Black Block Trader

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دیباج
    ستاره‌دار (۹)
    • Aug 2018
    • 855

پاسخ : Black Block Trader

درود فراوان : بدون شرح -- نجاست از سر و روی سازمان بالا رفته -- خودشون تا وارد سهم شدن حالا باز گیر حجم افتاد -- بنده داخل نرم افزارم میبینم چکار میکنید و فیلم معاملات رو میتونم ذخیره میکنم - یادتون باشه همیشه کسی هست که از نفر بعدی زرنگتر باشه این قانون جهان هستی است . تا ما بازی باشیم فقط نگاه میکنیم - بازی امروزتون تولازما - وپسا قشنگ هست - برنامه دارید ننننننننننننننننننننننننه [/QUOTE]

لازما : این هم ک‍پی تریدر از رو دست بچهای سازمان - حالا پر رنگش کنیم ( اشتباه در متن بالا که کم رنگ نوشته شده فالوم است نه وپسا )

روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• Davar
      عضو فعال
      • May 2017
      • 3090

در اصل توسط دیباج پست شده است View Post
      درود فراوان : یعنی فساد از این بیشتر وجود نداره - اگه سهمی به خودشون نرسه ببینید چه برسرش می آورند - ولانا که سه روز حجم هم پر نمیکرد به یکباره دیروز که تا ساعت ۱۱ تعداد ۷۰ هزار سهم بیشتر فروش نرفته بود به یکباره از صف خرید به صف فروش( ۵ میلیون سهم فروختند ) میره و امروز کارش رو با صف فروش آغاز میکنه و به یکباره هم مجدد صف خرید میشه -- اگه نون به خودی نیست پس داستان چیه که سهامدار رو آزار می دهند - فساد سازمان یافته در خود سازمان است نه جای دیگر /:.nono.:/
      روزی به دست ما باشه اسامی تک تک شون رو به نهادهای نظارتی خواهیم داد -- البته تا زمانی که ما تو بازیشون باشیم از این کارها نخواهیم کرد :.thumbsupsmileyanim

درود فراوان :
      بدون شرح -- نجاست از سر و روی سازمان بالا رفته -- خودشون تا وارد سهم شدن حالا باز گیر حجم افتاد -- بنده داخل نرم افزارم میبینم چکار میکنید و فیلم معاملات رو میتونم ذخیره میکنم - یادتون باشه همیشه کسی هست که از نفر بعدی زرنگتر باشه این قانون جهان هستی است . تا ما بازی باشیم فقط نگاه میکنیم - بازی امروزتون تو لازما - وپسا قشنگ هست - برنامه دارید ننننننننننننننننننننننننه
      درود و سپاس از شما
      چرا ایادی سازمان باید برن روی سهمی که
      100 میلیون تعداد سهامش هست
      3 درصدی هست
      500 هزار حجم مبنا داره؟
      سهمهای 7 درصدی با حجم مبنای یک هم داریم چرا باید بره روی همچین سهمی که به راحتی نمیشه تکونش داد؟

نظر

• دیباج
        ستاره‌دار (۹)
        • Aug 2018
        • 855

در اصل توسط Davar پست شده است View Post
        [FONT=Tahoma]

درود و سپاس از شما
        چرا ایادی سازمان باید برن روی سهمی که
        100 میلیون تعداد سهامش هست
        3 درصدی هست
        500 هزار حجم مبنا داره؟
        سهمهای 7 درصدی با حجم مبنای یک هم داریم چرا باید بره روی همچین سهمی که به راحتی نمیشه تکونش داد؟
        یادم میاد سپرمی رو ۲۰۰ درصد سال ۱۴۰۰ که همه می نالیدن از کپی ترید خریدم همان زمان هم با خودم همین فکر رو میکردم - بعدها که روی ۳۰۰۰ فرپختم فهمیدم که هر چیزی بی دلیل نیست - پس این رو هم خریدم تا با بچه زرنگها سهیم بشم - همین وگرنه سهم خوب تو بازار زیاد هست -

