Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دیباج
    ستاره‌دار (۹)
    • Aug 2018
    • 855

پاسخ : Black Block Trader

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
    جناب دیباج عزیز
    سلام و عرض ادب..میشه لطف کنید در مورد شاخص و این روند اصلاحی خسته کننده نظرتون رو بفرمایید...حدودا چه زمانی بازار بهتر میشه.
    ممنون از شما
    درود فراوان : فکر کنم این سوال رو چند وقت پیش جواب داده ام -- این ریزش رو به دید فرار سهامدارن خرد ( کسانی که آمده ام و می خواهند بروند و ماندگار نیستند ) باید نگریست - پایان ریزش این موج همین حوالی است ( نه برای همیشه بلکه برای یک صعود و مجددا ریزش ) و شاخص وارد کانال ۱۲۰۰۰۰۰ نخواهد شد -- شاخص تا اردیبهشت مجددا ۱۷۰۰۰۰۰ را خواهد دید یعنی نزدیک به ۷ ماه دیگر و بقیه داستان --- نکته ای اساسی اینکه فعلا با توجه به اتفاقات جهانی و داخلی خیلی سراغ سهامهای بنیادی نروید بغیر از نفتی ها که شرایط آنها هماکنون فوق داره -- از نظر جهانی اتفاقات چند ماه آینده میتونه قیمت نفت رو تعیین کنه ضمن اینکه از این نقطه نفت نهایتا ۱۰ درصد دیگه بریزه و قیمتش ثابت میشه ( پیشنهاد میکنم خریدی داشته باشید )-- پس عملا وارد سهامهای به اصطلاح بنیادی و ... نشوید تا تکلیف مشخص شود ( اخرای موج نزولی از موج خنثی هستیم و وارد موج صعودی خنثی خواهیم شد ( میتونه ۴۰ درصد سود در این موج در اکثر سهمها به سهامداران بده ) ) امسال بازار در زمستان بهتر خواهد بود تا تابستان که گذشت و برعکس سالهای گذشته عمل میکنه --- مجددا تاکید میکنم فعلا شاخص محدوده ۱.۲ تا ۱.۷ نوسان داره و میتونید در این بازه نوسان بگیرید و شرایط برای نوسان بسیار خوب است ( چون بعضی از دوستان در ضرر هستند نمی خواهم ناراحتشون کنم ولی در پستهای قبلی نوشته ام که خدا کنه بازار چندین سال همینطور باقی بمونه ( نوشته شدن در تاریخ ۲۰ /۰۵ شماره #206 ) - اگر وارد سهمهای بنیادی ( با پی به ای کمتر از ۸ ) میشوید فقط در کف های دو سال گذشته آن هم پله ای خرید نمایید تا سودتان تضمین شود -- با هیچ خبری خرید و فروش بنیادی و سهمهای بزرگتر از ۱۰۰۰ میلیارد رو انجام ندهید --- در کل به نظر بنده در سال ۱۴۰۲ بازار روند صعودی برگشت ناپذیر خواهد داشت و تا آن موقع هر زمان شاخص به ۱.۷ رسید بفروشید و مجددا وارد سهمها شوید -- سهمهایی که بنده معرفی میکنم اگه دقت کنید اکثر در بازار پایه است و علت آن اینکه سود در این بازار هست و مجددا اعلام میکنم میتونید با بررسی خودتون و سهمهایی که بنده معرفی میکنم سالانه بیش از ۳۰۰ درصد در همین بازار به اصطلاح بد بگیرید و هر زمان بازار خوب شد سود ان را هم خواهید برد -- به امید موفقیت هر لحظه برای تمام دوستان در بازار های مالی
    روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• abdollah000
      عضو فعال
      • Apr 2022
      • 1486

سلام جناب دیباج.......ممنون از زحمات شما....لطف میکنید نظرتون رو راجع به سهم خکرمان از بازار پایه بگید......سپاس

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
        سلام جناب دیباج.......ممنون از زحمات شما....لطف میکنید نظرتون رو راجع به سهم خکرمان از بازار پایه بگید......سپاس
        درود فراوان : نوشته بنده فقط تراوشات ذهنی بنده است و خالی از اشتباه نیست : ( دیدگاه تمام دوستان نیز محترم است - بنده از نگاه خودم برای ورود به سهم عرض میکنم و با بنیاد سهم کاری ندارم )

