*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امير حسين بورس
    عضو عادی
    • Feb 2019
    • 70

پاسخ : *****انتخابات1400*****

هیچکدوم از این افرادی که نامزد شدن اصلا پرستیژ و شخصیت رییس جمهور ندارن اینها حتی نمیتونن مستراح رو اداره کنن ، خداییش شما نشستید راجع به همتی و زاکانی بحث میکنید که فلانی بیاد اینطور و بهمانی بیاد اونطور ؟؟! از شما بعیده ...

نظر

• رگنار
      عضو فعال
      • Feb 2014
      • 390

در اصل توسط QARTAL پست شده است View Post
      در سال 2020 جمعیت سوریه 18 میلیون نفر گزارش شده است.در مناطقی که مخالفان مورد حمایت تورکیه قرار دارد و همچنین مناطق در دست pyd هیچ صندوق رای گیری ایجاد نشده است.دولت دمشق اعلام کرد 14 میلیون شهروند سوری به پای صندوق های رای رفته اند!!!!!!!!!!
      درود

یه کلیپی از همین انتخابات سوریه تو اینستاگرام بود(تو کانال منو تو هم گذاشته ).
      مسولین صندوق آرا، شناسنامه طرف رو میگرفتن، اسم بشار اسد رو تو برگه رای می نوشتن و میدادن طرف همونجا بندازه تو صندوق

نظر

• رادین1
        عضو فعال
        • Dec 2018
        • 4720

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
        درود

یه کلیپی از همین انتخابات سوریه تو اینستاگرام بود(تو کانال منو تو هم گذاشته ).
        مسولین صندوق آرا، شناسنامه طرف رو میگرفتن، اسم بشار اسد رو تو برگه رای می نوشتن و میدادن طرف همونجا بندازه تو صندوق
        اینجا هم زیاد فرقی ندارد!!! فرمانده پلیس می گوید کسی حق مخالفت ندارد !!!
        فرمانده ناجا: با هنجارشکنان انتخاباتی و کسانی که مردم را به عدم شرکت در انتخابات دعوت می‌کنند برخورد می شود.

نظر

• امير حسين بورس
          عضو عادی
          • Feb 2019
          • 70

رولك و بولك دلار زا بردن بالا

نظر

• بهرام نامدار
            عضو فعال
            • Oct 2020
            • 9392

قابل توجه کاندیداهای ریاست جمهوری :

هر کدام از شما قیمت سهام را به طرف سقف قبلی سوق دهد و زیان سهامداران را جبران کند ,
            رای خاموش و سرنوشت ساز و مشروعیت ساز ارتش سهامداران را به سبد خود اضافه خواهد کرد ...

این ارتش اکنون در کلانشهرها و شهرهای کوچک و
            حتی روستاهای دورافتاده
            حضوری میلیونی دارد و فعلا بی تفاوت نسبت به انتخابات ...!

فرصت اندکی باقی است , آنرا از دست ندهید ...

آخرین ویرایش توسط بهرام نامدار؛ 2021/05/29, 14:02.
            .

نظر

• کیوان
              ستاره دار (1)
              • Jun 2011
              • 5096

اومدم یک چیز بگم و برم

واقعا متاسفم برای اون اقلیتی که به هر دلیل مضحکی رای دادن رو برای خودشون توجیه میکنند! شرم بر شما باد. /:.nono.:/

برام مهم نیست که کسی ناراحت بشه یا بهش بربخوره. اتفاقا میخوام بهش بربخوره! چون به ما بر خورده ! به شعور ما برخورده! /:.offtopic.:/

به کسی که سیرک انتخاباتی که با این بوق و کرنای آشکار را تشخیص نمیده و داوطلبانه میخواد بره وسط میدان این سیرک نمایش را هموطن خطاب نمیکنم ، کسی که میره به هر دلیلی به یکی از این عروسکهای خیمه شب بازی رای بده داره به استبداد و جهالت رای میده! داره چشمها و گوش هاش را روی اینهمه دروغ و ریاکاری میبنده! /:.zzzzzz.:/

حتی اگر با تو در اینجا هم کلام شوم دوست من نخواهی بود. ما و شما همگی هر دو یکدیگر را خائن خطاب خواهیم کرد! /:.hmmsmiley.:/

ما با پشت کردن به این صندوق رای نمایشی به نظامی که شما به آن رای میدهید خیانت میکنیم ، شما با رای دادن به دیکتاتوری ، به کشور و مردم ستمدیده ای که پشت کرده اید خیانت کرده اید.

