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bourse-Plan
    عضو فعال
    • Jun 2020
    • 491

پاسخ : *****انتخابات1400*****

نظر

• Bikhabar
      ستاره‌دار(22)
      • Sep 2020
      • 1190

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      سلام.
      بلی.
      چشم.
      اکنون قرار می‌دهم.
      @};-
      ----------------------------------
      مطمئنا بیشتر بورسی‌ها رای نمی‌دهند. (احتمالا عامه مردم نیز همین‌گونه.)
      به خاطر کارهای زیبایی که آقای روحانی انجام داد.
      و البته کاری هم کرد که کارهایش از چشم نظام دیده شود.
      آخه نظام، ایشون رو تایید کرده بود و خیلی های دیگه رو رد کرده بود. پس به نظرم باید هم از چشم نظام دید. پس معنی این تایید و رد صلاحیت ها چیه؟
      زمانی میشد کارهای ایشون رو از چشم نظام ندید که رد صلاحیتی وجود نداشت و رئیس جمهور صرفا نتیجه انتخاب خود مردم بود.

نظر

• Bikhabar
        ستاره‌دار(22)
        • Sep 2020
        • 1190

برخی از ما از انتخابات و مناظره، انتظار سیرک و شهربازی را داریم!
        یعنی گمان می‌کنیم یک آدم نسبتا خوب و یک دزد و یک هوچی‌گر باید بیایند بالای صحنه (!!)، بعد آن هوچی‌گره جار و جنجال به پا کند و مردم را تههیج کند و آن دزده هم بگوید
        دیگران دزد هستند و بگوید مردم اگر به من رای ندهید اینها از شما دزدی می‌کنند و می‌کشند و می‌خورندتان.
        و ما هم بنشینیم «تخمه» بشکنیم و از «مناظره» (!) لذت ببریم!
        ������
        فکر میکنم بیشترین استفاده ی مناظره، همین باشه که کمی سرگرم کننده باشه. وگرنه از نظر من، انتخاب، فقط و فقط باید بر اساس سابقه ی افراد صورت بگیره.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
          فکر میکنم بیشترین استفاده ی مناظره، همین باشه که کمی سرگرم کننده باشه. وگرنه از نظر من، انتخاب، فقط و فقط باید بر اساس سابقه ی افراد صورت بگیره.
          ?
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

کار عالی رسانه‌ای انگلیس
            ------------------------------

بی‌بی‌سی را نگاه می‌کردم.
            داشت به مخاطب این واژه را القاء می‌کرد:
            تک‌صدایی

انصافا خیلی هم قشنگ کار می‌کرد و قشنگ می‌توانست ذهن مخاطب را قانع کند که مخاطب گمان کند چقدر اوضاع بد شده! دارد وضعیت تک‌صدایی می‌شود! این خیلی بد است!

قبلا هم از این سیاست استفاده کرده بود.
            کلا انگلیس مهارت خیلی خوبی در به‌دست گرفتن ذهن عوام دارد. {۱}

اما انتظاری که انگلیس (بی‌بی‌سی پارسی!) از این موضوع دارد چیست؟ (یعنی چیزی که می‌خواهد در ذهن مخاطب ایجاد کند)
            این که یک نفر موافق نظام و یک نفر مخالف نظام (!) بیایند با هم مناظره کنند. و یکی از اینها بشود رئیس‌جمهور نظام!
            این را القاء می‌کند که نباید صلاحیت یک نفر مخالف نظام، توسط شورای نگهبان تایید نشود! این دیکتاتوری است! (خودشان واژه دیکتاتوری را هنوز به وضوح نمی‌گویند. این‌گونه می‌گویند: این تک‌صدایی است! این یکپارچه‌سازی است!) (برای این که اگر واژه دیکتاتوری را مستقیم بگویند ذهن مخاطب ممکن است بیدار شود و بفهمد دارد جهت‌دهی می‌شود.)
            {۲}
            {۳}

