*****انتخابات1400*****

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • گالیور
    عضو فعال
    • Sep 2020
    • 8863

پاسخ : *****انتخابات1400*****

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
    عذر بدتر از گناه !!! خوب رییس محترم قوه قضاییه اگر این افراد را می شناسید و باور دارید تخلف کرده اند! چرا تا کنون به دادگاه احضار نکردیدشان؟؟؟؟

رئیسی گفت: ارز ۴۲۰۰ تومانی چقدر وارد سفره مردم شد؟ این میزان ارز به جیب چه کسانی رفته است؟ ارز ۴۲۰۰ تومانی به دست افراد خاصی به تعداد انگشتان دست، رفته است. البته من تعداد آن‌هایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی به جیبشان رفته است را دارم.

اعدام

بدون دادگاه

عینهو خلخالی

نظام خیلی ماست شده

بالاخص قوه قضایی

همین شل گرفتید که همه سوار ملت شدند.

رضایی هم 150 نفر را میشناشد.

اونوقت زمان شاه چپ و راست بیخ دیوار

از حق الناس بترسید.

نظر

• eco777
      عضو فعال
      • Sep 2014
      • 682

برنامه اول کنترل تورم، دوم تامین مسکن

رئیسی گفته سه برنامه داریم : کنترل تورم، دوم تامین مسکن و سوم نظام سلامت

یکنفر پیدا نشده بهش بگه اینها برنامه نیستند و هدف هستند ؟!
      برنامه یعنی تعیین روش دستیابی به هدف . برنامه یعنی چطور میخواد تورم رو کنترل کنه .

امیدوارم خدا به ملت رحم کنه با وجود چنین فردی . این آدم واقعا لیاقت همون پست های قبلی رو داشته که حالا میخواد رئیس جمهور بشه ؟

نظر

• رگنار
        عضو فعال
        • Feb 2014
        • 390

در اصل توسط eco777 پست شده است View Post
        برنامه اول کنترل تورم، دوم تامین مسکن

رئیسی گفته سه برنامه داریم : کنترل تورم، دوم تامین مسکن و سوم نظام سلامت

یکنفر پیدا نشده بهش بگه اینها برنامه نیستند و هدف هستند ؟!
        برنامه یعنی تعیین روش دستیابی به هدف . برنامه یعنی چطور میخواد تورم رو کنترل کنه .

امیدوارم خدا به ملت رحم کنه با وجود چنین فردی . این آدم واقعا لیاقت همون پست های قبلی رو داشته که حالا میخواد رئیس جمهور بشه ؟
        درود

بنده یکبار قبلاً گفتم در این تاپیک کاش حجم پستهای اینچنینی بیشتر شود، یعنی بجای پرداختن به حواشی این سیرک انتصاباتی به تاثیر ریس جمهور آتی بر اقتصاد بپردازیم.
        همانطور که شما گفتید فعلا هیچکدام برنامه ای ندارن مشخصا ریسی که صرفا کلی گویی می‌کنه، فکر کنم از علی برکت الله به ایشالا تغییر حالت بدهیم.
        منتها از اطرافیان ریسی و به خصوص نیکزاد و آدمهای مثلاً اقتصادی مجلسی که دور و برش هستن به نظرم تمرکز ریسی. روی ساخت مسکن مثل مسکن مهر احمدی نژاد خواهد بود. حتی شده با چاپ پول اما اینکار رو خواهند کرد. بعد ۲_۳ سال افزایش ساخت و عرضه ها روی قیمت تاثیر گذار خواهد بود.