نظر

• دیباج
          ستاره‌دار (۹)
          • Aug 2018
          • 855

وثوق
          درود فراوان .. مجددا ورود زده این .. این بار ریسک به دید ۲۰ درصد و هفته ای ... وهنر پله دوم .. ولانا ریسک برای سود بیشتر در ۲۰ درصد بالاتر روزهای آینده خروجی معلوم خواهد شد
          ریسک اینبار در وثوق بد نبود و نهایتا همان ۲۰ درصد بده میدیم بره -- وهنر هم پله دوم رو کامل کردیم امروز آخر وقت حال دادند اساسی -- وجامی پله دیگر در + ۳ خرید شد ( آخه عاقل این کار رو نمیکنه ولی ریسک کردیم ) ولانا جان که هفته گذشته ۲۰ درصد بالا خریدیم گیر حجم مبناست -- چه بازاری بشه هفته دیگه شاخص ۱۵۰۰۰۰۰ رو خواهد زد یا خیر ؟ بریم بازار کفر ببینیم یهودی ها رو چطور سر کیسه کنیم -- نفت جهانی رو زیر ۸۰ بما میدن یا نه ?

نظر

• دیباج
            ستاره‌دار (۹)
            • Aug 2018
            • 855

درود فراوان : سهم بایکا از لحاظ رانتامنتال چیزی درونش نیست و فقط افراد هیات مدیره و سهامدارن عمده هستند ( پیر و کم جان ) - پس انتظار رشد سریع و شارپ و زیاد برای سهم نباید داشت (۶۰ درصد حداکثر مگر اینکه مورد اقبال بازیگر قرار بگیره که اون هم توضییح میدم خدمتتون ) -با توجه به اینکه سهم فروشنده خاصی ندارد ( نهایتا ۲ درصد سهم یعنی ۱۲ میلیارد قابل دست به دست کردن باشد ) لذا کفه خرید رو میشه با یک میلیارد به سمت خریدار جلو برد- و از نظر تکنیکال : خط داینامیک نزولی رو به پایان است و شیب آن کمتر از ۲ درصد شده - خط استاتیک با سه بار برخورد به قیمت کف ۱۱۶۳۴ در حال لمس شدن است - از منظر زمانی نهایتا دو هفته دیگر درگیر قیمت خواهدبود و کلی موارد تکنیکالی خوب دیگر که همگی از بنده بیشتر می دانید .
            ضمنا سهم تست صعود رو هفته گذشته سهامداران باهوش برای ورود به سهم زده اند و مورد سنجش قدرت خریدار - فروشنده قرا گرفته است ۲۴- ۰۸ -۱۴۰۱ معاملات رو با دقت نگاه کنید -
            این نوشته دلیل بر خرید نیست و شاید اشتباه باشد -- در صورت تمایل به ورود حتما به صورت پله ای خرید نمایید

درود فراوان : یک تست سنجش قدرت فروشنده و خریدار امروز زدیم ببینیم بازیگر پیدا میشه یا نه تا شنبه برنامه ریزی کنیم - زیر ۵۰۰ هزار فروشنده بیاد و خریدار بغیر ما بالای ۲۰۰ هزار سهم باشه قفل خواهد شد و فروشنده ندارد . وگرنه باید به روزهای دیگر فکر نمود

نظر

• دیباج
              ستاره‌دار (۹)
              • Aug 2018
              • 855

وثوق

ریسک اینبار در وثوق بد نبود و نهایتا همان ۲۰ درصد بده میدیم بره -- وهنر هم پله دوم رو کامل کردیم امروز آخر وقت حال دادند اساسی -- وجامی پله دیگر در + ۳ خرید شد ( آخه عاقل این کار رو نمیکنه ولی ریسک کردیم ) ولانا جان که هفته گذشته ۲۰ درصد بالا خریدیم گیر حجم مبناست -- چه بازاری بشه هفته دیگه شاخص ۱۵۰۰۰۰۰ رو خواهد زد یا خیر ؟ بریم بازار کفر ببینیم یهودی ها رو چطور سر کیسه کنیم -- نفت جهانی رو زیر ۸۰ بما میدن یا نه ?
              چشم این همه نمونه که خواستید دوست عزیز ( عمومی گذاشتم ) اگه بازار سالی بیش از ۳۰۰ درصد نده بازار نیست - از سال ۱۴۰۰ بدتر که نداریم

نظر

• amirardalan
                عضو عادی
                • Aug 2011
                • 130

چشم این همه نمونه که خواستید دوست عزیز ( عمومی گذاشتم ) اگه بازار سالی بیش از ۳۰۰ درصد نده بازار نیست - از سال ۱۴۰۰ بدتر که نداریم

سلام جناب دیباج لطفا اگه ممکنه بفرمایید از بین سهام خریداری شده روی کدام یک مثبت ترید .ممنون وسپاسگزارم.