--------------------------------
            پانویس:
            {۱} با این که از این کار انگلیس خوشم نمی‌آید ولی مهارتشان را در این امر خیلی بالا می‌دانم. بگذار این‌گونه بگویم: تسلط رسانه‌ای‌شان را بر ذهن مخاطب تحسین می‌کنم. حتی مهارتش این‌قدر بالا است که برخی مخاطبان را اغنا می‌کند که صدا و سیما که یکی از ارکان حکومت است نباید طرف حکومت را بگیرد. یا بالاتر از آن (!) این بود که می‌دیدم یک باره چند تن از دوستان این موضوع به ذهنشان رسیده بود که حکومت از طریق صدا و سیما دارد ذهن مردم را دستکاری می‌کند! و البته خود این عزیزان اصلا فکر نکردند که چطور شده که یکباره این موضوع به ذهن هر چند نفر رسیده!!!؟؟؟ (نفهمیده بودند این فکر القاء شده است! نه تفکر خودشان!!! وگرنه چگونه ممکن بود یک موضوع یکباره به ذهن هرچند نفر برسد؟)
            {۲} به ویژه این که این کار زیرکانه انگلیس زمانی که با سلطه رسانه‌ای آمریکا (به‌ویژه روی شبکه‌های اجتماعی‌ای مانند واتساپ و فیسبوک و توئیتر و به ویژه اینستاگرام و شاید تلگرام) همراه می‌شود و در نهایت با همکاری دستنشانده‌هایی از مسئولین دورگه و نیمه‌انگلیسی و یا خائن (مانند خاوری یا این کسی که در گروه روحانی صحبت ظریف را لو داد) همراه می‌شود عالی می‌شود و قشنگ انگلیس (به همراه آمریکا) می‌تواند حسابی افکار عموم مردم ایران را دستکاری کند و استفاده کند چه استفاده‌ای! خیلی عالی... (منظورم از خائن بیشتر این است که مثلا قیمت مرغ را بالا پایین می‌کنند... نرخ بهره بانکی را بالا پایین می‌کنند... یک روز گوجه‌فرنگی را ارزان و یک روز گران می‌کنند... تا در نهایت هم به اقتصاد جمهوری اسلامی ایران ضربه بزنند و هم ایجاد نارضایتی عمومی کنند و از این دومی کار رسانه‌ای کنند و موج ایجاد کنند.)
            {۳} البته! من امید دارم که انگلیس هم کارش خراب شود و راه به جایی نبرد. امیدم هم روی احساس نیست. روی محاسبه است. و این‌گونه است که مردم بعد از یک مدت چشم باز می‌کنند می‌بینند خود به خود از اوضاع راضی شده‌اند! انگار نه انگار! خود به خود همه‌چیز خوب می‌شود! دیگر از نظام آن نارضایتی‌هایی که داشتند را ندارند. (نمی‌فهمند که انگلیس ناامید شده و فشار رسانه‌ای‌اش را از رویشان برداشته.) اگر شد در جستار تدبیر و امید بعدا درباره‌اش صحبت می‌کنم.
            «محمد حسین» هستم.
            امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

در اصل توسط Bikhabar پست شده است View Post
              آخه نظام، ایشون رو تایید کرده بود و خیلی های دیگه رو رد کرده بود. پس به نظرم باید هم از چشم نظام دید. پس معنی این تایید و رد صلاحیت ها چیه؟
              زمانی میشد کارهای ایشون رو از چشم نظام ندید که رد صلاحیتی وجود نداشت و رئیس جمهور صرفا نتیجه انتخاب خود مردم بود.
              سلام.
              ببینید... آخر... یک مسئله‌ای هست...

این اصلاح‌طلبان و طرفداران کدخدا و خائنین انگلیسی...

اگر تایید صلاحیت کنند... می‌گویند اینها مال خود نظام هستند! خود نظام اینها را تایید کرده.
              اگر تایید صلاحیت نکنند... می‌گویند دارند تک‌صدایی ایجاد می‌کنند! خودشان خودشان را انتخاب می‌کنند.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

سلام.

اگر تایید صلاحیت کنند... می‌گویند اینها مال خود نظام هستند! خود نظام اینها را تایید کرده.
                اگر تایید صلاحیت نکنند... می‌گویند دارند تک‌صدایی ایجاد می‌کنند! خودشان خودشان را انتخاب می‌کنند.
                و بعد جالب‌تر...
                اگر کاندیدای خودشان رای بیاورد...
                اگر گند نزند می‌گویند از خودش بوده و ما توانستیم یک کاری بکنیم...
                اگر گند بزندی می‌گویند نظام کرده!
                نظام برجام کرده! نظام بانک‌ها را ربوی نگه داشته! نظام کارخانه‌ها را ورشکست کرده! نظام خائن انگلیسی داشته! نظام فرزند و داداش دزد داشته! نظام مدیریت بد داشته!
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• امیدازاد
                  عضو فعال
                  • Sep 2020
                  • 3785

سلام.