سبز باشید

نظر

• علیرضا حسنی
          Banned
          • Mar 2019
          • 1647

در اصل توسط رگنار پست شده است View Post
          درود

بنده یکبار قبلاً گفتم در این تاپیک کاش حجم پستهای اینچنینی بیشتر شود، یعنی بجای پرداختن به حواشی این سیرک انتصاباتی به تاثیر ریس جمهور آتی بر اقتصاد بپردازیم.
          همانطور که شما گفتید فعلا هیچکدام برنامه ای ندارن مشخصا ریسی که صرفا کلی گویی می‌کنه، فکر کنم از علی برکت الله به ایشالا تغییر حالت بدهیم.
          منتها از اطرافیان ریسی و به خصوص نیکزاد و آدمهای مثلاً اقتصادی مجلسی که دور و برش هستن به نظرم تمرکز ریسی. روی ساخت مسکن مثل مسکن مهر احمدی نژاد خواهد بود. حتی شده با چاپ پول اما اینکار رو خواهند کرد. بعد ۲_۳ سال افزایش ساخت و عرضه ها روی قیمت تاثیر گذار خواهد بود.

سبز باشید
          دارید میبینید دیگه واقعیت موجود رو، به نظر من فروپاشی ریال حتمیه. حالا این پرسشی هست که فعالین بازار باید با خودشون مطرح کنن و به جواب برسن، اگه به سمت فروپاشی ریال میریم چه استراتژی مطلوب ترین استراتژی حفظ دارایی و کسب سود میتونه باشه

نظر

• سعید سعیدی
            عضو عادی
            • Oct 2020
            • 248

در اصل توسط سعید سعیدی پست شده است View Post
            چرا برای همتی وزنی قائل نیستید؟!
            شاید رئیس جمهور بعدی ایشون باشن.
            به هر حال رئیس جمهور رو همیشه اقای فرزانه انتخاب میکنن نه رای دهندگان!
            ظاهرا همتی رئیس جمهور بعدیه!

نظر

• رگنار
              عضو فعال
              • Feb 2014
              • 390

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
              دارید میبینید دیگه واقعیت موجود رو، به نظر من فروپاشی ریال حتمیه. حالا این پرسشی هست که فعالین بازار باید با خودشون مطرح کنن و به جواب برسن، اگه به سمت فروپاشی ریال میریم چه استراتژی مطلوب ترین استراتژی حفظ دارایی و کسب سود میتونه باشه
              واقعیتش من اینجوری فکر نمی‌کنم. یعنی آدم یه وقت‌هایی هست که چند تا گزاره رو با هم قاطی می‌کنه و نتیجه غلطی میگیره. اینکه بگیم فروپاشی ریال حتمی هست درست نیست به نظرم.
              ما باید نرخ تورم ( نه نرخ سالانه و نقطه به نقطه بلکه فقط ماهیانه‌، شیب رشد تورم ماهیانه داره کم‌تر میشه، کسانی که فرمول دقیق هر سه تورم رو می‌دونن متوجه شدن) و نمودار نقدینگی و ترکیب نقدینگی (درصد پول و شبه پول، از تابستان درصد داره به نفع شبه پول تغییر می‌کنه) و تراز تجاری (فروردین و اردیبهشت دو ماه پشت سرهم تراز تجاری بصورت خفیفی مثبت بوده است.) اوضاع تحریم‌ها، نحوه‌ی جبران کسری بودجه، نرخ سود بانکی، نرخ دلار و... رو مدام پایش کنیم تا نتیجه واقعی و بی تعصبی حاصل بشه که بدرد بخوره.
              اینکه پیش فرضی در ذهن داشته باشیم که مثلاً برجام نمیشه و مملکت به فنا می‌ره و... اینها فقط ذهن رو از واقعیات دور میکنن.