از منظر تکنیکال : همانطور که در تصویر نیز مشخص است سهم به سقف کانال میان مدت برخورد کرده ( پس تمامی تحلیلها اما و اگر دارد و زیر سوال است ) ( محدوده قیمت ۳۷۵۷ ) پس انتظار رنج زدن و حتی ریزش در این محدوده را دارم -- چون پول در بازار نیست و ورود پول نداریم ( سهامداران درشت ) پس از دیدگاه بنده ورود غیر منطقی است سهمهای بسیاری در بازار هستند که ریسک ریزش ۲۰ درصد را ندارند -- بهترین قیمت هم برای ورود آن هم به صورت پله ای از محدوده ۲۹۰ هست - از دیدگاه رانتامنتال : نکته ای که وجود دارد علت رشد سهم در محدوده ۳۰۰ فرد حقیقی هست که تازه وارد می باشد و در حال جمع نمودن سهم است -- در صورتی که حقیقی دست از خرید بردارد سهم به سرعت ریزش میکند و در صورتی که حمایت کند می تواند مقاومت پیش رو را رد کند ( حقیقی اگر از دل شرکت باشد خبر بنیادی مد نظر دارد مثلا مجوز واردات ) کلا سهم های بالا تر از ۱۰۰۰ میلیارد با توجه به چشم انداز نامناسب اقتصادی خیلی برای ورود پیشنهاد نمیشه - ضمن اینکه افرادی که در روزهای گذشته در مثبت سهم را خریده اند در روزهای آینده فروشنده خواهند بود و فرد حقیقی در صورتی که بخواهد بیش از این سهم جمع کند باید محدوده ۳۰۰ جمع کند تا ریسک خود را پوشش بدهد و زمان کافی رابرای جمع کردن داشته باشد -- نظر بنده این است فعلا تا محدوده ۳۲۰ اصلا ورود نداشته باشید و در ریز موج های ریزشی خرید نمایید تا ضرر نکنید -

نظر

• m-ha
          عضو عادی
          • Jun 2012
          • 176

ضمن عرض سلام.و تسلیت
          خداوند روح والده محترم را قرین رحمت بفرمایند.
          لطفا نظرتان در مورد سهم چخزر بفرمایید.با تشکر

نظر

• دیباج
            ستاره‌دار (۹)
            • Aug 2018
            • 855

درود فراوان :

قجام : بهترین قمیت ورود ۵۳۰۵ -- درجه اهمیت ۱۹ -- بازده ۴۵ درصد --- کوتاه مدت ۴ ماهه -- ریسک متوسط

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

در اصل توسط m-ha پست شده است View Post
              ضمن عرض سلام.و تسلیت
              خداوند روح والده محترم را قرین رحمت بفرمایند.
              لطفا نظرتان در مورد سهم چخزر بفرمایید.با تشکر

درود فراوان : پوزش چون چند روزی به فروم نگاه نکرده بودم الان پیامتون رو دیدم -- نوشته بنده فقط تراوشات ذهنی بنده است و خالی از اشتباه نیست : ( دیدگاه تمام دوستان نیز محترم است - بنده از نگاه خودم برای ورود به سهم عرض میکنم و با بنیاد سهم کاری ندارم )

دیدگاه بنده برای ورود به سهم چخزر : یک سهم بسیار عالی از لذا تکنیکال ولی از لحاظ ورود پول سهم خوبی نیست ( پس باید در ولچ لیست باشد و ورود از محدوده ۲۴۰۰ به صورت پله ای به شرط ورود حقیقی یا حقوقی جدید می توان ورود نمود ) به دید ۴۰ درصد سهمی خوب برای ۳ ماهه آینده اگر ورود پول داشته باشیم تا ۹۰ درصد انتظار رشد است - پس میشه از محدوده ای که گفتم تا ۵ تا ۶ پله خرید نمود عجله ای برای جمع آوری سهم نداشته باشید و اگر پول لازم هستید وارد سهم نشوید

تکنیکال سهم : سهم تا محدوده ۲۰۰۰ میتونه آروم بریزه - این سهم سهمی کند است و انتظار رشد سریع را در این شرایط نمی توان داشت
              رانتامنتال سهم : تعداد سهام کم میتونه در آینده ای نزدیک و با ورود پول حقیقی در حد ۱۰ میلیارد سهم رو به جایی ببره که انتظار رشد خوبی را ازش داشته باشیم - پس تا اون زمان نباید ورود نمود و باید سهم در واچ لیست قرار داشته باشه تا هر زمان که حقیقی جدید وارد شد ما نیز ورود نماییم -
              پتانسیل سهم : با توجه به اینکه هر روز از فروشنده های آن کاسته میشه و سهم تقریبا خشک شده پس باید برای سه ماهه آینده یک رشد تقریبا ۴۰ درصد رو از سهم داشته باشیم این رشد اگر همراه با جمع آوری سهم باشه و ورود پول درشت قاعدتا میتونه تا ۹۰ درصد هم باشه -

نظر

• دیباج
                ستاره‌دار (۹)
                • Aug 2018
                • 855

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
                درود فراوان :

قجام : بهترین قمیت ورود ۵۳۰۵ -- درجه اهمیت ۱۹ -- بازده ۴۵ درصد --- کوتاه مدت ۴ ماهه -- ریسک متوسط

درود فراوان : بدون شرح ( سازمان )

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

درود فراوان : سهمی که قرار بود دوشنبه معرفی کنم و فکر میکردم تا دوشنبه باز نمیشه فالوم بود -- ولی متاسفانه دیروز باز شد و خودم هم امروز متوجه شدم -- هرچند دیر نیست و میشه در روزهای آینده ورود نمود - اطلاعات برای دوستان ارسال می گردد.