یا با نظام و دستورات مطلقه اش هستی ، یا با مردم و تصمیمشان ، دیگر حد وسط نداریم ، نداریم.
              آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2021/05/29, 14:46.
              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• دودو
                ستاره دار(3)
                • May 2020
                • 1280

در اصل توسط کیوان پست شده است View Post
                اومدم یک چیز بگم و برم

واقعا متاسفم برای اون اقلیتی که به هر دلیل مضحکی رای دادن رو برای خودشون توجیه میکنند! شرم بر شما باد. /:.nono.:/

برام مهم نیست که کسی ناراحت بشه یا بهش بربخوره. اتفاقا میخوام بهش بربخوره! چون به ما بر خورده ! به شعور ما برخورده! /:.offtopic.:/

به کسی که سیرک انتخاباتی که با این بوق و کرنای آشکار را تشخیص نمیده و داوطلبانه میخواد بره وسط میدان این سیرک نمایش را هموطن خطاب نمیکنم ، کسی که میره به هر دلیلی به یکی از این عروسکهای خیمه شب بازی رای بده داره به استبداد و جهالت رای میده! داره چشمها و گوش هاش را روی اینهمه دروغ و ریاکاری میبنده! /:.zzzzzz.:/

حتی اگر با تو در اینجا هم کلام شوم دوست من نخواهی بود. ما و شما همگی هر دو یکدیگر را خائن خطاب خواهیم کرد! /:.hmmsmiley.:/

ما با پشت کردن به این صندوق رای نمایشی به نظامی که شما به آن رای میدهید خیانت میکنیم ، شما با رای دادن به دیکتاتوری ، به کشور و مردم ستمدیده ای که پشت کرده اید خیانت کرده اید.

یا با نظام و دستورات مطلقه اش هستی ، یا با مردم و تصمیمشان ، دیگر حد وسط نداریم ، نداریم.
                زنده باد دوست عزیز

طرف خودش را بدجوری فروخته و ما را هم گوش مخملی تصور کرده
                ارتش!؟ حیف اسم پارسی ارتش!
                بهتره بگه سپاه سهامداران یا بسیج سهامداران

من و خیلی های دیگه اگر طرف بیاد وعده بده بورس را میگذاره روی چشمش و ثروت من را صدبرابر می‌کنه هم خودمون را نخواهیم فروخت و پا روی خون کشته شدگان مظلوم و عدالت خواه نخواهیم گذشت
                من به بیش از ۴۰۰۰ کشته آبان ۹۸ و مسافران نگون بخت پرواز ۷۵۲ خیانت نخواهم کرد نه می‌بخشم و نه فراموش میکنم

نتایج یک پژوهش نشان می‌دهد که میزان مرگ و میر در ایران در آبان سال ۹۸ رشد قابل توجهی داشته است. بر اساس این پژوهش که «نشریه بین‌المللی بیماری‌های عفونی» منتشر کرده، میزان مرگ ثبت شده در آبان‌ماه ۹۸، حدود ۴۲۰۱ نفر بیشتر از مهرماه و حدود ۴۹۰۲ نفر بیشتر از آذر همان سال است.
                #آبان۹۸
                ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

‏تنها پرنده‌ای که جرات می‌کند عقاب را نوک بزند

دورنگوی سیاه است

به پشت عقاب می‌نشیند و گردنش را گاز می‌گیرد

با این حال ، عقاب هیچ واکنشی نشان نمیدهد و با دورنگو نمی‌جنگد

او وقت و انرژی خود را تلف نمی‌کند

فقط بالهای خود را باز می‌کند و شروع به پرواز بالاتر در آسمان ‏میکند.

هرچه پرواز بالاتر باشد نفس کشیدن برای دورنگو سخت‌تر است و سرانجام به دلیل کمبود اکسیژن دورنگو سقوط میکند.

نیازی نیست که به همه نبردها واکنش نشان دهید

لازم نیست که به همه استدلال‌ها یا منتقدان پاسخ داده شود

شما فقط استاندارد را بالا می برید و همه مخالفان از بین می‌روند.

تیدی پیور باشید@};-

نظر

• CHESTER.2020
                    عضو فعال
                    • Apr 2020
                    • 1255

در اصل توسط تیدی پیور اصل پست شده است View Post

‏تنها پرنده‌ای که جرات می‌کند عقاب را نوک بزند

دورنگوی سیاه است

به پشت عقاب می‌نشیند و گردنش را گاز می‌گیرد

با این حال ، عقاب هیچ واکنشی نشان نمیدهد و با دورنگو نمی‌جنگد

او وقت و انرژی خود را تلف نمی‌کند

فقط بالهای خود را باز می‌کند و شروع به پرواز بالاتر در آسمان ‏میکند.

هرچه پرواز بالاتر باشد نفس کشیدن برای دورنگو سخت‌تر است و سرانجام به دلیل کمبود اکسیژن دورنگو سقوط میکند.

نیازی نیست که به همه نبردها واکنش نشان دهید

لازم نیست که به همه استدلال‌ها یا منتقدان پاسخ داده شود

شما فقط استاندارد را بالا می برید و همه مخالفان از بین می‌روند.