بصورت کلی دو ابهام کوتاه مدت بازارها ریس جمهور آتی و قضیه احیای برجام و کف نرخ دلار بود. به نظر هر دو دارن تعیین میشن(ریسی میاد و برجام هم اوکی میشه!!). و بعدش هم باید مدام اون فاکتورها بررسی کنیم ببینیم چکار کنیم بهتر.
              سبز باشید

نظر

• علیرضا حسنی
                Banned
                • Mar 2019
                • 1647

واقعیتش من اینجوری فکر نمی‌کنم. یعنی آدم یه وقت‌هایی هست که چند تا گزاره رو با هم قاطی می‌کنه و نتیجه غلطی میگیره. اینکه بگیم فروپاشی ریال حتمی هست درست نیست به نظرم.
                ما باید نرخ تورم ( نه نرخ سالانه و نقطه به نقطه بلکه فقط ماهیانه‌، شیب رشد تورم ماهیانه داره کم‌تر میشه، کسانی که فرمول دقیق هر سه تورم رو می‌دونن متوجه شدن) و نمودار نقدینگی و ترکیب نقدینگی (درصد پول و شبه پول، از تابستان درصد داره به نفع شبه پول تغییر می‌کنه) و تراز تجاری (فروردین و اردیبهشت دو ماه پشت سرهم تراز تجاری بصورت خفیفی مثبت بوده است.) اوضاع تحریم‌ها، نحوه‌ی جبران کسری بودجه، نرخ سود بانکی، نرخ دلار و... رو مدام پایش کنیم تا نتیجه واقعی و بی تعصبی حاصل بشه که بدرد بخوره.
                اینکه پیش فرضی در ذهن داشته باشیم که مثلاً برجام نمیشه و مملکت به فنا می‌ره و... اینها فقط ذهن رو از واقعیات دور میکنن.

بصورت کلی دو ابهام کوتاه مدت بازارها ریس جمهور آتی و قضیه احیای برجام و کف نرخ دلار بود. به نظر هر دو دارن تعیین میشن(ریسی میاد و برجام هم اوکی میشه!!). و بعدش هم باید مدام اون فاکتورها بررسی کنیم ببینیم چکار کنیم بهتر.
                سبز باشید
                خب شما اصلا معلوم نیست چی میگید، وضعیت فعلی اقتصاد رو که همه دارن میبینن از یه طرف هم میگید که هیچ کدوم از کاندیدها برنامه اقتصادی ندارن از اون ور هم خوشبین هستید به اینده. چطور ممکنه از این ملغمه بحران اقتصادی موجود و بی برنامگی مدیران اجرایی ثبات اقتصادی خارج بشه؟

بنظر شما هم مثل خیلی ها توهم توافق برجام رو دارین، خیلی حالبه من خیلی تعجب میکنم از چیزی که در ذهن امثال شماها میگذره شما خودتون سالهاست به درک و تفاهم فکری با نظام حاکم کشور خودتون نرسیدید ولی امیدوارید مثلا اسراییل و امریکا با جمهوری اسلامی به درک و تفاهم برسه.

حقیقتش شما خودتون هم کیس های جالبی برای مطالعه هستید من خیلی دوست دارم رو امثال شماها بیشتر تحقیق کنم.

نظر

• ایرج سابق
                  عضو فعال
                  • Oct 2015
                  • 7434

سبز باشید
                  همینطوره برجام با آقای رئیسی اجرایی میشه و قیمت دلار هم برای حمایت از تولید ملی زیر 22 هزار تومان نمیاید چند سال فقط نوسان محدود آن هم به وسیله عرضه و تقاظ بازار قیمت گذاری میشه

رشد قیمت فعلی دلار هم بازی سیاسی کثیف مثل همیشه میباشد که بعد از انتخابات هم بادش میخوابه
                  بهترین دانش آن است که سودمند باشی

نظر

• الکساندر آلخین
                    ستاره‌دار(4)
                    • Jun 2013
                    • 829

