پاسخ : Black Block Trader
درود فراوان : فکر کنم این سوال رو چند وقت پیش جواب داده ام -- این ریزش رو به دید فرار سهامدارن خرد ( کسانی که آمده ام و می خواهند بروند و ماندگار نیستند ) باید نگریست - پایان ریزش این موج همین حوالی است ( نه برای همیشه بلکه برای یک صعود و مجددا ریزش ) و شاخص وارد کانال ۱۲۰۰۰۰۰ نخواهد شد -- شاخص تا اردیبهشت مجددا ۱۷۰۰۰۰۰ را خواهد دید یعنی نزدیک به ۷ ماه دیگر و بقیه داستان --- نکته ای اساسی اینکه فعلا با توجه به اتفاقات جهانی و داخلی خیلی سراغ سهامهای بنیادی نروید بغیر از نفتی ها که شرایط آنها هماکنون فوق داره -- از نظر جهانی اتفاقات چند ماه آینده میتونه قیمت نفت رو تعیین کنه ضمن اینکه از این نقطه نفت نهایتا ۱۰ درصد دیگه بریزه و قیمتش ثابت میشه ( پیشنهاد میکنم خریدی داشته باشید )-- پس عملا وارد سهامهای به اصطلاح بنیادی و ... نشوید تا تکلیف مشخص شود ( اخرای موج نزولی از موج خنثی هستیم و وارد موج صعودی خنثی خواهیم شد ( میتونه ۴۰ درصد سود در این موج در اکثر سهمها به سهامداران بده ) ) امسال بازار در زمستان بهتر خواهد بود تا تابستان که گذشت و برعکس سالهای گذشته عمل میکنه --- مجددا تاکید میکنم فعلا شاخص محدوده ۱.۲ تا ۱.۷ نوسان داره و میتونید در این بازه نوسان بگیرید و شرایط برای نوسان بسیار خوب است ( چون بعضی از دوستان در ضرر هستند نمی خواهم ناراحتشون کنم ولی در پستهای قبلی نوشته ام که خدا کنه بازار چندین سال همینطور باقی بمونه ( نوشته شدن در تاریخ ۲۰ /۰۵ شماره #206 ) - اگر وارد سهمهای بنیادی ( با پی به ای کمتر از ۸ ) میشوید فقط در کف های دو سال گذشته آن هم پله ای خرید نمایید تا سودتان تضمین شود -- با هیچ خبری خرید و فروش بنیادی و سهمهای بزرگتر از ۱۰۰۰ میلیارد رو انجام ندهید --- در کل به نظر بنده در سال ۱۴۰۲ بازار روند صعودی برگشت ناپذیر خواهد داشت و تا آن موقع هر زمان شاخص به ۱.۷ رسید بفروشید و مجددا وارد سهمها شوید -- سهمهایی که بنده معرفی میکنم اگه دقت کنید اکثر در بازار پایه است و علت آن اینکه سود در این بازار هست و مجددا اعلام میکنم میتونید با بررسی خودتون و سهمهایی که بنده معرفی میکنم سالانه بیش از ۳۰۰ درصد در همین بازار به اصطلاح بد بگیرید و هر زمان بازار خوب شد سود ان را هم خواهید برد -- به امید موفقیت هر لحظه برای تمام دوستان در بازار های مالی
در اصل توسط azad. پست شده است
View Post
نظر