نظر

• دیباج
                  ستاره‌دار (۹)
                  • Aug 2018
                  • 855

در اصل توسط amirardalan پست شده است View Post
                  سلام جناب دیباج لطفا اگه ممکنه بفرمایید از بین سهام خریداری شده روی کدام یک مثبت ترید .ممنون وسپاسگزارم.

درود فراوان : چون شما مطالب بنده رو پیگیری می فرمایید پس تا حالا متوجه نحوه خرید بنده شده اید - بنده اصلا با بنیاد سهم کاری ندارم هر سهمی که ورود پول هوشمند ( نه از دید عام بلکه خاص ) و تکنیکال خوب باشه ورود ما حتمی است - کمتر از ۱۲۰ کد در بورس ایران فعالند که هر چی می خرند سود میکند پس ما هم به دنبال استخراج کد این افراد و تکنیکال خوب ورود میکنیم - تمامی سهمهایی که بنده در این تاپیک معرفی میکنم هم رانتامنتال آنها و هم تکنیکال آنها بررسی شده است و قطعا می بایست درست باشد حالا درصدی رو برای اشتباه کنار بگذارید تا نگیم ۱۰۰ درصد ما از تمامی سهمها با سود بیرون میایم ولی ضرر نکرده ایم - قبلا هم نوشته ام که روی یک سهم حتی با توجه به اینکه اطمینان کامل دارم ( مثلا ولانا که خیلی درباره اش صحبت کرده ام و بالای ۲۰۰ درصد شاید بده و تازه اول راه است ) فول نمی شوم و سبدی از رانتامنتال و تکنیکال رو کنار هم قرار می دهم تا در صورت برگشت ضرر زیادی نکنم -سهامهایی که بنده دارم از هر لحاظ بدون عیب و نقص هستند - هر کدوم رو که خواستید ورود آن بلامانع است - بدترین سهم الان تپولاست که صف فروش است برای جمع نمودن سهم می بایست این ترفندها رو بکار ببرندو آخر آذر صف خرید است و حجم نمی دهد - ثاژن از هفته آینده قفل در خرید است و حجم نمی دهد ; پشاهن از بهمن حجم نمی دهد - گپارس آرام و بی سرو صدا مسیر خود را می رود - فکمند بازی دارد زیاد - بایکا که هفته گذشته اعلام نمودم و با توضیح گفتم که می رود تا گیر حجم مبنا شود و نهایتا هر روز سه درصد نوش جان- وجامی عالی - لازما که گفتم از رو دست کد خاص خریدم و حجم نمی دهند --ولی وپسا از همه بنظر خودم بهتر و بلند مدتی تر است و اگر بخواهم روزی تک سهم بشوم روی وپسای ۱۲۹ تومانی تک سهم می شوم - وثنو آخرای زورش رو میزنه و با یک میلیارد میشه مدتها صف خریدش رو حفظ کرد ولی نمی دانم حقیقی های دیگر کمک میکنند یا خیر اون رو آخر آذر تست میکنم می تونید بینید و... چند سهم دیگه رو نیز می تونم معرفی کنم که پولهای هوشمند درون آنها فعال است و به زودی سودهای خوبی خواهند داد ( وایران زیر ۳۰۰ پله ای - کسعدی زیر ۸۰۰ پله ای -- ثامان زیر ۹۵۰ پله ای -- وصنعت زیر ۱۶۰ پله ای - پشاهن زیر ۵۰۰۰ پله ای - تپولا زیر ۱۲۰۰ پله ای - وهنر زیر ۱۸۰ پله ای -- فالوم زیر ۱۳۰۰ پله ای -- سباقر زیر ۱۰۰۰ پله ای -- ثفارس زیر ۶۲۰ پله ای -- وسبحان زیر ۲۰۰ پله ای - واعتبار زیر ۱۸۰ پله ای -- تابا زیر ۱۶۰۰ پله ای --) سهمهایی دیگری هم هست که چون از محدوده کف بالا تر رفت هپیشنهاد نمی کنم ( غدشت - گدنا - حگردش - حشکوه - و.. )

تا یادم نرفته این هفته هفته خوبی برای خرید است ۱۴- ۱۵- ۱۶ آذر اوضاع سیاسی کمی ‍‍پیچیده میشه و روزهای خرید خوبیست
                  آخرین ویرایش توسط دیباج؛ 2022/12/03, 12:44.