فالوم :
                  بهترین قیمت ورود ۱۱۱۰۴ -- پر ریسک --- میان مدت ۸ ماهه -- بازده ۷۶ درصد--- درجه اهمیت ۱۸

ورودی سیستم خطا دارد- دستی وارد شد :

بازار اصلی قیمت اصلی 12760.0 638.00 12122.00
                  فالوم پله اول 12122.0 606.10 11515.90
                  پله دوم 11515.9 575.80 10940.11
                  پله سوم 10940.1 547.01 10393.10
                  پله چهارم 10393.1 519.65 9873.44
                  در قیمت اصلی مبلغی برابر با پله اول خرید شود

درود فراوان : بعضی وقتها هر چی هم که بجنبی دیر به قرار میرسی -- تو بازار همیشه یک نفر هم که شده از تو زرنگتره -- افسوس اضافه نمودن فالوم رو دلمون ماند -- کوفتی حجم رو هم نمیذارن پر بشه --

نظر

• دیباج
                    ستاره‌دار (۹)
                    • Aug 2018
                    • 855

درود فراوان :

فالوم :
                    بهترین قیمت ورود ۱۱۱۰۴ -- پر ریسک --- میان مدت ۸ ماهه -- بازده ۷۶ درصد--- درجه اهمیت ۱۸

درورد فراوان : عجب حالی دادن فروشنده گان امروز و روز معاملاتی گذشته نمی دانند چی گنجی رو فروختند -- اخر سال مجددا بررسی میکنیم

نظر

• دیباج
                      ستاره‌دار (۹)
                      • Aug 2018
                      • 855

درود فراوان : بازیگر ناشی تمحرکه داشتیم تازه سهم رو اروم بی سر و صدا جمع میکردیم یک دفعه پرید وسط و از صف فروش بردش صف خرید - میخواستیم تازه به دوستان معرفی کنیم --

تمحرکه -- بسیار پر ریسک -- بازده ۱۲۰ درصد -- بلند مدت ( چون سفته بازی هست دایم تعلیق خواهد شد ) ۱۲ ماهه -- بهترین قیمت ورود۴۳۵۹ --- درجه اهمیت ۱۹

درود فراوان : تمحرکه ۴۰ روز پیش معرفی نمودیم و بازی سهم رو اطلاع داده ام -- طی این ۴۰ روز بیش از ۱۰ بار باز و بسته شده( فقط ۱۰ روز باز بوده اون هم نه درطول کل بازار فقط ساعاتی که خودشون دلشون بخواد ( نوشته ایم چون سفته بازی و پول برو بچهای سازمان اومده توش دایم تعلیق میکنن --هنوز هم بهانه برای باز و بسته کردن دارند ببینیم چه میکنند طی روزهای آتی )

نظر

• دیباج
                        ستاره‌دار (۹)
                        • Aug 2018
                        • 855

در اصل توسط abdollah000 پست شده است View Post
                        درود فراوان : نوشته بنده فقط تراوشات ذهنی بنده است و خالی از اشتباه نیست : ( دیدگاه تمام دوستان نیز محترم است - بنده از نگاه خودم برای ورود به سهم عرض میکنم و با بنیاد سهم کاری ندارم )

از منظر تکنیکال : همانطور که در تصویر نیز مشخص است سهم به سقف کانال میان مدت برخورد کرده ( پس تمامی تحلیلها اما و اگر دارد و زیر سوال است ) ( محدوده قیمت ۳۷۵۷ ) پس انتظار رنج زدن و حتی ریزش در این محدوده را دارم -- چون پول در بازار نیست و ورود پول نداریم ( سهامداران درشت ) پس از دیدگاه بنده ورود غیر منطقی است سهمهای بسیاری در بازار هستند که ریسک ریزش ۲۰ درصد را ندارند -- بهترین قیمت هم برای ورود آن هم به صورت پله ای از محدوده ۲۹۰ هست - از دیدگاه رانتامنتال : نکته ای که وجود دارد علت رشد سهم در محدوده ۳۰۰ فرد حقیقی هست که تازه وارد می باشد و در حال جمع نمودن سهم است -- در صورتی که حقیقی دست از خرید بردارد سهم به سرعت ریزش میکند و در صورتی که حمایت کند می تواند مقاومت پیش رو را رد کند ( حقیقی اگر از دل شرکت باشد خبر بنیادی مد نظر دارد مثلا مجوز واردات ) کلا سهم های بالا تر از ۱۰۰۰ میلیارد با توجه به چشم انداز نامناسب اقتصادی خیلی برای ورود پیشنهاد نمیشه - ضمن اینکه افرادی که در روزهای گذشته در مثبت سهم را خریده اند در روزهای آینده فروشنده خواهند بود و فرد حقیقی در صورتی که بخواهد بیش از این سهم جمع کند باید محدوده ۳۰۰ جمع کند تا ریسک خود را پوشش بدهد و زمان کافی رابرای جمع کردن داشته باشد -- نظر بنده این است فعلا تا محدوده ۳۲۰ اصلا ورود نداشته باشید و در ریز موج های ریزشی خرید نمایید تا ضرر نکنید -