در اصل توسط رادین1 پست شده است View Post
                    دمکراسی خوبه تا زمانی که آزادی شما موجب ضرر و زیان به دیگر افراد جامعه نشود! متاسفانه متاسفانه با شما در قایقی نشسته ایم ! و شما اصرار به سوراخ کردن قایق دارید چون می پندارید در قایق سهیم هستید!
                    بعد از انتخابات درک خواهید کرد البته بعید بدانم چون خود را به خواب خواهید زد!!! این شما هستید که در اقلیت مطلق هستید و با زور بر اکثریت مردم که خواسته های متفاوتی دارند حکمرانی می کنید. اگر واقعا معتقد به دمکراسی هستید میزان مشارکت مردم در این دوره انتخابات خیلی حرفها برای گفتن خواهد داشت .
                    اولا که هیچ دقت نکردید که بنده عرض کردم انتقادات فراوانی دارم و شرایط فعلی را به هیچ عنوان مطلوب نمی دانم. دوما نه اکثریت بودن همواره نشانه ی حق بودن است (اکثرهم لا یعقلون) و نه در اقلیت بودن همواره نشانه ی بر حق نبودن است کما این که حسین بن علی در اقلیت بود ولی حق مطلق بود. سوما بی منطق بودن بسیاری از افرادی که به بنده پاسخ دادند را شما از نحوه ی بیان آن ها می توانید بفهمید هر چند که عزیزانی هم بودند که در نهایت ادب و متانت مخالفت نمودند. چهارما افرادی که بنده از نزدیک می شناختم و به شهادت رسیدند به جرات عرض می کنم که انسان هایی بسیار پاک و خدایی بودند و بسیاری از خطاهایی که برای بنده و امثال بنده روز مره و عادی شده را انجام نمی دادند و به قول شهید سلیمانی تا شهید زندگی نکنی هیچ گاه به درجه ی شهادت نمی رسی. وقتی می بینم شهدای نازنینی همچون محسن حججی، شهید سلیمانی و ........ با تمام این مشکلات و گرفتاری ها هنوز هم جان خود را برای این مملکت می دهند پس بدانید که حق را باید در جای دیگری جستجو کرد. آیا محسن حججی این مشکلات را نمی دید اما از جان خود گذشت. به راستی چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    هر چه گفتیم جز حکایت دوست......... در همه عمر از آن پشیمانیم

نظر

• رگنار
                      عضو فعال
                      • Feb 2014
                      • 390

در اصل توسط علیرضا حسنی پست شده است View Post
                      من خیلی دوست دارم رو امثال شماها بیشتر تحقیق کنم.
                      بسیار عالی:.thumbsupsmileyanim

خیلی مطلب تو ذهنم بود که بنویسم و دیدم فایده نداره، هم فنی راجع به اون معیارها و هم راجع به انواع مغالطه در بحث و در نوشته های شما و...
                      اگر یک درصد احتمال میدادم در شما اثر کنه می نوشتم. ولی این همه وقت، شما رو از تالار بورس و مدتی هم هست اینجا آمدید میشناسم دیگه میدونم جواب بعدی شما به اون همه نوشته چی و چطور خواهد بود.

تا حالا فکر کردی چرا نام علیرضا حسنی در تالار بوس و حتی اینحا هم که چند ماهی هست تشریف آوری یعنی سیگنال معکوسدر شاخص 300 هزار سیگنال خروج از سهام رو میدی، روی 16 میلیون سیگنال خرید سکه، برد قطعی ترامپ رو پیش بینی میکنی و... ده ها مورد دیگه که من فقط کلیاتی که همه یادشون هست رو گفتم.

بشین به سوال فوق فکر کن. بهترین یادگیری اونی هست که از شکست های خودمون بدست بیاد، این همه پیش بینی کردی که همه شون بطرز عجیبی دقیقا برعکس درآمدن چرا وقتت رو صرف فکر کردن رو خودت نمیکنی!!؟؟

من بهت پیشنهاد میکنم به جای اینکه وقتت رو صرف مطالعه روی من کنی بشین 1. دانشت رو بالا ببر(تکنیکال، بنیادی، اقتصاد کلان) 2. روی شخصیتت کار کن.

همه ما باید همین دو تا کار رو بکنیم، ولی خدا رو شاهد میگیرم بی هیچ حب و بغضی و صرفا رو شناختی که از شما دارم میگم شما واقعا بیشتر به اینکار نیاز دارید. این آخرین پاسخ بنده به شما بود.

