*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8863

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط dornaa پست شده است View Post
    مثلا کجاشو میخواهی دستکاری کنی؟

به نظرت کجاش بهتره !!؟؟/:.yead.:/

نظر

• zess
      عضو فعال
      • Nov 2013
      • 3107

نمیشه درباره پیروزی یک کاندیدای خاص در حال حاضر نظر قطعی داد و باید دید یکی دو هفته آینده اوضاع به چه صورت پیش می‌رود.

در دوره اول انتخاب احمدی نژاد، علت پیروزی مموتی به خاطر این بود که اغلب مردم نمی‌خواستند رفسنجانی پیروز شود و بنابراین به احمدی رای دادند، نه به خاطر اینکه مموتی را میشناختند

نظر

• dornaa
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 1471

در اصل توسط گالیور پست شده است View Post
        به نظرت کجاش بهتره !!؟؟/:.yead.:/
        من دنبال دستکاری نیستم .

کارخودته سئوال میکردی

نظر

• Elcid
          Banned
          • Sep 2020
          • 1239

محسن رضایی: ریال را بعد از دلار و یورو قویترین پول منطقه میکنم

یکی به این دکتر اقتصاد بگه ارزش ۱ ریال عمان ۲.۵ دلار و ۱ دینار کویت ۳.۵ دلار است

نظر

• Bourse-Plan
            عضو فعال
            • Jun 2020
            • 491

همتی چیزی حدود 300 الی 400 هزار رای داره. چطور می‌تونه اندکی بهش اضافه کنه؟ ساده‌ترین راه ممکن: [ژست] فاصله گرفتن از دولت روحانی. در مقطع فعلی هرکی بتونه خودش رو جدا از بدنۀ دولت فعلی معرفی کنه، درصدی به محبوبیتش اضافه می‌شه. اما مشکل کجاست؟ مردم، عموم مردم، که اساساً انتخابات رو بایکوت کردن و عدۀ قلیل رای‌دهنده هم که از پیش تکلیف‌شون مشخصه. ناصر خان می‌دونه در حد و اندازۀ پاستور نیست و حضورش در این انتخابات شوخیه. پس این هیاهو و جنجال و سرشاخ شدن با حسن کلید برای چیه؟ درست حدس زدید؛ خوش‌رقصی برای کاندید اصلی/برندۀ آتی و حضور مجدد در دولت آینده در همین سِمَت فعلی. اینکه نقشۀ عبدالناصر می‌گیره یا نه، بحثی دیگه است و بعیده چنین اتفاقی بیفته. اما به هر حال طرف می‌خواد در آینده هم پستی، شغلی، چیزی داشته باشه و چی از این بهتر که بگه من خودم مخالف وضع موجودم و راه من از راه این دولت جداست!

نظر

• Elcid
              Banned
              • Sep 2020
              • 1239

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
              همتی چیزی حدود 300 الی 400 هزار رای داره. چطور می‌تونه اندکی بهش اضافه کنه؟ ساده‌ترین راه ممکن: [ژست] فاصله گرفتن از دولت روحانی. در مقطع فعلی هرکی بتونه خودش رو جدا از بدنۀ دولت فعلی معرفی کنه، درصدی به محبوبیتش اضافه می‌شه. اما مشکل کجاست؟ مردم، عموم مردم، که اساساً انتخابات رو بایکوت کردن و عدۀ قلیل رای‌دهنده هم که از پیش تکلیف‌شون مشخصه. ناصر خان می‌دونه در حد و اندازۀ پاستور نیست و حضورش در این انتخابات شوخیه. پس این هیاهو و جنجال و سرشاخ شدن با حسن کلید برای چیه؟ درست حدس زدید؛ خوش‌رقصی برای کاندید اصلی/برندۀ آتی و حضور مجدد در دولت آینده در همین سِمَت فعلی. اینکه نقشۀ عبدالناصر می‌گیره یا نه، بحثی دیگه است و بعیده چنین اتفاقی بیفته. اما به هر حال طرف می‌خواد در آینده هم پستی، شغلی، چیزی داشته باشه و چی از این بهتر که بگه من خودم مخالف وضع موجودم و راه من از راه این دولت جداست!
              دیشب تو کلاب هاوس می گفت من هم مثل رییس قوه قضاییه که در سمت خودش مانده و آمده کاندیدا هم شده میخواهم در سمت خودم بمانم و طبق قانون میتوانم که مرخصی بگیرم اما هر چه رییس جمهور تشخیص بدن من هم راضی هستم خیلی هم با احترام از روحانی گفت اما نظر روحانی بوده که ادامه نده

نظر

• تیدی آلفا
                Banned
                • Jul 2013
                • 2540

در اصل توسط BOURSY پست شده است View Post
                گاهی ما چیزی رو در حضور دیگران میگیم و ادعایی میکنیم که خوشایند جمع باشه، اما در واقع رای و نظرمون چیز دیگه است که برای محکوم نشدن و مورد انتقاد قرار نگرفتن بیانش نمیکنیم.

توصیه میکنم دوستانی که اهل کتاب هستن، کتاب «حقایق نهان دروغ های عیان» نوشته تیمور کوران رو بخونن.