..."خودشان خودشان را انتخاب می کنند "!!این است و جز این نیست !!جناب محمد حسین خان !!این چه انتخاباتی هست که حق کاندید شدن و حق انتخاب شدن و حق مورد انتخاب شدن در آن وجود ندارد !!ا

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

و بعد جالب‌تر...
                    اگر کاندیدای خودشان رای بیاورد...
                    اگر گند نزند می‌گویند از خودش بوده و ما توانستیم یک کاری بکنیم...
                    اگر گند بزندی می‌گویند نظام کرده!
                    نظام برجام کرده! نظام بانک‌ها را ربوی نگه داشته! نظام کارخانه‌ها را ورشکست کرده! نظام خائن انگلیسی داشته! نظام فرزند و داداش دزد داشته! نظام مدیریت بد داشته!
                    از این موارد هم جالب‌تر؟؟؟؟
                    جالب‌تر این که...
                    زمانی که روحانی را داشتند تــــَـــکرار می‌کردند هیچ‌کدامشان نگفتند که ما با این نیستیم و راه این از ما جدا است...
                    ولی زمان انتخابات که شد اگر دقت کرده باشید یکی یکی درآمدند گفتند روحانی هیچ ربطی به ما ندارد و ما از او بیزاری می‌جوییم و اظهار برائت می‌کنیم!
                    حتی همان آقای خاتمی و عارف یک کلمه نیامدند بگویند این با ما است! این کار ما است... ما خراب کردیم...
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

در اصل توسط امیدازاد پست شده است View Post
                      ..."خودشان خودشان را انتخاب می کنند "!!این است و جز این نیست !!جناب محمد حسین خان !!این چه انتخاباتی هست که حق کاندید شدن و حق انتخاب شدن و حق مورد انتخاب شدن در آن وجود ندارد !!ا
                      سلام.
                      ما توقع داریم چه کسی کاندید شود؟
                      یک نفر ضد نظام و ضد انقلاب؟
                      یا یک نفر انگلیسی که بچه‌هایش را فرستاده ولایت کدخدا (آمریکا)؟

شما انتظار داری یک نفر که اصلا جمهوری اسلامی و رهبری را قبول ندارد بیاید بشود کاندیدای ریاست جمهوری این نظام؟
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

سلام.

شما انتظار داری یک نفر که اصلا جمهوری اسلامی و رهبری را قبول ندارد بیاید بشود کاندیدای ریاست جمهوری این نظام؟
                        پی‌نوشت: فهمیدند یک نفر از وزیران رژیم صهیونیستی دست‌نشانده‌ی ایران است همان لحظه خلعش کردند و بردندش جایی که عرب‌ها نی‌اندازی می‌کنند! حالا ما توقع داریم کسی که اصلا... بچه‌هایش را فرستاده آمریکا و انگلیس بیاید کاندیدا شود؟

جستجوی گوگل
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• علیرضا حسنی
                          عضو فعال
                          • Mar 2019
                          • 1642

در اصل توسط چلاغعلی خان خانان پست شده است View Post
                          جاکر داش حسنی خان خان خانان
                          داداش خوش اومدی
                          نظرت رو داش ابرام چیه
                          وضع با مسند حاج ابرام رو چطور می بینی
                          بورس رو الان بعد داش ابرام چطوی خواهد شد
                          قابل توچه دوستان جدید تالار
                          قدر اوس حسنی خان گل را بدانید
                          او در شاخص 2 میلیون اصرار بر خروج داشت اما یه چوپون و یه خانوم دم از 8 میلیون زدند
                          و ملت هم همراهشان
                          دست افشان و پای افشان
                          شعر خر برفت و خر برفت سر دادن
                          واین شد که میبینید
                          و واقعا خر سرمایه تان رفت
                          خر را فروختند
                          همین همتی شال گوش و نوبخت درازگوش....
                          خدا بیامرزد داش مولانا گل چقدر خوب گفته
                          چاکر داش علیرضا گل
                          مخلصیم، والا چی بگم انقد این مدت از بورس و حقوقی ها و دولتی بدی ها دیدم و دل آزرده شدم که دیگه علاقه ای به سرمایه گذاری در بورس ندارم. مطالب بورسی رو فقط از جهت اینکه ربط به کلیت اقتصاد داره دنبال میکنم. البته تو بخشی از سهام گیر کردم که اگه بشه به شکل آبرومندی خارج شد حتما در اولین فرصت خارج میشم و تبدیل به طلا میکنم احتمالا.

انتخابات رو هم خیلی پیگیری نمیکنم راستش دیگه بین بد و بدتر خودشون خداروشکر بد رو انتخاب کردن نیازی به حضور ما نیست.

نظر

• linux_linda
                            عضو فعال
                            • Jun 2014
                            • 3356

جلیلی رییس جمهور 1400 نظام می باشد

نظر

• پروواز
                              ستاره‌دار(6)
                              • Sep 2020
                              • 5236

رئیسی حتی توان رقابت با جهانگیری و لاریجانی هم نداشت که حذفشون کردن.

نظر

• امیدازاد
                                عضو فعال
                                • Sep 2020
                                • 3785

سلام.

مساله اساسی اینجاست چه کسی باید انتخاب کند ؟؟چرا باید انتخاب یک فرد و یک جمع ۱۲ نفره بر انتخاب یک ملت ارجح و مرجح باشد؟؟

نظر

در حال کار...
                                X