سبز باشید

نظر

• علیرضا حسنی
                        Banned
                        • Mar 2019
                        • 1647

بسیار عالی:.thumbsupsmileyanim

خیلی مطلب تو ذهنم بود که بنویسم و دیدم فایده نداره، هم فنی راجع به اون معیارها و هم راجع به انواع مغالطه در بحث و در نوشته های شما و...
                        اگر یک درصد احتمال میدادم در شما اثر کنه می نوشتم. ولی این همه وقت، شما رو از تالار بورس و مدتی هم هست اینجا آمدید میشناسم دیگه میدونم جواب بعدی شما به اون همه نوشته چی و چطور خواهد بود.

تا حالا فکر کردی چرا نام علیرضا حسنی در تالار بوس و حتی اینحا هم که چند ماهی هست تشریف آوری یعنی سیگنال معکوسدر شاخص 300 هزار سیگنال خروج از سهام رو میدی، روی 16 میلیون سیگنال خرید سکه، برد قطعی ترامپ رو پیش بینی میکنی و... ده ها مورد دیگه که من فقط کلیاتی که همه یادشون هست رو گفتم.

بشین به سوال فوق فکر کن. بهترین یادگیری اونی هست که از شکست های خودمون بدست بیاد، این همه پیش بینی کردی که همه شون بطرز عجیبی دقیقا برعکس درآمدن چرا وقتت رو صرف فکر کردن رو خودت نمیکنی!!؟؟

من بهت پیشنهاد میکنم به جای اینکه وقتت رو صرف مطالعه روی من کنی بشین 1. دانشت رو بالا ببر(تکنیکال، بنیادی، اقتصاد کلان) 2. روی شخصیتت کار کن.

همه ما باید همین دو تا کار رو بکنیم، ولی خدا رو شاهد میگیرم بی هیچ حب و بغضی و صرفا رو شناختی که از شما دارم میگم شما واقعا بیشتر به اینکار نیاز دارید. این آخرین پاسخ بنده به شما بود.

سبز باشید
                        عزیزم سیگنال دادن کار کلاهبردارها و تازه وارد هاست، الان مدت هاست کسی حتی نمیدونه من چه سهمی دارم چه برسه بخوام تبلیغش رو کرده باشم، مگه تو یه بحثی چیزی از زبونم پریده باشه و احتمالا هم بدش رو گفتم نه تعریف و تمجید.

حالا شما چطوری از سیگنال هایی که ندادم پالس معکوس گرفتی دیگه از هنرمندی شماست.

هر کسی میخواد هر دارایی، سهم، ارز دیجیتال، ملک، خودرو، طلا و... هر زمان که دوست داشت بخره بفروشه اماله کنه، به من چه.

نظر

• Elcid
                          Banned
                          • Sep 2020
                          • 1239

یکی از نامزدهای انتخاباتیِ مجلس الجزائر، صادقانه‌ترین شعار را در طول تاریخ انتخابات برگزیده؛ گفته:

‏((زندگیِ شما که تغییر نمی کند، لااقل رأی دهید تا زندگی من تغییر کند.))

نظر

• Elcid
                            Banned
                            • Sep 2020
                            • 1239

• روی عدد درصد رای ها که کلیک بشه نفرات رای دهنده مشخص میشه که شاید درست نباشه در امنیت انتخابات و شخصی بودن رای ها /.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

آخرین ویرایش توسط Elcid؛ 2021/05/30, 10:49.

نظر

• eco777
                              عضو فعال
                              • Sep 2014
                              • 682

رئیسی امروز با سعید محمد دیدار داشته . شاید خواسته اون دیدار با تتلو رو با این کار بشوره ببره ؟!!

نظر

• Ali47
                                عضو عادی
                                • Sep 2020
                                • 157

گالیور به رئیسی رای میده.....
                                جلل خالق
                                اورین...

نظر

در حال کار...
                                X