تیدی پیور باشید@};-

اتفاقا کاندیدا ها هم سطح استعداد بسیار بالایی دارند.
                    سطوحی بسیار بالا از بد فطرتی و دستمال به دستی مثل سطوح بالای فیبوناچی در تارگت موج سه اکستند شده تا عدد .423% مثلا!!!/:.winksmiley02.:/

اینم سندش./:.yead.:/

الان این رفیقمون به عنوان نمونه ملاحظه بفرمایید چنان در اوج بی لیاقتی و بی هنری اوج گرفته که هم قطارانش هم نمیدانند با انگشت حیرتشان چه کنند! احتمالا

میخواسته منتقدین بی سواد نوکش نزنند این عقاب سوئیسی را !!!

وای به حال هسته ای که دکترش این رفیقمونه بیخود نیست اسراییل غاصب به کرات تاسیسات مارو نوازش میکنه. خیالش راحته دکترای هسته ای مون نفرات برتر علم و دانشند !!
                    /:.yead.:/
                    من هم جای شما بودم با این وضعیت تخیلی همچون عقاب اوج میگرفتم.بلکم باشرف های دور و برم اکسیژن کم بیاورند و ریزش کنند...

اصولا طیف شما بزرگواران با استدلال مملکت و اقتصاد سیخی چند همچون عقابی پرواز میکنید همیشه.
                    /.:biggrinsmiley.:/
                    آخرین ویرایش توسط CHESTER.2020؛ 2021/05/29, 15:51.
                    نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                    نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• الکساندر آلخین
                      ستاره‌دار(4)
                      • Jun 2013
                      • 828

واقعا در این جا به دموکراسی هم اعتقاد دارید؟؟ چرا کسانی که می خواهند رای ندهند خود را برحق می پندارند؟ من به عشق سردار سلیمانی رای خواهم داد... البته انتقادات بسیاری دارم ولی هر سخن جایی و هر نکته مقامی دارد....
                      هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• دودو
                        ستاره دار(3)
                        • May 2020
                        • 1280

در اصل توسط الکساندر آلخین پست شده است View Post
                        واقعا در این جا به دموکراسی هم اعتقاد دارید؟؟ چرا کسانی که می خواهند رای ندهند خود را برحق می پندارند؟ من به عشق سردار سلیمانی رای خواهم داد... البته انتقادات بسیاری دارم ولی هر سخن جایی و هر نکته مقامی دارد....
                        خوب ممنون که شما هم خودت را به ما معرفی کردی
                        کاش می‌رفتی اقداماتش در سوریه و عراق را هم از منابع مستقل واکاوی میکردی تا بیشتر عاشقش بشی و به عشقش رای بدی
                        ✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
                        ✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓

نظر

• Sam40
                          ستاره‌دار(24)
                          • Oct 2020
                          • 463

واقعا در این جا به دموکراسی هم اعتقاد دارید؟؟...
                          پیتزای قورمه سبزی
                          ... یکی آن که اندوخت و نخورد و دیگر آن که آموخت و نکرد

نظر

• Bikhabar
                            ستاره‌دار(22)
                            • Sep 2020
                            • 1190

باور کنید تنها دلیلی که نمیخوام رای بدم، همین اعتقاد به دموکراسیه!! از باقی دوستان و نزدیکانم هم فقط به دلیل نبود دموکراسی، میخوام که رای ندهند. شما به عشق سردار سلیمانی رای می دهید (خب، احتمالا از نزدیک ایشون رو می شناختید و شناخت خوب و دقیقی نسبت بهشون دارید ولی اینکه ارتباط سردار سلیمانی با رای دادن و ندادن چیه رو من نمیدونم) و از نظر من این حق شماست که انتخاب کنید رای بدهید یا نه ولی لطفا شما که قصد رای دادن دارید، از دموکراسی صحبت نکنید، چون به نظر تناقض بزرگی تو این دو تا قضیه وجود داره.

نظر

• zess
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 3107

همتی:

از ناامیدان از اصلاح میپرسم که آیا قهر با صندوق موثر تر است یا تغییر صحنه و نتیجه انتخابات با رای به تنها نامزدی که توانایی و دانش بهبود وضعیت اقتصادی را دارد و پیروزی غافلگیرانه اش صدای اعتراض شما را به نحو قابل ملاحظه ای بلند می‌کند؟

نظر

• Bikhabar
                                ستاره‌دار(22)
                                • Sep 2020
                                • 1190

در اصل توسط zess پست شده است View Post
                                همتی:

از ناامیدان از اصلاح میپرسم که آیا قهر با صندوق موثر تر است یا تغییر صحنه و نتیجه انتخابات با رای به تنها نامزدی که توانایی و دانش بهبود وضعیت اقتصادی را دارد و پیروزی غافلگیرانه اش صدای اعتراض شما را به نحو قابل ملاحظه ای بلند می‌کند؟
                                :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim:.thumbsup smileyanim:.thumbsupsmileyanim
                                اینا خیلی خوبن به خدا
                                انیشتین میگه:"برای جهل انسان هیچ نهایتی متصور نیستم"
                                اینا با این حرفاشون میخوان در عمل این حرف انیشتین رو تست کنن!!

نظر

در حال کار...
                                X