نظر

• amirardalan
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 130

درود فراوان : چون شما مطالب بنده رو پیگیری می فرمایید پس تا حالا متوجه نحوه خرید بنده شده اید - بنده اصلا با بنیاد سهم کاری ندارم هر سهمی که ورود پول هوشمند ( نه از دید عام بلکه خاص ) و تکنیکال خوب باشه ورود ما حتمی است - کمتر از ۱۲۰ کد در بورس ایران فعالند که هر چی می خرند سود میکند پس ما هم به دنبال استخراج کد این افراد و تکنیکال خوب ورود میکنیم - تمامی سهمهایی که بنده در این تاپیک معرفی میکنم هم رانتامنتال آنها و هم تکنیکال آنها بررسی شده است و قطعا می بایست درست باشد حالا درصدی رو برای اشتباه کنار بگذارید تا نگیم ۱۰۰ درصد ما از تمامی سهمها با سود بیرون میایم ولی ضرر نکرده ایم - قبلا هم نوشته ام که روی یک سهم حتی با توجه به اینکه اطمینان کامل دارم ( مثلا ولانا که خیلی درباره اش صحبت کرده ام و بالای ۲۰۰ درصد شاید بده و تازه اول راه است ) فول نمی شوم و سبدی از رانتامنتال و تکنیکال رو کنار هم قرار می دهم تا در صورت برگشت ضرر زیادی نکنم -سهامهایی که بنده دارم از هر لحاظ بدون عیب و نقص هستند - هر کدوم رو که خواستید ورود آن بلامانع است - بدترین سهم الان تپولاست که صف فروش است برای جمع نمودن سهم می بایست این ترفندها رو بکار ببرندو آخر آذر صف خرید است و حجم نمی دهد - ثاژن از هفته آینده قفل در خرید است و حجم نمی دهد ; پشاهن از بهمن حجم نمی دهد - گپارس آرام و بی سرو صدا مسیر خود را می رود - فکمند بازی دارد زیاد - بایکا که هفته گذشته اعلام نمودم و با توضیح گفتم که می رود تا گیر حجم مبنا شود و نهایتا هر روز سه درصد نوش جان- وجامی عالی - لازما که گفتم از رو دست کد خاص خریدم و حجم نمی دهند --ولی وپسا از همه بنظر خودم بهتر و بلند مدتی تر است و اگر بخواهم روزی تک سهم بشوم روی وپسای ۱۲۹ تومانی تک سهم می شوم - وثنو آخرای زورش رو میزنه و با یک میلیارد میشه مدتها صف خریدش رو حفظ کرد ولی نمی دانم حقیقی های دیگر کمک میکنند یا خیر اون رو آخر آذر تست میکنم می تونید بینید و... چند سهم دیگه رو نیز می تونم معرفی کنم که پولهای هوشمند درون آنها فعال است و به زودی سودهای خوبی خواهند داد ( وایران زیر ۳۰۰ پله ای - کسعدی زیر ۸۰۰ پله ای -- ثامان زیر ۹۵۰ پله ای -- وصنعت زیر ۱۶۰ پله ای - پشاهن زیر ۵۰۰۰ پله ای - تپولا زیر ۱۲۰۰ پله ای - وهنر زیر ۱۸۰ پله ای -- فالوم زیر ۱۳۰۰ پله ای -- سباقر زیر ۱۰۰۰ پله ای -- ثفارس زیر ۶۲۰ پله ای -- وسبحان زیر ۲۰۰ پله ای - واعتبار زیر ۱۸۰ پله ای -- تابا زیر ۱۶۰۰ پله ای --) سهمهایی دیگری هم هست که چون از محدوده کف بالا تر رفت هپیشنهاد نمی کنم ( غدشت - گدنا - حگردش - حشکوه - و.. )

تا یادم نرفته این هفته هفته خوبی برای خرید است ۱۴- ۱۵- ۱۶ آذر اوضاع سیاسی کمی ‍‍پیچیده میشه و روزهای خرید خوبیست
                    سلام جناب دیباج واقعا افرین به قلب صاف و پاکی طینت شما که امروزه کم یاب است .سپاس از سخاوتمندی شما.