سلام

نظر شما در مورد انتخابات چیه؟

شما اعتقاد به محکوم کردن کسانی که رای میدن دارید ؟

یا به نظرتون باید ازشون انتقاد کرد ؟

یا شما هم مثل 22 نفری که در نظر سنجی سایت به کاندیداها رای میدن رفتار میکنید ؟

البته نظر شما هیچ ربطی به بنده نداره

و میتونه خصوصی باشه و اینجا علنی نکنید

ولی برام جالب بود نظر مدیران سایت بورسی رو در مورد انتخابات بدونم

همونطوری که آیدی محمد حسین و مهدی 1400 در نهایت احترام اینجا نظر دادند

نظر

• تیدی آلفا
                  Banned
                  • Jul 2013
                  • 2540

تا اینجای کار 1 پنجم نفرات سایت کاندیداهای خودشون رو انتخاب کردند و تصمیم به شرکت در انتخابات داشتند

فارغ از اینکه به چه کاندیدی رای میدن

به نظرم همشون افراد محترمی هستند

ی چیزی حدود 20 درصد

چون رای ها قابل تغییر نیستند

از مدیر سایت میخوام گزینه هنوز تصمیم نگرفتم رو از نظر سنجی حذف کنند

تا در صورت تصمیم مشخص بشه که اصلا رای میدن یا نه

تیدی پیور باشید @};-

نظر

• دفتردار
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 859

بنظر من تا اینجا بخت محسن رضایی برای انتصاب بیشتر از بقیه است... هرچه روحانی ستیزی بیشتر باشد بخت اش بیشتراست... در صحبت های چند لحظه قبل علیه همتی و و آخوندی شروع کرد.. تا روزهای بعد..

نظر

• Elcid
                      Banned
                      • Sep 2020
                      • 1239

این نظرسنجی درست نیست چون بعضی ها نظرشون عوض میشه

نظر

• Lida2020
                        ستاره‌دار(8)
                        • Sep 2020
                        • 357

salam
                        به نظر من این نظر سنجی در مورد رای هم به همان شکل تدوین شده واقعی هم غیر صحیح است
                        با احترامی که به همه کاربرها دارم . اما به نظرم برخی به جای رای دادن و سنجش . شیطنت کرده و با رای به فرد مورد نظر خود .اون نامزد را سخیف کرده اند و نوعی شوخی کرده اند. پس این نظر سنجی مطلقا از اساس بی پایه و بی بنیان است. و تدایی واقعیت نیست به نظرم

نظر

• وحید خزایی
                          عضو فعال
                          • Jul 2020
                          • 1260

اصلا خوشایند نیست همچین تاپیکی 65 صفحه تا اینجا ورق بخوره..... بگذارید خاک بخوره و اصلا بالا نیاریدش....

نظر

• دفتردار
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 859

چکار کنیم ؟چندتا فحش به عبدالسارق همتی نوسانگیر بدیم این صفحه بیاد بالا... خوبه!؟
                            این رذل کلاش احتمالا کاندیدای اسهال طلبان میخواد بشه!

نظر

• رادین1
                              عضو فعال
                              • Dec 2018
                              • 4720

در اصل توسط Lida2020 پست شده است View Post
                              salam
                              به نظر من این نظر سنجی در مورد رای هم به همان شکل تدوین شده واقعی هم غیر صحیح است
                              با احترامی که به همه کاربرها دارم . اما به نظرم برخی به جای رای دادن و سنجش . شیطنت کرده و با رای به فرد مورد نظر خود .اون نامزد را سخیف کرده اند و نوعی شوخی کرده اند. پس این نظر سنجی مطلقا از اساس بی پایه و بی بنیان است. و تدایی واقعیت نیست به نظرم

به نظرم شیطنتی در کار نیست و این واقعیت جامعه امروز ماست! اقلیت بسیار محدوی ممکنه در انتخابات شرکت کنند!! و البته برخی دوست ندارند واقعیتها آشکار باشد . وقتی با اعداد و آمار سخن می گوییم نمیشه خیلی چیزها را انکار کرد نمیشه خیلی چیزها را نادیده گرفت . بله در همین فروم تا کنون نزدیک به 75 درصد شرکت کنندگان در نظرسنجی رای به عدم شرکت در انتخابات داده اند . مشت نمونه خروار است! باشد آنانکه باید بفهمند جامعه ما نیاز به اصلاحات ساختاری عمیق دارد نه از نوع اصلاحات مد نظر اصلاح طلبان البته ! ساختارهای کنونی فقط فرصت سوزی برای کشورمان را در پی دارد امیدوارم خود مسئولین به این نتیجه برسند و از خواب برخیزند که فرصت جبرانی نیست .

نظر

• Deutschland
                                عضو فعال
                                • Jan 2015
                                • 838

انتخبات نیست
                                رفراندوم هست
                                جومحوری اسلامی اری
                                جومحوری اسلامی نه
                                کسی که انخابات تحریم میکند جومحوری اسلامی قبول ندارد
                                کسی که شرکت مکند قبول دارد
                                خیلی اسان

نظر

در حال کار...
                                X