درورد فراوان : دوستانی که برای ورود به خکرمان منتظر نقطه مناسب بودند -- از شنبه میتونن به صورت صرفا پله ای از قیمت زیر ۳۰۰ که قبلا نیز نوشته بودم ورود کنند ( هر چند سهمش برای رشد شارپ چنگی به دل نمیزنهو سهمهای بهتری برای ورود در بازار هست( تابا زیر ۱۶۰۰ -- وثنو زیر ۱۵۰-- فکمند زیر ۲۰۰۰---ساذری زیر ۴۵۰ --- بایکا زیر ۱۱۰۰ -- بررسی با خودتون برای ورود ) موفق و پر سود باشید

نظر

• خوش نیت
                          عضو عادی
                          • May 2013
                          • 237

سلام جناب دیباج
                          اگر لطف کنید یک نگاهی هم از منظر تکنیکال به شلرد بفرمایید ممنون میشم

فکر می کنید تا کجا اصلاح خواهد کرد

خیلی ممنون

نظر

• amirardalan
                            عضو عادی
                            • Aug 2011
                            • 130

درورد فراوان : دوستانی که برای ورود به خکرمان منتظر نقطه مناسب بودند -- از شنبه میتونن به صورت صرفا پله ای از قیمت زیر ۳۰۰ که قبلا نیز نوشته بودم ورود کنند ( هر چند سهمش برای رشد شارپ چنگی به دل نمیزنهو سهمهای بهتری برای ورود در بازار هست( تابا زیر ۱۶۰۰ -- وثنو زیر ۱۵۰-- فکمند زیر ۲۰۰۰---ساذری زیر ۴۵۰ --- بایکا زیر ۱۱۰۰ -- بررسی با خودتون برای ورود ) موفق و پر سود باشید
                            سلام جناب دیباج لطفا بفرمایید از سهام معرفی شده تاکید شما بر کدام یک میباشد.ممنونم.

نظر

• amirardalan
                              عضو عادی
                              • Aug 2011
                              • 130

سلام جناب دیباج لطفا بفرمایید از سهام معرفی شده تاکید شما بر کدام یک میباشد.ممنونم.

نظر

• دیباج
                                ستاره‌دار (۹)
                                • Aug 2018
                                • 855

در اصل توسط amirardalan پست شده است View Post

درود فراوان : بترتیب ۱- تابا ۲- فکمند ۳- وثنو ۴- ساذری ۵- بایکا --- تابا : البته فکر کنم تابا با توجه حجمی که در روز معاملاتی گذشته زد رفت برای ۲۳۰۰ و اگه اونجا حمایت بشه میره برای ۳۰۰۰ تومان اول وقت فردا اردر بذارید و اگه حجم فردا بیش از ۳ میلیونبود فروشنده نباشید تا ۱۰۰ درصد سود --- فکمند : سهمی میان مدتی و خالی از فروشنده و بازیگر در حال جمع آوری در زیر درصدی با کدهای مختلف است که اهداف بالایی دارد -- --- وثنو: حدااکثر ۲۰ روز دیگه قفل در حجم مبنا خواهد شد و یک تنه ۱۰۰ درصد سود را خواهد ساخت ( کمی صبوری در این سهم لازم است ) ساذری : از آخر آبان پروژه میشه و چیز خاصی درونش نیست مانند ثاژن و تمحرکه و سپرمی و فالوم ( بزودی وپسا هم به جمع این سهمها می پیوندد ) که قبلا کلی در این فروم تاکید نمودم بایکا : هم بزودی بر میگرده و این ریزش برای قفل نمودن سهم است و فروشنده خاصی ندارد -- کلا این اغتشاشات برای جمع نمودن سهم عالی هست و به دید سود به سهمها ورود کنید و خروج نداشته باشید آب تول شد ماهی بزرگ به دام میفته -

نظر

در حال کار...
                                X