نظر

• دیباج
                      ستاره‌دار (۹)
                      • Aug 2018
                      • 855

در اصل توسط amirardalan پست شده است View Post
                      سلام جناب دیباج واقعا افرین به قلب صاف و پاکی طینت شما که امروزه کم یاب است .سپاس از سخاوتمندی شما.
                      درود بر شما.. ممنون سخاوتمند شمایید که همیشه لایک میکنید و می‌نویسید و می خوانید .. بعضی از دوستان علاوه بر اینکه لایک نمی‌کنند چه درست چه غلط برایشان افت دارد با نام کاربری وارد شوند و مهمان وارد میشوند.. بهر حال خرده ای نمی‌گیریم .. علم و دستگاهی داریم بدرد هر کس خورد استفاده کنه و هر کس راضی نبود از مطالب ما بگذره ..‌‌می‌نویسم تا سودی سر سفره ببرند نه آنکه بعد از دو سال آه و ناله با بورس خداحافظی کنند ... اشتباه خودمان را تقسیر کسی نباید بذاریم .. بیش از ۳۰ بار در همین فروم نوشتم خدا کند بازار چندین سال همین گونه باشد .. چون که یک طرف بازار بنیادی هست که می‌خره بعد ۵سال میاد نگاه می‌کنه طرف دوم تکنیکال است که اکثرا اشتباه میکنند و ضرر ۷۰ درصد تریدرها این جاست و ۵ درصد بازار سفته بازی. خوش حال میشم کسی سود کنه .. این نظام پا بر جاست با خیال راحت ترید کنید و از سود اون لذت ببرید .. بنده هم با اطلاعاتی که هر چند کم است راهنمایی خواهم نمود سود کردید نوش جونتون .. ضرر کردید پیام بدهد ضرر ها تون رو جبران خواهم نمود .. نهایتش یک فاتحه برای مادرم بفرستید . موفق باشید

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

سلام، میشه با دیدگاه خودتون وخارزم و وآفر هم یه بررسی داشته باشید.

نظر

• delta
                          عضو عادی
                          • Jan 2022
                          • 107

سلام
                          لازما رو که معرفی کردید بنده نیز مدتی هست بهمراه لپیام در پرتفو خودم دارم،اگر امکانش هست توضیحات بیشتری از اهدافی که برای این سهم متصور هستید بدهید ،سپاس

نظر

• shayan
                            عضو جدید
                            • Jan 2013
                            • 8

جناب دیباج، دم شما گرم که علمتتونو منتقل میکنین. خدا خیرتون بده.
                            لطف میکنین نحوه تشخیص ورود پول هوشمند به یک سهمو توضیح بدین و این که از کجا متوجه این موضوع بشیم.
                            ممنون

نظر

• b4city
                              عضو فعال
                              • Nov 2020
                              • 4096

درود جناب دیباج
                              مواردی که شما خرید میکنید بر چه اساسی است ؟ موردی هم هست که خبری رانتی در کار باشد یا فقط تکنیکال و غیره است
                              و مورد دیگری که برام جلب توجه کرده گویا شما فقط بازار پایه فعالیت دارید . قصد دخالت نیست چون میدونم صبر و شخصیت شما با دیگری و شخصی مجهول متفاوت است که با نقدی دوستانه اشفته شود
                              چرا کل سرمایه و فعالیت شما منحصر به بازار پایه است ؟

خودتون بهتر از من میدونید بازار پایه دوره ای است . یه دوره همینجوری و حتی بدون دلیل خاصی پول میفته توش و رونق میگیره و دوره ای هم درجا میزنه از جمله رشد 40 روز اخیر که پایه ای ها اکثرشون درجا زدند و حتی منفی تر هم شدند

با توجه به صبور بودن شما در خرید فروش و میان مدتی بودنتون شپتروح از این بازار را توصیه میکنم هر چند شما خودتون استاد هستید

نظر

• دیباج
                                ستاره‌دار (۹)
                                • Aug 2018
                                • 855

در اصل توسط delta پست شده است View Post
                                سلام
                                لازما رو که معرفی کردید بنده نیز مدتی هست بهمراه لپیام در پرتفو خودم دارم،اگر امکانش هست توضیحات بیشتری از اهدافی که برای این سهم متصور هستید بدهید ،سپاس
                                درود فراوان : هر دو از نظر رانتامنتال عالی هستند و کدهای خاصی درون این دو سهم فعالند که نفرات یکی هستند و همچنین بر روی شسم نیز فعالند - لذا سهمهای این چنینی اصلا تکنیکال پذیر نیست ( فقط در کفها می شود نظر داد و سقف دست دوستان است ) و هر زمان بازیگر بخواهد خالی کند شما را دور خواهد زد پس حواستان باشد - اگر پشیمان نمی شوید در ۱۰۰ درصد بدهید دست نفر بعدی ( قبلا گفته ام لازما رو چطور شد که خریده ام )

نظر

در حال کار...
                                X